View Full Version : лято е :)
поздрав за сички дето се готвят да боцнат нещо край водата :)
цък (http://turtey.alfaromeo-bg.com/photo/albums/uploads/macro/vP1010894a_resize.jpg)
на 16 тръгвам за морето и ще боцна и за тея дето няма да дойдат...да не се притесняват :lol: :lol: :lol:
мда :))))
аз мисля още в петък да тръгна за уикенда само, на сл. бряг :)
ние и тука боцкаме ;) ама морско си е друго ;)
тука вече ми е писнало....нещо внос си трябва :lol: :lol: :lol:
хахах :) внос-износ :)
по морето когато се запознаваш с чужденки е модерен лафа - 'български к*р експорт оператор' :lol:
хахахахахахаха
и българките по морето хич не са лоши :wink: :wink:
само да не се надуваха толкова....
но лятото е така
как ще се хвърли на хубаво българско момче жребец /като мен/ и ще изтърве дядо германец с мерцедес очиларка и тлъста пенсийка?? :wink: :wink: :wink:
Да ви кажа бях на Златните 3-4 дни и има доста вносен матрял за боцване, но основно от острова и от братска русия щото тия Швабшвайнките са като мечки ....ужас. Това само като страничен наблюдател щото аз бях с "динята" на бостана. :wink:
лошо също че доста от тоя вносен материал е или дървен или с листни въшки :D :D :D
santo_traficante
10-07-2006, 11:55
????,????..??? ????????? ????? ??? ??????..?? ??.. :lol:
________
Essential vaaapp (http://essentialvaaappvaporizer.com)
Я боцнете, я не! :roll:
Ей това е сигурния начин :th_up:
Това само като страничен наблюдател щото аз бях с "динята" на бустана. :wink:
хахахахахахаха
но лятото е така
как ще се хвърли на хубаво българско момче жребец /като мен/ и ще изтърве дядо германец с мерцедес очиларка и тлъста пенсийка?? :wink: :wink: :wink:
На такива като тебе на влизане във Варна подаряват крив макарон(може и цял пакет да имаш за цялата почивка );)
:twisted:
:lol:
На такива като тебе на влизане във Варна подаряват крив макарон(може и цял пакет да имаш за цялата почивка );)
хахахаха :)))))))) ще ти се, знаеш какви съгражданки имаш ;)
Варна рулз през лятото!
Оххх и аз мноо я харесвам тая Варна ама лятото де, че зимата е малко по скучна.
trustworthy
10-07-2006, 13:35
Момчета, аз като стар варненец 8) и такъв, който е работи няколко години на Златни Пясъци, мога да ви посъветвам да забравите за 'хубавите' германки. Предполагам, че под 'Острова' Мoni е имал предвид Англия, а там положението с хубавите англичанки е още по-зле.
ПОвервайте ми, че за 3 години работа предимно с англичани и скандинавци, НЕ съм видял НИТО една хубава 'островитянка' , а от прехвалените снадинавки като махнеш красивите руси коси в общия случай нищо не остава, освен голямата седалка ;)
Истината са рускинчетата и украинчетата. Другото е пълнеж, но в крайна сметка, зависи кой колко е на зор, де :) . Да не говорим тези, полесдните, какъв разврат ги тресе и че не са такива надути като западняците...Просто жокерче ви давам като местен :wink:
Аз мисля да боцкам мезета и салати по ресторанти и капанчета с ракия и бира :D :D :D
santo_traficante
10-07-2006, 13:49
???????, ?? ???? ???? ???????? 8) ? ?????, ????? ? ?????? ??????? ?????? ?? ?????? ??????, ???? ?? ?? ?????????? ?? ????????? ?? '????????' ????????. ???????????, ?? ??? '???????' ?oni ? ???? ??????? ??????, ? ??? ??????????? ? ???????? ?????????? ? ??? ??-???.
?????????? ??, ?? ?? 3 ?????? ?????? ???????? ? ????????? ? ???????????, ?? ??? ????? ???? ???? ?????? '????????????' , ? ?? ???????????? ?????????? ???? ?????? ????????? ???? ???? ? ????? ?????? ???? ?? ??????, ????? ???????? ??????? ;)
???????? ?? ???????????? ? ????????????. ??????? ? ??????, ?? ? ?????? ??????, ?????? ??? ????? ? ?? ???, ?? :) . ?? ?? ??????? ????, ??????????, ????? ??????? ?? ????? ? ?? ?? ?? ?????? ?????? ???? ???????????...?????? ??????? ?? ????? ???? ?????? :wink:
?? ?? ??????:)???? ??????? ????????? ?? ????? ?? ?????? ? ?? ?????:??? ??? ??????????? ????? ?????? ? ?????? :shock: ? ??? ?? ???? :??? ? ?? ?? ?????? ?? 3???.??? ? ?? ?????? ???? ?????? ? ?? ?? ?????? ?? ?? ???????? :lol: :lol: :lol:
________
New jersey medical marijuana (http://newjersey.dispensaries.org/)
[/quote]
Аз мисля да боцкам мезета и салати по ресторанти и капанчета с ракия и бира :D :D :D[/quote]
А тук вече ми харесва!На същото мнение съм... :respect: :BBQ: :on_da_beach:
Аз мисля да боцкам мезета и салати по ресторанти и капанчета с ракия и бира :D :D :D
Е това е приказка!!! http://www.cheesebuerger.de/images/midi/nahrung/h025.gif
А относно надутите българки по нашето черноморие не мисля, че е точно така, въпреки че е доста относително ...... :roll:
Ааааа,за твоите "боцкания" аз ще се грижа ;) :twisted: :twisted:
съгласен съм по-горе мненията за скандинавките и англичанките :) не са първа хубост :) но си струва да опиташ един 'малък шлем' с някоя от тях :) пък и не е задължително да се стига до 'боцкане' ;)
а за рускинчетата роман мога да изпиша :)
това не е нация а професия! Нямат равни!
за 'българските надути момичета' и аз не съм съгласен, просто искат подход ;) ама и това е друга тема http://files.hardwarebg.com/ftp/gtzvetkov/darkskywalker/Smileys/Wild.gif
Говорите, колко да не заспите :pfbbt:
Един коцкар е коцкар навсякъде и за всички :pimp:
Под секрет, от личен опит, мога да кажа, че въпросните надути българки, са най-лесната плячка по черноморието :idea2: сами се сетете защо :wink:
Един коцкар е коцкар навсякъде и за всички :pimp:
ей тва е приказка!
Под секрет, от личен опит, мога да кажа, че въпросните надути българки, са най-лесната плячка по черноморието :idea2: сами се сетете защо :wink:
щото са елементарни :) няма значение къде са в СФ или В ;)
хахахахахахаха
но лятото е така
То това добре ама 1-во макарони не ям и 2-ро никога не съм имал проблем да вкарам някоя мацка в леглото било то българка или вносна :lol: :lol: нито финанси ми липсват,нито чар ми липсва за опит да не коментирам :lol: :lol: :lol: така че варненки,англичнки.кви ще да са да се дъжат че идвам,а ти си запази макароните,че като дойда ще ти трябват :twisted: :twisted: :twisted:
баффф сичкото това от едни водни кончета :roll2:
ми ако бях пуснал котки? :wink: :metal:
[quote="50 cent":4eg5kwhb]хахахахахахаха
но лятото е така
То това добре ама 1-во макарони не ям и 2-ро никога не съм имал проблем да вкарам някоя мацка в леглото било то българка или вносна :lol: :lol: нито финанси ми липсват,нито чар ми липсва за опит да не коментирам :lol: :lol: :lol: така че варненки,англичнки.кви ще да са да се дъжат че идвам,а ти си запази макароните,че като дойда ще ти трябват :twisted: :twisted: :twisted:[/quote:4eg5kwhb]
Аз пък по морето виждам едни хора дето висят по дискотеките и вместо да се забавляват само се оглеждат и видят ли самотни момичета веднага се впускат - всеки с различните си приоми - доста е забавно отстрани - е не отричам че някои успяват, ама повечето са като от рекламата на Спрайт- все ги отрязват. :D :D :D :D
Ей особенно македонците са направо непоправими - даже не се оглеждат много -много , направо се нахвърлят като лешояди на мърша - гледаш две момичета и изведнъж около нея 4-5 - 6 македонци и наши се надпреварват.
Така че колега гледай да не си като тези горните - те рядко успяват, а говорят точно толкова уверено като теб - прави си кефа , а каквото има да става - ще стане :wink: Ако това ти е фикс идея - обикновенно не става :idea: :D
мале Васе :) много точно описа картинката :) хаха :) прав си за македонците... тия не признават ниска, дебела или рошава :)
ама наистина да се надреварваш за една жена.. наред с още 5-6 е доста комично :) тук в помощ идва една сцена от 'Красив Ум' където Ръсел Кроу доста хубаво обиаснява как да се действа ;)
мале Васе :) много точно описа картинката :) хаха :) прав си за македонците... тия не признават ниска, дебела или рошава :)
ама наистина да се надреварваш за една жена.. наред с още 5-6 е доста комично :) тук в помощ идва една сцена от 'Красив Ум' където Ръсел Кроу доста хубаво обиаснява как да се действа ;)
Не се сещам за сцената - обясни я - може да помогне :wink:
хахахаха
евала бате
много точно описа картинката
само дето не си ме разбрал...това че мога не значи, че за това отивам
не отивам на море за да правя нещо което мога и в София ....
