PDA

View Full Version : Трябва ми "ей това" от твоето мазе.:)

Pages : [1] 2 3

vaklinator
17-07-2011, 23:02
В една тема вече стана ясно, че всеки има чувал с части в мазето или някъде другаде. Дайте да ги изсипеме тези чували и на всеки, което му е нужно да си го използва.
Не е лошо тези неща да вемем да си ги обменим ей така за да са от полза на някой.
Затова пускам тая тема. НИЕ СМЕ БРАТЯ И Е ХУБАВО ДА СИ ПОМАГАМЕ!! Темата е с НЕКОМЕРСИАЛЕН характер !!!

ДАВАМ

Vaklinator
1. раширително казанче
2. казанчето за миенето на предното стъкло и фаровете
3. десен фар-като нов
4. конзолата за задния номер заедно със светлините.
5. Мигачи класическите и "ФЕРАРИТО"
6. Кората под резервоара
7. Хромираното сърце, ама е леко изкофтено горе
8. Десни дръжки

MUROMAN
1. Рамена за чистачки 4-5 броя/оригиналните/ , 2 са с пера все ще може да се сглобят 2 чистачки си мисля,естествено са пойзпочупени и не чистеха добре.
2. 2 задни пружини
3. Маркуча от въздушния филтър дето смуче въздух от решетката.
4. ПВЦ колектор смукателен
5. Някакви части от счупени огледала
6. Дясна колонка за над коланите.

WhitePower
1. Скоросна кутия от 155 2.0 16в с излетял дифенциял

mordohy - За регион Перник и Кюстендил предлагам въженце! И в двата града имаме база от скромно апартаментче, дето ще сложиме децата да спят, а ние да си продължиме. В Кн. предлагам и минерална баня, подемник и кадърен тенекеджия! Теляк също!

1. Една торба Голден Лоджи 25 ХЛ. в напълно работещо състояние.
2. Три чисто нови 45 ХЛ.
3. За 155 крушки за задните фарове и спирачна течност.

митака-пловдив
1. Казанче за маслото на сервото
2. Заден спирачен диск

beili
1. Две предни пружини
2. Табло с индикаторите за налягане на масло /не е за 1.7 и съм му свалил брояча за километрите/
3. лагер и тампон за преден макферсон
4. смукателен ПВЦ колектор

Alfa User
1. трапецовидното гърне - перфектно здраво, но изтърбушено (без ватата вътре) - позиция 1 на картинката :
http://eper.fiatforum.com/cgi-bin/naread.exe?src=D:/Fiat/ePER/data/SP.NA.00976.FCTLR/ru5.na&type=N&key=1025800003

Dimicha
1. Kаре външно,но е без гривна за АБС
__________________________________________________ __________________________

ДАЙТЕ

Vaklinator
3. Планката , която държи дебитомера заедно с винтовете и гумения тампон.
4. Външно каре с ABS.
5. Амортесьорчета заден капак

Alfa User
1. Амортесьорчета за задния капак /багажника/

Бобби
1. Здрави стъклата на огледалата и рамената...

MaDHaCkEr
1. Накрайник за крайното гърне

Dimicha
1. Двуцевка с меката връзка за 8В

Alexandrov70
1. ляв стоп(часта която е на калника)

venci_kk
1. гофрирания маркуч между въздушния филтър и дебитомера

Gandi_MC
1. летни гуми 205/45/16

БАРТЕРОСВАМ

Alfa User
1. отличен радиатор на климатик за задни амортисьори в много добро състояние (за предпочитане - оригиналните)
2. лява външна дръжка, тъмно зелен металик, леко спукана в задния край - но напълно изрядна като механична работа. Някой може да закърпи положението с нея за година-две. Заменям я за ляв фар, може и без стъкло.
3. комплект 8бр перфектни свещи Bosch FR5DC - от тази тема (http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=61609) - за каквото предложите от взаимен интерес :)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Темата става важна, като за да я запазим максимално полезна всичко излишно ще се трие !

Tedo
17-07-2011, 23:13
Намерено.

Alfa User
18-07-2011, 00:03
Аз търся амортисьорчета за задния капак ... предни вече намерих :)
И гофрирания маркуч между дебитомера и дросела също ми трябва...

vaklinator
18-07-2011, 00:19
Някой ако има скатана топка за скоростен лост да свирка , взех една от Венци (dani_ku4eto) и даже съм я тапицирал но се оказа че са различни размери

Мога да ти дам моята

MUROMAN
18-07-2011, 00:25
Ти ме изчака да занеса 2-рия чувал на вилата и се сети .
Рамена за чистачки 4-5 броя/оригиналните/ , 2 са с пера все ще може да се сглобят 2 чистачки си мисля,естествено са пойзпочупени и не чистеха добре.
2 задни пружини,маркуча от въздушния филтър дето смуче въздух от решетката.;-)
ПВЦ колектор ,смукателен --- > Даден на Flame
Някакви части от счупени огледала,дясна колонка за над коланите.

И доста биричка попивам.

Здраво и чисто коритце на пепелника без запалката--->Дадено та Тедо.

vaklinator
18-07-2011, 00:32
Имам нужда също и от преебано табло на климатроника. По точно ми се спука индикаторчето за степените на вентилатора /зеленото течнокристално/.

Dimicha
18-07-2011, 11:01
...

Здравей,колега-трябва ми точно това чудо-лостовата система на чистачките.Дай да се разберем нещо-колко ще ме таксуваш за нея? :clapping:

Бобби
18-07-2011, 16:35
Трябва ми Х*Х*Х, а на мен ХХL дайте да измислим малко по-разбираемо заглавие на темата ,нещо от рода на -
Часто Разменница или де да знам.:big_whoops:
Ей палавник само за секс си мислиш...добро е заглавието, някак си закодирано :smoke:

Ако са здрави стъклата на огледалата и рамената...виж ходи на вилата....а от моя страна познавам една кака за ХХL...ще уредим нещата...:smoke:...бирата на корем..:big_beer:

WhitePower
19-07-2011, 11:03
имам една скоросна кутия от 155 2.0 16в с излетял дифенциял , каквото ви трабва от нея вътре и ако е здраво е ваше :)

nikola 155
19-07-2011, 22:57
...
Имам фарове пиши ми на лично да се уточним.

mordohy
19-07-2011, 23:11
Имам една торба Голден Лоджи 25 ХЛ. Сменявал съм ги в напълно работещо състояние. Сменял съм ги, защото не съм имал друга работа. За съжаление се прибрах в БГ и се оказаха непригодни на газ.
Лисан ми пробута, на цената на две кутии цигари едни АЦ Делко и с тях Алфи се отпуши!
Сега ги карам на Катъра и съм ги изхвърлял поне четри пъти, ама още са най-доброто!
Отплеснах се!:grin:
Имам и три чисто нови 45 ХЛ.
Ако някой кара на бензин и ръчка мотора и му стават-да свирка!
Освен това, за 155 имам крушки за задните фарове и спирачна течност!:gayfight:

митака-пловдив
20-07-2011, 04:12
И в крайна сметка какво подаряваш?
Ай дай да ти подаря една махагонова топка за 100лева /не евро/ абсолютен оригинал е!!?? Кво ше кажеш?

П.П. Лостовата система за чистачките пътуват за Свищов

---------- Post added at 14:26 ---------- Previous post was at 14:21 ----------

С тая дърта кола, едва ли има втори вариант?!

Здрав маркуч от филтъра към дебитомера.Казанче за маслото на сервото,заден спирачен диск.После обещавам да слезна до доло и да направя един списък на ненужните неща.

Alfa User
20-07-2011, 10:16
Писах на лично за маркуча след дебитомера - давам заявка за него. Можем да се разберем на лични за подробностите.

