Log in

View Full Version : МОНДИАЛ 2006

Pages : [1] 2

georgievst
02-06-2006, 17:05
След броени дни започва световното първенство по футбол. Призовавам всички собственици на италиански автомобили да подкрепят адзурите в тяхния опит за нова шампионска титла! :bravo:

virusalfa
02-06-2006, 17:06
Аз съм за Тринидад и Тобаго! :roll: :lol:

MrX
02-06-2006, 17:11
След броени дни започва световното първенство по футбол. Призовавам всички собственици на италиански автомобили да подкрепят адзурите в тяхния опит за нова шампионска титла! :bravo:

зашо реши че като караме италианки трябва да харесваме италианците :roll:

bager
04-06-2006, 23:41
зашо реши че като караме италианки трябва да харесваме италианците :roll:[/quote]
Абсолютно съм съгласен.Харесвам ALFA ROMEO , но никога не съм бил фен на националния им отбор по футбол .

valjo
05-06-2006, 00:52
и аз, адзурите като футболен отбор винаги са ме дразнели зверски
груба защитна игра, само ако отпред някой нешо сътвори ...
имаше едно време такъв лаф за локо софия

"отзад катеначо, напред - бате начо" ... :)

та аз см за швабите, от дете, само колите не им аресвам, ма ше се оправя;)

KGB
05-06-2006, 02:15
Аз жабарите ги мразим от как ни прецакаха 1994 година...

thecleaner
05-06-2006, 08:52
само DEUTSCHLAND и ALFA ROMEO

05-06-2006, 09:07
Brasil, Brasil :static:

BatVas
05-06-2006, 10:02
Аз жабарите ги мразим от как ни прецакаха 1994 година...

И аз така 8)

Quadrifoglio
05-06-2006, 10:24
Аз пък не съм злопаметен и май ще съм за тях!

Naso
05-06-2006, 11:27
Пирло, Гатузо, Джилардино, Неста, Индзаги - е тия ми стигат да съм само за Италия! Като изключим Бразилия и Аржентина, те другите са грозна скука (еле па швабите) :roll:

pent
05-06-2006, 11:37
Аз съм за красивия футбол, надявам се да има интересни мачове, като гледам групите, ще има някои и друг голям отбор отпаднал още в груповата фаза.

Фаворит естествено е Бразилия, дори мисля малко залози да напраскам тези дни че добри коефициенти има за тях+голмайстор.

Надявам се Англия да покаже добър футбол, такъв отбор не са имали от поне 15 години.

Лука Тони и компания също са добри индивидуалности, но като отбор ще ги видим. Все пак възможностите им са до 1/4 финал.

Надявам се азиатските и африканските отбори да изпопадат още в групите, поне ФИФА се усети каква простотия твори последните години :)

Айде успех на красивия и нападателен футбол и ще ги мачкаме на квалификацийте за Еврото :)

pavlin
06-06-2006, 19:19
Здраво за Адзурите, понеже нашите няма да участват

koolio
06-06-2006, 20:13
Ха, аз си мислех че съм единственият фен на италианските коли и немския футбол, а се оказа, че не е така :D . За съжаление обаче бундестимът е трагичен в момента- няма ги славните вемена на Клинсман и Матеус :( . Ще стигнат до полуфинала, но почти насила :wink: . така че ако се надявате някой да спре Бразилия- мисля, че само Холандия има сили. :roll:

virusalfa
06-06-2006, 22:05
Аз съм за красивия футбол, надявам се да има интересни мачове, като гледам групите, ще има някои и друг голям отбор отпаднал още в груповата фаза.

Фаворит естествено е Бразилия, дори мисля малко залози да напраскам тези дни че добри коефициенти има за тях+голмайстор.

Надявам се Англия да покаже добър футбол, такъв отбор не са имали от поне 15 години.

Лука Тони и компания също са добри индивидуалности, но като отбор ще ги видим. Все пак възможностите им са до 1/4 финал.

Надявам се азиатските и африканските отбори да изпопадат още в групите, поне ФИФА се усети каква простотия твори последните години :)

Айде успех на красивия и нападателен футбол и ще ги мачкаме на квалификацийте за Еврото :)ТРИНИДАТ И ТОБАГО И АВСТРАЛИЯ!!! :wink:

Az4o
07-06-2006, 08:12
Ха, аз си мислех че съм единственият фен на италианските коли и немския футбол, а се оказа, че не е така :D . За съжаление обаче бундестимът е трагичен в момента- няма ги славните вемена на Клинсман и Матеус :( . Ще стигнат до полуфинала, но почти насила :wink: . така че ако се надявате някой да спре Бразилия- мисля, че само Холандия има сили. :roll:

Колега, наистина ли мислиш че Холандия има сили да направи нещо :roll: Според мен горките лалета няма да прескочат групата ... 8)

А иначе съм за Бразилия и Италия :twisted:

BatVas
07-06-2006, 10:05

Абе нали ги знаеш Германците - не играят, не играят и накрая ОПС пак на финал или полуфинал. :wink:
Аз симпатизирам на Англетата и на Европейските "бразилци" - Португалия

georgievst
07-06-2006, 12:56
Кефя се, че темата Ви хареса и започна да се пълни с мнения.
Форца Адзури !

georgievst
11-06-2006, 06:22

Страхотен мач между Тринидад и Тобаго и Швеция. Изкефих се максимално !

Mury
11-06-2006, 18:19
А Архентиноссссссссссссс ВИВА :lol: :lol: :lol: Само Аржентина и Бразилия а от Европа съм за Испания ма нешо са слаби май :cry: :cry: :cry:

П.С.Предлагам да се прекръсти темата например за коментари за цялото световно ако някой иска да се обсъди някой мач

georgievst
11-06-2006, 22:03
А Архентиноссссссссссссс ВИВА :lol: :lol: :lol: Само Аржентина и Бразилия а от Европа съм за Испания ма нешо са слаби май :cry: :cry: :cry:

П.С.Предлагам да се прекръсти темата например за коментари за цялото световно ако някой иска да се обсъди някой мач
Испанците не са слаби имат много силна средна линия. Смятам, че могат да пуснат бомбата на това световно.
Нямам нищо против да се смени името на темата.

virusalfa
12-06-2006, 09:40
САМО ТРИНИДАД И ТОБАГО, КОТ ДИВОАР И ИРАН!!! :wink:

Yon
12-06-2006, 10:25

От както се помня съм фен на Тринидад :smile:

MONI
12-06-2006, 10:27

От както се помня съм фен на Тринидад :smile:

Аз пък на Тобаго :wink:

BatVas
12-06-2006, 10:42
Вчера пък играха две държави срещу една - Сърбия и Черна гора и Холандия беше срещата :D

Mury
12-06-2006, 11:23

Испанците не са слаби имат много силна средна линия. Смятам, че могат да пуснат бомбата на това световно.
Нямам нищо против да се смени името на темата.Аз го казвам на майтап наистина направиха доста по-млад отбор с много силни играчи-Хоакин,Иниеста,Ф.Торес,Шави и т.н..Определено от Европейските отбори съм за тях :lol: :lol: :lol:А и като се има предвид че най-силните Европейски клубни отбори са Ипанските :lol: :lol:

BatVas
12-06-2006, 11:42
Aбе тия испанци като им чета състава се сещам за Формула1 - Имат Сена, Алонсо, Хуан и Пабло :D :D :D :D :D

virusalfa
12-06-2006, 12:22
Aбе тия испанци като им чета състава се сещам за Формула1 - Имат Сена, Алонсо, Хуан и Пабло :D :D :D :D :D
И Кеке Розберг и Деймън Хил съшо :idea: А най-великия испанец е Карл Май :clapping: :Tease: БатВас,не ставай смешен!

pent
12-06-2006, 13:08
супер смешни отбори гледаме...
тия по-големите се пазят, защото ще имат много мачове,
негърчетата се напъват, ама толкоз си могат....

днес ще видим и кенгурата какво ще направят срещу самураите - 1X

после дано чехите, колкото и да са беззъби, да набият янките - 2

и накрая дано Италия натърти туземците, че съм сложил пари на този мач - твърдо 1!

virusalfa
12-06-2006, 13:17
супер смешни отбори гледаме...
тия по-големите се пазят, защото ще имат много мачове,
негърчетата се напъват, ама толкоз си могат....

днес ще видим и кенгурата какво ще направят срещу самураите - 1X

после дано чехите, колкото и да са беззъби, да набият янките - 2

и накрая дано Италия натърти туземците, че съм сложил пари на този мач - твърдо 1!Твърд Х!

BatVas
12-06-2006, 13:21
И Кеке Розберг и Деймън Хил съшо :idea: А най-великия испанец е Карл Май :clapping: :Tease: БатВас,не ставай смешен!

Е виж сам!!!
1 Икер Касияс 20.05.1980 Реал Мадрид
2 Мичел Салгадо 22.10.1975 Реал Мадрид
3 Мариано Перния 04.05.1977 Хетафе
4 Карлос Марчена 31.07.1979 Валенсия
5 Карлес Пуйол 13.04.1978 Барселона
6 Давид Албелда 01.09.1977 Валенсия
7 Раул 27.06.1977 Реал Мадрид
8 Чави 25.01.1980 Барселона
9 Фернандо Торес 20.03.1984 Атлетико Мадрид
10 Хосе Антонио Рейес 01.09.1983 Арсенал
11 Луис Гарсия 24.06.1978 Ливърпул
12 Антонио Лопес 12.05.1980 Атлетико Мадрид
13 Андрес Иниеста 11.05.1984 Барселона
14 Шаби Алонсо 25.11.1981 Ливърпул
15 Серхио Рамос 30.03.1986 Реал Мадрид
16 Маркос Сена 17.07.1976 Виляреал
17 Хоакин 21.06.1981 Бетис
18 Сеск Фабрегас 04.05.1987 Арсенал
19 Сантиаго Канисарес 18.12.1969 Валенсия
20 Хуанито 23.07.1976 Бетис
21 Давид Вия 03.12.1981 Валенсия
22 Пабло 03.08.1981 Атлетико Мадрид
23 Хосе Рейна 31.08.1982 Ливърпул

virusalfa
12-06-2006, 16:28
тия не ми ги пробутвай! Аз съм си за трите отбора,които написах по-горе.А днес от сърце пожелавам на жабите да апнат дървото,понеже са нещастници :idea:

BatVas
12-06-2006, 16:42
тия не ми ги пробутвай! Аз съм си за трите отбора,които написах по-горе.А днес от сърце пожелавам на жабите да апнат дървото,понеже са нещастници :idea:

Ще ги гледам днес - да видим. Интересно ми е утре Бразилия да видя дали ще бъде на ниво и ще има ли красив футбол :? 8)

pent
12-06-2006, 16:48
утре искам бразилците да смажат хърватите! 5:0 как звучи :)

мъст! мъст!