отивам да искарам едни диви 2 седмици и ако случайно изпадне оферта може да се възползвам
...тук в помощ идва една сцена от 'Красив Ум' където Ръсел Кроу доста хубаво обиаснява как да се действа ;)
Не се сещам за сцената - обясни я - може да помогне :wink:
Ставате много маймуни на клона и накрая всички падате по гЪз :wink: - ето това е наистина смешно отстрани :lol: :lol: :lol:
[
То това добре ама 1-во макарони не ям и 2-ро никога не съм имал проблем да вкарам някоя мацка в леглото било то българка или вносна :lol: :lol: нито финанси ми липсват,нито чар ми липсва за опит да не коментирам :lol: :lol: :lol: така че варненки,англичнки.кви ще да са да се дъжат че идвам,а ти си запази макароните,че като дойда ще ти трябват :twisted: :twisted: :twisted:
1-во макароните,които се предлагат не са за ядене :twisted: :twisted:
2-ро ...ми то и на хубавите мацки не им липсват качествата и уменията ,които ти си приписваш;)
3-то...ползвайте презеративи! :twisted: и успех;) :twisted:
хахахаха
евала бате
отивам да искарам едни диви 2 седмици и ако случайно изпадне оферта може да се възползвам
Така става - иначе не може да отречеш че е забавно да наблюдаваш такива индивиди.
Аз да си призная преди 8-10 години съм правил опити като тези, които съм описал - неуспешни :? и сега като си помисля колко смешен съм изглеждал...... :oops:
За Островитянките може би не се изразих правилно, но имах предвид, че по мое да се намери някоя по - готина колкото до германките по добре да ги пробваш на борба. Иначе девочките както един приятел гледат яко на к*р. :wink:
Сцената е когато в бара са Ръсел Кроу и неговите приятели.... срещу тях 5-6 момичета. Сред тях(момичетата) една руса, висока, спираща дъха мацка :)
Всички там пичове се опитват да я свалят, но тя е надута и ги реже :) докато в нейната компания, има други момичета, пак симпатични, страдащи обаче от липса на мъжки интерес към тях. и така, нещо ръсел кроу обиасняваше как шанса да си с някоя от другите е пъти по-голям. Тя просто няма да те върне ;)
или нещо подобно беше сцената, гледах го филма преди години, позабравил съм точно :)
Ако някой се сеща нещо да допълни :)
[
1-во макароните,които се предлагат не са за ядене :twisted: :twisted:
2-ро ...ми то и на хубавите мацки не им липсват качествата и уменията ,които ти си приписваш;)
3-то...ползвайте презеративи! :twisted: и успех;) :twisted:
не оспоррвам нито едно от трите и не мисля че някъде съм написал нещо противно на това:) :wink: :wink: :wink: :wink:а за макароните то се знае за какво говорим :wink: :wink:
хахахаха
евала бате
Така става - иначе не може да отречеш че е забавно да наблюдаваш такива индивиди.
Аз да си призная преди 8-10 години съм правил опити като тези, които съм описал - неуспешни :? и сега като си помисля колко смешен съм изглеждал...... :oops:
всеки е бил тинейджър хехехе
лошото е че някои си остават такива
и да забавно е да ги гледаш и да се смееш
Сцената е когато в бара са Ръсел Кроу и неговите приятели.... срещу тях 5-6 момичета. Сред тях(момичетата) една руса, висока, спираща дъха мацка :)
Всички там пичове се опитват да я свалят, но тя е надута и ги реже :) докато в нейната компания, има други момичета, пак симпатични, страдащи обаче от липса на мъжки интерес към тях. и така, нещо ръсел кроу обиасняваше как шанса да си с някоя от другите е пъти по-голям. Тя просто няма да те върне ;)
или нещо подобно беше сцената, гледах го филма преди години, позабравил съм точно :)
Ако някой се сеща нещо да допълни :)
ИЗБЯГАЙТЕ ОТ КЛИШЕТО!!!
Сваляй това момиче, което иска да бъде свалено - никога няма да пробиеш там, където всички се опитват да пробият, не поради липса на качества, а защото вече има издигната защитна преграда :idea:
Сцената в "Красив ум" е показателна за правилния подбро на това което казах по-горе :wink:
Аз пък от един чичо Слави ( стар барман от Балкантурист) съм чувал преди години следното:
1.Виждаш компания момичета 2. Избираш най-грозното (на което се обръща най-малко внимание) 3 Отиваш и се запознаваш с най-грозното - него черпиш и с него танцуваш. И в крайна сметка си вземаш първоначално набелязаната красавица.
Неговата логика е следната:
Красавиците са свикнали на внимание и се надуват - ако отидеш при нея ще те отрежат и не може да се присламчиш към компанията на момичетата.
Момичетата на които не обръщат внимание ще са доволни че си оценил първо тях и съответно няма да те отрежат- когато се дръпнеш настрани и вземат да те обсъждат с пеиятелките си - ще ти направят добра реклама - (същите ще кажат че си смотан или тъпунгер ако подходиш първо към красавицата)
Какво става тогава - (грозничките са казали за теб хубави работи, а за конкурентите насочили се към хубавата са казали вече че са смотани - щото не ги удостояват с внимание) Та красавицата все пак се влиае от мнението на приятелките си - голям е шанса да си каже че ти си готин- щото приятелките и казват. Започва да се чуди защо не си отишал при нея - какво не и е наред , а ти вече си в компанията и обръщаш внимание на всички по равно , за да не знаят точно към коя си се насочил (те вече те мислят за свестен) така постепенно стигаш до готената - която смята че ти принадлежиш на нея защото тя не е по грозна от другите - казва си "с какво пък те са по добри от мен, че да вземат този - какво не ми е наред" и тогава вече си много по напред от всички други ухажори и продължаваш нататъка....... :D :D :D
Забавна теория - особенно като се има впредвид че в момичешки компании не винаги са приятелки - истински, а има доста конкуренция :D :D
Абе логично звучи, ама ме съмнява че ще проработи - не съм пробвал- ако имате време на морето пробвайте - даже мисля че повече ще важи на плажа. :D :D :D
абе сцената от красив ум демонстриа всъщност нещо много далечно то свалянето на мацки ма щом ви влече;)
абе сцената от красив ум демонстриа всъщност нещо много далечно то свалянето на мацки ма щом ви влече;)
Нас цуцките ни интересуват :crazy:
хахахха :))))) точно за това говорим ;)
действа... женита са доста повърхностни в това отношение, по очите им е изписана първо изненадата щом отидеш при нейната(невзрачна) приятелка. и после с интерес я пита за какво сте си говорили....
и следващия път директно към нея! няма да те върне!
та бай Слави е мноооо прав.. много мъдрост има в тия редове :)))))
хаха :) баси якия понеделник! като петък!
То да ме извиняват жените ама при тях тва истинска приятелка е абстрактно понятие :lol:
те ви тогаз още цунки (http://turtey.alfaromeo-bg.com/photo/albums/uploads/macro/vP1010892_resize.JPG)
тези даже са в движение :tongue:
и фнимавйте ей че стават катастрофи :roll2:
Аз пък от един чичо Слави ( стар барман от Балкантурист) съм чувал преди години следното:
1.Виждаш компания момичета 2. Избираш най-грозното (на което се обръща най-малко внимание) 3 Отиваш и се запознаваш с най-грозното - него черпиш и с него танцуваш. И в крайна сметка си вземаш първоначално набелязаната красавица.
Красавиците са свикнали на внимание и се надуват - ако отидеш при нея ще те отрежат и не може да се присламчиш към компанията на момичетата.
Момичетата на които не обръщат внимание ще са доволни че си оценил първо тях и съответно няма да те отрежат- когато се дръпнеш настрани и вземат да те обсъждат с пеиятелките си - ще ти направят добра реклама - (същите ще кажат че си смотан или тъпунгер ако подходиш първо към красавицата)
Какво става тогава - (грозничките са казали за теб хубави работи, а за конкурентите насочили се към хубавата са казали вече че са смотани - щото не ги удостояват с внимание) Та красавицата все пак се влиае от мнението на приятелките си - голям е шанса да си каже че ти си готин- щото приятелките и казват. Започва да се чуди защо не си отишал при нея - какво не и е наред , а ти вече си в компанията и обръщаш внимание на всички по равно , за да не знаят точно към коя си се насочил (те вече те мислят за свестен) така постепенно стигаш до готената - която смята че ти принадлежиш на нея защото тя не е по грозна от другите - казва си "с какво пък те са по добри от мен, че да вземат този - какво не ми е наред" и тогава вече си много по напред от всички други ухажори и продължаваш нататъка....... :D :D :D
Забавна теория - особенно като се има впредвид че в момичешки компании не винаги са приятелки - истински, а има доста конкуренция :D :D
Абе логично звучи, ама ме съмнява че ще проработи - не съм пробвал- ако имате време на морето пробвайте - даже мисля че повече ще важи на плажа. :D :D :D
това ми се струва като ядрена химия та дори и по-сложно
аз ползвам следната тактика: напивам се като пор и вариантите са два: сутринта се събуждам с момиче в леглото или сам
ако съм с момиче в леглото вариантите пак са два: момичето е красиво и се радвам или момичето е грозно и се измъквам тайно и се радвам, че не помня нищо от вечерта
То да ме извиняват жените ама при тях тва истинска приятелка е абстрактно понятие :lol:И точно от това се възползваме ние 8)
това ми се струва като ядрена химия та дори и по-сложно
аз ползвам следната тактика: напивам се като пор и вариантите са два: сутринта се събуждам с момиче в леглото или сам
ако съм с момиче в леглото вариантите пак са два: момичето е красиво и се радвам или момичето е грозно и се измъквам тайно и се радвам, че не помня нищо от вечертаЕееееее, а после жените били повърхностни :lol: :P :crazy:
дреме ми на шапката дали съм повърхностен или дълбок :lol: :lol: :lol:
аз съм за купона
какво е една луда почивка без смешни изтории след това?