MaDHaCkEr
20-07-2011, 10:54
На някой случайно да му се намира накрайник за крайното гърне?

vaklinator
20-07-2011, 16:24

Дааа -2 бири

beili
20-07-2011, 18:57
Две предни пружини,табло с индикаторите за налягане на масло /не е за 1.7 и съм му свалил брояча за километрите/ , лагер и тампон за преден макферсон и смукателен ПВЦ колектор.

Gandi_MC
20-07-2011, 22:17
Две предни пружини,табло с индикаторите за налягане на масло /не е за 1.7 и съм му свалил брояча за километрите/ , лагер и тампон за преден макферсон и смукателен ПВЦ колектор.

Колега може ли телефон за връзка!Интересувам се от пружините!
Благодаря предварително!!!

lan
20-07-2011, 22:44

Ако искаш и за без бира ти давам моя... :razz:

Dimicha
21-07-2011, 15:32

Ейй,колега,имаш две неща,които ми трябват-таблото с индикаторите за налягане и температура за маслото и лагера на макферсона.Пиша ти на ЛС да те питам по-подробно :)

СССР
21-07-2011, 21:20
Имам една торба Голден Лоджи 25 ХЛ. Сменявал съм ги в напълно работещо състояние. Сменял съм ги, защото не съм имал друга работа. За съжаление се прибрах в БГ и се оказаха непригодни на газ.
Лисан ми пробута, на цената на две кутии цигари едни АЦ Делко и с тях Алфи се отпуши!
Сега ги карам на Катъра и съм ги изхвърлял поне четри пъти, ама още са най-доброто!
Отплеснах се!:grin:
Имам и три чисто нови 45 ХЛ.
Ако някой кара на бензин и ръчка мотора и му стават-да свирка!
Освен това, за 155 имам крушки за задните фарове и спирачна течност!:gayfight:

Ако няма проблем 8 бр.от тези ще ми свършат добра работа .Аз карам 155 1.8 8V . Звънни на 899945252 да се разберем .

vaklinator
21-07-2011, 22:23
Ейй,колега,имаш две неща,които ми трябват-таблото с индикаторите за налягане и температура за маслото и лагера на макферсона.Пиша ти на ЛС да те питам по-подробно :)

Изпревари ме за лагера на макферсона:spoko:
Трябва ми планката , която държи дебитомера, заедно с винтовете и гумения болт :)

митака-пловдив
21-07-2011, 22:28
Изпревари ме за лагера на макферсона:spoko:
Трябва ми планката , която държи дебитомера, заедно с винтовете и гумения болт :)

Един лагер ли ти трябва само?

vaklinator
21-07-2011, 22:32
Един лагер ли ти трябва само?

да
и каре външно ми трябва, но едва ли ще намеря читаво :(

митака-пловдив
21-07-2011, 22:34
да

Карето за ABS? Лагер в събота-неделя ще ти избера хубав.

vaklinator
21-07-2011, 22:46
Карето за ABS? Лагер в събота-неделя ще ти избера хубав.

Да, че то нама 155 2,0 без абс... предполагам

Колеги, за да нестава темата ХХХ страници и да се затрупват нещата. Предлагам темата да се състои като списък и контактите мужду хората и обесненията да се правят само на |ЛС.
Наемам се да оправя списъка, като предложението е да се публикува кой ЮЗЕР какво има и кой какво търси на ПЪРВА страница от тая тема. Нещата ще се актуализират всеки ден и вероятно ще е по прегледно. Например отгоре да пише "ИМАМ" после да следва "ДАВАМ" , защо не и "БАРТЕРОСВАМ" /примерно ляв стоп за десен или такива работи/ и срещу ника на всеки да следват нещата..
КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ????

vaklinator
22-07-2011, 10:57
МОЛЯ УВЕДОМЯВАЙТЕ СВОЕВРЕМЕННО , ЗА ДА СЕ КОРИГИРА СПИСЪКА С НАЛИЧНОСТИТЕ ОТ СТРАНИЦА1.

Dimicha
22-07-2011, 13:54
да

Колега,имам каре външно,но е без гривна за АБС.Точно затова го свалих от моята кола,иначе мисля,че е здраво.Ако ти върши някаква работа,ще ти го пратя

PEPI-2ALFA
22-07-2011, 19:07
2. Имам нужда също и от преебано табло на климатроника. По точно ми се спука индикаторчето за степените на вентилатора /зеленото течнокристално/.

Това го имам, мога да ти го дам. Всичко си му работи, само си губеше паметта и го смених.

vaklinator
22-07-2011, 20:44
Това го имам, мога да ти го дам. Всичко си му работи, само си губеше паметта и го смених.

Мятай ми го

Tedo
22-07-2011, 23:39
Търся и жила за ръчна някой ако има читави да свирка, ще се разберем нещо

MUROMAN
23-07-2011, 10:40
ПВЦ Колектора е обещан вече на Ники /Flame/, Бобби ще проверя за стъкла за огледалото мисля,че имам 1 здраво и за рамената,ама си искам уговорката с каката,бирите ги мани.:biggrin1:
Имам и здрав и чист пепелник,без запалката само коритцето.

Бобби
24-07-2011, 09:33
ПВЦ Колектора е обещан вече на Ники /Flame/, Бобби ще проверя за стъкла за огледалото мисля,че имам 1 здраво и за рамената,ама си искам уговорката с каката,бирите ги мани.:biggrin1:
Имам и здрав и чист пепелник,без запалката само коритцето.
Няма грижи...:thumbup:

MUROMAN
24-07-2011, 19:26
Имам и здрав и чист пепелник,без запалката само коритцето- даден на Тедо.
Да знаете,че и дори това нещо се различава при по-старите и новите версии.:razz:

Dimicha
24-07-2011, 19:56
Не ми върши работа, да го включа ли в списъка, че го даваш?

Мятай го,няма да се цепя от колектива сега-ако на някой му върши работа,с удоволствие ще помогна :)

Tedo
24-07-2011, 20:05
Имам и здрав и чист пепелник,без запалката само коритцето- даден на Тедо.
Да знаете,че и дори това нещо се различава при по-старите и новите версии.:razz:

Ако някой го иска вече го давам аз, щото се оказа че освен че се опитва да ми откърти чек панела при затваряне и прозорчето за осветлението му е на различно място засега ще карам със стария

mordohy
26-07-2011, 01:09
Много благодаря на nikola 155 за фара.
Като се видим ще почерпя.:prescription:

Нещо много малко хора се включвата в най-добрата тема.
Моля Ви за повече активност. И го давайте малко по-ларж.... бе мили колеги беееееее.:prescription:
Ми на линия съм бе!
Предложих свещи, дето на никой не му трябват
Освен това имам крушки за задни фарове и спирачна течност.
За регион Перник и Кюстендил предлагам въженце!
И в двата града имаме база от скромно апартаментче, дето ще сложиме децата да спят, а ние да си продължиме.
В Кн. предлагам и минерална баня, подемник и кадърен тенекеджия!
Теляк също!
Освен това и качествени питиета, гарнирани с качествени мезета!

Alfa User
26-07-2011, 01:36
Това да се добави в абзаца "предлагам" незабавно !!! :drunk:

mordohy
26-07-2011, 01:48
Това да се добави в абзаца "предлагам" незабавно !!! :drunk:
Колкото и да е старомодно, аз държа на думата си!

MUROMAN
26-07-2011, 10:07
Колкото и да е старомодно, аз държа на думата си!

Аз също обещал съм ти 1 стъкло огнена вода.:razz:

vaklinator
26-07-2011, 10:29
Моля,радвам се,че помогнах!

И не само на мен. Рефлектора скоро ще е на колата на колежката mihaeles

Tifozza
28-07-2011, 20:59
Здравееите момчета , на колегата BiTurbo му трябват рамена за чистачки от онези дето могат да се слагат нормалните пера , някои ако има да свирка . Благодаря предварително :)

Tedo
28-07-2011, 21:13
Здравееите момчета , на колегата BiTurbo му трябват рамена за чистачки от онези дето могат да се слагат нормалните пера , някои ако има да свирка . Благодаря предварително :)

При италианеца има от фиат браво по 5лв са да взима 2 леви и става чук
Другия вариант е от 164

Tifozza
28-07-2011, 21:22
Мерси много , доста полезно инфо , щот от цифра време се мъчиме да го обзаведеме с нови чистачици ...