нека хърватите разберат, че не им е там мястото!

шведите вече са се изпокарали в отбора след хикса :)

156 m-jet
12-06-2006, 17:11
АЗ живея в град където има мачове от Мондиала

Е, добре,че ше е само един месец
Тука е денонощен купон :D АЗ вобще не хода да бачкам :D

Абе супер е :lol: Атмосфетата е невероятна и времето също, сега е 29градуса..... е тва е по цял ден/ деня почва в 12 като се събудя :P /

:BBQ: :big_beer:

pent
12-06-2006, 17:32
блазе ти....

Yon
12-06-2006, 17:58
ТРИНИДАТ И ТОБАГО И АВСТРАЛИЯ!!! :wink:

:shock: Австралия по всичко личи че ще спечели първия мач поне досега водят :shock:

А кажи за кого да заложа оти изкарам некой лев досега все познаваш фаворитите :clap2:

georgievst
12-06-2006, 20:59
Започва се ! Остават броени минути до първия съдийски сигнал!

Форца Адзури !

:static:

virusalfa
12-06-2006, 21:22

Форца Адзури !

:static:ЕГА ПАДНАТ МИЗЕРНИТЕ ЖАБАРИ И ЕГА ГОЛО ДА Е В 3-МИНУТНОТО ПРОДЪЛЖЕНИЕ,ДЕТО СЪДИЯТА ШЕ ДАДЕ!!НН!!

georgievst
12-06-2006, 23:57

Форца Адзури !

:static:ЕГА ПАДНАТ МИЗЕРНИТЕ ЖАБАРИ И ЕГА ГОЛО ДА Е В 3-МИНУТНОТО ПРОДЪЛЖЕНИЕ,ДЕТО СЪДИЯТА ШЕ ДАДЕ!!НН!!

Гледал си някой друг мач.

koolio
13-06-2006, 00:15
И пак съдията помогна! :evil: :evil: :evil: Чиста дузпа имаше! Ей затова не ги обичам жабарите!!! :cussing:

valjo
13-06-2006, 00:20
абе ти кой мач си гледал бе !!!!
съдията ги пореза жабарете, и то яко, баси цирка!!!

аз дето съм ги мразил цел живот, от 82ра световното, са направо симпатяги ми се видеха, на фона на онеа цръните....

жабарите били груби, бате, тия ганайците колко изприбиха, не е истина
и заради расовото равенство, съдията не ги изгони половината

бла, тва аз да защитавам жабарския отбор, начи е било мно зле;)

а може и черното да ме кефи на фанелките, така по ми напомнят на ИНТЕРНАЗЗИонале;)))
форза ИНТЕР :-P

koolio
13-06-2006, 00:35
Че бяха по-класния отбор италианците- бяха! Ама че при 1:0 имаше дузпа за Гана- имаше :wink: !

georgievst
13-06-2006, 06:53
Че бяха по-класния отбор италианците- бяха! Ама че при 1:0 имаше дузпа за Гана- имаше :wink: !

Никаква дузпа защитникът първи докосна топката.
Относно мача - отборът показа, че може повече. Типично икономичен италиански стил на игра. Очаквам още красиви изпълнения в атака. Най-радващо е, че Тоти не е пострадал много от сблъсъка!

Mury
13-06-2006, 11:15

Относно мача - отборът показа, че може повече. Типично икономичен италиански стил на игра. Очаквам още красиви изпълнения в атака. Най-радващо е, че Тоти не е пострадал много от сблъсъка!Ако става на въпрос защитника въобще не я докосна ама аре и двамата му подложиха крак но каточели нямаше дузпа/макар че като си спомня на миналото световно кви дузпи се свиреха особено за Корея/ :evil: :evil: :evil: :evil:

georgievst
13-06-2006, 11:23

Относно мача - отборът показа, че може повече. Типично икономичен италиански стил на игра. Очаквам още красиви изпълнения в атака. Най-радващо е, че Тоти не е пострадал много от сблъсъка!Ако става на въпрос защитника въобще не я докосна ама аре и двамата му подложиха крак но каточели нямаше дузпа/макар че като си спомня на миналото световно кви дузпи се свиреха особено за Корея/ :evil: :evil: :evil: :evil:
и двамата защитници играха за топка

Mury
13-06-2006, 11:23

и двамата защитници играха за топкаНо не играха с нея пич футбола все пак си има правила неможе да сме като коне с капаци :idea: :idea: :idea:

BatVas
13-06-2006, 11:32
Е да ама трябваше тогава да има и червен картон за влизане с бутоните отзад и то след съдийски сигнал-тогава Гана с човек по-малко едва ли щяха да са по добре-иначе беше доста безкомпромисен с жълтите картони към Италия. Освен това им свириха една засада , която не беше засада и се излизаше сам срещу вратаря - така че мисля че никой не е ощетен.Така или иначе видяхте как играха адзурите докато вкараха гола - после взеха да играят пестеливо и по италиански- все пак трябва да се щадят ако искат да играят поне до полуфинал :wink:

Mury
13-06-2006, 11:34
Е да ама трябваше тогава да има и червен картон за влизане с бутоните отзад и то след съдийски сигнал-тогава Гана с човек по-малко едва ли щяха да са по добре-иначе беше доста безкомпромисен с жълтите картони към Италия. Освен това им свириха една засада , която не беше засада и се излизаше сам срещу вратаря - така че мисля че никой не е ощетен.Така или иначе видяхте как играха адзурите докато вкараха гола - после взеха да играят пестеливо и по италиански- все пак трябва да се щадят ако искат да играят поне до полуфинал :wink:Виж са Васе на мен ми дреме за Италия биха заслужено но аз казвам че всички фенове на Италиянците в този форум са като коне с капаци :idea: :idea: :idea: За засадата може да се спори защото си я имаше :!: :!: :!: Ами първото полувреме като беха заврени в наказателното им поле кат на кучито в гъза :!: :!: :!: :!: кво ше каеш са.Дреме ми за Италия просто играят грозен футбол тва е :lol: :lol: :lol:

georgievst
13-06-2006, 17:33

и двамата защитници играха за топкаНо не играха с нея пич футбола все пак си има правила неможе да сме като коне с капаци :idea: :idea: :idea:
Предавам се.

virusalfa
14-06-2006, 14:31
Tа са кажете шо ше ги праим Бразилия като се сретнат пак с братята хървати? Зъбатото цигане Роналдиньо и също толко зъбатия циганин Роналдо не ги оставиха да дишат,а? Ебати незаслужената загуба на шахматистите :evil: Това дето хърватите показаха,ако пак се паднем с тях за еврокфалификации,не ми се мисли,резултато ще е срамен :oops: -много на нула

BatVas
14-06-2006, 15:08
Tа са кажете шо ше ги праим Бразилия като се сретнат пак с братята хървати? Зъбатото цигане Роналдиньо и също толко зъбатия циганин Роналдо не ги оставиха да дишат,а? Ебати незаслужената загуба на шахматистите :evil: Това дето хърватите показаха,ако пак се паднем с тях за еврокфалификации,не ми се мисли,резултато ще е срамен :oops: -много на нула

Прав си - хърватите се представиха много добре вчера и считам че незаслужено загубиха - е и късмета им не проработи - имаха повече чисти положения - удари - тоя Дида направо герой го направиха - нямаха късмет и целеха се него :? :wink: Особено второто полувреме Хърватите играха с много самочувствие и показаха доста бразилски техники 8)

Yon
14-06-2006, 17:44
А бре тойя Роналдо много се наклал баси той си е за родопа направо :pig:

pent
14-06-2006, 18:00
айде сега изкарахте Хърватите богове :) кой отбор няма да играе като за последно срещу Бразилия... самите те казаха преди началото на мача, че няма какво да губят, само могат да спечелят и да ги забележат...

Хърватите играха толкова колкото ги оставиха. Имаха си положения, но нямаха късмет. За да победиш голям отбор имаш нужда и от шанс. Бразилия си взе своето и се пазеха за следващите мачове.

Днес тия Испанци се уляха малко....

Айде стискайте палци на Германия довечера да бие Полските лебеди :)

koolio
14-06-2006, 20:39
Хърватите играха толкова колкото ги оставиха. Имаха си положения, но нямаха късмет. За да победиш голям отбор имаш нужда и от шанс. Бразилия си взе своето и се пазеха за следващите мачове.

Аааиде бе, не беше ли обратното :chair: ?! Точно бразилците се мислеха за богове, ама срещнаха сериозен отпор и за една бройка да глътнат водица. Просто между плажния футбол и "сокъра" има малко разлика. :lol: То не е само финтчета и петички :whistle: . Все си мисля, че един по-прибран и отракан отбор като Чехия например, може спокойно да ги изхввърли. Пак добре, че бяха Емерсон и Кака. Иначе довечера- само Германия :tequilla:!!!

virusalfa
14-06-2006, 20:58
айде сега изкарахте Хърватите богове :) кой отбор няма да играе като за последно срещу Бразилия... самите те казаха преди началото на мача, че няма какво да губят, само могат да спечелят и да ги забележат...

Днес тия Испанци се уляха малко....

Айде стискайте палци на Германия довечера да бие Полските лебеди :)Много ти е бирата! На тебе май са ти разправяли ма4о бразилски фенове :?: :!:

pent
14-06-2006, 22:34
малко ми е бирата :)

айде немците!

Naso
15-06-2006, 00:10
...тоя Дида направо герой го направиха - нямаха късмет и целеха се него...