като се казваше в един стар лаф
не е важно дали духаш или ти духат - важно е да има духовен живот :lol:
Аууу,абе вие знаете ли колко са нахални лапетата:shock: Некви 18-19 годишни пикльовци ,тръгнали да забиват каки:)Преди неколко седмици некво момченце в дискотеката,има-няма 20годинки(да не казвам,че беше под 60кила) идва при мен ми казва-"Много ме кефиш,ще бъда директен -искам да правим секс".Щях да умра да се хиля :shock: К'во са ме нападнали тея деца незнам :shock: Ако си легна с такъв трябва да е в присъствието на бърза помощ и полиция:),че ако го повредя да се знае ,че е било по взаимно съгласие:) :twisted:
Аууу,абе вие знаете ли колко са нахални лапетата:shock: Некви 18-19 годишни пикльовци ,тръгнали да забиват каки:)Преди неколко седмици некво момченце в дискотеката,има-няма 20годинки(да не казвам,че беше под 60кила) идва при мен ми казва-"Много ме кефиш,ще бъда директен -искам да правим секс".Щях да умра да се хиля :shock: К'во са ме нападнали тея деца незнам :shock: Ако си легна с такъв трябва да е в присъствието на бърза помощ и полиция:),че ако го повредя да се знае ,че е било по взаимно съгласие:) :twisted:
Малеее ЗЛА!!! не е истина :))))))))
я кажи от откритите барове кой е най-вървежен сега :)
virusalfa
10-07-2006, 15:39
Аууу,абе вие знаете ли колко са нахални лапетата:shock: Некви 18-19 годишни пикльовци ,тръгнали да забиват каки:)Преди неколко седмици некво момченце в дискотеката,има-няма 20годинки(да не казвам,че беше под 60кила) идва при мен ми казва-"Много ме кефиш,ще бъда директен -искам да правим секс".Щях да умра да се хиля :shock: К'во са ме нападнали тея деца незнам :shock: Ако си легна с такъв трябва да е в присъствието на бърза помощ и полиция:),че ако го повредя да се знае ,че е било по взаимно съгласие:) :twisted:Е те на тоя ше му капне акумулатора,сдал е багажо на 15-тата минута,хаха :lol:
Аз пък по морето виждам едни хора дето висят по дискотеките и вместо да се забавляват само се оглеждат и видят ли самотни момичета веднага се впускат - всеки с различните си приоми - доста е забавно отстрани - е не отричам че някои успяват, ама повечето са като от рекламата на Спрайт- все ги отрязват. :D :D :D :D
И ако случайно успеят се мислят за страшно оборотни и си казват "вижте аз успях да сваля морска мацка, а тия балъци местните са гола вода", е да ама на сутринта въпросните мацки им бият шута и пак са на земята с пръст в уста. Както се казва, "преластен и изоставен" 8)
Смешна картинка!!!
Стига да не си поставяш това за фикс идея, нещата стават естествено.
А повърхностни жени има навсякъде, не са централизирани само по морето :wink:
уоу
ти си някаква фурия значи хехехе
аз до коклото си спомням и преди ги имаше такива
(да не казвам че и аз съм бил такъв) :oops: :oops: :oops:
ужас
сега като се замисля колко е смешно :roll: :roll:
[
Направо да ти кажа къде "ври от пача" :twisted: :twisted: В "Планета Пайнер" и в "Час Пик" ;)
:roll2:
Направо да ти кажа къде "ври от пача" :twisted: :twisted: В "Планета Пайнер" и в "Час Пик" ;)
хахахах :))))))))))))))) баси яките изрази вадиш!
ври от пача е мнооо точно казано! хаха :) дано намеря време и за малко Варна тайм :)
а за местата, ще ги посетя, то на това Пайнер май му се носи славата :))))
[quote="50 cent":3tw87iou]
уоу
ужас
сега като се замисля колко е смешно :roll: :roll:[/quote:3tw87iou]
Аз пък нигога не съм имал такава смелост - дори като тинейджър :?
А защо сегашните тинейджърки не идват и да ни казват директно - само на жените им се предлагат така. Ама то може и аз да съм тъп и да не разбирам от намеци или просто реагирам бавно докато разбера какво става и съм изпуснал момента,
Миналата година на морето си седя и чакам едни познати да доидат в дискотеката - идват до мен две момиченца (около 16 до 18 годишни) и ми викат "Случайно да имаш един презерватив повече" аз :shock: :shock: загубих ума и дума - извадих си портфела и дадох на едната един презерватив, другата се хилеше дадох и на нея един и те изчезнаха смееки се :oops: :? 8)
А защо ли искаха само един се питах после - две момичета а пък искат един презерватив :?: :idea: :wink:
хахаха :) ще се спукам да се хиля, няма да мога да напиша и 1 ред код повече :)))))
браво бе Васе :) тия 2те грозни ли бяха че така ги остави да си тръгнат :)
хахаха :) ще се спукам да се хиля, няма да мога да напиша и 1 ред код повече :)))))
браво бе Васе :) тия 2те грозни ли бяха че така ги остави да си тръгнат :)
Е, точно щото бяха хубави и се гипсирах :oops:
[quote="50 cent":u082zq6c]
уоу
ужас
А защо сегашните тинейджърки не идват и да ни казват директно - само на жените им се предлагат така. Ама то може и аз да съм тъп и да не разбирам от намеци или просто реагирам бавно докато разбера какво става и съм изпуснал момента,
Миналата година на морето си седя и чакам едни познати да доидат в дискотеката - идват до мен две момиченца (около 16 до 18 годишни) и ми викат "Случайно да имаш един презерватив повече" аз :shock: :shock: загубих ума и дума - извадих си портфела и дадох на едната един презерватив, другата се хилеше дадох и на нея един и те изчезнаха смееки се :oops: :? 8)
А защо ли искаха само един се питах после - две момичета а пък искат един презерватив :?: :idea: :wink:[/quote:u082zq6c]
хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха
ти ще ме разбиеш от смях :lol: :lol: :lol:
а за смелоста нали се сещаш най-добрия стимулант: АЛКОХОЛ :lol: :lol: :lol: :lol:
леле ква свиня съм като се замисля :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
а за смелоста нали се сещаш най-добрия стимулант: АЛКОХОЛ :lol: :lol: :lol: :lol:
С определено количество АЛКОХОЛ и Мата Космата може да ти се стори Памела Андерсън, ама после се моли да не изтрезняваш http://www.cheesebuerger.de/images/midi/konfus/c026.gif
santo_traficante
10-07-2006, 15:57
??? ???? ?? ?????? ???.... :D ?? ?? ?? ???????? ???? ? ???? :lol: :lol:
________
FERRARI TESTAROSSA (http://www.ferrari-wiki.com/wiki/Ferrari_Testarossa)
Е, точно щото бяха хубави и се гипсирах :oops:
мда, типична грешка.... ма няма да те укорявам, сам си си извадил изводи :))))
навремето в една дискотека, Exit май беше.... продаваха презервативи на баровете :))
virusalfa
10-07-2006, 16:00
цък (http://turtey.alfaromeo-bg.com/photo/albums/uploads/macro/vP1010894a_resize.jpg)Шо ше боцнат-некое шишче с бира? :hmm:
santo_traficante
10-07-2006, 16:00
??? ???? ? exit ?????? ? ???????????? :lol: ?? ?????? ? :D
________
Bmw E65/E66/E67/E68 History (http://www.bmw-tech.org/wiki/BMW_E65/E66/E67/E68)
кой ходи в exit ходете в естраваганца :lol: по готино е :D
е та това беше .... 2000 или 2002ра :) стари сведения имам :) затова питам за да знам кои са актуалните :)))))))
Шо ше боцнат-некое шишче с бира? :hmm:
еми бате кой как го разбира
ма тука го обърнаха на яко секс :lol: :lol:
santo_traficante
10-07-2006, 16:02
?? ?? ????? ??? ????? (http://turtey.alfaromeo-bg.com/photo/albums/uploads/macro/vP1010892_resize.JPG)
http://images06.snimka.bg/000659008.jpg :P :P :P
________
Bmw R1100Gs (http://www.cyclechaos.com/wiki/BMW_R1100GS)
santo_traficante
10-07-2006, 16:03
??? ???? ? exit ?????? ? ???????????? :lol: ?? ?????? ? :D
? ?? ???? ???? .... 2000 ??? 2002?? :) ????? ???????? ???? :) ?????? ????? ?? ?? ???? ??? ?? ?????????? :)))))))?? ??????? ????? ???.??? ?? ?????? ? ???? ???? ???? ???? ? ???:)??? ? ?????????? ?? ??????? ?? ??????? :D
________
Vaporgenie vaporizer (http://vaporizers.net/vapor-genie)
[quote="santo_traficante":1l8zpybv]кой ходи в exit ходете в естраваганца :lol: по готино е :D
е та това беше .... 2000 или 2002ра :) стари сведения имам :) затова питам за да знам кои са актуалните :)))))))ми сигурно всяка год.съм на златни и знам горе долу къде е гот:)ама с подробност аз отдавна не ловувам :D[/quote:1l8zpybv]
Абе то май ние мъжете си мислим, че ловуваме, ама все нас ни ловят, като ни оставят да си мислим , че сме ловци :?