митака-пловдив
28-07-2011, 22:01

Имам от 164-ка!!!!Само че съм ги пробвал на 155 и нещо не ме кефят как седят,без пера см ги слагал и ми се виждат много "изкилени".Ако искаш,твои са.

MUROMAN
29-07-2011, 18:33
На мен ми трябват колега.Аз отдавна си търся от 164,карам с едно рамо от 164 и едно от Типо.

starata alfa
29-07-2011, 18:59
Търся и жила за ръчна някой ако има читави да свирка, ще се разберем нещо
незнам от 164 дали ще ти свърши работа и дали е още читаво,макар че май ми бяха дали жило от някаква ланчиа и беше по-дълго и почти не държеше
ебаси го обясних на дали ме разбра

митака-пловдив
29-07-2011, 19:15
На мен ми трябват колега.Аз отдавна си търся от 164,карам с едно рамо от 164 и едно от Типо.

Дай адрес бачо,твой са :flirt:.

Tedo
29-07-2011, 19:20
незнам от 164 дали ще ти свърши работа и дали е още читаво,макар че май ми бяха дали жило от някаква ланчиа и беше по-дълго и почти не държеше
ебаси го обясних на дали ме разбра

Двете жила са ми за смяна, ако сменя само едното от другата страна няма да държи

митака-пловдив
29-07-2011, 20:34
на 155 две отделни жила ли са

Жилата са две отделни,освен това там където ги дърпа ръчната,има едно като кантар,което уж ги опъва едновременно.Само дето жилата се сменят с нови комплект,защото почва да опъва по-хубаво,новото жило,а старото изостава и после трудно се връща.Което пък води до леко задържащ апарат.

Като нови,струват към 30 лева,по спомен.Сменях ги преди година.

Dimicha
02-08-2011, 14:14
Благодарности на колегата Ваклин (vaklinator) за механизма за чистачките. :thumbup: Сега нямат грешка,абе с две думи много убаво чистят тез чистачки,изтъркаа ми штъклото.Че са и присягат да чистят на другите ора на колите стъклата :P

P.S. Забравих да питам-на някой да му се намира излишна двуцевка със здрава мека връзка за 8V ризница?Давам в замяна каквото кажете-бири,ракии,вина :)

Tedo
07-08-2011, 16:05
Имам маслени задни амортисьори боге читави - покрай смяната на пружините сложих газови и сега ми стоят излишни ако някой ги иска да пише

дадени

Max
07-08-2011, 16:21
Макар да е само за 155 темата, като бивш собственик на такава да питам - на някого дали му се намира повредена помпа за съединител, трябва ми единствено здрава гумено-металната втулка, тази с която ухото на помпата лагерува към педала на съединителя. :-)

Xman
07-08-2011, 19:01
Някой ако има скатана топка за скоростен лост да свирка , взех една от Венци (dani_ku4eto) и даже съм я тапицирал но се оказа че са различни размери

Имам топка, драсни ми на лично:-D

kendo
07-08-2011, 20:16
Макар да е само за 155 темата, като бивш собственик на такава да питам - на някого дали му се намира повредена помпа за съединител, трябва ми единствено здрава гумено-металната втулка, тази с която ухото на помпата лагерува към педала на съединителя. :-)
Колега,прати ми координатите си на лични.Ще ти пратя цяла помпа.Чисто нова е.Поздрави.

Gandi_MC
07-08-2011, 20:50
Колеги да попитам,на някой да му се намират летни гуми 205/45/16?Благодаря предварително!

venci_kk
16-08-2011, 16:10
Много ми се е накъсал вече гофрирания маркуч между въздушния филтър и дебитомера. Ако има някой здрав да ми пише. Мерси!

Tedo
16-08-2011, 16:53
Давам таблото с уредите от 1,8 '92 само че му е ваден километража и стрелката трябва да се напасне, със плексигласа но без сенника защото му се счупиха щипките

Много ми се е накъсал вече гофрирания маркуч между въздушния филтър и дебитомера. Ако има някой здрав да ми пише. Мерси!

За имане - има, ама си е цифра...

Alexandrov70
16-08-2011, 17:45
Ако на някой му се намира ляв стоп(часта която е на калника) да казва!

vaklinator
16-08-2011, 23:26
Давам таблото с уредите от 1,8 '92 само че му е ваден километража и стрелката трябва да се напасне, със плексигласа но без сенника защото му се счупиха щипките

Приятелю, моля те темата е с некомерсиална цел. Продава е на друго масто, а за почерпване няма да откажем..

Alfa User
17-08-2011, 00:42
Пооправих малко списъка и постовете в темата, но може и да съм пропуснал нещо.
Ще ви замоля за в бъдеще - като намерите това, което търсите, или дадете онова, което предагате - да си коригирате първоначалния пост с офертата, а не да пускате нов - че настава голямо цъклене кой какво е намерил или дал.

venci_kk
17-08-2011, 10:11

Ами хубаво де :) цифра цифра ... колко да е ?! Ако е здрав маркуча ще се помисли...

MUROMAN
17-08-2011, 18:41
Ами хубаво де :) цифра цифра ... колко да е ?! Ако е здрав маркуча ще се помисли...

Не знам дали е вярно ,но аз си мисля ,че Тедо казва че са скъпи ,а не че има.

Alfa User
17-08-2011, 18:43
Че ги няма - няма ги. Че са скъпи - скъпи са. Тъпо, но факт.

Добавих първата оферта в раздел "бартер" - заменям отличен радиатор на климатика за задни амортисьори в много добро състояние (за предпочитане - оригиналните).

MUROMAN
17-08-2011, 18:54
Теди*Buhalkata* търси радиаторче на парното ,но е много специфично имаше го в неговата 155 -1,6 и в 2,5 TD.
Отзад не е с пласмасова капачка,а с тръбички който влизат в самата кутия.
Моля за съдействие. :idea2:

AnastasKOSTOV-REX
17-08-2011, 20:05

Добавих първата оферта в раздел "бартер" - заменям отличен радиатор на климатика за задни амортисьори в много добро състояние (за предпочитане - оригиналните).
Амортисьори Боге (от мойта старите) имам.
Радиатор - не ми трябва.

Alfa User
17-08-2011, 21:01
Не знам какво да ти предложа за замяна в такъв случай ... освен да почерпя нещо като се видим :)

toki4a
17-08-2011, 21:11
абе на мене няма ли кой да ми подари нещо бре ептем ма забраихте !!

требва ми всичко !!:smoke:за 155 от вашите мазета!!!

митака-пловдив
17-08-2011, 21:39
Не знам дали е вярно ,но аз си мисля ,че Тедо казва че са скъпи ,а не че има.

Има ги :) ,на "пиаца дел фалгадо" (по спомен) в квартал на Патра,Италия.Тая гад струваше 68 евро.Момата го изкара от кашонче в което видях поне още 5 :) Мога да направя списък с поръчки и следващия път да ви взема.
Само да кажа,че селенията - 20к - няма НИЩО общо с това на родния пазар.След смяната (пак селения 20к на 14-15 000км) На загрял 90-100градуса на маслото стрелката седеше една идея под 2 атмосфери.Сега с италиянската Селения,датчика сутрин кове на 7.5 а на загрял матор не пада от малко под средата (4 атмосфери) Изобщо и работата на двигателя стана друга и всичко си му заспа.С гръцки свещи съм (голдън лодж) и смея да твърдя че тази кола няма нищо общо като работа и вървене от преди това.И още нещо,взех си некви накладки пак от там и сега при по-яко натискане на педала направо се изсулвам от седалката :)

Tzari
17-08-2011, 22:07
здрайте колеги!някой случайно да има читав термостат?

