View Full Version : Трябва ми "ей това" от твоето мазе.:)
vaklinator
24-03-2013, 20:48
На мен ми трябва заден капак/багажника/, ако има черен :drive: , че един бакшиш го разкова:in_love:
soldier81
26-03-2013, 09:08
На мен ми трябва заден капак/багажника/, ако има черен :drive: , че един бакшиш го разкова:in_love:
Имам заден капак,т.син.
nonamecrew
31-03-2013, 20:22
На мен ми се намира.
Ако ти трябва се свържи с мен да ти го дам.
Ако колегата не го иска ... ще го взема за бравото ... ще си пасне добре с новия интериор :clap2:
Ако колегата не го иска ... ще го взема за бравото ... ще си пасне добре с новия интериор :clap2:
колегата не се обажда ще изчакам още малко и ще пиша.
На мен ми се намира.
Ако ти трябва се свържи с мен да ти го дам.
Като как ми даде духалката за тоблото ли :haha:
nonamecrew
01-04-2013, 22:50
Супер .... че нещо мойто табло не ме кефи как стои ...
vaklinator
02-04-2013, 15:54
Колеги, моля на някой ако му се намира водна помпа за Лада-Жигули да свирка, че ми е спешно. :on_da_beach:
BuR7oNnN
29-04-2013, 10:32
Здравейте Колеги! Трябва ми лайсната под прага откъм шофьорската страна ... тази черната която минава отдолу . Ако някой я има да пише на ЛС ...давам кинти :)
ТУК ,АКО НЯКОЙ ИСКА НЕЩО.
http://www.clubalfaromeo.com/forum/showpost.php?p=1205727&postcount=716
don_pepone
02-05-2013, 19:05
Murka пу за мен гумата за педала,че моята така тъпо я садрах че нее за разправяне.
Пичове трябват ми и 2 датчика за АБС , преден ляв и заден десен, ако някой има да свирка да се разберем.
Murka пу за мен гумата за педала,че моята така тъпо я садрах че нее за разправяне.
Пичове трябват ми и 2 датчика за АБС , преден ляв и заден десен, ако някой има да свирка да се разберем.
а ма на кой педал:prescription:
don_pepone
02-05-2013, 22:08
за съединителя. те нали са еднакви със спирачката,а гумата от снимката на муро е такава.
Май моите са същите, ама ще трябва сам да си ги вадиш!
don_pepone
04-05-2013, 10:36
:) мерси за офертата ама малко далеч ми идва :)
Иначе ми е чудно дали на 145/146 са еднакви с тези на 155 ,нали почти всичко им е еднакво
Иначе ми е чудно дали на 145/146 са еднакви с тези на 155 ,нали почти всичко им е еднакво
Моята е 33-ка, но си мисля, че щом задните апарати са еднакви, едва ли ще седнат да правят нов модел.
Еднакви са,аз взех на един френд от 145-цата преди да я качи на кантара,разлика-никаква
don_pepone
04-05-2013, 19:55
значи чакам някой със 145/146/155 да изрови два датчика (здрави). засега имам няколко оферти в раздела купува,но ще изчакам да видим ...
значи чакам някой със 145/146/155 да изрови два датчика (здрави). засега имам няколко оферти в раздела купува,но ще изчакам да видим ... Бе като те е хванало мързела и не искаш да дойдеш да се опознаем: Текила:
Ще трябва да ти ги сваля, когато мога.
значи чакам някой със 145/146/155 да изрови два датчика (здрави). засега имам няколко оферти в раздела купува,но ще изчакам да видим ...
Чек бре,аз мислим за гумичките на педалите питаш :roll2:
don_pepone
05-05-2013, 10:37
:yes:Хаххх те гумичките ясни,аз за датчиците питах
mimouzunov
05-05-2013, 20:47
:yes:Хаххх те гумичките ясни,аз за датчиците питах
Тия датчици... Аз смених шенкел заради тоя датчик!
Незнам как може това нещо да излезе от мястото си цяло!
ENERGOTEAM
12-05-2013, 12:30
Колеги, снощи неизвестен идиот ми счупи задното стъкло. Някой да му се намира излишно? :sad:
soldier81
12-05-2013, 20:29
На мен ми се намира.
Даже е със стикер на форума и от няколко италфеста.
Дай адрес да ти го пращам.
ENERGOTEAM
16-05-2013, 16:45
Специални благодарности на колегата soldier81 !
Ще има почерпка на Варненска територия :)
На някой да му се намира "кутия" за дясно огледало?
Трябва ми само кутията, без стъкло, механизми, датчици и т.н.
Цвета е без значение.
На някой да му се намира "кутия" за дясно огледало?
Трябва ми само кутията, без стъкло, механизми, датчици и т.н.
Цвета е без значение.
Аз имах , 3 капака и части от 2 огледала.
Подарих ги на куп на колегатa pace.
Ако му е останало нешо да ти го прати.
Аз имах , 3 капака и части от 2 огледала.
Подарих ги на куп на колегатa pace.
Ако му е останало нешо да ти го прати.
Останаха но са само Леви,някой ако има нужда да пише
Колеги,намира ли му се на някой капачка (която седи от ляво,зад таблото с уредите) на прословутата Лайсна с която имаме всички проблем. При мен е спукана на две места,но натиснах капачката и се раздроби на парченца.
На приложената снимка детайл #1.
На някой да му е излишна такава здрава лайсна?
nicola 59
08-06-2013, 18:13
На някой да му е излишна такава здрава лайсна?