ми сигурно всяка год.съм на златни и знам горе долу къде е гот:)ама с подробност аз отдавна не ловувам :D
Абе то май ние мъжете си мислим, че ловуваме, ама все нас ни ловят, като ни оставят да си мислим , че сме ловци :?
То в това се крие цялата интрига. 8)
ми сигурно всяка год.съм на златни и знам горе долу къде е гот:)ама с подробност аз отдавна не ловувам :D
То в това се крие цялата интрига. 8)
брей тия жени много отворени
да не смее се напие човек в наши времена
santo_traficante
10-07-2006, 16:15
[quote="santo_traficante":3qzsb0hk]??? ???? ? exit ?????? ? ???????????? :lol: ?? ?????? ? :D
? ?? ???? ???? .... 2000 ??? 2002?? :) ????? ???????? ???? :) ?????? ????? ?? ?? ???? ??? ?? ?????????? :)))))))?? ??????? ????? ???.??? ?? ?????? ? ???? ???? ???? ???? ? ???:)??? ? ?????????? ?? ??????? ?? ??????? :D
??? ?? ??? ??? ?????? ?? ??????, ?? ????????, ??? ??? ??? ?? ?????, ???? ?? ??????? ?? ?? ?????? , ?? ??? ????? :?[/quote:3qzsb0hk]?????? ?????? ???? ??? ?? ???? ?? ?? ????? ???? ?? ?? ????? ?? ?? ?? ????? ?? ????? :lol: :lol: http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/nahrung/a010.gif
________
Easy vape review (http://vaporizer.org/reviews/easy-vape)
Винаги едно на ум, щото по-добре да се събудиш сам, отколкото с жената на Змей Горянин :th_up:
Успех!!! 8)
хахаха именно бате ако не иска да ти върже няма да ти върже па ти се прави на клоун :lol: :lol: http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/nahrung/a010.gif
е това е приказка - съгласен съм!
Винаги едно на ум, щото по-добре да се събудиш сам, отколкото с жената на Змей Горянин :th_up:
Успех!!! 8)
А той Змея Горянин нали имаше жена красавица - е как да имаме ум тогава - сега ще Ви разкажа един виц по темата.
Една женска мисъл влязла в главата на мъжа да види как са мъжките мисли. Взела да се лута по коридорите на мозъка- обаче не вижда никакви мъжки мисли. В един момент в нея се блъснала някаква мъжа мисъл тичайки бързо и викайки - "Бързо , бързо да слизаме - всички са доло" :wink:
Та като докарат до това състояние не можеш да мислиш :oops: :D 8)
virusalfa
10-07-2006, 16:26
[quote="50 cent":1wsa8537]
уоу
ужас
А защо ли искаха само един се питах после - две момичета а пък искат един презерватив :?: :idea: :wink:[/quote:1wsa8537].... И СЕ СЪБУДИ ЦЕЛИЯ В ПОТ,НАЛИ? :roll: :lol:
[
Елате повече..... :director:
virusalfa
10-07-2006, 16:37
[
Елате повече..... :director:ИДЕТЕ ПОВЕЧЕ!!! :D
[quote="50 cent":32lbr0lh]
уоу
ужас
А защо ли искаха само един се питах после - две момичета а пък искат един презерватив :?: :idea: :wink:.... И СЕ СЪБУДИ ЦЕЛИЯ В ПОТ,НАЛИ? :roll: :lol:[/quote:32lbr0lh]
Абе Вирусе то едно време комсомолките може и да не са правили така при тебе- ама нали ти казвам че и аз се опулих и загубих ума и дума като ми поискаха презерватив :shock: :D
Успех!!! 8)
хахахахахаха
и тука има доста истина
ама пак повтарям: какво е едно лято без забавни случки на които да се смееш после? :lol: :lol: :lol:
купон да става
а тая тема май трябва да я преименоват :lol: :lol:
летни свалки
хахахахаха
Е едно време комсомолките бяха привърженички на по природо целесъобразния секс. Това е посланието на водните кончета даже и така рече Заратустра :D :D
Напивай се на воля,ама внимавай ,защотоооо :
1-во може да забиеш некой таралясник и сутринта да получиш културен шок:)
нема значение, бройка да става :)
2-ро и да е готина мацка, може да се изложиш ..само ще омажеш момичето;) пак бройка да става
3-то да налетиш на травестит (има един/една невероятна мадама във Варна,ако не я/го познавах лично щях да се закълна,че е Жена и то каква е тук вече опасно :lol:
4.има и мноого педали ..бая готини;)Умирала съм от яд,кви мъже са хванали кривите пътеки :twisted:
а какви жени лесбиики има?
[
2-ро и да е готина мацка, може да се изложиш ..само ще омажеш момичето;)
3-то да налетиш на травестит (има един/една невероятна мадама във Варна,ако не я/го познавах лично щях да се закълна,че е Жена и то каква
:shock:
4.има и мноого педали ..бая готини;)Умирала съм от яд,кви мъже са хванали кривите пътеки :twisted:
а ти защо само в 1-во 2-ро 3-то ми говориш? хахахаха
мерси за загрижеността
и 3-та точка много ме стресна
май ще върна малко оборотите
не е като едно време да си спокоен
сега вече има мъже-жени женомъже и още не знам какви
само една жена може да ми развали така кефа :lol: :lol: :lol:
тъкмо си викам сега ще се разбия и опааааа.....вики се намеси
но мерси де хехехехе
по-добре от колкото верно да попадна на жена-мъж :lol: :lol:
нема значение, бройка да става :)
2-ро и да е готина мацка, може да се изложиш ..само ще омажеш момичето;) пак бройка да става
3-то да налетиш на травестит (има един/една невероятна мадама във Варна,ако не я/го познавах лично щях да се закълна,че е Жена и то каква е тук вече опасно :lol:
а какви жени лесбиики има?