Alfa User
17-08-2011, 23:17
в секция "бартер" добавям и :
лява външна дръжка, тъмно зелен металик, леко спукана в задния край - но напълно изрядна като механична работа. Някой може да закърпи положението с нея за година-две.
Заменям я за ляв фар, може и без стъкло, защото на моя така и не можах да му оправя рефлектора да не подскача по неравностите...

piticar
18-08-2011, 09:31

На мен ми трябва но със амортисьори немога да ти помогна:tequilla::tequilla::tequilla:

vaklinator
18-08-2011, 23:28
На мен ми трябва но със амортисьори немога да ти помогна:tequilla::tequilla::tequilla:

Давам ти моя от моята кола, само ела си га сваляй ти
предполагам за предния говориш

Alfa User
19-08-2011, 14:34
Да освежа малко последното си предложение :
заменям лява външна дръжка и комплект свещи (8бр) Bosch еднополюсни, за два фара - може и без стъкла.
На моите са им разбити системите за регулиране и задържане на рефлектора и вече стана нетърпимо :(
Приемам и подаръци, разбира се :)

nikola 155
20-08-2011, 09:18
Колеги търся си работещо копче за халогените,това дето е на панела зад скоростния лост,имам бая неща за бартеросване.

nikola 155
20-08-2011, 14:23
здрайте колеги!някой случайно да има читав термостат?
Читав?!Само ако е нов,иначе не виждам причина някой да свали работещ такъв.

scrape
22-08-2011, 12:36
Колеги търся си работещо копче за халогените,това дето е на панела зад скоростния лост,имам бая неща за бартеросване.
Колега, тази седмица ще проверя какво е останало от една оглозгана 155ца, ако е там копчето ще го дръпна със кабелите

starata alfa
07-09-2011, 00:43
здравейте на всички искам първо да попитам 155 имат ли проблем с релето за аварийните и мигачите и релето с три крачета лие и има ли някой в повече въпросното реле

nicola 59
07-09-2011, 00:57
здравейте на всички искам първо да попитам 155 имат ли проблем с релето за аварийните и мигачите и релето с три крачета лие и има ли някой в повече въпросното реле

Колега релето е с три крачета и е синьо на цвят

gallena
09-09-2011, 20:25
Имам даже няколко

ванката
18-09-2011, 15:37
А някой случайно да има кората между предна дясна гума и двигателя която защитава ремъка и ролките от кал и вода.Мисля че е еднаква за всички 155ци

MUROMAN
18-09-2011, 19:22
А някой случайно да има кората между предна дясна гума и двигателя която защитава ремъка и ролките от кал и вода.Мисля че е еднаква за всички 155ци

Нарича се Подкалник. ;-)

toki4a
18-09-2011, 19:49
Нарича се Подкалник. ;-)

направо си се нарича кора;-);-);-)
която се лови и за подкалника !!!!:big_flowers:

MUROMAN
19-09-2011, 00:14
направо си се нарича кора;-);-);-)
която се лови и за подкалника !!!!:big_flowers:

Дам така си е кора е.:no:

toki4a
19-09-2011, 21:30
Дам така си е кора е.:no:

:ban::hehehm:

Gandi_MC
02-10-2011, 22:27
Колеги някои да има ненужна жабка от 155-ца?

MUROMAN
02-10-2011, 22:32
Ставяме 2-ма.
Няма по-дразенещо нещо за мен от това да ми трака постоянно жабката.:angry1:

Alexandrov70
02-10-2011, 22:36
На мен пък ми трябва двуцевка , може и само фланците с тръби до под мотора...

Alfa User
02-10-2011, 23:44
Ставяме 2-ма.
Няма по-дразенещо нещо за мен от това да ми трака постоянно жабката.:angry1:

Нали ви писах преди време как се оправя бре ... даже със снимки... трябват ви само 4 видийки и две правоъгълни парчета пластмаса, но по-твърда. И разбира се, желание да се справите :)

Gandi_MC
02-10-2011, 23:52
На мен лично ми трябва защото на моята са и счупени крачетата на механизма за отваряне и сега отварям с отвертка!

jozepe2
09-10-2011, 16:49
Търся амортисьори за предния капак и лява външна дръжка.

MUROMAN
10-10-2011, 01:36
Търся амортисьори за предния капак и лява външна дръжка.

тези неща,все още имат стойност и никой няма да ги подари. :biggrin1:

митака-пловдив
11-10-2011, 22:57
тези неща,все още имат стойност и никой няма да ги подари. :biggrin1:

A,що бе?
Аз ги имам и двете и ги подарявам.Дръжката е на две,а амортисьорите са изтървали :roll2::roll2::roll2::roll2:

korleone666
14-10-2011, 15:00
пичове имам 155-ица давам части всякакви двигателя е 2.0 16 (150 к.с.) колата е 97 година няма никакви забележки просто имам друга и тази не ми трябва

starata alfa
14-10-2011, 15:06
пичове имам 155-ица давам части всякакви двигателя е 2.0 16 (150 к.с.) колата е 97 година няма никакви забележки просто имам друга и тази не ми трябва които се интересува да пише на лично или да звъне на 0895337789 колата се намира в София.
колега пуснал си тема в раздел продава ,която нее по правилата и ако не я оправиш ще ти я махнат ,а пък това е тема за ПОДАРЯВАНЕ на части.ако я подаряваш колегите ще и се израдват много

Gandi_MC
27-10-2011, 20:44
Искрени благодарност на колегата "Dimicha" за карето което ми прати!Колега имам да черпя бира!

PEPI-2ALFA
01-11-2011, 12:03
MUROMAN
1. Рамена за чистачки 4-5 броя/оригиналните/ ,

Е такива 2 ако ми подариш ще съм ти благодарен. На 155-цата в движение едното се е счупило в най-широката част, на 4-5см. от основата. Пиша данни на ЛС, ако са още налични да ги изпратиш.

MUROMAN
01-11-2011, 20:09
Е такива 2 ако ми подариш ще съм ти благодарен. На 155-цата в движение едното се е счупило в най-широката част, на 4-5см. от основата. Пиша данни на ЛС, ако са още налични да ги изпратиш.

Съжалявам Пепи заминаха.

На мен спешно ми трябва читаво радиаторче за парното.
Смених вече едно ,което изкара 1 -2 седмици и му се счупиха ушетата дето се завиза кранчето.
В момента нямам пари за ново и друго . :(
Dani_ku4eto ми помогна за пореден път - Жив и здрав да е. :)

nikola 155
06-11-2011, 21:05
Днес смених предните амортисиори с нови ''Виктори'',подарявам старите ''Боге'' както и 2 тампона.

Tedo
06-11-2011, 21:28
Днес смених предните амортисиори с нови ''Виктори'',подарявам старите ''Боге'' както и 2 тампона.

за мен, ако може :eat:
пък като се видим ще почерпя

nikola 155
10-11-2011, 17:06
Амортисьорите са подарени вече,надявам се човека да остане доволен.

Da_Fuse
10-11-2011, 19:00
Аз пък подарявам задните амортесьори, които колегата Tedo ми подари, но така и не ги сложишх. :) Ако иска и той да си ги вземе, защото имаше такова желание. :)

П.П. Опс, забравих да напиша, че са оригинално боге, което по мое мнение е в доста добро състояние. :)

Tedo
10-11-2011, 19:36
Аз пък подарявам задните амортесьори, които колегата Tedo ми подари, но така и не ги сложишх. :) Ако иска и той да си ги вземе, защото имаше такова желание. :)

П.П. Опс, забравих да напиша, че са оригинално боге, което по мое мнение е в доста добро състояние. :)
Te са за "митака-пловдив (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=11019)"

Da_Fuse
10-11-2011, 22:53
Ок, когато каже ги пускам по еконт или ако има път насам му ги давам. :)

rewnow155
17-11-2011, 22:15
Здравейте момчета. Скоро се сдобих с една красавица 155 1.8 TS от 1992-ра. Дръжките на вратите са изпочупени, особено десните. Десният стоп също. Ако някой има излишни, дайте сигнал... Аз имам 6 свободни новички свещи.