То това му е едно от положителните качества на Дида 8) Все застава така, че се едно в него бият :roll: Абе момче росонерче :P

koolio
15-06-2006, 00:29
Мдааа, и все пак Германия си е Германия! В каквато и криза да са- борбата до последната секунда им е в кръвта и никой не може да им го вземе това. Де да бяха такива и в автомобилостроенето :devil: !

pent
15-06-2006, 00:32
само така :) обичам когато мачовете се развръзват накрая :)

и когато печеля де :))

айде утре залагаме на Швеция ,колкото и да не ги харесвам - 1!

MONI
15-06-2006, 10:22
Според мен Бразилия въобще не показа кой знае кво и даже никъв колективизъм и ако не бяха индивидуалните качества на КАКА немаше и да бият.

Жалко че и франсетата не глътнаха вода.

georgievst
15-06-2006, 10:33
А Парагвай как ще бие Шведите довечера !

Yon
15-06-2006, 10:38

И на колегата пент, пак ще му е малко бирата ама този път заради зализите:Tease:

MONI
15-06-2006, 10:39

Аз съм ЗА!!!!!!!

pent
15-06-2006, 10:50
Казвайте ако Парагвай ще бие да обръщам залозите :))))

Пуснах на Шведите защото коеф от 1.833 не се изпуска на такъв мач :)

а иначе за бирата на мен винаги ми е малко.. ама виж водката ми е добре дошла винаги :)

Az4o
15-06-2006, 10:54
Казвайте ако Парагвай ще бие да обръщам залозите :))))

Пуснах на Шведите защото коеф от 1.833 не се изпуска на такъв мач :)

а иначе за бирата на мен винаги ми е малко.. ама виж водката ми е добре дошла винаги :)

Нема да се пуашиш коуега :) И аз съм се хвърлил на тоя 1.833 на Швеция :twisted:
Иначе довечера предполагам Еквадор ще бият Коста Рика .. или поне равен :roll:

navis
15-06-2006, 10:54
Що бе к'во имате против Шведите :-), освен, че ни бият на лягане и на ставане..имат добро отборче, бързи футболисти, и показват динамичен и бърз футбол

pent
15-06-2006, 10:56
Нема да се пуашиш коуега :) И аз съм се хвърлил на тоя 1.833 на Швеция :twisted:
Иначе довечера предполагам Еквадор ще бият Коста Рика .. или поне равен :roll:

е това е човек който разбира от залагания :) тук си написал и първия ми залог :) 1Х на Еквадор, малко да вдигнем настроението преди вечерните мачове :))))

MONI
15-06-2006, 10:58
Що бе к'во имате против Шведите :-), освен, че ни бият на лягане и на ставане..имат добро отборче, бързи футболисти, и показват динамичен и бърз футбол

Тая тяхна надменност много добре изглеждаше при 0:0 с Тринидад които дори бяха с човек по-малко доста време.

Иначе имат някои доста добри футболисти, а колкото до нас ....май всеки си ни бие и на лягане и на ставане.

pent
15-06-2006, 11:00
Тая тяхна надменност много добре изглеждаше при 0:0 с Тринидад които дори бяха с човек по-малко доста време.

довечера ще наблюдаваме една добре смазана шведска тройка(фреди, ибрахимович и ларсон) в действие :)

тия ще минат групата... (друг хубав залог)

а доколкото за нас.... добре че не сме на това световно, че доста срам ще берем..

MONI
15-06-2006, 11:06

довечера ще наблюдаваме една добре смазана шведска тройка(фреди, ибрахимович и ларсон) в действие :)

тия ще минат групата... (друг хубав залог)

а доколкото за нас.... добре че не сме на това световно, че доста срам ще берем..

Аз за последните две години освен НЕРВИ на наще мачове други емоции не съм имал :evil: и съм много доволен, че не се класирахме за да нема яд.

virusalfa
15-06-2006, 11:33
Мдааа, и все пак Германия си е Германия! В каквато и криза да са- борбата до последната секунда им е в кръвта и никой не може да им го вземе това. Де да бяха такива и в автомобилостроенето :devil: !Кой ти каза,4е не са такива и в автомобилите-същите куци и тромави коне като мерцедес :idea:

virusalfa
15-06-2006, 11:40
Днес що ше ги праим английските хомоси срещу Тринидат и Тобаго? :roll:
Сигурно след тоя ма4 ако има некой големец да заложи на "туземците",Глобет и Уилям Хил ще фалира :lol:
Пент,земи се у ръце и пиши кога не си пил бира :idea:

BatVas
15-06-2006, 11:42
Днес що ше ги праим английските хомоси срещу Тринидат и Тобаго? :roll:

Ще бият ШО :wink: Ама кой - кого :?:

pent
15-06-2006, 11:46
Днес на Англичаните ще им е трудно защото ще играят срещу две страни Тринидад и срещу Тобаго :) тук залога ми харесва - тринидад да не вкара гол :lol:

а за бирата...всъщност, прав си вирусе, пих преди две седмици когато бях в Англия.... чудесна бира имат :)

Az4o
15-06-2006, 13:40
е това е човек който разбира от залагания :) тук си написал и първия ми залог :) 1Х на Еквадор, малко да вдигнем настроението преди вечерните мачове :))))

С теб май ще се печем на един и същ огън довечера :twisted: И аз съм пуснал Швеция и 1Х на Еквадор .. дано не стане някой фал :)
Иначе англичаните са ми много мътни срещу тия двете страни там .. като ги знам как играха второто полувреме на Парагвай .. може да си усложнят живота довечера :lol:

pent
15-06-2006, 14:14
:) нека силата бъде с нас!

а за ингилизите... май пак ще са без Руни, и може би без Оуен.... нещо се бил разсърдил на Ериксон...

каквото и да става, мачовете си заслужават!

Yon
15-06-2006, 15:37
Купи пиринско ако искаш силата да бъде с теб не само в залозите. :D :lol: Аз така ще направя щото съм заложил за Тринидат а и от тия водки само ме боли кратуната :D :D

pent
15-06-2006, 15:49
тази вечер съм почивка, събирам сили за петък и събота :lol:
тогава ще е мощно 8)

navis
15-06-2006, 17:42
http://ziza.ru/2006/06/15/hermaniya.html

http://ziza.ru/2006/06/15/tunis.html

http://ziza.ru/2006/06/15/saudovskaya-araviya.html

http://ziza.ru/2006/06/15/ispaniya.html

http://ziza.ru/2006/06/15/ukraina.html

http://ziza.ru/2006/06/14/braziliya.html

http://ziza.ru/2006/06/14/horvatiya.html

http://ziza.ru/2006/06/14/franciya.html

http://ziza.ru/2006/06/14/shveicariya.html

pent
15-06-2006, 23:57
а такааа, кой позна мачовете :)

Az4o
15-06-2006, 23:59
а такааа, кой позна мачовете :)

:tequilla:

Добре добре .. познахме ги тия мачове днес :twisted: Малко ме е яд, че сам се прецаках 10 минутки преди края на мача на шведите ама .. ще го преживея някакси .. пак изкарахме някое уефче :D

pent
16-06-2006, 00:04
какво си направил... уплашил си се и си направил и друг залог ли :)))

ееее психика трябва :) психика....

аз вече почнах да ги гледам за утре....

Az4o
16-06-2006, 00:16
Да бе в 78-та минута пуснах за Х на шведите .. да избия малко загубите .. както и да е - все пак съм на плюс де :twisted:
Иначе за утре .. нещо мисля победи на Аржентина и Мексико и някакъв равен на холандците евентуално .. 8)

pent
16-06-2006, 00:21
мексико бият....
холандия - 1Х
Аржентина.... няма да загубят :)

хем сигурен залог.... хем някаква печалба... аз в началото тръгнах с рогата напред, ама не излизаха... и сега го давам по спокойно... има още доста мачове, затова на сигурно ще пускам :)

ама утре имам цял ден да чета коментари и анализи, та докато заложа, горните за само временни :)

Az4o
16-06-2006, 00:28
Абе то и аз в началото се хвърлих .. ама нещо за 3-4 дена еврата в сметката ми в Спортингбет почнаха да намаляват значително .. та се укротих и почнах по-разумно .. засега ми работи системата да чукна на дърво :roll:

Yon
16-06-2006, 09:00
Ех маа тия шведи :chair:
А и защо заложих на Тринидат а не на Тобаго
:Topic-is-closed-bg:

Mury
16-06-2006, 16:05
Айдеееее 1:0 за Гаучоситеееееее

pent
16-06-2006, 16:24
атрактивния залог в момента е дали Сърбия ще вкара гол :))))

Mury
16-06-2006, 16:29
Не ми се верва вече е 2:0 Камбиасоооооооо

pent
16-06-2006, 16:46
трумбе :)

стискайте палци да направят още 3 жълти картона :)

Mury
16-06-2006, 17:39
Вече е 4:0 :lol: :lol: :lol:опа май стана 5:0 :shock: :lol: :lol:Мойте най-големи фаворити започват да мачкат :lol: :lol:

Mury
16-06-2006, 17:45
Олелеееееееееееееее жалките Сърби жал ми е за тях вече е 6:0 :lol: :lol: :lol: :lol:

pent
16-06-2006, 17:51
ммммм 9 удара - 6 гола :) не е зле :)

koolio
16-06-2006, 17:52
Мачът представляваше това: :chair: , :hump: и :band: . Казано с думи: бой, е..не и сръбска музика :roll2:

Mury
16-06-2006, 18:01
Наистина жалко за Сърбетата ама Аржентина ми е от малък на сърце и винаги съм си за тях :lol: :lol: :lol: Просто вече доста си вдигнаха акцийте а си мисля че в началто май никой не ги слагаше в сметките :wink: :wink: :wink:

pent
16-06-2006, 21:02
някой пак позна мачовете :)))))
да живее спортингбет :)

айде сега всички заедно да извикаме МЕКСИКО!!!!

Az4o
16-06-2006, 23:57
Еее и днес ми е ден 8)
Взех си изпита, познах победите на Холандия и Аржентина .. а и сега ударих равенството на Мексико при 3.20 коефициент .. евала :twisted:

Tinoto
17-06-2006, 00:00
е браво,
то за такава серия се черпи :tequilla:

все така да е..