По скоро ще я намериш във форума на Мерцедес отколкото тука :tooth:
По скоро ще я намериш във форума на Мерцедес отколкото тука :tooth:
В смисъл :hmm:
nicola 59
08-06-2013, 19:19
В смисъл :hmm:
То по принцип няма 155 със здрава лайсна и на всички колеги включително и на мене ми трябва,та вероятността да я има някой и да не му трябва е равна на нула.:tooth:
---------- Post added at 18:19 ---------- Previous post was at 18:13 ----------
Аааа качил си снимка сега стоплих ,мислех ,че търсиш тази на таблото дето нема намиране.Тая се намира по лесно ма трее се гледа да не са и изгнили крачетата ,че аз имах няколко ма ги изхвърлих наскоро понеже им бяха изгнили ,ма и болтчетата им бяха кофти .
Сега те разбрах ;)
Понеже съм изрязал снимката си я помислил за картинка на подписа и не си й обърнал внимание :grin:
Учудих се, защото съм останал с впечатлението, че тези лайсни не се чупят често и съответно не се и търсят.
don_pepone
08-06-2013, 22:10
Някой ако има само с изгнили крачета да ги даде насам,аз моята едната я реставрирах ;)
soldier81
09-06-2013, 00:14
Аз имам,трябва да видя само крачетата в какво състояние са.
Някой ако ги иска 0898373889
Здравейте колеги!
На някой даму се намират корите от вратите и тези на гредите с коланите от светлия(сивия) салон за 155?
Съгласен съм исрещу заплащане или прилична почерпка.:tequilla:
здравейте колеги и аз да питам някои дали му се намира датчика за температура на лявото огледало че моя нещо не работи коректно дава само -29 градуса като сложа съпротивления става на 47 градуса :)
Здравейте момчета,на някой да му се намират 2железни 14ки.
vaklinator
09-10-2013, 20:13
Здравейте момчета,на някой да му се намират 2железни 14ки.
Колегата МUROMAN има и ги дава тънко Става въпрос за 4х98
обади му се. http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=77869
Вече май са продадени ,темата е заключена.
На някой ако му трябват задни спирачни апарати да казва!
Имам едни излишни, дето в момента са във Варна!
italqneca
24-10-2013, 07:54
Колеги,намира ли му се на някой капачка (която седи от ляво,зад таблото с уредите) на прословутата Лайсна с която имаме всички проблем. При мен е спукана на две места,но натиснах капачката и се раздроби на парченца.
На приложената снимка детайл #1.
kолега за коя по то4но става дума
таман сам стигнал до там
kолега за коя по то4но става дума
таман сам стигнал до там
Утре ще приложа снимка,Колега.
На някой да му се намира капак за дясното огледало?
k1ll3rloop
09-12-2013, 12:56
Колеги , на някой да му се намират следните неща:
Преден капак (ако е черен ще просто идеално :devil: , но в краен случай съм склонен и на друг цвят:-) )
Ляв фар + мигача
Лайсна под левия фар
Серво с ABS
Маркуч от колектора към дебитомер
Благодаря на всички предварително ;-)
soldier81
09-12-2013, 16:05
Имам лайсната и маркуча.
Маркуча е с малка цепнатина,но е залепен с някаква каучукова лепенка отвън и няма проблем.
Намират се в София.
Ако ги искаш драсни едно лично.
Колеги, помагайте, трябват ми о-пръстенчетата за бързите връзки на маркучите от и към бензиновата помпа, че мойте се изпокъсаха и пускат по малко бензин. Ако някой ги има да свирка, че намирането им по магазините е невъзможно май
vilo_155
08-01-2014, 09:42
Здравейте колеги на някой да му се намира скоростна кутия за 1.9 td?
Търся кошницата за резурвуара която държи бензиновата помпа в комплект с нивомера....
soldier81
13-02-2014, 19:47
Имам я,звънни ми утре между 8и9ч да се сетя да я метна в колата и да се разберем как ще я получиш.
0898373889
Имам я,звънни ми утре между 8и9ч да се сетя да я метна в колата и да се разберем как ще я получиш.
0898373889
Благодаря колега за отклика...
На някой да му се намира капак за дясно огледало из буклуците :D
BuR7oNnN
25-02-2014, 11:20
Колеги Някой да му се намира случайно тази хубава пластмасова лайсна на прага под вратите ако има някои от София да пише :waving:
soldier81
04-03-2014, 19:32
Подарявам два предни и един заден подкалника за 155 старото купе.
Който ги иска да се обади.
Телефона ми е няколко поста по-нагоре.
Офертата важи само за София и този който дойде да си ги вземе.С куриери и запазванки не ми се занимава.
В неделя заминават в контейнера.
Ами ако може да се възползвам аз от подкалниците... :mail2:
soldier81
06-03-2014, 09:30
Ами ако може да се възползвам аз от подкалниците... :mail2:
Звънни ми по телефона.
soldier81
09-03-2014, 09:42
Никой ли не иска подкалници?
vaklinator
11-03-2014, 07:41
Никой ли не иска подкалници?
Заден искам, ако може:notworthy:
Заден искам, ако може:notworthy:
Ваклине, говори с момчето ако има....ще мина да ти го взема...знам къде се подвизава....и е много точен.....имам да го черпя........за едно нещо....ми даде цяла торба части......някой ако му трябват дюзи с рейка, задни стопове....останаха ми от soldier81....ги подарявам безвъзмезно.......на мен ми бяха подарък, но не ми са нужни...
задни стопове..
пу за мен :)
пу за мен :)
Имаш ги....ако нямаш път към София ми кажи...ще ти ги пратя по едно момиче от Перник...което работи при мен....телефона ми е 0877 166 703 Боби...звънкай да се разберем...
dimitar 699
12-03-2014, 22:11
Здравейте фенове на 155-ците!На някой да му се намират амортисьори за предния капак понеже на моята красавица са изпуснали а по моргите или са изпуснали или им искат 40лв на парче.