Dimicha
17-11-2011, 23:19
Какви са ти свещите,колега?

mzman
26-11-2011, 20:03
Здравейте колеги! Сдобих се с една 155 ца и ми трябва смукателен колектор. Ако на някой му се намира - ще почерпя!

MUROMAN
26-11-2011, 22:42
Момчета днес след интервенция по бензиновата помпа прецаках нивомера.На някой,ако му се намира едно нивомерче/за отчитането на количеството на горивото/ да свирка. :)

Dimicha
26-11-2011, 23:50
Ами аз имам работещ,но е отчупена част от пластмасата му в горната част,в резултат на което определено излизат бензинови пари от резервоара-пробвано с плюнка :D .Иначе се завинтва без проблем и мери горе-долу вярно.Ако ти върши работа,ти го пращам

MUROMAN
27-11-2011, 10:17
Ами аз имам работещ,но е отчупена част от пластмасата му в горната част,в резултат на което определено излизат бензинови пари от резервоара-пробвано с плюнка :D .Иначе се завинтва без проблем и мери горе-долу вярно.Ако ти върши работа,ти го пращам

виж ми предпоследното мнение в общи приказки и моят нивомер се скърши горе.8-)

Dimicha
27-11-2011, 12:46
виж ми предпоследното мнение в общи приказки и моят нивомер се скърши горе.8-)

:D Видях го,да,много са долни тея пластмаси там...

Rider_alfa155
01-12-2011, 17:06
колеги в "общи приказки" съм пуснал списък с неща който са за продан и за подаряване гледам има доста търсещи така че там можете да откриете това което ви интересува

Tedo
04-12-2011, 12:52

up :hmm:

Търся и табло от MY95 sport или 2,0 16v

Rider_alfa155
05-12-2011, 19:54
аз издирвам ланд-сонда на някой ако му се намира...макар и универсална ще черпя много пък може и да посменим някой части и аз имам за даване

Furious 155
06-12-2011, 01:04
Търся решение за маркуча за картерната вентилация на 8 клапановия мотор - този от капака на главата, до утаителя - червената стрелка на картинката
Някой има ли здрав такъв или с какъв друг мога да го сменя?

Dimicha
06-12-2011, 09:22
Търся решение за маркуча за картерната вентилация на 8 клапановия мотор - този от капака на главата, до утаителя - червената стрелка на картинката
Някой има ли здрав такъв или с какъв друг мога да го сменя?

Колега,аз тоя проблем го реших с маркуч,който купих за маслоустойчив,но май се оказа,че е обикновен маркуч за гореща вода.Беше 19 мм,доста мек,разпъна се без особени проблеми и заспа просто.Така карам от няколко месеца,включително и в най-големите жеги,още не е дал фира :)

Rider_alfa155
06-12-2011, 11:08
И аз съм с маркуч от магазина обикновен маркуч разбира се но масло устойчив за 50 стотинки,имам още от него ако не се лъжа в мазето ако искаш да ти го пращам, аз карам с този от година и нещо, само разбира се да знаеш че доставката ще ти излезе повече от стойността на самия маркуч ако си го купиш :-D

---------- Post added at 09:08 ---------- Previous post was at 09:04 ----------

up :hmm:

Имам 2 леви рамена от браво
Търся и табло от MY95 sport или 2,0 16v

колега излизам да ти пратя таблото, раменете за браво-то пасват ли точно на алфата??? ако пасват пращай ми едното, между другото имам и топка за скоростния лост :-D

Tedo
19-12-2011, 20:48
n/a

hr.rusev
31-12-2011, 01:45
търся десен фар за 155-ца

Gandi_MC
11-01-2012, 18:37
Колеги на някой да му се намират излишни пулове за регулиране на клапани?

Da_Fuse
13-01-2012, 14:52
От кой модел колега, ако са от тези мъничките, трябва да имам някаде в един плик с чашки заедно... :)

mi6o_6621
19-01-2012, 19:49
трябва ми кутията за ваздушния филтер за алфа 155 2-ка .ако нчкои има молч ми пишета на ЛС.

MUROMAN
19-01-2012, 20:43
на мен пък ми трябва читаво задно гърне,че моето се възнесе. :biggrin:

salex75
03-02-2012, 10:55
Колеги трябва ми читав (работещ) бензиномер (джаджата в резервоара) за да се мъча да оправя дразнещото отчитане на каквото му скимне. Моя ми къса нервите , сипваш 20 литра , няма никой , по някое време захапе и работи ,но свети резервата, после пак няма никой и така... За сега се справям с дневният километраж , засичам количество и път и залагам на кьораво:naughty:. Да ама жената почна да подкарва чат пат колата и все не гледа колко е карала и сипвала, та вече карам с туба 5 л. в багажника. Ако някой има такъв ( Алфа 155/1,7/8в) който би ми свършил работа и му се разделя с него да драсне на л.с. А ако го преборя , нещо в което твърдо съм решен , ще изпиша в форума "рецептата " барабар със снимки.

п.п. под работещ нямам в предвид да отчита точно , даже ми трябва такъв откачен като моя! Все пак ще експериментирам с него. :-)
И после се надявам да сложа и аз някакво решение в тази тема:
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=45606

vaklinator
09-02-2012, 08:17
На някой колега, ако му се намира електромотора на чистачките - да го дава, че моя се спомина.:(

nikola 155
09-02-2012, 22:02
На някой колега, ако му се намира електромотора на чистачките - да го дава, че моя се спомина.:(
Батка трябва да се поровя да видя дали имам някой работещ и ако намеря ТВОЙ Е!

vaklinator
09-02-2012, 22:06
Батка трябва да се поровя да видя дали имам някой работещ и ако намеря ТВОЙ Е!

Благодаря за което:)

vegatta
11-02-2012, 10:48
някой да има две предни кори за вратите? Ше черпим...

Rado145QV
11-02-2012, 21:28
някои да му се намират метални смукатели на приемлива цена за 155ца ,че моите са пласмасови а вече съм на газ,и то обикновенно без защитна клапа,само съм разхлабил всички скоби ,че ако гръмне да не направи на трески смукателите.Може и бартер моите за метални + доплащане от моя страна.

soldier81
12-02-2012, 12:34
Намират се,даже се намираха в Еконт в Поморие докато те чакаха да си ги вземеш преди да ми ги върнат обратно.

Bobo
13-02-2012, 04:07
някой да има две предни кори за вратите? Ше черпим...

Утре ше ровим у гаражо :)

nikola 155
16-02-2012, 21:16
Подарявам комплект запалителни кабели.Оригиналния Бош са,един-два имат пробиви по тях,ама за зор заман стават.Абе,някой тука искаше такива оригинали рикамби ма не мога се сетя кой беше?

Tedo
16-02-2012, 21:37
Може и аз да съм писал, че бях с някви шампиони
Ако няма други желаещи ще ти дам адрес за еконт на лс

Gandi_MC
16-02-2012, 21:41
Ако колегата се откаже имай ме в предвид,че и аз съм с два три пробили!!!

nikola 155
16-02-2012, 21:55
Може и аз да съм писал, че бях с някви шампиони
Ако няма други желаещи ще ти дам адрес за еконт на лс
Може,ама защо ми се върти в главата,че беше някой от Пловдивската ''група''???Иначе ти ги пращам,дай адрес.На лично за предпочитане.