ALFA 33 boy
17-06-2006, 21:12
УУУ за чехите :D
Приличаха по игра вчера на сърбите, а за баба Гана мога да кажа едно - само напред и дано да не попадаме на тях скоро :D

Mury
18-06-2006, 00:34
Италия за пореден път се изложи за малко Щатите да ги бият :lol: :lol: :lol:Аржентина световнииии :lol: :lol: :lol:

Az4o
18-06-2006, 08:27
Уф голяма драма вчера по мачовете .. то Чехия, то Италия ... Наистина засега май само Аржентинците мачкат стабилно :twisted: Ще видим и днес селесао какво ще предложи срещу Австралия все пак ..
Иначе предполагам, че днес Хърватска ще сгазят Япония, а Франция пак ще додрапа до някой равен с лудите корейци 8)

pent
18-06-2006, 10:55
напоследък се ограничавам на стандартните залози, а играя със залозите на живо. пускам за ъглови, за картони, за 1во полувреме, при оставащи още 10 мин....

моята прогноза за днес:
Япония - Хърватия - X2 и евентуално Япония да не вкара
Бразилия - Австралия - 1 - Австралия 100% няма да вкара, под 2.5 гола!
Франция - Южна Корея - 1 - евентуално 1вото плувреме Х

успех на всички играещи!

virusalfa
19-06-2006, 09:00
Алоу,феновете на адзурите,дека се покрихте,бе?! Големи са-още малко и ....щеха да паднат от американците,ХАХАХАХАХА!Нещо клетвите ми се стоварват върху тях,па макар и късно!

MONI
19-06-2006, 09:08
Честито и на феновете на Франция....еййй голема сила са.

pent
19-06-2006, 09:25
споко ве :) глейте чехите какво направиха и тогава мрънкайте за италия и франция.....

я да видим днес еспаня с колко ще нацепи тунис :roll:

virusalfa
19-06-2006, 09:27
Честито и на феновете на Франция....еййй голема сила са.Е па тия имат ли фенове?Еле па футболисти...само Анри!

BatVas
19-06-2006, 09:30
Честито и на феновете на Франция....еййй голема сила са.Е па тия имат ли фенове?Еле па футболисти...само Анри!

Абе то това европейски отбор ли е Франция - аз помислих че някакъв африкански отбор - то човек като им види футболистите :D :D

georgievst
20-06-2006, 06:42
Алоу,феновете на адзурите,дека се покрихте,бе?! Големи са-още малко и ....щеха да паднат от американците,ХАХАХАХАХА!Нещо клетвите ми се стоварват върху тях,па макар и късно!

Абе вярно, че не им вървеше играта, но и американците играха като за последно. Просто целия мач си беше карък. Всеки отбор редува слаб и силен мач. Да вземем на пример Тринидад и Тобаго. Веднъж Тринидад играе силно после Тобаго на следващия. Идва мачът на истината срещу Чехия.
А твоите отборчета как вървят ?

Yon
20-06-2006, 09:13
Що бре аз като гледам Гана ще се класират а италиано мафиозо без съдиите са капут :spiteful:

georgievst
20-06-2006, 09:43
Що бре аз като гледам Гана ще се класират а италиано мафиозо без съдиите са капут :spiteful:

За какво подпиране говориш при положение, че срещу щатите Италия игра с човек по-малко в началото. А тези американци, които ги изгониха искаш да кажеш, че не играха грубо, не влизаха с бутоните и не спъваха отзад ли? Обективно си свири човека. Подпиране не е имало.

Хайде да видим и другите какво ще кажат ?

Аз против Гана нямам нищо. Много стегнат атлетичен отбор. Даже имат повече бели играчи от някои европейски отбори!

Az4o
20-06-2006, 09:48
Абе Гана са кокал :twisted: Много добре си играят момчетата .. Сега ще си бият Щатите, Италия бие Чехия или равен .. и всичко е тип топ :)
Иначе за днешните мачове - надявам се съдиите да не подпират немците по пътя им към първото място в групата .. Само Еквадор !!
А швеците и англичаните може да завържат някой равен .. уф не знам .. и там ще има машинации някакви :roll:

pent
20-06-2006, 10:01
:) ей ги мачовете, преписвайте :lol:

Еквадор с/у Германия - Х2, Германия ще вкара!
Коста Рика с/у Полша - Х, 2 или 3 гола!
Швеция с/у Англия - Х2, под 2.5 гола!

georgievst
22-06-2006, 19:53
С римско високомерие Италия премина в следващата фаза !

MONI
23-06-2006, 08:52
С римско високомерие Италия премина в следващата фаза !

А хърватите със същото високомерие събраха куфарите.

pent
23-06-2006, 09:08
паднах от смях когато на 3-ката им му дадоха 3ти жълт картон :lol: :lol: :lol:

Yon
23-06-2006, 09:45
Колкото по-важни стават мачовете толкова по-безобразно е съдийството :evil:

Mury
23-06-2006, 11:28
Да бе чиста дузпа ама 1000% не дадоха за кенгурата :lol: :lol: :lol:

virusalfa
23-06-2006, 13:28
АВСТРАЛИЯ!

Az4o
24-06-2006, 18:38
Нямаше как да не пуснат манджа на швабите :evil:
Не знам как го измисли тоя червен картон .. доста пресилено .. искам шведите да паднат с много, ама не и с подкрепа на съдията :roll:

georgievst
24-06-2006, 19:06
Нямаше как да не пуснат манджа на швабите :evil:
Не знам как го измисли тоя червен картон .. доста пресилено .. искам шведите да паднат с много, ама не и с подкрепа на съдията :roll:

Опорочи мача. Така ли ще ги подпират ? За компенсация даде на Шведите несъществуваща дузпа и понеже дузпата беше пълна измислица по закон божи не можаха на вкарат. Но мачът е страхотен.

valjo
24-06-2006, 19:09
на тоя същия му спестиха един жълт картон, така че всичко е честно!!!
да се научат да играят, бе

еейййй ние БГрите сме страшна работа, се некой го подпират, се некой нешо мушия....

е ся и дузпа им дадоха и квоооо....

valjo
24-06-2006, 19:10
те и таа греда е аванта от съдията 8) 8)

valjo
24-06-2006, 19:56
а честито на всички почитатели на "авантаджиите" ;)

оле оле

koolio
24-06-2006, 20:40
а честито на всички почитатели на "авантаджиите" ;)

оле оле Мерси, мерси :D :D :D !!! От много отдавна не бях виждал немците с такова желание за игра, направо смачкаха шведите! Колкото до втория жълт- ми малко пресилен беше, ама тоя Лукич беше почнал да се рита още от началото и съдията (който като цяло си беше неадекватен) си го нарочи и беше въпрос на време да го изгони. А тая дузпа ако някой ми каже че я имаше... :screwy: Браво на немците, дано продължават в същия дух!!! :priest:

georgievst
24-06-2006, 22:08
Мексико-Аржентина
Е тук ще е страшно!!

Mury
25-06-2006, 18:26
И стана страшно уникален гол за 2:1 на Макси Родригез :shock: :shock: :shock:

Az4o
25-06-2006, 23:37
А леле каква касапница става само на Португалия - Холандия .. олее не .. ще има кръв в този мач :twisted:

pent
26-06-2006, 00:10
да бе де**а тия се избиха... аз да се знам тъпака заложих на ъглови :))) а тия тъпаци да направят само 2 корнера през ЦЯЛОТО второ полувреме :)

valjo
26-06-2006, 00:13
кланье си беше, ама и тва ако е съдия..... е)#&и му швепса

тоя треше да ги остаи с по 7 човека, да видим ка ше се ритат, като ша са на по 20м един от друг - хем да не си пречат де;)

georgievst
26-06-2006, 06:31
А леле каква касапница става само на Португалия - Холандия .. олее не .. ще има кръв в този мач :twisted:

Грозна гледка драги зрители.

virusalfa
26-06-2006, 09:06
АВСТРАЛИЯ ФИНАЛИСТ-АЛЕ-ЛЕ!!! ..УЙ ЗА АНГЛИЙСКИТЕ ХОМОСИ И ЖАБАРИТЕ!!!

pent
26-06-2006, 15:00
ДА СМАЧКАМЕ КЕНГУРАТА :)

Форца Адзури :)))))

Bobo
26-06-2006, 15:06
А па я сам за Гацо - да оди да ги поломи у кокалчетата :lol: :lol: :lol:

pent
26-06-2006, 15:18
:offtopic: тъй като имаме присъствие от югозападна България :)

Създадоха нов клуб "Пирин Благоевград"

http://focus-sport.net/2006/06/1148764019330.jpgБлагоевград. След дълго чакане и много срещи между “Инициативен комитет”, акционерите на Пирин 1922 и президента на Пирин Методи Калъмбов, днес се реши да бъде регистриран нов клуб с името “Пирин Благоевград”, съобщи радио “Фокус” – Пирин. В 11 часа феновете от “Инициативния комитет” свикаха пресконференция, на която поискаха отговор от президента на Пирин Методи Калъмбов и акционера в Пирин 1922 Николай Галчев до къде са стигнали преговорите между двете страни. “Трябва да се знае, че ние искаме един отбор, видя се, че поотделно нищо няма да стане, за това нека нещата се решат сега”, заяви Николай Галчев. Той и Методи Калъмбов започнаха “словесен дуел” като Калъмбов не бе готов да финализира сделката. Фенове и акционери в новия клуб се отправиха към община Благоевград, където бяха приети от кмета Лазар Причкапов, който бе доволен от решението за учредяване на нов клуб и приветства идеята. В 14,00 часа е официалната пресконференция, на която ще бъде обявено официалното създаването на новия клуб.

http://focus-sport.net/?do=n1148764019330

virusalfa
26-06-2006, 16:32
:offtopic: тъй като имаме присъствие от югозападна България :)

Създадоха нов клуб "Пирин Благоевград"

http://focus-sport.net/2006/06/1148764019330.jpgБлагоевград. След дълго чакане и много срещи между “Инициативен комитет”, акционерите на Пирин 1922 и президента на Пирин Методи Калъмбов, днес се реши да бъде регистриран нов клуб с името “Пирин Благоевград”, съобщи радио “Фокус” – Пирин. В 11 часа феновете от “Инициативния комитет” свикаха пресконференция, на която поискаха отговор от президента на Пирин Методи Калъмбов и акционера в Пирин 1922 Николай Галчев до къде са стигнали преговорите между двете страни. “Трябва да се знае, че ние искаме един отбор, видя се, че поотделно нищо няма да стане, за това нека нещата се решат сега”, заяви Николай Галчев. Той и Методи Калъмбов започнаха “словесен дуел” като Калъмбов не бе готов да финализира сделката. Фенове и акционери в новия клуб се отправиха към община Благоевград, където бяха приети от кмета Лазар Причкапов, който бе доволен от решението за учредяване на нов клуб и приветства идеята. В 14,00 часа е официалната пресконференция, на която ще бъде обявено официалното създаването на новия клуб.

http://focus-sport.net/?do=n1148764019330Верно е,45 на 45 са процентите,10 процента на общината и фенклуба Пирин-СС,които миналата седмица регистрираха емблемата и химна в съда!Догодина в А-група... ще им скъсаме гъза на говедцата и прасетата!

georgievst
26-06-2006, 19:52
Уважаеми колеги алфисти, признавам, че НЯМАШЕ никаква дузпа за Италия срещу Австралия.