то за тия пари ще си купиш нови.
don_pepone
13-03-2014, 07:15
Здравейте фенове на 155-ците!На някой да му се намират амортисьори за предния капак понеже на моята красавица са изпуснали а по моргите или са изпуснали или им искат 40лв на парче.
http://axm-auto.com/index2.php?brand=3&model=48&modif=226&cat=122&subcat=314
dimitar 699
13-03-2014, 20:48
Благодаря ви много :)
Здравейте,трябва ми Ляво огледало със счупен механизъм. Аз ще си го ремонтирам.
Здравейте,трябва ми Ляво огледало със счупен механизъм. Аз ще си го ремонтирам.
Виж във "Дъра бъра"...стават там чудеса с тези огледала...:))
Здравейте колеги,
Трябва ми воден радиатор за 155, 2,0 16V, по възможност счупен или пробит. Трябва ми за мостра, защото по него ще преработвам такъв от Libra. Мога и да ползвам този, с който съм в момента, но не мога да оставя колата на "трупчета" за ден - два.
mimouzunov
24-03-2014, 16:21
Здравейте колеги,
Трябва ми воден радиатор за 155, 2,0 16V, по възможност счупен или пробит. Трябва ми за мостра, защото по него ще преработвам такъв от Libra. Мога и да ползвам този, с който съм в момента, но не мога да оставя колата на "трупчета" за ден - два.
Мини през офиса шТи дам от бабата стария... незнам дали на 8 и 16в-то обаче са еднакви :roll:
Маи трябва да са еднакви ама знам ли, несъм запознат с 16в-то толкова
След бърза справка излиза че радиатора трябва да е същия на 8 и 16в-то така че ако имаш минавана към младост 1 има радиатор...
Мини през офиса шТи дам от бабата стария... незнам дали на 8 и 16в-то обаче са еднакви :roll:
Маи трябва да са еднакви ама знам ли, несъм запознат с 16в-то толкова
След бърза справка излиза че радиатора трябва да е същия на 8 и 16в-то така че ако имаш минавана към младост 1 има радиатор...
Прати ми телефон на ЛС да се разберем нещо...
Здравейте. :) Търся (кече,или там както се води) за тавана,но черен цвят? ... Друго Корите който са от тавана до задната кора,черен цвят (или поне да е тъмен).
vaklinator
06-04-2014, 22:51
Колеги, помагайте!
Закъсах с алфуната. :(
Изкривих кормилната щанга (тази между рейката и кормилния накрайник). Ако на някой му се намира илишна или поне за временно ползване, моля да свирка. 0879189048 Ваклин или на Л.С.
П.П. По принцип дясната е фира, но съм сигурен, че са еднакви и двете, така, че няма значение.
Имаш в предвид дългия накрайник на рейката ли? :)
don_pepone
08-04-2014, 07:25
По скоро говори за пръта дето излиза от рейката ,на който са навити накрайниците.
Ваклине ,беатка незнам как си го кривнал товадебело железо,но си в филма сега. Единственно някой с преебана рейка,която е сменил скоро и нее хвърлил старата може да ти помогне. Аз имах такава ,но я дадох с алфата намомчето дето я купи,ако недай си боже му се наложи нещо, иначе щях да ти я подаря цялата;/
mimouzunov
08-04-2014, 11:03
По скоро говори за пръта дето излиза от рейката ,на който са навити накрайниците.
Ваклине ,беатка незнам как си го кривнал товадебело железо,но си в филма сега. Единственно някой с преебана рейка,която е сменил скоро и нее хвърлил старата може да ти помогне. Аз имах такава ,но я дадох с алфата намомчето дето я купи,ако недай си боже му се наложи нещо, иначе щях да ти я подаря цялата;/
По-скоро говорим за това от снимката според мен и е описано добре какво се търси, за съжаление нямам наличен такъв...
don_pepone
08-04-2014, 20:53
Е то това си е вътрешен накрайник дето струва 20лв и не си струва Еконта ако е втора ръка :)
Е то това си е вътрешен накрайник дето струва 20лв и не си струва Еконта ако е втора ръка :)
Да не си в грешка, с цената...?....:beer:
vaklinator
09-04-2014, 01:50
По-скоро говорим за това от снимката според мен и е описано добре какво се търси, за съжаление нямам наличен такъв...
Точнотова е.
don_pepone
09-04-2014, 07:16
Да не си в грешка, с цената...?....:beer:
Ами по спомен,като сменях на моята преди година ми излезе с отстъпката малко над 20лв на Moog
http://axm-auto.com/index2.php?brand=3&model=48&modif=226&cat=27&subcat=76
vaklinator
09-04-2014, 10:11
Ваклине ,беатка незнам как си го кривнал товадебело железо,но си в филма сега./
Дебело е колкото една химикалка от 20 стотинки.
Много лесно се криви повярвай.
don_pepone
09-04-2014, 13:42
Занакрайника знам,просто си помислих в началото че търсиш пръта на рейката на който е навит тоя накрайник,затова писах чее дебело желязо. Иначе ходи си купи един накрайник и си ти човека за 20-25лв
Некой сменявал ли е опорния лагер на полуоската да сподели малко инфо.......
mimouzunov
11-04-2014, 20:42
Некой сменявал ли е опорния лагер на полуоската да сподели малко инфо.......
Мдаа... разглабяне и блъскане + трошене и рязане с флекса... Така премина при мен тая процедура! Бях се запасил с друга полуоска с набит на нея лагер + самата конзола и смених всичко.
Мдаа... разглабяне и блъскане + трошене и рязане с флекса... Така премина при мен тая процедура! Бях се запасил с друга полуоска с набит на нея лагер + самата конзола и смених всичко.