---------- Post added at 21:55 ---------- Previous post was at 21:49 ----------

Колега Тедо те изправари,ще ги давам на него.Ако искаш да поизчакаш 10тина годинки,че толкова дават гаранция на Магнекора,ама пак не е сигурно дали ще ''избие'' някой кабел,че да ги сменя.:-P

митака-пловдив
16-02-2012, 22:05

Ако редовно ме подсещаш,ще ти подаря моите старите.И те са оригинален Бош.Между другото намерих и другите 3 свещи,надявам се не караш с 5 еднакви и 3 различни :)

Сплитфайер - това е истината,кабели и свещи комплект :respect:

MUROMAN
26-02-2012, 17:52
Момчета трябва ми Спешно читава капачката на маслото.
Моята явно е сдала багажа и тече по мотора от нея моторно масло. :(

AnastasKOSTOV-REX
26-02-2012, 19:48
Ладова метална искаш ли?
Ама няма смисъл,в магазин е 1.50 а доставката е 7-8.
Мурко съвет-намери си капак за клапани от 16 клапанов мотор резни му резбата и иди на аргон да ти я завари на твойта гърловина.И с неговата капачка.Става един път.
На ГТВ-то като сменахме ремъците(нали се сваля капака за петите)и като го слагах при натягането счупих единия ъгъл.Едно момче от Варна ми прати и резбата с капачката от счупения отиде на 155-цата.

nicola 59
26-02-2012, 22:39
Колеги искам да образувам едно запитване ,дали някои от вас няма гърне като това и да нему трее ,защото аз си търся таково гърне,и немога да намеря.http://www.subito.it/accessori-auto/terminale-super-sprint-alfa-155-ferrara-32665316.htm

Furious 155
26-02-2012, 23:44
Придържайте се към темата - търся това и предлагам това! Всичко останало няма място тук!

Tedo
27-02-2012, 10:55
Все още търся табло от MY95

vaklinator
01-03-2012, 22:47
Трябва ми самоучител по английски език

Furious 155
01-03-2012, 23:39
Трябва ми самоучител по английски езиктакива неща по мазетата няма... виж в някоя книжарница!

vaklinator
02-03-2012, 06:30
такива неща по мазетата няма... виж в някоя книжарница!

Съмнявам се, че няма такова нещо. Мисля, че всеки би могъл да услужи с учебник и диск.
П.П. В книжарницата без $ няма да стане.
Все още търся!!!

kris11
09-03-2012, 22:20
нa 155 цата най- хубавото нешо е двигателя / говоря за 8 клапана/. Всичко друго е леш.Някой , ако е закъсал за триъгълно гърне- имам и го давам за 15 лв.

nicola 59
09-03-2012, 22:35
нa 155 цата най- хубавото нешо е двигателя / говоря за 8 клапана/. Всичко друго е леш.Някой , ако е закъсал за триъгълно гърне- имам и го давам за 15 лв.

Колега ако е ново го взимам веднага.Даи инфо.Поздрави.

Tedo
18-03-2012, 18:42
Днес и аз се ъпгрейднах с "новата" маска, така че старата ми е за подаряване, ако я иска някой да пише

Gandi_MC
19-03-2012, 22:46
Колеги на някои да му се намират предни амортисйори?:kiss:

Dimicha
20-03-2012, 18:19
Колеги,някой може ли да ми подари някое скъсано маркуче между горната помпа и работния цилиндър на съединителя.Работата е там,че искам да сменя моето,но вече не се произвеждали.Намерих къде да ми направят ново-в една фирма за спирачни маркучи,но искат да им пратя старото,че по него да работят сигурно.Само че не искам да оставам без кола и най-вече искам моето да остане резерва,ако се окаже нетрайно новото маркуче.Така ще ми трябва някое,което да им пратя като мостра :) Ако някой ми подари едно,ще го благославям цял живот :)

pace
22-03-2012, 16:17
некой да има задни аморт. да закърпиме положението :D

Furious 155
22-03-2012, 17:01
некой да има задни аморт. да закърпиме положението :Dима http://www.clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=62979

Da_Fuse
27-03-2012, 02:27
Имам едни, които колегата Тedo ми даде, но аз така и не сложих на старата дедричка. Трябва да са някаде из мазето, та ще ги потърся и, дано да ги намеря, са твои. Звънни най-добре да се разберем. 0897634504 - Делян. :)

vaklinator
28-03-2012, 14:16
Много спешно ми трябват 5 болта за лети джанти.

Мола ви, че съм на трупчета... кофти е без кола.

Furious 155
29-03-2012, 00:03
Много спешно ми трябват 5 болта за лети джанти.

Мола ви, че съм на трупчета... кофти е без кола.
оправихме те ;)

don_pepone
01-04-2012, 16:05
Някой да има някакви стари амортисьори за типова платформа ( големият шенкел)
трябват ми 2 броя,за експеримент с рециклирането им/ Тука уж имало един пич дето ги правел перфектно ама не ми се пробва с моите ,да не ги преебе нещо че да го убия после :) .
а ако се получи мисля да си взема и едни спортни пружини и да ги окомплектовам - зимно и лятно окачване :)

don_pepone
03-04-2012, 18:12
Брей никой ли няма ,такива дето му се свидят да ги фърли,а иначе не стават за каране :)

MUROMAN
04-04-2012, 00:33
Имам спешна нужда от задни апарати.:frown:

vaklinator
21-04-2012, 23:27
Колеги много ви моля за един десен халоген:cheers:

mordohy
25-04-2012, 21:51
Имам спешна нужда от задни апарати.:frown:
Сега те видях! Ако още не си намерил и устискаш няколко дена, ще ти пратя. Имам тамън два комплект, но са в Кюстендил
Спешно ми трябва табло бушони. Колегата е в авария и много усилия ми трябваха да му обяснявам, че това не е голям проблем. Стегна я отвсякъде, но е влязла вода в таблото на бушоните и белисимата му е дискотека.

MUROMAN
26-04-2012, 15:33
Сега те видях! Ако още не си намерил и устискаш няколко дена, ще ти пратя. Имам тамън два комплект, но са в Кюстендил
Спешно ми трябва табло бушони. Колегата е в авария и много усилия ми трябваха да му обяснявам, че това не е голям проблем. Стегна я отвсякъде, но е влязла вода в таблото на бушоните и белисимата му е дискотека.

Аз вече намерих и монтирах ,но колегата Румен-Rumenti77 се нуждае ,така че ги вземи в теб Иво.
Какво му трябва,Ново бушонно табло или само бушони?

mordohy
26-04-2012, 20:57
Аз вече намерих и монтирах ,но колегата Румен-Rumenti77 се нуждае ,така че ги вземи в теб Иво.
Какво му трябва,Ново бушонно табло или само бушони?
Цялото табло

gallena
26-04-2012, 21:55
Табло имам , но трябва да почакаш до след празниците.Попълнено ли ти трябва или да му "оглозгам" релетата ?

mordohy
28-04-2012, 20:16
Оглозгай го!

Alfa User
28-04-2012, 21:13
А аз може да прилапам релетата, ако се подаряват !

mordohy
28-04-2012, 21:20
По-лесно ще ти е, ако ми кажеш, какви релета ти трябват!:gruebel:

gallena
30-04-2012, 21:31
Таблото е вече в София

mordohy
30-04-2012, 22:18
Таблото е вече в София
Това добре, ама аз намерих само халогените и цилиндъра.
Бесен съм!
От два комплекта не мога да намеря нито един.
Утре продължавам да ровя!:disgust:

gallena
01-05-2012, 12:36
[QUOTE=Alfa User;1068289]А аз може да прилапам релетата, ако се подаряват !