156 m-jet
26-06-2006, 20:27
Немците пък каЗаха, че имаше :hehe:

pent
26-06-2006, 20:30
100% дузпа :))))

бате им Тоти ги наказа! Къде са тръгнали тия овчари, да ходят да си пасят стадата :)

georgievst
26-06-2006, 22:34
И Радио "Ереван" потвърди

KGB
26-06-2006, 22:40
Гадните жабари са егати тъпите пу$#%тки :evil:

156 m-jet
26-06-2006, 22:43
И Радио "Ереван" потвърди

:falos2:

BatVas
27-06-2006, 10:08
Нали знаете как тренирали отборите преди мача:
Бразилците- финтове
Англичаните - центрирания
Адзурите - даже топка не взели - те просто бягали няколко крачки и падали - по различни начини - тренирали за дузпи :D :D :D

Yon
27-06-2006, 12:23
Уважаеми колеги алфисти, признавам, че НЯМАШЕ никаква дузпа за Италия срещу Австралия.
Аз ти разправям за съдиите ти не вярваш :P

pent
27-06-2006, 13:21
айде сега довечера дано Испания бие Франция :) тия прасета пак стигнаха 1/8 финал с клизма...

ама Хлапето ще ги върне обратно на земята :)

Kuku
27-06-2006, 13:24
Гадните жабари са егати тъпите пу$#%тки :evil:
Много ме хвана яд - бях за Австралия :evil:
Австралийците им играха като равни, а съдята им е*а мамата :twisted:
Съгласен съм и да бяха загубили, но не по този начин - салто мортале :roll:

pent
27-06-2006, 13:40
айде стига ги оплаквайте :))))) за да си в големия спорт ти трябва и късмет ;)

за тях и 1/8 е успех и ще имат 4 години да хвърлят бумеранги от кеф :))))

Kuku
27-06-2006, 13:43
за тях и 1/8 е успех и ще имат 4 години да хвърлят бумеранги от кеф :))))
Представи си да бяха стигнали 1/4-финал :lol:

virusalfa
27-06-2006, 15:10
100% дузпа :))))

бате им Тоти ги наказа! Къде са тръгнали тия овчари, да ходят да си пасят стадата :)Чеши си пильоко,па ти,бе! Дузпа е имало... Ти ШО разбираш от футбол?! Такова им е и първенството на тия клизмари! По едно нещо си приличат с Левски(НЕ СЪМ ОТ ЦСКА!!!)-КАТО НЕ МОГАТ ДА БИЯТ И КАТ НЕ ИМ ТРЪГНЕ МАЧА,-ОП-ДУЗПИЧКА...ЕГА Тоти не доживее до следващио мач,дееба и кляфуко тъп!

virusalfa
27-06-2006, 15:10
УКРАЙНА! ШЕВЧЕНКО! ШЕВЧЕНКО!

Alexanderbb
27-06-2006, 15:40
Този съдя направо да беше казал "айде стига сте играли Италия продължава". Няма такава дуспа 7 сек. преди края на мача. А и по-правилно беше да се свири фал за Австралия за ритане на паднал играч. Сега с тази безумно слаба Украйна току виж Италия се набутала и на полуфинал.

pent
27-06-2006, 15:42
Този съдя направо да беше казал "айде стига сте играли Италия продължава". Няма такава дуспа 7 сек. преди края на мача. А и по-правилно беше да се свири фал за Австралия за ритане на паднал играч. Сега с тази безумно слаба Украйна току виж Италия се набутала и на полуфинал.

хе, че то е ясно че са на 1/2 финал :))))

все пак нещата си дойдоха на мястото :))) колкото и да се напъват кенгурата толкова си могат :)

Mury
27-06-2006, 16:24
Тия па Италиянците са ебати смешното отборче :shock: :shock: :shock: пълна трагедия пак само с скъсмет и съдийско рамо се класираха :evil: :evil: :evil:

Kuku
27-06-2006, 16:29
....ебати смешното отборче....
Пущиняци... :dunno:

BatVas
27-06-2006, 16:29
Тия па Италиянците са ебати смешното отборче :shock: :shock: :shock: пълна трагедия пак само с скъсмет и съдийско рамо се класираха :evil: :evil: :evil:

И знаеш ли кое е най гадното - след време трябва да внимаваме като си купуваме коли да не вземаме произведени в Италия за периода 06.2006 - 07.2006 - щото сега като се черпят покрай мачовете кой знае как сглобяват Алфите с едното око гледат телевизия или пък са махмурлии от напиването заради напрегнатия мач на Адзурите. :D :D :D

Az4o
27-06-2006, 16:59
Явно някой хора са имали доста емоции по време на въпросния мач на Италия:

ДнесБГ: "Бивш италиански футболист посегна на живота си - Бившият футболист на „Ювентус“ Джанлуиджи Песото опита да се самоубие, скачайки от балкона на офиса на футболен клуб "Ювентус" в Торино. Песото се приземил на покрива на Алфа 147, след което тялото му отскочило върху паркирана наблизо Ланча и накрая паднал на земята. Песото има множество фрактури и вътрешни наранявания, но състоянието му е стабилно и няма опасност за живота му."

:roll:

А леле довечера испанците как ще сгазят лошо франсетата .. :twisted:

Mury
27-06-2006, 20:03
ВЕЛИКИЯ Роналдо вече е рекордьор :lol: :lol: :lol: :lol: Да му е честито на момчето,той го заслужава след безмислостните нападки срещу него.Все пак Феномена си е Феномена :wink: :wink: :wink: Бразилия смаза Гана :lol: :lol: :lol: Но лошото е че ще се срещне евентуално с фаворита ми от Европа-Испания :evil: :evil:

pent
27-06-2006, 23:52
:) колкото и да ми харесва испанската игра, броят се головете....
и сега дори да почнете да плюете Франция(предполагам че южна България ще се изкаже в типичния си стил)... доказаха че са голям отбор...

поне до следващия мач с Бразилия :twisted: :twisted: :twisted:

Naso
28-06-2006, 00:17
ВЕЛИКИЯ Роналдо вече е рекордьор :lol: :lol: :lol: :lol: Да му е честито на момчето,той го заслужава след безмислостните нападки срещу него.Все пак Феномена си е Феномена :wink: :wink: :wink: Бразилия смаза Гана :lol: :lol: :lol: Но лошото е че ще се срещне евентуално с фаворита ми от Европа-Испания :evil: :evil:

Радуй се на Бразилия им се размина.... ще се обиграват срещу Франция :roll:

И Италия шампион але алееееееее 8)

Aquila
28-06-2006, 01:03
и сега дори да почнете да плюете Франция(предполагам че южна България ще се изкаже в типичния си стил)... доказаха че са голям отбор...

поне до следващия мач с Бразилия :twisted: :twisted: :twisted:

Ако Французите не ги подгони пак тоя карък може като нищо да направят някоя изненада

pent
28-06-2006, 01:06
Ако Французите не ги подгони пак тоя карък може като нищо да направят някоя изненада

Срещу Бразилия трябва повече от карък ;) тия пипат топката като аз пипам добре оформени ц*ц* :) - с финес ;)

Aquila
28-06-2006, 01:14

Срещу Бразилия трябва повече от карък ;) тия пипат топката като аз пипам добре оформени ц*ц* :) - с финес ;)

Тва е ясно ...че бразилците барат с финес, за ц*ц*те и по един жълт картон за груба игра пак може, важното е,че франсетата се отсрамиха за последните години.

pent
28-06-2006, 01:22
да бее... тия испанци стават пословични с малшанса си.... подобно на Холандия преди всяко първенство ги слагат като фаворит... и после стигат до под кривата круша :)

MONI
28-06-2006, 08:49
Мача нема да кометирам ама коментаторите вчера беха както винаги на ниво с изказвания от сорта, че понеже Пойол никога не е имал контузия и имал "ОТЛИЧЕН организъм" :shock: и при 3:1 като каза 2:0 вече беше капака на идиотизма на тези които може би и като деца не са играли в у-ще футбол.

proper
28-06-2006, 10:15
Канал 1 е такава скръб с коментарите, ако не бяха жалки щяха да си ми смешни, но уви....

Kuku
28-06-2006, 10:19
А па Петър Василев е е*ати пристрастното ко*еле :evil:

pent
28-06-2006, 10:38
Ами по цялата телевизия са ни такива. Личи си как се опитват да копират западния модел на коментари, разговори между двамата, остроумни закачки, шегички и тн.... пошло е....

дори прекаления екстаз е смешен, вчера коментатора на мача на Бразилия, при всеки вкаран гол викаше имената на футболистите но с едно продължително окончание... АдрианооОООоооООО толкова изкуствено, че просто е смешно

доста хора си пускат Гонг да слушат коментарите, и гледат картината по ТВ-то :)

virusalfa
28-06-2006, 14:45

поне до следващия мач с Бразилия :twisted: :twisted: :twisted:Абсолютно си прав за изказването,ама не мога да се отвора какво имаш против ти Южна България...Яд ме е ,че закриха поделението в Симитли,та ЕГА да те беха пратили кашик там,че много станахте мамините синчета,дето чипик не са обували!

pent
28-06-2006, 15:06
:spam: :ban:

Абсолютно си прав за изказването,ама не мога да се отвора какво имаш против ти Южна България...Яд ме е ,че закриха поделението в Симитли,та ЕГА да те беха пратили кашик там,че много станахте мамините синчета,дето чипик не са обували!