Младежи силно ви препоръчвам да смените този глупав лагер. Заради него останах на пътя в село Звъничево (ПЗ) в 24 часа през ноща. Добре, че се имаме с пазарджишката бригада и ми помогнаха.
Още веднъж искам да им благодаря за което. :bowdown::bowdown::bowdown:
Младежи, някой да има излишна задна броня?:)
Имам колега.
Дай адрес да я пращам.
Имам и още други неща ама ме мързи сега да изброявам. Може би по-късно.
Младежи, някой да има излишна задна броня?:)
И аз имам,ако имаш път към Перник или някой да я вземе твоя е....малко е охлузена
А аз си търся рамена за чистачките от тези дето са целите,само перата дето им се сменят
Furious 155
28-04-2014, 22:20
А аз си търся рамена за чистачките от тези дето са целите,само перата дето им се сменят
Ще погледна дали пазя моите, тези дни!
Ще погледна дали пазя моите, тези дни!
А дано :) аз взех от 145 но не стават
бронята открита. Благодаря ви! Трябва д а погледна какво ми се мотае из мазето да напиша
vaklinator
02-05-2014, 09:12
Здравейте!
На някой ако му се намира капака на багажника да вика, а също така търся и кора за предна дясна врата, без значение от вида на тапицереята.
Между другото имам излишен ляв халоген и перфектен рефлектор за десен фар. Ако ги иска някой да пише едно лично.
Младежи силно ви препоръчвам да смените този глупав лагер. Заради него останах на пътя в село Звъничево (ПЗ) в 24 часа през ноща. Добре, че се имаме с пазарджишката бригада и ми помогнаха.
Още веднъж искам да им благодаря за което. :bowdown::bowdown::bowdown:
Кога остаря па ти...?....та и акъл даваш....те бригада Пзарджик, не само са ти помогнали, ама са те и напили.....затуй си се помислил за старо куче:)))
---------- Post added at 13:54 ---------- Previous post was at 13:52 ----------
Здравейте!
На някой ако му се намира капака на багажника да вика, а също така търся и кора за предна дясна врата, без значение от вида на тапицереята.
Между другото имам излишен ляв халоген и перфектен рефлектор за десен фар. Ако ги иска някой да пише едно лично.
Халогена ми е здрав, но ако тие останала декоративната пласмаса пред него....ще пием до зори:)
Имам ляв от типо пласмасата е налична :hmm:
Provocative
17-05-2014, 18:41
Здравейте колеги!!!
Спешно издирвам --->
1.Капачка масло
2.2бр. Гумени тампони ел.стъкло (машинката) задни врати!
3.Датчик АБС задна главина (0 265 003)
Благодаря ви предварително !:director:
Дали някой няма изостанали някъде за 156?
1 тапите на пастмасите на чистачките в двата края горе където се слага винта,точно на калника?
2 Щипката за чистачката която се слага на рамото,че на лявото рамо я нямам ?
Provocative
21-05-2014, 15:49
Здравейте колеги!!!
Спешно издирвам --->
1.2БР. ЗАДНИ ПЕПЕЛНИЦИ
3.ПРЕДЕН ПЛАФОН
БЛАГОДАРЯ
Здравейте колеги!!!
Спешно издирвам --->
1.2БР. ЗАДНИ ПЕПЕЛНИЦИ
3.ПРЕДЕН ПЛАФОН
БЛАГОДАРЯ
1.2БР. ЗАДНИ ПЕПЕЛНИЦИ - имам 1 бр
3.ПРЕДЕН ПЛАФОН - имам 1 бр на части
На някой да му се намира гума 205/45/17 колкото да завърша сезона :)
На някой да му се намира гума 205/45/17 колкото да завърша сезона :)
С тия ниски гуми и тия дупки ме съмнява да завършиш сезона с една гума.....:innocent:
От вашето мазе ми требе само нещо у буре и шуше.:clap2:
Здравейте колеги,идея от къде да си намеря датчик за АБС,за предно дясно колело на 155 2.0 TS от 92г.Поздрави!
От вашето мазе ми требе само нещо у буре и шуше.:clap2:
Само у мазето на Токича може да е останало....:spell:
Furious 155
17-06-2014, 01:20
издирвам оригиналната пружина, монтирана на кантара за задните спирачки.
Furious 155
09-07-2014, 10:18
някой да има дясно огледало за части?
търся черната пластмасова част, около скелета!
Мисля, че имам....ама е на вилата....уйкенда ще ходя и дано не забравя......в понеделник ще ти пиша:pimp:
firedragon
09-07-2014, 19:21
Имам един рефлектор (ляв), в добро състояние,лупа и моторче за позицията на фара. Ако някой има нужда, да свирка.
Само у мазето на Токича може да е останало....:spell:
таааа немой а стани:tooth:
---------- Post added at 16:36 ---------- Previous post was at 16:35 ----------
аз имам ма низнам лево ли е десно ли е утри ще проверя
и ще взема а ти пиша:flirt:
Furious 155
09-07-2014, 21:43
Отбой за огледалото!
Оказа се че счупените парчета са вътре в него и си го залепих.
Мерси, колеги!
Момци,подарявам задна кора 'от бронята до резервоара' и заден десен подкалник.
На някой да му се намира или да знае откаде да си взема успокоител за веригата нека да сподели
На някой да му се намира радиаторче за парно?
Нетечащо че моето ми мие краката. Не че нещо ама е гореща водата та е неприятно:)
Furious 155
24-09-2014, 14:24
На някой да му се намира радиаторче за парно?
Нетечащо че моето ми мие краката. Не че нещо ама е гореща водата та е неприятно:)
Сигурен ли си, че не е от кран-а?
Абсолютно. течът не е около крана, отварях го. В момента съм го изолирал с един байпас ама иде студ.