Само кажи какви и колко ти трябват :-)

Alfa User
01-05-2012, 13:35
Еми нахално ще е да кажа всичките, ако не са ви нужни :evil:
Но ако някой има по-спешна нужда, нека се възползва с предимство.

gallena
06-05-2012, 09:02
Налични са почти всички, но за съжаление вече не знам кое от къде е :-) ( не че не може да проверя )

Tedo
09-05-2012, 17:20
Трябва ми лявото (ако има разлика) тяло за крушките, което стои на задния капак (задна светлина и габарит за мъгла)

salex75
11-05-2012, 14:57
vaklinator

..."Колеги много ви моля за един десен халоген""

Ако не си намерил , Пиринско 2,5л , две чаши и си готов с двата халогена от 155 ца

MUROMAN
12-05-2012, 19:44
vaklinator

..."Колеги много ви моля за един десен халоген""

Ако не си намерил , Пиринско 2,5л , две чаши и си готов с двата халогена от 155 ца

Запази ги колега.Имаш я бирата от Ваклинатора.:-D

salex75
13-05-2012, 10:00
Ok , запазени са за Ваклинатора , а ако на някой му се намира бутон за аварийните и шофьорски колан ще ми свършат чудесна работа.

MUROMAN
13-05-2012, 10:36
Ok , запазени са за Ваклинатора , а ако на някой му се намира бутон за аварийните и шофьорски колан ще ми свършат чудесна работа.

Почти съм сигурен,че имам такъв бутон,ще се поразтърся и ще ти пиша. :)

Alfa User
15-05-2012, 14:08
Търся сив шофьорски сенник ...

gallena
17-05-2012, 19:43
Намерих бутон за аварийните . На който му трябваше да се обади

salex75
19-05-2012, 10:24
Бутона е за мен :-)

п.п. Вече и монтиран , още веднъж благодаря на колегата за бързата реакция!

Dimicha
19-05-2012, 16:22
Колеги,някой има ли излишни щангички за механизма на скоростния лост,трябва ми номер едно на тази схема:
http://eper.fiatforum.com/eper/navi?ENGINE_NO=0004422&MOD_COD=167&MVS=167.558.0.0.0&MONTH=06&COUNTRY=012&GRP_COD=212&COLOUR=368_0&VERSION=2&SIN_ENGINE=AR67202&CAT_COD=U5&SIN_VERSION=167A2D&SBMK=R&CHASSIS_NO=00019136&SELECTED_COLOR_COMB=undefined&ENGINE=3&DRIVE=D&VEHICLE_NO=00016604&MAKE=R&COMM_MODEL=155&ALL_FIG=0&LANGUAGE=3&PREVIOUS_KEY=PARTDRAWDATA&NEW_HTTP=TRUE&ALL_LIST_PART=0&SB_CODE=-1&KEY=PARTDRAWDATA&PRINT_MODE=0&EPER_CAT=SP&GUI_LANG=3&WINDOW_ID=1&SGRP_COD=21&SGS_COD=0&DRW_NUM=2

vaklinator
19-05-2012, 19:20

Голяяямо благодарско. Еваллла!!

Alexanderbb
03-06-2012, 16:38
Някой да има строшено моторче за клапата за външния и вътрешния въздух. Трябва ми само работещо електромоторче. Номера дето е написан на него е 21.32861.00

Tedo
17-06-2012, 16:59
намерена

vaklinator
17-06-2012, 21:35

Хвала!!!:punk:

Furious 155
18-06-2012, 00:10
Търся си НЕРАБОТЕЩ (може и блокирал) компресор от клима от 8 клапанов мотор, заедно с електромагнитната шайба за ремъка!

vaklinator
18-06-2012, 08:57
Търся си НЕРАБОТЕЩ (може и блокирал) компресор от клима от 8 клапанов мотор, заедно с електромагнитната шайба за ремъка!

Имаш го. Моя е за R12 - стария фреон

salex75
09-07-2012, 16:25
Колеги търся два задни спирачни апарата , имам в повече 2 километража единият с показатели за темп. и налягане на маслото за дизелова , а втория от моята 1.7 8V

Alfa User
09-07-2012, 23:45
А някой да има излишна капачка за резервоарчето с течност за чистачки ???
Моята по необясними причини е хвръкнала нейде преди няколко дена ...

vilo_155
11-07-2012, 13:18
Колеги някоѝ да има капачка за маслото на 1.9 TD която да нему трябва.

митака-пловдив
11-07-2012, 20:17
Колеги някоѝ да има капачка за маслото на 1.9 TD която да нему трябва.

Купувай си ладова,желязна.Само гледай там където уплътнява гърловината да е пластмаса,а не гума щото се раздува за отрицателно време.Иначе имам една на която пише ОЛИО,ама трябва да и пилиш "ушите",щото не е за нашите гърловини.

vilo_155
11-07-2012, 22:23
Купувай си ладова,желязна.Само гледай там където уплътнява гърловината да е пластмаса,а не гума щото се раздува за отрицателно време.Иначе имам една на която пише ОЛИО,ама трябва да и пилиш "ушите",щото не е за нашите гърловини.

Мерси колега,аз сега съм с такава но е с гумено уплътнение и олива.

zilala
12-07-2012, 11:24
Здравейте колеги ,някой да има за продан 4ти ри джанти Супер или в краен случай две ,може и комбинирани със зимни гуми.
Поздрави

Alfa User
12-07-2012, 12:37
Здравейте колеги ,някой да има за продан 4ти ри джанти Супер или в краен случай две ,може и комбинирани със зимни гуми.
Поздрави

Раздел "Купувам" е за твоя случай...

Dimicha
21-07-2012, 13:25
Колеги,някой има ли за хвърляне/подаряване някакви гуми 14-ки.Две ще свършат работа за отпред,отзад ще търкалям каквото имам.Летни зимни,луноходни,няма значение,че си преебах предната гума и сега от 4 гуми съм с три различни вида,отпред в момента съм с една зимна и една лятна,отзад една лятна с балон и една лятна лепена,която освен това е с друг размер.

vaklinator
23-07-2012, 11:37
Колеги,някой има ли за хвърляне/подаряване някакви гуми 14-ки.Две ще свършат работа за отпред,отзад ще търкалям каквото имам.Летни зимни,луноходни,няма значение,че си преебах предната гума и сега от 4 гуми съм с три различни вида,отпред в момента съм с една зимна и една лятна,отзад една лятна с балон и една лятна лепена,която освен това е с друг размер.

Имам за по 5 лева бройката, ако не си си намерил пиши на лични!

Dimicha
23-07-2012, 19:13
Абе оправих положението,днеска отидох за второ мнение при един друг майстор по гумите,залепи я и я сложи отзад,така че засега съм закрепил някак.Благодаря все пак :)

Tie
24-07-2012, 14:38
Колеги някой да има за даване/продаване читаво ляво ел. огледало за 155-ца? :)

vaklinator
12-08-2012, 20:33
Заден капак, ако пречи на някой да го дава :)
Трябва ми само тенекето без емблемата и стоповете

alfatrace
16-08-2012, 11:01
опа грешка

---------- Post added at 10:01 ---------- Previous post was at 09:59 ----------

Трябва ми лявото (ако има разлика) тяло за крушките, което стои на задния капак (задна светлина и габарит за мъгла)

имам го друже, мога да ти го пратя в понеделник че ми е на село

Tedo
11-09-2012, 23:49
намерен

Tedo
20-10-2012, 19:32
намерени

mimouzunov
20-10-2012, 20:14
Търся дискове 284 4х98

По "мазетета" няма да има такива тенекии според мен...

дадин
20-10-2012, 21:12
имам ги

Furious 155
02-11-2012, 17:40
Търся немодифициран всмукател за 8 клапановия твинспарк, с мястото за клапана на вариатора - ето снимката
https://lh4.googleusercontent.com/-RfmhiggX9mE/UJPqe0epRfI/AAAAAAAAES8/TvTqDMUcUeY/s674/Inlet.jpg

myrko
19-11-2012, 11:56
Колеги трябва ми страничното шофьорско огледало някой ако има да пише .
Мерси предварително :)

vaklinator
19-11-2012, 18:33
Имам огледало 90 лева

myrko
19-11-2012, 21:39
А без вратата каква е цената :laughing1:

starata alfa
19-11-2012, 21:55
може цената да е с колата:roll2:

Alfa User
19-11-2012, 22:06
Пичове, майтапа на страна, но огледалата са кът, и не вярвам някой да ви подари едно.
Сори за намесата, но и аз искам някой да ми подари един 2.0 8v, ама ...

myrko
19-11-2012, 22:21
Аз не искам да се правя на циганка ама даи сега като са дефицит да са една десета от цената на колата :)

vaklinator
20-11-2012, 14:14
Аз не искам да се правя на циганка ама даи сега като са дефицит да са една десета от цената на колата :)

Така е, защото друго ценно няма по тия коли
Огледала и леви дръжки са единствените скъпи неща

starata alfa
21-11-2012, 00:37
Колеги трябва ми страничното шофьорско огледало някой ако има да пише .
Мерси предварително :)
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=75157

Bodom
21-11-2012, 09:29
Аз имам в мазето два задни амортисьора от 145. Смених ги, защото предните бяха за смяна и реших като сменям - да сменям всички.