те жените лесбийки нас не ни греят особенно
освен ако обичаш да глдаш разбира се
[quote="50 cent":82f5xjz9][
3-то да налетиш на травестит (има един/една невероятна мадама във Варна,ако не я/го познавах лично щях да се закълна,че е Жена и то каква
мерси за загрижеността
и 3-та тоцхка много ме стресна
но мерси де хехехехе
по-добре от колкото верно да попадна на жена-мъж :lol: :lol:[/quote:82f5xjz9]
Затова преди да си стигнал много надалече - пусни профилактично една ръка и ако хванеш пакет - бягай :D :D :D
направо гледай за адамова ябълка ;)
[quote="50 cent":2np2l474][
мерси за загрижеността
и 3-та тоцхка много ме стресна
но мерси де хехехехе
по-добре от колкото верно да попадна на жена-мъж :lol: :lol:
Затова преди да си стигнал много надалече - пусни профилактично една ръка и ако хванеш пакет - бягай :D :D :D[/quote:2np2l474]
има логика
хахахаха
мерси колега
ама се притеснявам дали ще се сетя за това когато трябва :lol: :lol: :lol: :lol:
Забравихте 5 -то - Маце с наднормено тегло, защото само майстори се пробват там и евала..... :stretcher:
Абе то в тъмното няма да я види - особенно пиян - ама с пипане има по голям шанс :D :D :D
Абе то в тъмното няма да я види - особенно пиян - ама с пипане има по голям шанс :D :D :D
бе то стигне ли се до пипане на пакета... и да иска може да не може да избяга :))))
Затова преди да си стигнал много надалече - пусни профилактично една ръка и ако хванеш пакет - бягай :D :D :D
Майтап,майтап ама един познат беше гризнал дръвцето точно с такова нещо :twisted: :twisted: :twisted: Ама тя/той(травестита) мнооого намазан/а бре:))Всичко си има -и телце,и лице и цици ....и всички екстриии хи-хихи
Забравихте 5 -то - Маце с наднормено тегло, защото само майстори се пробват там и евала..... :stretcher:
е това поне си личи отдалеч
няма как да го прпусна :lol: :lol: :lol:
santo_traficante
10-07-2006, 17:13
??????? ?????? ?? ??????? ?????? ;)
??? ?? ? ??????? ???? ?? ? ???? - ???????? ???? - ??? ? ?????? ??? ?? ????? ???? :D :D :D??? ??? ?? ??????? ?? ?? ????? :shock:
________
Suzuki boulevard c109r history (http://www.suzuki-tech.com/wiki/Suzuki_Boulevard_C109R)
може да си отворко :) и да си мислиш че ще мине метър само с една свир*а ;) ама мацето да не мисли така :)
бе то стигне ли се до пипане на пакета... и да иска може да не може да избяга :))))
После да няма малии от това уиски ме боли задника :D :D :D
Майтап,майтап ама един познат беше гризнал дръвцето точно с такова нещо :twisted: :twisted: :twisted: Ама тя/той(травсетита) мнооого намазан/а бре:))Всичко си има -и телце,и лице и цици ....и всички екстриии хи-хихи
да бе опасни са
аз като ги гледам на Хр. Ботев са баси наточените
веднъж видях една/един дето докато не ми проговори с мъжки преправен глас можех да се закълна че е жена
а за адамовата ябълка никога не съм се сещал да гледам
може да си отворко :) и да си мислиш че ще мине метър само с една свир*а ;) ама мацето да не мисли така :)
аз и за св..ка не давам на такива
имам си критерии все пак :lol: :lol: :lol: :lol:
хахахаха :))))))))) абе да останете само ти и тя на бара, всеки да се уреди кои къде може... само ти и тя :) ще те питам пак.... http://files.hardwarebg.com/ftp/gtzvetkov/darkskywalker/Smileys/Wild.gif
хахахаха :))))))))) абе да останете само ти и тя на бара, всеки да се уреди кои къде може... само ти и тя :) ще те питам пак.... http://files.hardwarebg.com/ftp/gtzvetkov/darkskywalker/Smileys/Wild.gif
А и освен кондом трее да си носим и брашно :crazy:
и мнооОго мерак :)
после диплома се издава :)
хахахаха
маи ще мина и без това :lol: :lol: :lol:
Dodo 155
10-07-2006, 23:52
Ебаси темата :shock: :shock: :shock:
Всичко почна от едни водни кончета преди около 10 часа, а вече е близо 8 страници :shock: :shock: :shock:
Алфи без пари да бяха раздавали, нямаше да има такива коментари :lol: :lol: :lol:
Една мъдра стара поговорка "Куче, което лае - не хапе!" :wink:
Така, че стига сте лаели :lol: :lol: :lol: :lol:
"Куче, което лае - не хапе!" :wink:
Така, че стига сте лаели :lol: :lol: :lol: :lol:
Хахааааа, каза ли им го :lol:
хахахаха
БАУ БАУ
не се знае знае ли се :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ааа
нема такава тема :roll2:
е още малце матрял (http://turtey.alfaromeo-bg.com/photo/albums/uploads/macro/vP1010899a_resize.jpg)
3-то да налетиш на травестит....
Който не е е*ал мъж - не е мъж :butt:
Странна логика. :gruebel:
Странна логика. :gruebel:Няма логика :drinking:
http://www.teenproblem.net/ :spiteful: :mrgreen: :pfbbt: :tooth:
съжалявам за въпроса ама ти мъж ли си в такъв случай? :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Мъж и половина :hehe:
georgievst
11-07-2006, 13:44
Стана ми интересно какво си говорите и реших и аз да драсна няколко реда.
По горния случай искам само да добавя, че шансовете да се класирате за готината мацка се увеличават при положение, че преди това обърнете достатъчно внимание на по-грозната и приятелка и тя започва да ви хвалили колко сте добър - предполага се, че има по малко опит с мъжете. А нещата може изобщо да не са такива - вие сте пълен провал и само си мечтаете от стената на аутсайдерите.
По темата за травеститите, за съжаление не мога нищо да кажа - по наше време нямаше такива работи. А и резултатът ми от теста 11 от 16 верни отговора е плачевен.
Мъж и половина :hehe:
хахаха
ако те видя на някоя сбирка ще бягам в обратна посока тогава :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
хахаха
ако те видя на някоя сбирка ще бягам в обратна посока тогава :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Ще ме познаеш по червената перука и 12см. токчета :gayfight:
хахаха
и гейската кола :rotfl: :P :lol:
Колата е на майка ми :wink: :lol:
П.П.
Перуката и токчетата също :P :lol: :lol: :lol:
Тя е на майка ми :wink: :lol:
ааа сфинети :lol:
[quote="50 cent":3mg4umot]хахаха
и гейската кола :rotfl: :P :lol:[/quote:3mg4umot]
каква ти е колата?
ако може и номера да ми кажеш че ме фана страх :please: :please: :please:
каква ти е колата?
FIAT Punto 1.2i 60к.с. :pimp: :gangstah:
П.П.
С 3137... :wink:
каква ти е колата?
FIAT Punto 1.2i 60к.с. :pimp: :gangstah:
П.П.
С 3137... :wink:
охоо ти си PIMP :bravo: :bravo:
охоо ти си PIMP :bravo: :bravo:
Казах ти, че колата е на майка ми :lol:
Иии някой като те пита- "Какво правиш,Кики "? му отговаряш
-"Всичко, без да раждам ";)като същевременно пърхаш с изкуствените си миглички и чупиш устенца:)
да си оРгинал отвсякъде :twisted: :roll2: :roll2:
и все пак мисля да я избягвам като я видя :lol: :lol: :lol:
вики и тя дойде да раздава макарони :twisted: :twisted:
Иии някой като те пита- "Какво правиш,Кики "?...
По-известнА съм като "Криси, правия ми*ет" :lol: :hehe:
П.П.
Почнах да изпростявам вече!
Тия водни кончета дето ги пуска търтея май не ви действат добре. :gayfight:
тогаз ши проаме с нещо друго
вниманииие
хаппеее (http://turtey.alfaromeo-bg.com/photo/albums/uploads/macro/P1000590a_resize.jpg)
Влезнаха на правилното място :roll2: :roll2: :roll2: :static:
@Kuku
менкай си нейма на Кристина...щото Криси звучи много кучешко :)
хаппеее (http://turtey.alfaromeo-bg.com/photo/albums/uploads/macro/P1000590a_resize.jpg)
Тц, това боцка. :roll2:
боцка. :roll2:
е таз дума се пробвах да избегна :lol: :lol: :lol: :P
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: тук става все по-голяма луднца
@Kuku
менкай си нейма на Кристина...щото Криси звучи много кучешко :)
Не дръж на тия неща - по-важното е след името... :lol: :lol: :lol:
:offtopic:
Търти, с тоя скорпион ме върна две години назад :D - щях да си направя подобен татус на крака, ама видях още около 640106907 човека с подобни и се отказах :x а си го бях намислил точно преди морето, да съм модерен на плажа и да боцкам каките :lol: :lol: :lol:
руси за боцкане (http://turtey.alfaromeo-bg.com/photo/albums/uploads/er_kupria/P1010052.JPG)
:twisted: :twisted: :twisted:
руси за боцкане (http://turtey.alfaromeo-bg.com/photo/albums/uploads/er_kupria/P1010052.JPG)
Баааси извращението! :lol:
русо гладно нема бреее :lol:
УЖАС
баси русите :rotfl: :rotfl: :rotfl:
а кики с тауировката по-добре си я направиш 1 месец преди да отидеш на море щото толкова време трябва да се пази от слънце и вода
....колегата с тауировката по-добре си я направи 1 месец преди да отидеш на море щото толкова време трябва да се пази от слънце и вода
Аз я мислех още от Март, ама като се поинтересувах точно за тоя вид животно и се отказах :roll:
Ся, като видях русите по-горе :D , ми дойде идеята да си направа една уФцЪ да дУпИтО и да знам, че няма да има друг с такава :lol: :lol: :lol:
....колегата с тауировката по-добре си я направи 1 месец преди да отидеш на море щото толкова време трябва да се пази от слънце и вода
Аз я мислех още от Март, ама като се поинтересувах точно за тоя вид животно и се отказах :roll:
Ся, като видях русите по-горе :D , ми дойде идеята да си направа една уФцЪ да дУпИтО и да знам, че няма да има друг с такава :lol: :lol: :lol:
:Yeeeehaaa: :Yeeeehaaa: :Yeeeehaaa: направи си такава и ще си много оригинален :lol: :lol:
[
и за да си съвсем неотразим на плажа пожелай си следното:
"изкам да нарас на с бицепсите в гарба в гердите,трицепсите,рамената,трапците,врата и наи важно в краката.."
П.П.
това го прочетох в един форум за бодибилдинг ,копирах го директно без да го редактирам:)
:roll2: :roll2:
:Yeeeehaaa: :Yeeeehaaa: :Yeeeehaaa: направи си такава и ще си много оригинален :lol: :lol:
Ше загубим клиентела... :roll: :(
П.П.
Viki, нямам нужда, аз съм си гларус :crazy: :sex:
коуелжката в кви форуми се рови :strong: :strong: :strong:
Ше загубим клиентела... :roll: :(
П.П.
Viki, нямам нужда, аз съм си гларус :crazy: :sex:
май няма
като гледам хората си падат по животни :butt: :butt: :butt:
Е,как:)
Нали трябва да съм във форма...ако
реши да ми избяга някой гларус :flex:
:roll2: :static:
santo_traficante
11-07-2006, 15:12
?????????? ? ??? ?????? ?? ???? :strong: :strong: :strong:
?,???:)
???? ?????? ?? ??? ??? ?????...???