Имах 1 за резерва - утре ще чекна мазето да видя, дали ще излезе и ще пиша в темата.
Съжалявам, не го открих :gruebel:. Някъде е затрупано най-вероятно.
italqneca
26-09-2014, 09:30
Kolega imam go
Някой има ли излишна корубата с клапите?
Някой има ли излишна корубата с клапите?
Подритвах я 2 + години в мазето и накрая я изхвърлих.
Колеги,трябва ми за ляв фар,стъкло,че фо счупих.
На някой да му се намира капачкато за маслото на 1.8 8v, че мойта фръга масло :D
На някой да му се намира капачкато за маслото на 1.8 8v, че мойта фръга масло :D
Временен вариант е такава от Лада :mrgreen::mrgreen:
Вземи си маслоустойчива гума,3 мм.Изрежи си една подложка и си готов.От две години съм така.
ivailo rachev
13-10-2014, 15:48
Здравейте,на някой да не би да му е хартисала долна помпа за съединител за 8в и по-точно за 2.0
нова е около 50лв. на мен лично ми излезе за 28лв. :)
няма е лошо да кажеш твоета ка се захваща,с два болта или със зегер шайба
ivailo rachev
14-10-2014, 10:56
С два болта е обаче са от края на помпата към буталцето.Ето това е
firedragon
14-10-2014, 18:03
Моята беше 40-тина лв от евро 07
vaklinator
16-10-2014, 22:14
имам я
45 лв нова
firedragon
19-10-2014, 16:29
Пичове,на някой да ми се намира читава скоростна кутия от 2.0 8V?
Колеги,спешно ми трябва един четкодържател за електромотор с пружинката и врътката...
Някой случаино да има ризи от 1.7 т.с. или такъв разглобен двигател
Furious 155
18-01-2015, 00:25
Търся си черното покритие, под кората на задна лява врата. Това, което е хванато със смола за метала на вратата.
vaklinator
18-01-2015, 14:31
Здравейте!
:bowdown:
Furious 155
25-02-2015, 16:57
Търся си черното покритие, под кората на задна лява врата. Това, което е хванато със смола за метала на вратата.
Още търся!
Имам 2 предни спирачни апарата от 145 1.4тс, като единия е без един от водачите си - за подаряване са.
Имам дясния найлон но е от типо мисля че би трябвало да стане ....
А някой да има ябълката на която се щраква амортесьора на предния капак или да знае от къде мога да си купя?
Здравейте, търся платката с бушоните,която се намира под волана... моята се е намокрила по някакъв незнаен начин и колата измря :-)
nicola 59
16-03-2015, 13:43
бушонния блок ли ти трее и трее видиш дали от 2.0 16к става понеже имам от 16к
да, бушонния блок... би трябвало да са еднакви...
nicola 59
17-03-2015, 08:01
мисля че имам трее проверя после
pesho ot vraca
28-04-2015, 07:34
Търся задни подкалници за Алфа 155 1993г.
Търся задни подкалници за Алфа 155 1993г.
Имам заден десен ако искаш да ти го пратя...
Furious 155
27-05-2015, 16:55
Имам здрав климатичен радиатор от 155 :)
Ако някой е на зор, да свирка.
Бартеросвам го за някоя малка антенка за таван!
Здравейте колеги аз търся ляв и десен праг ако някой случайно има да пише. :)
Търся нивомер за горивото ....
---------- Post added at 21:29 ---------- Previous post was at 21:26 ----------
Още търся!
Имам 2 предни спирачни апарата от 145 1.4тс, като единия е без един от водачите си - за подаряване са.
Тия може ли да ги сложим отзад....:roll:
Furious 155
24-06-2015, 09:16
Търся нивомер за горивото ....
---------- Post added at 21:29 ---------- Previous post was at 21:26 ----------
Тия може ли да ги сложим отзад....:roll:
Няма невъзможни неща, ама незнам как ще имаш ръчна...
Отделно, че точно тези вече ги дадох.
Някой да има корите на задните колонки....черни?
на някой да му се намира датчика за нивото на маслото
също и така врътката за степените на парното ,че малкия ми сичко потроши в смисъл ми трябва цялата джаджа там
колата е без климатик
Здравейте банда на някой да му се намира излишен преден ляв калник за старото купе до 95г.,че вчера един комшия е спрял в моята колица на паркинга.
Ако е и черен цена няма да има.
Аз издирвам болтове за джанти за 155/145/146, за неоригинални джанти с по-широкия конус.
nikkysix
04-10-2015, 11:58
Подарявам прагове и задни подкалници
В София се намират
Подарявам прагове и задни подкалници
В София се намират
Имам интерес към праговете....кажи, кога и къде може да почерпя по бира...
Здравейте колеги за съжаление бабата приключи курса. Още не съм пуснал обява но ако на някой му трябва нещо да пише на лични. Двигатела е 2,0 8 клапана
Furious 155
07-10-2015, 09:32
Здравейте колеги за съжаление бабата приключи курса. Още не съм пуснал обява но ако на някой му трябва нещо да пише на лични. Двигатела е 2,0 8 клапана
Как така приключи? Кое се счупи?
колко искаш за всичко :gangstah:
турни едно лично :D
mimouzunov
07-10-2015, 22:46
колко искаш за всичко :gangstah:
турни едно лично :D
Па ако не дава цялата да си заплюя скоростите и по-важното... часовника ми трябва че моя (трети под ред) пак е черен!!
Па ако не дава цялата да си заплюя скоростите и по-важното... часовника ми трябва че моя (трети под ред) пак е черен!!
ттам нема а бараш :D тури си един ръчен
:D
vaklinator
12-10-2015, 13:56
дай една лява дръжка външна:-)
Alfa User
22-10-2015, 10:07
Регулатор на налягането на бензина за 2.0 8v търся ... може и регулируем от 33/146 боксер ?
