View Full Version : регулатор за налягане на бензина на 33 1.7 16v
бихте ли ми казали каде се намира, че от известно време пали трудно ,наколкота си цилиндъра иска не се форсира нормално, отначало мислех ,че са свещите но ги свалих и са си работели добре , един колега беше писал ,че колата му е давала същите ядове като мойта и е било от този регулатор
Ми някъде по рейката за бензина е ма точно немога да се сетяиначе е едно такова кръгло и влиза едни вакуум в него а от двете му страни влизат два маркуча :wink: :wink: :wink: Дано съм ти бил полезен с тва гадно обяснение ма немоа по-добре :lol: :lol: :lol:
когато стоиш пред колата се пада точно там където е края на бронята на жилото за газта на една планка както каза Мури само да допълня че има и маркуч отдолу също и е жълтеникъв на цвят
мерси колеги сештам се за кое става въпрос , а как мора да го провера дали не е прецакан
сваляш го запушваш десния и левия отвор / тия дето имат резби на тях/ надуваш с един компресор на около 2 атмосфери и НЕ трябва да изпуска през горния отвор
ако изпуска лошо
ако е скапан вземи си регулируем примерно от уно турбо малко се преправят маркучите но посли заспива