???? ?? ?? ?????? ????? ?????? :flex:
:roll2: :static:?? ?? ???? ?? ????? ???? ????????? ????? ?? ???????.. :shock: :P
________
Mutual Insurance Dicussion (http://www.insurance-forums.org/mutual-insurance/)
така напомпана
така (http://turtey.alfaromeo-bg.com/photo/albums/uploads/patici/pP1010874_resize.JPG)напомпана ли?
Е,как:)
Нали трябва да съм във форма...ако
реши да ми избяга някой гларус :flex:
:roll2: :static:ми те като те видят така напомпана вярно ще избягат.. :shock: :P
ако могат :roll2: :roll2: :roll2:
което ме подсеща да прибавя още една опасност ,която дебне в мрака хи-хи-хи
6.Мускулеста Амазонка(колкото и рядко срещани все пак ги има ,ей така за екзотика и цвят ).
:twisted: :roll2:
santo_traficante
11-07-2006, 15:18
[quote="santo_traficante":trg67fbo]???? ?????????
???? (http://turtey.alfaromeo-bg.com/photo/albums/uploads/patici/pP1010874_resize.JPG)????????? ???[/quote:trg67fbo]
?? ? ???? ? ?? ??????? :P
http://images06.snimka.bg/000607821.jpg
________
Suzuki Stratosphere History (http://www.suzuki-tech.com/wiki/Suzuki_Stratosphere)
santo_traficante
11-07-2006, 15:20
????? ????????? ?? "?????????? ????????" :evil:
http://images06.snimka.bg/000607813.jpg
________
BUY IOLITE (http://www.vaporshop.com/iolite-vaporizer.html)
давам обяснение за "мускулеста амазонка" :evil:
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ не!!!тва си извращение откъдето и да го погледнеш!!
Дебнат из храстите на Варна!
http://www.webulagam.com/women/beauty/images/2002/07/fatgirl.jpg
santo_traficante
11-07-2006, 15:24
??????????? ??!!!??? ?? ?????????? ???????? ? ?? ?? ?????????!!
??????? ???? ??? ?? ????? :P
http://images06.snimka.bg/000659007.jpg
________
U ENGINE (http://www.toyota-wiki.com/wiki/Toyota_U_engine)
http://www.bbcenter.sk/images/gallery/fitnessky/monica/monica17.jpg[/url]
нещо такова имах напредвид,ама вие сте пациенти
:twisted: :twisted: :roll2: :roll2:
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ не!!!тва си извращение откъдето и да го погледнеш!!
добреее деее ето ти друга :P
http://images06.snimka.bg/000659007.jpg
с тоз руския полилей на тиквата ако те гепи ще те разцепи :roll2: :roll2: :roll2:
ще има ..."Как боли.."
фууу
таа ем мноо грозна ем с мноо силикон :sick:
Търти, с тоя скорпион ме върна две години назад :D - щях да си направя подобен татус на крака, ама видях още около 640106907 човека с подобни и се отказах .......
Оказа се от тая и си направи татуировка на врат - -затова Светльо като ме излъга че си излязал от затвора преди 5 месеца му повярвах :D :D :D
фууу
таа ем мноо грозна ем с мноо силикон :sick:
ее не ми се търсеше мускулеста мацка с хубав фейс !
пък нали pent и santo вкараха по-добри оферти..аз съм пас :twisted:
пък нали pent и santo вкараха по-добри оферти..
ми като место по патки си падат по праски :lol: :lol: :lol:
Търти, с тоя скорпион ме върна две години назад :D - щях да си направя подобен татус на крака, ама видях още около 640106907 човека с подобни и се отказах .......
Оказа се от тая и си направи татуировка на врат - -затова Светльо като ме излъга че си излязал от затвора преди 5 месеца му повярвах :D :D :D
:offtopic:
Всъщност - ДА :roll:
Нервирах се и си казах, че ще си направя нещо дето малко хора го имат и то на място където не всеки би се осмелил да се тауира, и ето, че Светльо те взе за мезе :lol:
П.П.
И понеже имаше снимка на Азис по-нагоре, се сещам как много хора ми казват: "ти видя от Азис и се татуира на врата" - да, ама не - мойта е поне от една година преди Азис да си направи, обаче пусто ходи обяснявай :roll: :(
давам обяснение за "мускулеста амазонка" :evil:
Е, не - то ако е такава направо ще ви се иска една от тези в анкетата(в темата как да се орентираме) пък макар да има риск да ви се падне мъж.(травестит) :D :D :D
santo_traficante
11-07-2006, 15:40
?? ???? ??? ? ??????? ? ?? ?? ???? ??? ??? ???????? ?? :P :P :P http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/frech/p041.gif
________
Vaporizer Help (http://vaporizer.org/)
На таз "девойка" адамовата ябълка трудно ще намерите, дори и да има такава :crazy: :crazy: :crazy:
то секи мое с убавите а да ви видя кви сте майстори са :P :P :P http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/frech/p041.gif
Ами аз тогава не искам да съм майстор. По добре на лесното - с хубави. Като гледам и ти към лесното си се орентирал :D :wink: :roll:
Де го изкопахте тоя динозавър бре.......... :surrender:
santo_traficante
11-07-2006, 15:54
???? ?????? ? ?? ??? ??????? ?? ?? ????????? :D :wink: :roll:????? ???? ???? :D 8) ?? ????? ?? ??? ??????? :P ??? ?????? ???? ?? ???????????? ?? ??????? ?? ?? ????.....?? ??????-??????? ?? ???? :P :P :P :lol: :lol:
________
Vapir oxygen (http://www.vaporshop.com/oxygen-vaporizer.html)
от фалве клуба :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P
santo_traficante
11-07-2006, 16:00
?? ?? ????????? ??? ????????? ???.......... :surrender:
?? ????? ????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P??? ???? :lol: :lol: :P :P
________
SUZUKI K125 (http://www.cyclechaos.com/wiki/Suzuki_K125)
Баси - аз мислех че там са хубави :? :? :? - ама щото бях виждал само на Санто жената.
santo_traficante
11-07-2006, 16:01
?? ?? ????????? ??? ????????? ???.......... :surrender:
?? ????? ????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P
???? - ?? ?????? ?? ??? ?? ?????? :? :? :? - ??? ???? ??? ?????? ???? ?? ????? ??????.????? ?????? ????? ?? ?? ????? :D :D 8)
________
Yamaha Fz6 History (http://www.yamaha-tech.com/wiki/Yamaha_FZ6)
Аааааа, моля, моля!!!
Такива индивиди в клуба НЯМАМЕ, сите сме извадени от кориците на модни списания. :D :D :D
virusalfa
11-07-2006, 16:04
ШШШ,ШЕ СЕ ИЗКАРАТЕ И РОДНИНИ ОШЕ МАЛКО :idea: :lol:
сите сме извадени от кориците на модни списания. :D :D :D
демек - плоски, без цици и ужасно кльощави? :sick: :P
Оххх,незнам santo откъде го изкопа,ама аз такова животно "live" не съм виждала...даже не съм си представяла,че съществува!
Да пази господ !!!
сите сме извадени от кориците на модни списания. :D :D :D
демек - плоски, без цици и ужасно кльощави? :sick: :P
Абе кво да ти кажа, по-добре така отколкото да приличаме на оная кака с цигарата в ръка :wink: .
А и все си мисля, че е не е особено привлекателно жена ти да заема повече място в леглото от теб. :hehe:
А и все си мисля, че е не е особено привлекателно жена ти да заема повече място в леглото от теб. :hehe:
ни стаа въпрос за тва
ама се пак кат праите либоф после да немаш синини от кокаляците й :lol: :lol: :lol:
Оххх,незнам santo откъде го изкопа,ама аз такова животно "live" не съм виждала...даже не съм си представяла,че съществува!
Да пази господ !!!
Ами потърси бивши спортистки - тежкоатлетки - вземали повечко хормонални препарати - на нещо подобно заприличват :idea:
santo_traficante
11-07-2006, 16:12
?????? ?????? :D :D :D :P :P :P
http://images08.snimka.bg/000910945.jpg
________
PORTABLE VAPORIZERS (http://vaporizer.org/)
ама се пак кат праите либоф после да немаш синини от кокаляците й :lol: :lol: :lol:
Е да, друго си е да я държиш за паласките :th_up:
Да пази господ !!!
Ами потърси бивши спортистки - тежкоатлетки - вземали повечко хормонални препарати - на нещо подобно заприличват :idea:
Сакън!!!