Furious 155
03-11-2015, 17:21
Подарявам малко платнени стелки в отлично състояние за 155. Предните мисля са черни, задните са сиви.
Младежи вижте тук дали няма да си харесате нещо ! :smile:
Подарявам части за Алфа 155
http://olx.bg/ad/podaryavam-chasti-za-alfa-155-ID5A5vv.html
Подарявам предни накладки за 155-ца 1.8 8в, 1995, за 257мм диск вентилиран. Марка Wagner - почти нови.
Младежи,да му се намира на някой капачето на резервоара 'на калника'
купувам вентилация за без климатик
може без моторче и топлообменник
също така чуканчета(частта която ляга на вратата) от огледала
vaklinator
14-02-2016, 20:54
някой има ли кора за предна дясна врата? (без значение от вида на тапицерията)???
vaklinator
15-02-2016, 22:27
драсни един телефон да се разберем:-)
lamborghini miura sv
26-02-2016, 00:13
Подарявам малко платнени стелки в отлично състояние за 155. Предните мисля са черни, задните са сиви.
проявявам интерес към стелките :) Аз пък имам 2 бр тампони за генерация и сиви пластмасови кори и прагове от интериора :)
dobrevgb
21-03-2016, 14:07
Здравейте! Трябва ми Дебитомер Alfa Romeo 155 1.8 T.Spark, 127 к.с, приемам оферти на лично :)
Furious 155
21-03-2016, 14:42
проявявам интерес към стелките :) Аз пък имам 2 бр тампони за генерация и сиви пластмасови кори и прагове от интериора :)
Който се обади и мине да ги вземе, той ще си ги ползва.
arieca155
27-03-2016, 17:37
Разгледах старите постове,ако нещо е актуално търся/трябва ми:чистачки рамена,лагери с тампони за макферсоните,здрави стопове(ако е възможно комплект),мигачи предни(моите са напукани).
Ако може звънете,няма проблем:0887405409 Младен
malkia_jiraf
29-03-2016, 00:42
Здравейте на някой да му се намира здрав десен стоп. Благодаря предварително
на някой да му се намира решетка за феис...
Alfa User
30-04-2016, 17:33
на някой да му се намира решетка за феис...
Те тука има една читава, ма е черна... (http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=92178)
Те тука има една читава, ма е черна... (http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=92178)
Тая съм я гледал,ръбчето е кофти счупено...
Alfa User
30-04-2016, 20:02
Sorry, не съм го видял.
Ако на някой му се пречкат брави за предна и задна леви врати с работещо централно заключване и амортесьори за багажник - няма да откажа :)
:| Някой да му се намират един или два амортесьора здрави за предния капак ?
nikkysix
13-05-2016, 06:08
Имам и двата амортисьора, идваш,взимаш и туй то!
Някой има ли капак за дясно огледало?
Alfa User
30-06-2016, 07:34
Валовете на моята каляска са износени, и не мога да намеря никъде ... може ли да помогне някой? Не говорим за нови, разбира се :(
На някой да му се намира радиатор за 1,8 8V?
Скоростния лост за 1.8 8v понеже моя е скъсен от предишния собственик
Скоростния лост за 1.8 8v понеже моя е скъсен от предишния собственик
Ако са еднакви от тд мога да ти дам
Нямам никаква представа. Нека някой по запознат да каже.
Колеги, търся задна броня за старото купе, по възможност черна. Съвсем не е задължително да е подарък ;)
boro2006
02-04-2017, 12:49
Колеги трябват ми стари тампони за двигателя. Двата предни и задния на моста. Не ми е важно да са здрави или изпокъсани понеже ще ги нося да ми ги леят. Важното е само металните части да не са им изгнили.
vaklinator
06-04-2017, 06:41
10-15BGL www.megaparts.bg
nikkysix
29-05-2017, 17:41
Подарявам за 155 2,0 8V десен преден калник; кора под резервоара; бубини; комутатори; мигачите в/у калниците; компютър; табло климатроник; радиатор клима; термостат; казанчетата за антифриз и течност чистачки/здрави,но без датчиците за ниво/
mimouzunov
29-05-2017, 18:29
Подарявам за 155 2,0 8V десен преден калник; кора под резервоара; бубини; комутатори; мигачите в/у калниците; компютър; табло климатроник; радиатор клима; термостат; казанчетата за антифриз и течност чистачки/здрави,но без датчиците за ниво/
Бобина и комутатор може да взема и аз...
може ли за мен табло климатроник?
Колега, калничето какъв цвят е?
nikkysix
30-05-2017, 06:24
Имам някакъв проблем с личните съобщения,моля, звънете ми на тел 0887 60 88 35
Хиляди благодарности на колегата nikkysix - невероятно точен и коректен. Жалко, че изостави модела.
Дааа, потвърждавам много е точно момчето.
Имам едно питане - намира ли се още оригинална ламбда на Бош(че мойта е аут) по сайтове и магазини за авточасти у нашенско.
За 2.0 верижна иде реч.
Ако някой наскоро е търсил и намерил, моля да сподели преди да съм започнал търсенето.
Поздрави на всички сектанти.
Аз бях слагал универсална и беше супер
И от мен едно евала за nikkysix - много точен.
Подарявам:
Управление клима ”имам няколко” и са два модела
Стопове,всякакви пластмаси от колата,таван,плафони,кората от резервоара до бронята,кората от багажника,мигачите за калниците и др.
Подарявам:
Управление клима ”имам няколко” и са два модела
Стопове,всякакви пластмаси от колата,таван,плафони,кората от резервоара до бронята,кората от багажника,мигачите за калниците и др.