:rotfl:

virusalfa
29-06-2006, 15:44
А па Петър Василев е е*ати пристрастното ко*еле :evil:Всичките ни коментатори са гола вода и мокра слама! ЕГА ге фане разстройство и до края на световното да не ги пуща,та у кенефо по Нокията на радиото да слушат мачо!!!

virusalfa
29-06-2006, 22:40
http://www.youtube.com/watch?v=rIx8Khdm ... %20bulgari (http://www.youtube.com/watch?v=rIx8Khdms3k&mode=related&search=batut%20de%20bulgari)

georgievst
30-06-2006, 19:16
F O R Z A A Z Z U R R I :Yeeeehaaa:

156 m-jet
30-06-2006, 21:00
:bravo: Deutschland

pent
30-06-2006, 21:08
както се очакваше - видима съдийска подкрепа за домакините!

дай да видим сега адзурите колко ще ги подпрат този път :)

valjo
30-06-2006, 21:10
доста хора си пускат Гонг да слушат коментарите, и гледат картината по ТВ-то :)
аа ние в офиса, понеже неможахме накараме ТВ Тунера да лови измисления звук на к1 - карахме точно по тоя сценарии
прожектора бирите мезето + радио "левски" ;)
бате, и тия не са стока, имаш усещане че са си нарезали салата още в 3:00 сипале са по ена врЪла Юта ракия и ....
после коментар..... :)

valjo
01-07-2006, 19:50
ей, тоя олигофрен по Канал 1 направо ми къса нервите с коментара ...
тоооо бива да си фен на Англия, може, ама аре малко по-нормално ....

бааси, направо ми опротивяха тия англичаните заради тоя кретен ....

Mury
01-07-2006, 21:02
ей, тоя олигофрен по Канал 1 направо ми къса нервите с коментара ...
тоооо бива да си фен на Англия, може, ама аре малко по-нормално ....

бааси, направо ми опротивяха тия англичаните заради тоя кретен ....Ta te i без това са си противни особено оня молив Крауч :evil: :evil: :evil: бих му счупил капачките с лопата :lol: :lol: :lol:

BatVas
01-07-2006, 23:57
ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ НА ЕВРОПЕЙСКОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ФУТБОЛ
:wink:

СВЕТОВНОТО ВЕЧЕ СВЪРШИ :!: :!: :!: - останаха само европейски отбори.
Баси тия франсета показаха бразилски футбол на бразилците :D :D :D

valjo
02-07-2006, 00:06
умрем от кеф, след като разчистихме сичките не-евро отбори, си почваме нашта си игрица, и

ГЕРМАНИЯ шампион але алееее

кой каза ? а а ?:)))

koolio
02-07-2006, 00:33
Але алееееееееее няма такъв играч като Зидан :bowdown: :bowdown: :bowdown: ! И отново се видя разликата между плажния и истинския футбол, в който трябва да можеш и друго, освен да си връткаш задника около топката!!! Германия- шампион!!!

Aquila
02-07-2006, 09:20
Айде още един супер мач на Франция, Зидан направо си играеше с топката ,а Рибери ако продължава така скоро ще е новия Роберто Карлос,голямо куче е :!: Виера и Анри също показват голяма игра

http://us.news1.yimg.com/us.yimg.com/i/fifa/gen/afp/20060701/i/987327179.jpg

Mury
02-07-2006, 18:52
Але алееееееееее няма такъв играч като Зидан :bowdown: :bowdown: :bowdown: ! И отново се видя разликата между плажния и истинския футбол, в който трябва да можеш и друго, освен да си връткаш задника около топката!!! Германия- шампион!!!Затова плажния футбол е с най-много световни титли нали :evil: :evil: :evil: стига сте говорили глупости.Истината е че Бразилците си мислеха че ще бият лесно с един нападател и Роналдиньо отзад ма нъцки :evil: :evil: :evil: :evil: Според мен Кафу изобщо не трябваше да започва този мач,капитан хубаво ама и ЕГН-то му е :shock: :shock: :shock: Трябваше да започне със Сисиньо и на полувремето да смени Кака/пипна топката само 3 пъти за 1 полувреме/ и да пусне Робиньо:cry: :cry: :cry: Както и да е моите фаворити вече ги няма/Аржентина :cry: :cry: :cry: Бразилия и Испания/ та вече май съм за Италия :wink: :wink: :wink:

П.С.Но тия франсетата са мноооо силни.Зизи иска да се раздели подобаващо с футбола,като световен шампион.Какъв по-хубав край на кариерата от този.Винаги съм казвал че Зидан е най-гениалния футболист на нашето време :wink: :wink: :wink:

valjo
02-07-2006, 19:10
абе я не ми гОвори за бразилците бе! тия са ставали шампиони само като се играе некаде на п.си.м !!!
имат една титла в европа и тая им е и единствената истинска и тва с шеф на ФИФА бразилец сума ти години!
аре къш с тая плажна пасмина, за шоу-отбор може и да стават, ама другото ... става само с гении като Пеле, или с треньор който ги кара да играят защитно ;) като Сколари ;)

а изпълнения стил Зико, стил Сократес, стил Роналдиньо ... си имат логичен край ;) наречен Франция;)

та така, Зизу наистина мноого впечатляващо представяне еввалата

но требе да ги срещанат германчовците, да ги пооблъскат, да помогне малко съдия, се пак сме дале паре това онова и те така;)))))))

сценариото е добро а?;)

pent
02-07-2006, 21:26
баси, чак сега изгледах записа на мача от снощи.....

та... Франция вече играе футбол! Чудесни Зизу, Рибери и Анри....

Бразилия че са по-добри... няма 2 мнения... но не и в конкретния мач :) Пичовете имат супер самочувствие и то им изигра лоша шега!

Заслужено ще имаме нов шампион. Поколението на Бразил се сменя, та 2010 са пак шампиони!

Финала е ясен - Германия - Франция, с шампион Германия, залагайте смело!

georgievst
02-07-2006, 21:38
баси, чак сега изгледах записа на мача от снощи.....

та... Франция вече играе футбол! Чудесни Зизу, Рибери и Анри....

Бразилия че са по-добри... няма 2 мнения... но не и в конкретния мач :) Пичовете имат супер самочувствие и то им изигра лоша шега!

Заслужено ще имаме нов шампион. Поколението на Бразил се сменя, та 2010 са пак шампиони!

Финала е ясен - Германия - Франция, с шампион Германия, залагайте смело!
Къде забрави адзурите, че те едва сега започват да играят. Това до тук беше разгрявка.

pent
02-07-2006, 21:51
адзурите колкото и да са ми симпатични ще отпаднат на 1/2 финала :)

ще си изкарат някой тъп картон и най-вероятно ще получат гол от статично положение, няма да се учудя ако дадат дузпа за Германия...

за португалия няма какво да коментираме, време е да си тръгват за село ;)

Mury
02-07-2006, 21:53
абе я не ми гОвори за бразилците бе! тия са ставали шампиони само като се играе некаде на п.си.м !!!
имат една титла в европа и тая им е и единствената истинска и тва с шеф на ФИФА бразилец сума ти години!
аре къш с тая плажна пасмина, за шоу-отбор може и да стават, ама другото ... става само с гении като Пеле, или с треньор който ги кара да играят защитно ;) като Сколари ;)

а изпълнения стил Зико, стил Сократес, стил Роналдиньо ... си имат логичен край ;) наречен Франция;)

та така, Зизу наистина мноого впечатляващо представяне еввалата

но требе да ги срещанат германчовците, да ги пооблъскат, да помогне малко съдия, се пак сме дале паре това онова и те така;)))))))

сценариото е добро а?;)Ти па кво се разпали бре стига с тея гадни немци :evil: :evil: :evil:Те винаги са ставали шампиони благодарение на съдията,помня дузпата която им дадоха на финала срещу Аржентина 90 година :evil: :evil: :evil: С тази игра вече според мен Французите заслужават титлата а и ще изпратят по най0добрия начин Зизууууу :wink: :wink: :wink:

pavlin
02-07-2006, 22:03
Адзурите са шампиони , швабите ще плачат много.

caesar
02-07-2006, 22:49
Шваинщайгерите са най противния отбор. Forza ITALIA

BatVas
04-07-2006, 22:47
След края на първото полувреме мога да кажа , че Италия размазва - да не повярваш - супер бърз нападателен футбол. Доста истински футбол показват - определено по-красив от този на бразилците на това световно :wink:
Форца Италия :!: :!: :!:

pent
04-07-2006, 22:50
мача се завърза.... по-добре и не може да стане... ако Италия играеше типичния си футбол, Германия до сега да води :) та с оглед игарата, само така, да нападат докато могат :)

готиното е че немците се изнервят и ще има кръв днес!

pinko
05-07-2006, 00:28
След края на първото полувреме мога да кажа , че Италия размазва - да не повярваш - супер бърз нападателен футбол. Доста истински футбол показват - определено по-красив от този на бразилците на това световно :wink:
Форца Италия :!: :!: :!:

Ареее Голфовете са аут

кеф кеф кеф кеф :D

georgievst
05-07-2006, 00:30
Категорично по-добрия отбор, адзурите са вече на финал!

Little
05-07-2006, 00:34
Ох КЕФ 8)

BatVas
05-07-2006, 00:46
Aйде за всички които смятаха, че има сценарии и Германия е на финал - ЯДЕЦ : Германия - Италия 0:2 :D :D :D :D :D :D :D :Yeeeehaaa: :Yeeeehaaa: абсолютно заслужена победа на Италия :idea:

Aquila
05-07-2006, 00:48
Не бях нито за едните нито за другите ама в момента просто не искам да знам кво е в германия ...мнооооого боли

BatVas
05-07-2006, 00:59
Не бях нито за едните нито за другите ама в момента просто не искам да знам кво е в германия ...мнооооого боли

Може би колегата М-джет ще сподели видяното на живо в германия - как са настроенията и други подробности :roll: :wink:

Aquila
05-07-2006, 01:07

Може би колегата М-джет ще сподели видяното на живо в германия - как са настроенията и други подробности :roll: :wink:

В момента чатя с познати в Дортмунд - за коментарите няма да говоря,те са ясни,понеже германците от началото се мислят за шампиони,но веднага над стадиона имало поне 2 хеликоптера, и страшно много полиция по улиците...резултатите утре в новините

156 m-jet
05-07-2006, 01:09
Ами, те очакванията тук още преди световното бяха За максимум четвъртфинал, ..................а полуфинал и сега игра За 3то място се смята все пак За постижение, отбора е съвсем млад и доста неопитен. Има естествено раzачерование, но все пак и това което се постигна е добре.Не се приема За трагедия, по скоро като..........Загуба от по достоен отбор, никой нищо лошо не каЗва За италиянците, напротив поЗдравиха ги по телевиЗията....