Изобщо неискам и да срещам подобен звяр!!Ужас..малее аз верно се уплаших :oops: :oops:
чак ми се развали кефа от темата... :cry:
santo_traficante
11-07-2006, 16:16
??? ?? ??? ??? ?????? ????? ????? ?? ????? ?????? ?? ?????????? ? :lol: :lol: :lol:
? ??, ????? ?? ? ?? ? ?????? ?? ????????? :th_up:???? ????? ???????? ? :lol: :lol:
________
Ford royale history (http://www.ford-wiki.com/wiki/Ford_Royale)
морски гларус :D :D :D :P :P :P
Уникати !!!! няма такива....... баси
[quote="търтей":36xdi2tt]
Е да, друго си е да я държиш за паласките :th_up:хаха супер еротично е :lol: :lol:[/quote:36xdi2tt]
ро, добре че е мъж ти да та светне за секс дръжките :lol: :lol: :lol:
Аз тази не бих я върнал, обичам жените да се потдържат не само на късмета на природата да трупат актив. Пък дори и тази да пие повече протеин и от мене :) :) :)
Аз тази не бих я върнал, обичам жените да се потдържат не само на късмета на природата да трупат актив. Пък дори и тази да пие повече протеин и от мене :) :) :)
Абе добре си е тази - не е грозно мускулеста
santo_traficante
11-07-2006, 16:27
???? ???? ?? BatVas ??? ?? ?? ??? ?? ??????? :boxing: :boxed: :boxed: :flex: :hmm: :lol:
________
Starcraft replays (http://screplays.com/replays)
хем ще ви бие, хем ще ви http://files.hardwarebg.com/ftp/gtzvetkov/darkskywalker/Smileys/Wild.gif
абее мани бе BatVas тая ше ни бие на почивки :boxing: :boxed: :boxed: :flex: :hmm: :lol:
Според мен изобщо няма да ви отрази ;)
Мацката си е екстра,аз лично предпочитам да съм мускулеста,отколкото с по 5кила целулит на единия крак! :twisted: или пък като си вдигна ръцете и кожата върху трицепсите ми да се вее като на Батман крилата :twisted: :twisted: блях... :roll2: :roll2:
да не дава господ пък да съм като оня Трол дето santo го показа!!!
аз лично предпочитам да съм мускулеста,отколкото с по 5кила целулит на единия крак! :twisted: или пък като си вдигна ръцете и кожата върху трицепсите ми да се вее като на Батман крилата :twisted:
има хляб в тебе, дано повече прогледнат и следват правата вяра!
те така или иначе си спят сами, ама поне повече избор да има....
santo_traficante
11-07-2006, 16:34
??? ?? ?? ???, ??? ?? ?? http://files.hardwarebg.com/ftp/gtzvetkov/darkskywalker/Smileys/Wild.gif?? ??? ?? ??? ???????? :P :P ???? ?? ?? :whistle:
________
CANNABIS NEWS (http://potwire.com)
аз лично предпочитам да съм мускулеста,отколкото с по 5кила целулит на единия крак! :twisted: или пък като си вдигна ръцете и кожата върху трицепсите ми да се вее като на Батман крилата :twisted:
има хляб в тебе, дано повече прогледнат и следват правата вяра!
те така или иначе си спят сами, ама поне повече избор да има....
Абе те жените ако си тренират нормално - без да ползват разни химии и да се стремят да правят маса и после релеф за състезания са добре - само да внимават да не минат тънката граница - между красиво изваяно и прекалено мускулесто тяло - щото второто вече не е добре :wink:
абее мани бе BatVas тая ше ни бие на почивки :boxing: :boxed: :boxed: :flex: :hmm: :lol:
Според мен изобщо няма да ви отрази ;)!!!
Бих добавила, че според мен изобщо няма да ви огрее :lol: ......... за боя де 8)
.....аз лично предпочитам да съм мускулеста,отколкото с по 5кила целулит на единия крак! :twisted: или пък като си вдигна ръцете и кожата върху трицепсите ми да се вее като на Батман крилата :twisted: :twisted: блях... :roll2: :roll2:
да не дава господ пък да съм като оня Трол дето santo го показа!!!
... поздравявам те Вики!
бе незнам васко, аз там където ходя ( спарта )... няма много жени... поне не на фитнес... виж на спининг е пълно :) голям смях е това :) охкат , ахкат.... ама въртят педалите :)
много са енергични ;)
santo_traficante
11-07-2006, 16:40
???? ???? ?? BatVas ??? ?? ?? ??? ?? ??????? :boxing: :boxed: :boxed: :flex: :hmm: :lol:
?????? ??? ?????? ???? ?? ?? ?????? ;)!!!
??? ????????, ?? ?????? ??? ?????? ???? ?? ?? ????? :lol: ......... ?? ??? ?? 8)?? ?? ?? ????? ???? ??? ???????????? :shock: :whistle: :whistle:
________
Chrysler la engine (http://www.dodge-wiki.com/wiki/Chrysler_LA_engine)
бе незнам васко, аз там където ходя ( спарта )... няма много жени... поне не на фитнес... виж на спининг е пълно :) голям смях е това :) охкат , ахкат.... ама въртят педалите :)
много са енергични ;)
във Флайс в дружба е лудница от жени
чак като ми доиде ден да дигам за грака не мога да се вредя на уредите ма..а им
Ха, ама ти там ли ходиш???
Допреди няколко месеца ходех постоянно там, но вече ми забраниха да тренирам .......... санто засрами се 8)
Допреди няколко месеца ходех постоянно там, но вече ми забраниха да тренирам .......... санто засрами се 8)
ахам
там ходя
кой ти забрани?
santo_traficante
11-07-2006, 16:46
???????? ?? http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/nahrung/d015.gif http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/nahrung/c015.gif http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/nahrung/f045.gif
________
VAPORIZER GUIDE (http://howtomakeavaporizer.info/)
santo_traficante
11-07-2006, 16:47
[quote="50 cent":5qoyjj0u]??? ????? ? ?????? ? ??????? ?? ????
??? ???? ?? ????? ??? ?? ????? ?? ????? ?? ???? ?? ?? ????? ?? ??????? ??..? ??
??, ??? ?? ??? ?? ????????
??????? ??????? ?????? ????? ????????? ???, ?? ???? ?? ????????? ?? ???????? .......... ????? ??????? ?? 8)
????
??? ????
??? ?? ????????[/quote:5qoyjj0u]?? ???? ????? ?? ??? ?? ???? ? ?? ??????? :shock:?? ???? ??? ? ?? ?????? ? ?????? ?? ???????? ?? ??????? :shock:
________
DODGE MIRADA (http://www.dodge-wiki.com/wiki/Dodge_Mirada)
много са енергични ;)
и седят гладни,и се чудят що остават хем малки,хем мазни:)да не казвам,че повечето след тренировка се натрисат в близката сладкарница:)ама това е друга тема :)
@Васе,
на жените им липсва тестостерон,точно заради това е адски трудно да станат като Мис Олимпия:) дори да се сцепят от тренировки.Факт е,че жените се страхуват от тежестите,но не тежестите ги правят безформени..в тюлени и бичета ги превръща начина им на хранене:)
[quote=Roberta][quote="50 cent":3jkp7b4h]във Флайс в дружба е лудница от жени
ахам
там ходя
кой ти забрани?[/quote:3jkp7b4h]аз щото стана по яка от мене и ме засрами :shock:[/quote:3jkp7b4h]
аааааааааааааа
хахахаха
как не те е срам бе санто?
амбицирай се и се напомпай малко :boost: :boost: :boost:
много са енергични ;)
и седят гладни,и се чудят що остават хем малки,хем мазни:)да не казвам,че повечето след тренировка се натрисат в близката сладкарница:)ама това е друга тема :)
@Васе,
на жените им липсва тестостерон,точно заради това е адски трудно да станат като Мис Олимпия:) дори да се сцепят от тренировки.Факт е,че жените се страхуват от тежестите,но не тежестите ги правят безформени..в тюлени и бичета ги превръща начина им на хранене:)
ти май си доста запозната
да не се окажеш някоя яка кака да ни развъртиш тука сичките? :lol_sign: :lol_sign: :lol_sign:
santo_traficante
11-07-2006, 16:52
?? ???? ???? ? ??? 2 ???????? ???? ????? ???? http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/figuren/a045.gif
________
Lincoln Continental Mark V Specifications (http://www.ford-wiki.com/wiki/Lincoln_Continental_Mark_V)
не стаа баце с тея 2 патерици нема повер вече http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/figuren/a045.gif
аре аре
не стаа щото не си рещил
и мене като ме мързи и викам не стаа
[
да не се окажеш някоя яка кака да ни развъртиш тука сичките? :lol_sign: :lol_sign: :lol_sign:
Определено ми е слабост спорта ,и в частност бодибилдинга:)
за другото сам се сети и Фнимавай;)
охкат , ахкат.... ама въртят педалите :)
много са енергични ;)
Абе то хилава крава сърна не става :tooth:
[
Определено ми е слабост спорта ,и в частност бодибилдинга:)
за другото сам се сети и Фнимавай;)
УЖАС
имаше една в ЦСКА като тренирах и всеки път дигаше за гръб
е по-ужасна глека не можеше да си представя
жена с гръб като на МЪЖ
ходи като МЪЖ
направо ми се драйфаше като я видех
охкат , ахкат.... ама въртят педалите :)
много са енергични ;)
Абе то хилава крава сърна не става :tooth:
абе има и секси, тия инструктурките са с тен, сини очи.... мммммммм
ама си си прав, хилавки са .... чупливи изглеждат :)
а имах едно гадже гимнастичка...верно че нямаще ц..и ама какви неща правеше..... :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:
а имах едно гадже гимнастичка...верно че нямаще ц..и ама какви неща правеше..... :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:
Мдааа, там тва е задължително, в балета също. :wink:
УЖАС
жена с гръб като на МЪЖ
ходи като МЪЖ
Ееееее то там е имало "помощ от публиката "-стероиди ,хормони..:)Има и такива,които изглеждат като зле поддържани травестити,не го оспорвам,всеки си решава какво да прави с тялото си:) Но,когато се тренира правилно и без химия нещата изобщо неизглеждат по начина,по който ти го описваш;)
морски гларус :D :D :D :P :P :P
Абе и тия ли са от фалве клуба :roll2:
УЖАС
жена с гръб като на МЪЖ
ходи като МЪЖ
Ееееее то там е имало "помощ от публиката "-стероиди ,хормони..:)Има и такива,които изглеждат като зле поддържани травестити,не го оспорвам,всеки си решава какво да прави с тялото си:) Но,когато се тренира правилно и без химия нещата изобщо неизглеждат по начина,по който ти го описваш;)
100%
аз много се радвам на поддържани жени
ама на такива дето приличат на мъже..... не са ми по вкуса
santo_traficante
11-07-2006, 17:06
??? ? ??? ?? ?? ?? ????? ????? :roll2:
??..? ???.. :P
http://images06.snimka.bg/000607671.jpg[/list]
________
NO2 REVIEW (http://vaporizer.org/reviews/no2/)
Абе и тия ли са от фалве клуба :roll2:
тц..е тея.. :P
http://images06.snimka.bg/000607671.jpg[/list]
баси ръбовете :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
много са енергични ;)
@Васе,
Аз знам за тестостерона - на жените е от 8 до 16 пъти по малко от на мъжете.