+ ел. огледала...счупени за части 'дЕсното може да се използва' и всички стъкла
radopenev
23-06-2017, 10:24
Здравейте, Колеги!
Дали някой може да изкара от "чувала" си дръжката на шофьоската врата, а при голям мой късмет и тази зад шофьора?!? Опитах със заваряване, но се оказа ЦАМ и естесвено не става :goodnight: !!! Нов съм във форума и не знам може ли да си напиша телефона, така че админ-а да ме извини, ако нарушавам някое правило...0898213843
Леви дръжки...НЯМА,дефицит са.
Furious 155
29-06-2017, 00:18
Търся си хромираното сърце на предната решетка, ако може да е в много добро здраве. Не държа да е безплатно.
Моето е второто което слагам на колата и пак започна да се бели...
Alfa User
20-07-2017, 12:10
Търся си хромираното сърце на предната решетка, ако може да е в много добро здраве. Не държа да е безплатно.
Моето е второто което слагам на колата и пак започна да се бели...
Питай тука (http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=82971), уж има предна решетка - но не пише дали е хром или черна ...
Здравейте, търся предна броня, ляв фар + мигач и лява лайсна под маската
arieca155
25-11-2017, 21:23
Здравейте,търся нормални пружини за 155 бензин!
0887405409
звънкай те да се чуем
Имам едни отрязани за отпред. По 10лв броя, но имай предвид, че височината им е като за спортни.
Furious 155
30-12-2017, 22:46
Някой да има излишни 8 болта за джанти, от късите?
nikkysix
31-12-2017, 09:13
Имам болтове по 60мм/р-р целия болт/,резбата е20мм. Ако това са къси направо пали фурията към нас-и аз съм в Младост
Имам нужда от корите жабките, дето се намират на предните врати на 155-ца, по принцип моите са сиви, но ако някой предложи здрави бих взел всякакви цветове.
Furious 155
02-01-2018, 19:20
Търсенето на болтове продължава - тези от Ники се оказаха дълги за мен и ако някой иска 10 оригинални ланча болта, мога да му ги дам.
Търся болт от 26 до 32мм след края на конуса.
Благодаря.
bobi1997
03-01-2018, 21:11
Търсенето на болтове продължава - тези от Ники се оказаха дълги за мен и ако някой иска 10 оригинални ланча болта, мога да му ги дам.
Благодаря.
Колега, не знам дали държиш да са си оем-ски болтовете, но ако не държиш на Раковска и Сливница кръстовището продават в Евроболт всякакви дължини и тип конуси, стъпки на резбата и т.н. Аз за мойте лети джанти си взех от там сам си ги измерих колко да са и 2 сезона не съм имал проблеми, а стягам малко хамалската :crazy:
vaklinator
05-01-2018, 12:36
Благодаря.
Имам но колко са дълги ще видя довечера
На някой да му се намира казанче заедно с работеща помпичка ,за течност за чистачки.
Всичко си беше ок ,докато в един момент започна да изплюва едва едва течноста, все едно е на свършване, а казана е пълен на макс. Помпата я чувам отчетливо ,че работи уж,но ефект почти нулев.
колега имах такъв проблем с мойта. разкачи помпата от казанчето. отдолу има цедка. почисти я и я сглоби. при мен това беше проблема. сега работи перфектно. късмет.
Ще го направя.
Благодаря за идеята, не се бях сетил за това.
Колега, да не би да караш с лятна течност и просто да е замръзнала в маркучите?
Случи ми се същото нещо, точно преди да сложа зимната течност.
Със зимна съм. И номера започна доста преди да застудее.
Добър ден и честит петък :D
Търся работеща ламбда сонда:)
nikkysix
07-04-2018, 19:24
Някой иска ли реостат за климатроник
Подарявам предна броня за 155-ца...чупена-лепена но е без пари :D
ivopifeca
07-04-2018, 20:55
Подарявам предна броня за 155-ца...чупена-лепена но е без пари :DЕвала,колега,дано го оцени некой тука...Още ти е търсене по италия,а?:)
Някой иска ли реостат за климатроник
Колега, ако никой не го е взел още, заплювам го. Имаш лично.
nikkysix
08-04-2018, 07:43
Колега, ако никой не го е взел още, заплювам го. Имаш лично.
избърсвам плюнката и пращам
Евала,колега,дано го оцени некой тука...Още ти е търсене по италия,а?:)
Ааа,кой ще да го оценява,аз колко части съм подарил ти е бедна фантазията :) а,че пак ще се кача на талянка това е неизбежно....бронята след десетина дни отива на боклука...пречи ми.
Я да я видим тази броня :D
Ааа,кой ще да го оценява,аз колко части съм подарил ти е бедна фантазията :) а,че пак ще се кача на талянка това е неизбежно....бронята след десетина дни отива на боклука...пречи ми.
Едно шише огнена течност имаш за бронята от мен....ако не си я изхвърлил...дай тел... да се разберем...няма да те разкарвам до еконт, твоята съгражданка Роси ще прекара стоката, както направихме със спойлера...
Търся още.. реостат за парното дет стой при вентилатора на купето, колата не е с клима...също така и пластмасовата лайсна дет стой отпред на левият халоген......маншон за ръчната и скоростният лост....плафона над огледалото за обратно виждане.....ако е подарък и аз връщам жеста, ако не... Моля за цена....
nikkysix
28-06-2018, 06:14
Имам плафон+ огледалото+стойката.Драсни едно ЛС ако ти върши работа.
Здравейте, колеги.
Забелязах, че бабата е хвърлила малко масло от капачката за масло на двигателя при последното ми извънградско пътуване. Капачката е от Лада, като може би това е причината, ако не уплътнява добре.
Някой има ли резервна или каквато и да е, но оригинална?