И от мен поЗдрав на синия отбор :D
На финала съм За тях

BatVas
05-07-2006, 01:24
Знаете ли какво направих преди малко - гледах последните 15 минути от мача на световния шампион Германия срещу България 94 - Клинсман плачеше и триеше сълзите си с фанелката след мача - сега прие видимо по добре загубата :wink: :D :D

ShoxXx
05-07-2006, 02:16
FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! :bounce8: :boo: :bounce8: :bounce8: :bounce8: :bounce8: :firstprize: :firstprize: :firstprize: :firstprize: :firstprize: :firstprize: :firstprize: :firstprize: :firstprize:
Squadraaaaaa!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Az4o
05-07-2006, 09:35
Голяма Италия !!! В този мач най-добре се видя какъв отбор е изградил Липи .. айде сега могат да скачат тия дето мразят Италия и защитната им игра :twisted:

Остава само довечера Португалия да бутнат франсетата и всичко си идва на мястото :)

Италия Шампиооооон :firstprize:

Mury
05-07-2006, 10:57
Къде си Вальо да ти кажа сега кой кой е :evil: :evil: :wink: :wink: :wink: Заслужена победа на Адзурите и ми е много кеф за гадните немци,най-омразния ми отбор :evil: :evil: :evil: :evil: Великолепни Пирло и Матераци/това момче винаги ми е пълнило душата със определено сърцатата игра/:shock: :shock: :shock: и накрая Дел Пиеро доказа защо е златното момче на Италия :lol: :lol: :lol: Сега обаче ще е много трудно на финала срещу почти сигурната Франция защото тя е по-силна от всякога а и след тази победа над Бразилия са доста окрилени.А и все пак трябва да изпратят Зизи както по добава :wink: :wink: :wink: Но аз съм за Италия след отпадането на мойте фаворити :lol: :lol: :lol:

BatVas
05-07-2006, 11:02
Абе ако Франция са на финала - прогнозата ми е за Италия - само неутрализират Зидан и Анри. А адзурите могат да спазат тактическа схема, а и треньора не е случаен и не пасе трева. Франсетата ще се изморят доста срещу Португалия - ако въобще ги бият :wink:

Mury
05-07-2006, 11:10
Портокалците са гола вода бате а и Зидан и Анри трудно се опазват :wink: :wink: :wink:Не мога да ги понасям тея франсета само че Зидан ми е любимец

valjo
05-07-2006, 11:32
Къде си Вальо да ти кажа сега кой кой е :evil: :evil: :wink: :wink: :wink: Заслужена победа на Адзурите и ми е много кеф за гадните немци,най-омразния ми отбор :evil: :evil: :evil: :evil: Великолепни Пирло и Матераци/това момче винаги ми е пълнило душата със определено сърцатата игра/:shock: :shock: :shock: и накрая Дел Пиеро доказа защо е златното момче на Италия :lol: :lol: :lol: Сега обаче ще е много трудно на финала срещу почти сигурната Франция защото тя е по-силна от всякога а и след тази победа над Бразилия са доста окрилени.А и все пак трябва да изпратят Зизи както по добава :wink: :wink: :wink: Но аз съм за Италия след отпадането на мойте фаворити :lol: :lol: :lol:
:shutup: :shutup: :shutup:

Yon
05-07-2006, 12:00
УУУ за франсетата довечера, баси най-слабите отбори най-напред стигнаха :sick1:

georgievst
05-07-2006, 13:46
УУУ за франсетата довечера, баси най-слабите отбори най-напред стигнаха :sick1:

Това е турнирна тактика My friend и италиянците отдавна я прилагат.

Yon
05-07-2006, 14:33
Това е турнирна тактика My friend и италиянците отдавна я прилагат.

Каква тактика та те безмалко да се насерат мноо здраво и тогази край с футбола им и след скандалите за курумпирани съдии в Италия познай какво щеше да се случи..... сега ще им се размине на италиано мафиозо както винаги.
А и нямат нищо общо с играта на отбора спечелил 82 година затова не съм им фен.....

mladej_it
05-07-2006, 15:00
С това провлачване в групите Италия и Франия доказаха за пореден път че са тактици, но с този футбол беспорно ги предпочитам за финала отколкото Балак дет името му не се чува и забатия дето един пас на Роналдо не даде! Много мразя италянския футбол заради 94' ма ше викам за тех на финала! А паднат ли се с португалия -Шампиони!

SIS
05-07-2006, 15:24
Италия винаги са играли така - слабо срещу слабите и силно срещу силните. Просто в един изморителен турнир, трябва да се пазят силите за последните битки. Както някой беше казал "СП не е спринт, то е маратон". Преди няколко години Милан игра срещу ЦСКА и победиха и в двата мача с по 1:0. Не че ЦСКА бяха силни ( или Милан слаби), просто толкова им трябваше, толкова направиха. Малко са отборите като Германия и Русия(както и СССР), които вкарват колкот могат. Все пак по-добре е да победиш 7 пъти само с 1:0, отколкото само един път със 7:0.

П.П. Историята познава случай, в които тънките сметки на Италия са правени без кръчмаря

georgievst
05-07-2006, 18:44
Къде са сега отборите които превъзнасяхте на това световно? Аржентина, Испания, Бразилия , Германия ? Всички те изиграха по един максимум два красиви мача и били голямата работа. Жабарите били слаби, играели грозно, другите били страхотни. Нека да бъдат страхотни, ама на следващото световно. Адзурите стихнаха финал без да им е отбелязан гол! Това говори ли Ви нещо? А слабото им нападение го видяха всички срещу Германия.
От европейските отбори само Португалия може да ги спре. А Франция изобщо не е европейски отбор. Това е някакъв Africa United Paris.

pavlin
06-07-2006, 04:49
[А и нямат нищо общо с играта на отбора спечелил 82 година затова не съм им фен.....

А ти спомняш ли си отборът на Италия от 82 год.

Yon
06-07-2006, 09:21
[А и нямат нищо общо с играта на отбора спечелил 82 година затова не съм им фен.....

А ти спомняш ли си отборът на Италия от 82 год.

:clap2: Мноо рано за склероза бе янки :lol:

lazy
06-07-2006, 10:02
Голям кеф снощи ! Айде португалчетата дотук :)

pent
06-07-2006, 10:54
мда :) доста неочакван финал... но.... това е футбола :) едни играят, други печелят :)

франция са си стари кучета и нищо чудно пак да вдигнат купата. Имат един играч - ЗИДАН! Всички останали покрай него са пълнеж, а да , да не забравим и Бартез. тия двамата като се пенсионират, франция може и за европейско да не се класират.

Италия са си пичове, срещу франция няма да могат да повторят играта срещу Германия, защото Франция няма да ги остави да 'дишат'.

Аз лично съм за Италия и се надявам да вкарат от статично положение, и после да гледаме сейра на Франция ;)

В малкия финал нещата са ясни! Залагайте смело на Германия да не загуби, или Германия краен победител в двубоя! На селяците и 4-то място им стига :)

Mury
06-07-2006, 11:06
Къде са сега отборите които превъзнасяхте на това световно? Аржентина, Испания, Бразилия , Германия ? Всички те изиграха по един максимум два красиви мача и били голямата работа. Жабарите били слаби, играели грозно, другите били страхотни. Нека да бъдат страхотни, ама на следващото световно. Адзурите стихнаха финал без да им е отбелязан гол! Това говори ли Ви нещо? А слабото им нападение го видяха всички срещу Германия.
От европейските отбори само Португалия може да ги спре. А Франция изобщо не е европейски отбор. Това е някакъв Africa United Paris.Виж кво пич всички знаем как Германия би Аржентина :evil: :evil: :evil: чиста дузпа не дадоха за гаучоситеее в края на мача :evil: :evil: Бразилия отпадна от най-силния отбор може би на това световно-Франция,започнали слабо но тепърва разкриват своя потенциал :evil: :evil: :evil: И аз съм за Италия :!: :!: :!: но това им беше според мен утехата да играят на финал :cry: :cry: :cry:За Германия нема да говоря щото ги мразяяяяяя :lol: :lol: :lol: както и Франция но поне от тях има един всепризнат гениййй-Зизу :lol: :lol: :lol:

П.С.Дано Италиянците покажат зъбки и бият което малко ме съмнява,но както каза Пент мое да вкарат от статично и после резила на франсетата :lol: :lol: :lol:

georgievst
06-07-2006, 11:47
От европейските отбори само Португалия може да ги спре. А Франция изобщо не е европейски отбор. Това е някакъв Africa United Paris.Виж кво пич всички знаем как Германия би Аржентина :evil: :evil: :evil: чиста дузпа не дадоха за гаучоситеее в края на мача :evil: :evil: Бразилия отпадна от най-силния отбор може би на това световно-Франция,започнали слабо но тепърва разкриват своя потенциал :evil: :evil: :evil: И аз съм за Италия :!: :!: :!: но това им беше според мен утехата да играят на финал :cry: :cry: :cry:За Германия нема да говоря щото ги мразяяяяяя :lol: :lol: :lol: както и Франция но поне от тях има един всепризнат гениййй-Зизу :lol: :lol: :lol:

П.С.Дано Италиянците покажат зъбки и бият което малко ме съмнява,но както каза Пент мое да вкарат от статично и после резила на франсетата :lol: :lol: :lol:
Mury, давам ти прогноза която ще се сбъдне, но не се покрива с твоята и на Pent. Италианците ще вкарат гол или голове не от статично положение, защото те не разчитат на това в атака. Доказателство головете срещу Германия. Центриранията им пред вратата до сега са пълен провал, така че не очаквам и от такова положение да реализират. Пробив по фланговете е най-вероятния начин.
Италия показва зъби когато е необходимо и бъди сигурен, че точно на финала ще бъдат много остри като зъби.
Аз не мразя Германия, но гледам футбола обективно и не мога да кажа, че бяха на ниво за световен шампион.
Колкото до Аржентина мога да ти кажа, че им стисках палци защото си коментирам мачовете и с аржентинци и им съчувствам за това което се случи с тях защото футболът там е религия.
Подкрепям Италия първо защото карам алфа.
Второ защото съм им фен от 82 г. когато Паоло Роси отбеляза хет трик на Бразилия- нещо което никога вече няма да се случи във футболната история.
Трето защото, колкото и странно да звучи те са отбора който играе най-чисто без нарушения. Това се видя най-добре в мача с Германия.
Единствено могат да бъдат обвинявани за измислената дузпа срещу Австралия, но това е нещо което аз първи във форума признах. Не виждам защо ми беше показан среден пръст от колега, но както и да е неговия любим футболен отбор също ще играе на финал, обаче не на големия а на другия.
Чакат ни още два, да се надяваме страхотни мача и пожем да приключим темата.
Не се засягайте на тема футбол- това е само една игра.