От тестостерона идва обаче желанието за секс и при мъжете и при жените - сега жените да си представят - от 8 до 16 пъти повече при мъжете - да не мислите че ни е лесно :wink:
Усещам как тая тема постепенно върви към закатинарчване, да не кажа триене. :wink:
много са енергични ;)
@Васе,
Аз знам за тестостерона - на жените е от 8 до 16 пъти по малко от на мъжете.
От тестостерона идва обаче желанието за секс и при мъжете и при жените - сега жените да си представят - от 8 до 16 пъти повече при мъжете - да не мислите че ни е лесно :wink:
а така
най-накрая смислено обяснение хахахаха
Усещам как тая тема постепенно върви към закатинарчване, да не кажа триене. :wink:
е те да закрият наи-хубавите теми :lol: :lol: :lol:
пепел ти на устата
тъкмо намерх нещо забавно че от болтове и гайки ми се вие свят вече
Защо - това са си общи приказки.
Всичко е по темата - Лято е - ние седим затворени в офисите - защо да не си говорим празни приказки за морето, за мацки, (жените-за мъже,) за барове и за всякакви неща които ни помагат да се пренасяме мислено към отпуските. :?: :D :D :D
santo_traficante
11-07-2006, 17:13
??? ?? ?? ???????? ????? :P :P
http://images08.snimka.bg/000910948.jpg
________
Essential vaaapp (http://essentialvaaappvaporizer.com)
оооооооооооооо дааааааааааааааааааааа
още 5 дни до отпуска
море дръж сеееееееееееееееее
хехехехе
това не онзи форум бря :P
нито .ком :lol: :lol: :lol:
в тоя ред на мисли да питам... има ли някои да си идва към софия в неделя, някъде от морето?
щото аз в петък сутринта отивам с приятели, ама ще се връщам сам в неделя... едно местенце някъде ще има ли?
хахахаха
тоз космат крак дето се подава на снимката ми е страшно познат ...... е не е моя де :rotfl:
хахахаха
тоз космат крак дето се подава на снимката ми е страшно познат ...... е не е моя де :rotfl:
дано да не е твоя :rotfl: :rotfl:
аре да ви разхладя малко :P :P
аре и аз:)
коктейли с мента-перфектни за плажа;)
1. Ментова наслада
100 г. мента, 200 г. сладолед, 100 г. сметана
Съставките се бъркат с миксер до хомогенна смес. Поднася се веднага.
2. Зелен Дракон
50 г. сух джин, 30 г. мента, 10 г. лимонов сок
Разбива се в шейкър и се прецежда.
3. Нокаут
20 г. джин, 20 г. сух вермут, 10 г. мастика, 10 г. мента
Разбива се в шейкър, прецежда се и се добавя лед
http://www.nezabarom.com.ua/UserFiles/Image/holidays/new_year/wfssowgiefvnshkiilgg.jpg
хахахаха
Тоя басейн ми е познат от нейде
Рударци 8)
Рударци 8)
И ми е под къщата 8)
santo_traficante
11-07-2006, 17:39
??? ?????? ?? ? ?????? ?? ?????
??????? 8)
? ?? ? ??? ?????? 8)??? ?? ?? ? ? ?????? ???? ?? ?? ??????? :P
________
IOLITE VAPORIZER REVIEW (http://vaporizers.net/iolite-vaporizer)
Рударци 8)
И ми е под къщата 8)
косматият крак да не е твоя;)
Рударци 8)
И ми е под къщата 8)
Нещо клубни отстъпки, това-онова :D :D :D
Рударци 8)
И ми е под къщата 8)
На някоя сърничка :static:
Мдаааа, определено е на сърненце тренирало 6 години лека атлетика и 3 години хокей :th_up: :roll2:
Мдаааа, определено е на сърненце тренирало 6 години лека атлетика и 3 години хокей :th_up: :roll2:
Аха средиземноморски тип значи :wow:
Рударци 8)
И ми е под къщата 8)
Нещо клубни отстъпки, това-онова :D :D :D
За мене имах едно време, но честно казано много рядко ми остава време да ходя до басейна :cry: за съжеление..но по натам може да се разберем да направиме едно клубно посещение
пс:През седмицата имаше само момичета едно време, сега не знам как е...за който го интересува.
аре да ви разхладя малко :P :P
http://images08.snimka.bg/000910948.jpg
Ахаммм...това е от "Рударци" нали? :D
И аз обичам да ходя там...екстра е!Само дето тая година много покачиха цените...ненаяли се... :evil:
А и вече няма толкова мацки като преди...ама все пак не са за изпускане и тези дето сега ходят там... 8) :lol:
Рударци 8)
И ми е под къщата 8)
Верно ли? да не се окаже, че сме съседи :)
Ми може, моята е от горе на хълма...на ул. Кало
пс: какви са цените тази година???
Е значи почти, аз съм на рила, ама по-нагоре малко ;) Иначе тази година не съм минавал покрай плажа, мислех тази събота и неделя евентуално :)
Цените са нормални, не са по различни от тези по софийските басейни.
5лв. вход
2лв. паркинг
2лв. чадър
3лв. шезлогн
:D какъв разчет направих .....
Цените са нормални, не са по различни от тези по софийските басейни.
5лв. вход
2лв. паркинг
2лв. чадър
3лв. шезлогн
:D какъв разчет направих .....
С тази разлика, че миналата година бяха:
3лв. вход
0лв. паркинг
1лв. чадър
2лв. шезлонг
:lol: Има няма с общо 7лв. повече, отколкото за същите неща миналата година...50% увеличение иначе казано :lol: :lol: :lol:
Все пак скромното ми мнение е, че се поувлякоха и аз напук няма да стъпя повече там. :P
ми да, къде ще ходиш да даваш такива пари на !!!рударци!!! където и да е това :)
имаме си достатъчно добри и скъпи басейни у софето ;)
ми да, къде ще ходиш да даваш такива пари на !!!рударци!!! където и да е това :)
Да, определено не е особено рентабилно, а и като включиш винетката и горивото ......
Да, определено не е особено рентабилно, а и като включиш винетката и горивото ......
до там се стига и без винетка ма тва май само софянци го знаем :lol: :lol: :lol:
На мен ми е гнусно да влизам в басейни....Освен ако не са на вилата или хотела на някой приятел,да знам,че са чисти и поддържани :twisted: :twisted:
до там се стига и без винетка ма тва май само софянци го знаем :lol: :lol: :lol:
А аз що си мисля, че на излизане от Владая има знак за винетка или са почнали да ми се привиждат?!?! Това за софиянците не мисля да го коментирам :wink:
А аз що си мисля, че на излизане от Владая има знак за винетка или са почнали да ми се привиждат?!?! Това за софиянците не мисля да го коментирам :wink:
разбирасе че има такъв знак, просто търтея иска да ни убеди как е голям гявол, и му се дават пари на пернишките куки които го дебнат на драгичево ;)
разбирасе че има такъв знак, просто търтея иска да ни убеди как е голям гявол, и му се дават пари на пернишките куки които го дебнат на драгичево ;)
не позна :P :lol:
просто има път който е без винетка до там :lol:
не позна :P :lol:
просто има път който е без винетка до там :lol:
Може и да има, не отричам, но предпочитам да си купя винетка и да си карам по що-годе хубавите пътища, отколкото да си троша колата по черните. :wink:
santo_traficante
12-07-2006, 10:54
? ???? ? ?? ??? ???? ????? ?? ?????????? ?????? ??? ???????? ?? ??????? ??????? ? ?????? ?? ??????? :? ? ?? 5????? ???? ?? ??????? ?? ? ?????? ????? ????? ??? ?? ????????? ????
________
MAZDA 929 COUPE SPECIFICATIONS (http://www.ford-wiki.com/wiki/Mazda_929_coupe)