Не познавам никой, който да е предпочел оригинална пластмасова (главна причина за налагането на смяната и - изпичане и спукване) за 27-8 лв пред такава от 2-3 лв ФИАТ(Лада) метална. Но може и да има.
Свали си уплътнението от настоящата (най-вероятно се е втвърдило), налей на дъното на подходящ съд коресилин и го постави вътре. Когато уплътнението започне да се криви го махни, избърши и си го ползвай пак (вече еластично и меко отново).
Не познавам никой, който да е предпочел оригинална пластмасова (главна причина за налагането на смяната и - изпичане и спукване) за 27-8 лв пред такава от 2-3 лв ФИАТ(Лада) метална. Но може и да има.
Свали си уплътнението от настоящата (най-вероятно се е втвърдило), налей на дъното на подходящ съд коресилин и го постави вътре. Когато уплътнението започне да се криви го махни, избърши и си го ползвай пак (вече еластично и меко отново).
Добре, благодаря за съвета, ще пробвам :)
nikkysix
07-08-2018, 12:00
Стъкла за ел.огледала с подгрев, коруба/здрава/ ляво огледало с датчик външна температура, шофьорска седалка здрави механизми и забележки на снимките/ с демонстрация колко е удобна/
nikkysix
11-08-2018, 17:32
всичко си има нов притежател
Furious 155
28-08-2018, 11:05
Някой да има излишен десен халоген ?
Alfa User
30-08-2018, 20:04
Сори, ляв (шофьорски) при тва - със спукано стъкло...
Пробва ли megaparts ?
Виж това ако те утройва, е твое:
https://www.facebook.com/groups/alfaromeobg/permalink/944570875688223/?sale_post_id=944570875688223
---------- Post added at 21:55 ---------- Previous post was at 21:51 ----------
Имам 1-2 завасани капаци със капачки от ето този мотор:
https://www.google.com/search?q=2.0+ts+16+v+155+engine&client=opera&hs=6jF&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=EaZnLtWOzw5tCM%253A%252Ccw-jHrZFq-jMvM%252C_&usg=AFrqEzeMKxKXhurebFpMOItYDdKUEjPUkg&sa=X&ved=2ahUKEwjUypqF_5zdAhVGDSwKHc2GBlMQ9QEwAXoECAMQB g#imgrc=zzEov4UFeZsaEM:
ако ти върши работа пиши/звънкай
Furious 155
03-09-2018, 09:50
Сори, ляв (шофьорски) при тва - със спукано стъкло...
Пробва ли megaparts ?
И моят денсният е с леко пукнато стъкло... затова се оглеждам за здрав.
Виж това ако те утройва, е твое:
https://www.facebook.com/groups/alfaromeobg/permalink/944570875688223/?sale_post_id=944570875688223
---------- Post added at 21:55 ---------- Previous post was at 21:51 ----------
Имам 1-2 завасани капаци със капачки от ето този мотор:
https://www.google.com/search?q=2.0+ts+16+v+155+engine&client=opera&hs=6jF&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=EaZnLtWOzw5tCM%253A%252Ccw-jHrZFq-jMvM%252C_&usg=AFrqEzeMKxKXhurebFpMOItYDdKUEjPUkg&sa=X&ved=2ahUKEwjUypqF_5zdAhVGDSwKHc2GBlMQ9QEwAXoECAMQB g#imgrc=zzEov4UFeZsaEM:
ако ти върши работа пиши/звънкай
Здравей. Благодаря, но търся за дясната страна.
Някой ако търси лостче за фаровете, имам едно, което не става на моята, понеже е за фейс. С други думи, има някаква извивка в основата и седи прекалено близо до волана и тн.
https://imgur.com/a/zfHQiRY
Furious 155
14-10-2018, 23:20
Някой ако търси лостче за фаровете, имам едно, което не става на моята, понеже е за фейс. С други думи, има някаква извивка в основата и седи прекалено близо до волана и тн.
https://imgur.com/a/zfHQiRY
искам го, ако няма друг изпреварил ме.
Аз имам за даване две рамена за чистачки от фиат купе, които ползвах на 155.
Не са те изпреварили. Сега го проверих, по спомен беше наред, но дългите се връщат сами. Всичко друго работеше нормално - изпробвано още като го сложих на моята.
Мисля, че това с дългите може да се поправи. Отварял съм моето, доста елементарно изглежда механизмът.
За София мога лично да ти го дам.
искам го, ако няма друг изпреварил ме.
Аз имам за даване две рамена за чистачки от фиат купе, които ползвах на 155.
Пу за мен рамената..
Подарявам нещата от снимките /за 155/. След сряда отиват на скрап.
Това механизми за ел стъкла ли са?
Това механизми за ел стъкла ли са?
Има два.
В понеделник мога да ги огледам и да видя в какво състояние са.
Като гледам снимката и двата са от шофьорска врата.
Търся за пасажерската за жалост, няма да мога да те отърва от тези
Колега аз се интересувам от рейката ако не е подарена вече.Имате л.с.
arieca155
13-11-2018, 21:22
Трябват ми скобичките които държат дюзите/инжекторите,сменях едната и при поставянето ,скобичката се счупи .Някой ако има да звънка,0887405409
Търся и дебитомер също ,не му знам номера -:)
Амортисьори за предния капак,от мегапартс ми пратиха по-къс,нямам думи.
Може и да извадиш късмет за капака,само да проверя дали ги пазя още....
arieca155
06-12-2018, 17:10
Търся онова нещо което командва перката на парното на 155 96 година без климатик,не се сещам как се казваше, знам само ,че съм го отварял и вътре имаше различни по големина пружинки.Сега вече се е скапало на цяло и постоянно ми гори бушона и ме оставя без вентилатор.Благодаря!