Yon
06-07-2006, 12:34
Второ защото съм им фен от 82 г. когато Паоло Роси отбеляза хет трик на Бразилия- нещо което никога вече няма да се случи във футболната история.

Както и майсторите виртуози от 80 -те години Зико,Фалкао, д-р Сократес, Платини, Жирес, Румениге, Ван Бастен, Арконада, марадона и др.

pent
06-07-2006, 12:58

Както и майсторите виртуози от 80 -те години Зико,Фалкао, д-р Сократес, Платини, Жирес, Румениге, Ван Бастен, Арконада и др

чакай че ще се скъсам от смях, ама сигурно не сме се разбрали, пича казва че се кефи на Роси защото е вкарал 3 гола на БРАЗИЛИЯ, къде в този списък слагаш Зико и другуте бразилици :) и те ли са вкарвали на Бразилия :))))

+ да слагаш на едно място Бастен и останалите дядки ;)

Yon
06-07-2006, 13:01
+ да слагаш на едно място Бастен и останалите дядки ;)

Просто сега такива фитболисти просто няма а мачовете са скука и половина .
Купи си едно ДВД със срещите от 82 година и виж схемиата в групите и прочие па тогава говори , а 88 г. Ван Бастен става Европейски шампион с Холандия заедно с Гулит, Рийкард и ко.

Ван Бастен е играл заедно в официален мач с един дядка ,който се казва Йохан Кройф :idea:

lazy
06-07-2006, 13:11
Pent е прав, Ван Бастен няма нищо общо с останалите :) Освен, че ги е гледал по ТВ-то :)

pent
06-07-2006, 13:14
бе той ти говори че е вкарал 3 гола на бразилия :)))) ма остави, напекло е слънцето :)

и бате, знам за 88ма ;) имах ТВ тогава :))))))))))) хахаха :)

ама е смешно да слагаш Бастен като големия футболист на 80те, твърде общо е ;)

точно за Бастен, ама дай да не навлизаме в детайли :)

Yon
06-07-2006, 13:25
Май не ме разбрахте общото между тях е, че всичките са играли през 80 -те години, четете внимателно ми се струва. Футбола от 90-те до наши дни няма нищо общо с тогаващните спектакли.
Мисля ,че последното световно на "старите" Бразилци е 86 г. когато падат с дузпи от Франция на Платини.

Aquila
06-07-2006, 16:16
Момчета Франция си спечели нейната световна купа още в мача с Испания. След неуспехите на предните първенства и след толкова критики от страна на френската и световна преса все пак успяха да покажат наистина добра и коректна игра ,и пак си спечелиха уважението. По-важно е,че сега като свърши световното и се приберат,ще бъдат посрещнати с почести,а футболистите,които ще се пенсионират,ще бъдат запомнени само с хубаво и мисля,че особено един от тях го заслужава страшно много.
От тук нататък на финала сабя ще покаже,за Франция съм,но мисля,че Италия има по-голям шанс.Но както казах Франция си спечели това за което беше дошла - уважение, купата не е важна в случая.

mladej_it
06-07-2006, 16:42
Не съм сагласен с колегата че френския отбор са само Зидан и Бартез особенно пък Бартез тоя кокошкар гологлав дето хвана купата 98' с ракавици и се здрависа с кралските особи с ракавици . По-скоро футболистите са Зидан и Анри !! Най-хубавия до този момент мач според мен беше Италия-Германия ,а най-зрелищния Холандия-Португалия ,а относно футболистите дали имат общо с тези от 80' незнам (нямам наблюдения) ,но световното определено няма нищо общо , пълна скука, тактика (изиграла на моменти доста лоши шеги) ,ужасно съдийство (Изключвам мача Холандия-Португалия, Иванов беше прав) , голове от засада, вобще цирк!

Aquila
06-07-2006, 16:46
Не съм сагласен с колегата че френския отбор са само Зидан и Бартез особенно пък Бартез тоя кокошкар гологлав дето хвана купата 98' с ракавици и се здрависа с кралските особи с ракавици . По-скоро футболистите са Зидан и Анри !! Най-хубавия до този момент мач според мен беше Италия-Германия ,а най-зрелищния Холандия-Португалия ,а относно футболистите дали имат общо с тези от 80' незнам (нямам наблюдения) ,но световното определено няма нищо общо , пълна скука, тактика (изиграла на моменти доста лоши шеги) ,ужасно съдийство (Изключвам мача Холандия-Португалия, Иванов беше прав) , голове от засада, вобще цирк!

Бартез си е заменим,даже тази година имаше скандали ,4е не сложиха Купе (вратаря на Лион) за титуляр,той също страшно добре си върши работата.

pent
06-07-2006, 16:55
няма спор за Купе :) добър е, той е бъдещия титуляр, ама няма класата, опита на Бартез.... те и Бастен замениха навремето в Милан(че се сетих), та няма незаменими.

това което написах, надявам се че сте го схванали... е че духът на Френския отбор сега е Зидан+Бартез+останалите....

а за Т.Анри.... бледа сянка.... може повече....

BatVas
06-07-2006, 17:25
да бе - забравихте че играта на Франция потръгна като вкараха малко бели :D :D :D един по скоро, с белегче :wink:

lazy
06-07-2006, 17:41
Ето защо искам в неделя един човек да си тръгне с купата в последният си мач : http://youtube.com/watch?v=O5OpaklUYyo& ... ed&search= (http://youtube.com/watch?v=O5OpaklUYyo&mode=related&search=)

pavlin
07-07-2006, 05:36
Колега 86 год. Аржентина печели световната титла и Арконада до колкото си спомням не е играл през 80 те год.

Yon
07-07-2006, 08:55
Арконада до колкото си спомням не е играл през 80 те год.

Напротив играл е :yes:

п.с. за 86 година къде прочете, че друг е бил световен шампион

Mury
07-07-2006, 16:01
няма спор за Купе :) добър е, той е бъдещия титуляр, ама няма класата, опита на Бартез.... те и Бастен замениха навремето в Милан(че се сетих), та няма незаменими.

това което написах, надявам се че сте го схванали... е че духът на Френския отбор сега е Зидан+Бартез+останалите....

а за Т.Анри.... бледа сянка.... може повече....Стига с тоя палячо Бартез бре по-смешен вратар от него нема в момента.Аре да не споменавам какви голове са му вкарвали такива дето дори Иванков не е пускал/справка мачовете м/у Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед преди 2-3 години в шампионската лига/По големи лидери в отбора са Зидан,Виера/те тоя па как го мразя/Бартез така мое да се осере че после трябва да го е срам да излезе вече на терена :screwy: :screwy:

pent
07-07-2006, 16:16
:) е да се сещаш голям вратар без страхотни и нелепи голове ;)

да не изреждам :) че листа ще е дълъг ;)

Mury
07-07-2006, 16:18
:) е да се сещаш голям вратар без страхотни и нелепи голове ;)

да не изреждам :) че листа ще е дълъг ;)Ма на тоя и на Сиймън са им в повече :rotfl: :rotfl:

pavlin
07-07-2006, 17:52
Арконада до колкото си спомням не е играл през 80 те год.

Напротив играл е :yes:

п.с. за 86 година къде прочете, че друг е бил световен шампион

Ами аз тогава бях луд фен на Аржентина и Марадона и си го спомням тогава бяха прословутите голове на Марадона срещу Англия единият вкаран с ръка другият сам от преди центъра излъга всички играчи на Англия и вкара гол.

Yon
07-07-2006, 17:58
...тогава бяха прословутите голове на Марадона срещу Англия единият вкаран с ръка....

От тогава БГ съдия няма участие на Световни първенства мисля :roll:

pavlin
07-07-2006, 18:43
Мисля че Богдан Дочев беше страничен съдия.

pent
09-07-2006, 21:58
Гледайте как една великолепна Италия ще размаже френските прасета!

Зидан ще си тръгне от футбола с един чудесно загубен ФИНАЛ :)

valjo
09-07-2006, 22:00
Гледайте как една великолепна Италия ще размаже френските прасета!

Зидан ще си тръгне от футбола с един чудесно загубен ФИНАЛ :)

шо шо :hmm: :hmm::hmm:

ние да не гледаме различни мачове бре :roll:

trustworthy
09-07-2006, 22:02
@valjo
Май ти гледаш някакъв запис, ама айде :roll:

valjo
09-07-2006, 22:09
@valjo
Май ти гледаш някакъв запис, ама айде :roll:

дабе, на а тоя запис жабарезе ги нема въобше, гледат мача от близо и на аванта ;)

pent
09-07-2006, 23:17
ЗИЗУУУУ - ДО-ВИ-ЖДА-НЕ :))))))))))))))))))

valjo
09-07-2006, 23:40
пууу д'(*@#$ мръсни жабари
:cussing: :cussing::cussing::cussing::cussing:

trustworthy
А честито на зрителите на живото предаване! :)

georgievst
Адзурите световни !

pent
09-07-2006, 23:42
Буфон президент!

Little
09-07-2006, 23:42
Честито и за нас 8)

georgievst
09-07-2006, 23:45
Буфон президент!