View Full Version : странни ел. проблеми
А бе хора сигурен съм че аз съм единствения човек с такива проблеми.
Значи Алфата ми от към електроника си прави квото си иска. първо клаксона работи когато си иска,второ музиката,по скоро колоните спират когато си сваля десния прозорец(той е ел.) и тръгва когато го вдигна. след това само дясната тонколона понякога спира когато натисна спирачките. Лампата на тавана в купето си святка и изгасва сама когато си поиска.Казах си проблема на 1 жичкаджия,той естествено ми се изсмя, щото ЕСТЕСТВЕНО, нито един от тези проблеми не се появи когато отидох при него. :evil: :evil: :evil: :evil: :!: :?:
Споко, не си единствен, да добавя подобни симптоми, оня ден при натискане на копчето за вдигане на полуотворения ми прозорец, той се свали до долу и не пожела да се вдигне; понякога като съм на контакт и натисна съединителя, се включва за момент вентилатора, нищо че е на 0... бе явно има нещо вярно в писанията за слаба ел. система на алфите... Има вероятност да е нешо свързано с алармата де, ама нейсе...
ultrashock
09-09-2006, 00:16
А бе хора сигурен съм че аз съм единствения човек с такива проблеми.
Значи Алфата ми от към електроника си прави квото си иска. първо клаксона работи когато си иска,второ музиката,по скоро колоните спират когато си сваля десния прозорец(той е ел.) и тръгва когато го вдигна. след това само дясната тонколона понякога спира когато натисна спирачките. Лампата на тавана в купето си святка и изгасва сама когато си поиска.Казах си проблема на 1 жичкаджия,той естествено ми се изсмя, щото ЕСТЕСТВЕНО, нито един от тези проблеми не се появи когато отидох при него. :evil: :evil: :evil: :evil: :!: :?:
Ха ха ха! Скъсах се от смях! много странен проблем! :) :) :)
Ами да то и на мен ми е смешно,то такова нещо каде можеш да видиш!
Даже си мисля да не я пипам въобще,така да си седи,за атракция! :D :D :D Само че клаксона понякога ми трябва ама карай!
Tук се обсъжда подобен проблем :) : http://alfaromeo-bg.com/forum/viewtopic ... B%E0#57345 (http://alfaromeo-bg.com/forum/viewtopic.php?p=57345&highlight=%E8%F2%E0%EB%E8%E0%ED%F1%EA%E0+%EA%EE%EB %E0#57345)
колеги имам алфа от 1 месец 145 1,4 16v
проблема ми е че като давам газ ми присветва лампата за рачната спитачка на какво може да се далжи това
kolegi imam alfa ot 1 mesec 145 1,4 16v
no kato podavam gas i mi podsvetka lampata na tabloto za rachnata spiracha na kakvo moje da se dalji tova
Предупредих те 3 пъти да не пишеш на латиница чети си ЛС защото в скоро време няма да можеш да влизаш тук :!:
Mirqka, като даваш газ на място ли се получава проблема, или като ускоряваш? Ако е второто, сипи си спирачна течност и ще спре да ти свети лампата за ръчна спирачка.
като давам газ започва да светка
мерси сега щте му долеа масло
колеги нешто ми се появяват доста ел проблеми.
от вчера като давам мигачи и ми гаснат светлините на таблото и фаровете дали се далжи чe не дава хубав контакт или ми дава някаде нещто на касо