Заб. Мисля, че амортисьорите на 145 и 155 бяха еднакви. Ако не са - ме поправете :)
:drunk:

Вече не са налични!!

danito__77
21-11-2012, 23:56
На някой ако му се намира капак за клапани за 155 1.6 тс .........може и пластмасовия ........или някаква много прилична цена като за свой човек ...... :clapping:

zilala
01-12-2012, 23:40
колеги някой има ли за продан никелираният накрайник на задното гърне ,че искам да си го подменя
:rosso_racers:

qkimov
02-12-2012, 22:52
Аз имам в мазето два задни амортисьора от 145. Смених ги, защото предните бяха за смяна и реших като сменям - да сменям всички.

Заб. Мисля, че амортисьорите на 145 и 155 бяха еднакви. Ако не са - ме поправете :)
:drunk:

Колега стоят ли още амортесьорите?

Tie
03-12-2012, 19:57
Здравейте Колеги, някой да има за продан здраво "стъкло" със здрави крачета за задния плафон на 155? :)

PEPI-2ALFA
04-12-2012, 17:40
Здравейте Колеги, някой да има за продан здраво "стъкло" със здрави крачета за задния плафон на 155? :)
Има у дома един заден плафон, проблема му май беше друг, та ще погледна стъклото. Утре вечер ще пиша в какво състояние е.

Проверих. Имам плафон без стъкло :(
Да знаеш, че от 146 е същия. Аз от такава взех, но явно съм го взел без стъклото и съм си сложил старото. Успех.

Tie
06-12-2012, 11:36
Благодаря ти много колега за бързия отговор и проверката! За шастие и колегата Дани-кучето се свърза с мен на лични и вече си имам перфектния плафон :)
Поздрави!

MUROMAN
06-12-2012, 12:18
Момчета да ви се намира задно , крайно гърне?

Dimicha
07-12-2012, 03:18
Имам, още е на колата, продънено е отвсякъде :D Шегувам се, ей, да не се обидиш нещо :)

radostin_ivanov
07-12-2012, 12:51
Момчета да ви се намира задно , крайно гърне?

Ще видя в мазата имам доста гърнета.

MUROMAN
07-12-2012, 13:53
Ще видя в мазата имам доста гърнета.

ОК.

Pufinka
07-12-2012, 14:40
Здравейте Младежи, имам много голям проблем стана вече два месеца търсим Лява предна главина за Alfa 155 2.5 дизел. Ще бъда много благодарна ако някой ми помогне.
Благодаря предварително.

pace
07-12-2012, 21:24
Здравейте Младежи, имам много голям проблем стана вече два месеца търсим Лява предна главина за Alfa 155 2.5 дизел. Ще бъда много благодарна ако някой ми помогне.
Благодаря предварително.
Ето
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=68552

don_pepone
07-12-2012, 23:31
Пичове днес си сложих зимните гуми на новобоядисаните джанти от фиат купе и се оказа че са ми къси болтовете :( :( :(
Та сега ми трябват болтове с резба 12х1.25 и с дължина на резбата от30 до 35мм ,нямам претенции дали са с глава 17 или 19

Pufinka
10-12-2012, 15:07
Нямам късмет ако някои му попадне Лява предна главина за Alfa 155 2.5 дизел да пише мерси на расе за линка ама момчето я е продало.

pace
13-12-2012, 15:41
Да има някой духалката дето е отгоре на таблото?

MUROMAN
13-12-2012, 16:52
Да има някой духалката дето е отгоре на таблото?

Имам.
Ще проверя вкъщи ,ако не е там ми е на вилата в Радомир.

vaklinator
13-12-2012, 17:00
Имам.

Размръзни си вилата с нея:spoko:

pace
13-12-2012, 17:32
Имам.
Провери,че мойта се разпадна :(

митака-пловдив
30-12-2012, 21:52
Провери,че мойта се разпадна :(

Разменям духалка,за лява капачка от огледалото.Някой ми свия моята във Влас вчера :whip::whip:

rumenti77
10-02-2013, 09:22
Трябва ми генерация(тръбите който излизат от мотора и отиват към гърнетата),ако някой има и не му трябват да свирка.

nedko87
11-02-2013, 01:16
някой има ли предения плафон може и само стаклото

MUROMAN
11-02-2013, 09:46
Moмчета някой да има 1бр прилична зимна гума 185-65-14.

robygas
11-02-2013, 14:50
някой има ли предения плафон може и само стаклото

Ела да ти подаря един.

nedko87
11-02-2013, 15:48
Ела да ти подаря един.
сега се опитвам да си оправя моя но ако не успея ще се възползвам

rumenti77
14-02-2013, 08:17
Трябва ми генерация(тръбите който излизат от мотора и отиват към гърнетата),ако някой има и не му трябват да свирка.
Явно много гният тия тръби,щом никой няма.:goodnight:

Furious 155
15-02-2013, 16:46
Търся 2/4 ей такива фланеца от 155 - предлагам и някое левче.
http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=49305&d=1275729278

Tedo
20-02-2013, 17:22
Търся 2/4 ей такива фланеца от 155 - предлагам и някое левче.

Имам 2 бр ако ги искаш пиши

MUROMAN
21-02-2013, 13:16
Moмчета някой да има 1бр прилична зимна гума 185-65-14 ?

don_pepone
21-02-2013, 14:27
Sorry имам една 185/65/15 с около 5мм грайфер.. абе става да закърпиш положението,ама е 15''

qkimov
23-02-2013, 20:20
Здравейте колеги. На някой да му се намират корите които крият коланите на гредите? Ако може и да са сиви....:notworthy:

VFTI
26-02-2013, 21:57
Kolegi, podarqva se preden kapak za 155 novoto kupe. 4erven. Obadete mi se.

don_pepone
28-02-2013, 19:18
Сега малко да ва замисля :)
Трябва ми една пластмаска дето подвежда жилото на ръчната спирачка към кантара за двете жила. Тя е една извита с улей на нея и дупки за два болта към купето,точно под самата ръчна (отдолу). Като сменях жилата на ръчната и таман я натегнах и си викам ейй имама хубава ръчна и се счупи гадината :(

mordohy
28-02-2013, 22:57
Сега малко да ва замисля :)
Трябва ми една пластмаска дето подвежда жилото на ръчната спирачка към кантара за двете жила. Тя е една извита с улей на нея и дупки за два болта към купето,точно под самата ръчна (отдолу). Като сменях жилата на ръчната и таман я натегнах и си викам ейй имама хубава ръчна и се счупи гадината :(

Сега и мене ме развесели!:nuke:
Я накой да каже, дали не са едни и същи с тия от 33-ка, само, че при нас са метални.
Хиля се, защото и аз го ядох тоя, та май МрХ ми даде цялата ръчна.
Снимай детайла.
Ако е това, което си мисля -имам го!

don_pepone
28-02-2013, 23:20
Ами малко съм в командировка сега и чак другият петъ ще мога да го снимам :(
Иначе си е като част от пластмасова шайба с планка за захващане :)... баси как го обясних
И май на моята я няма част от тая джаджа :(

mordohy
28-02-2013, 23:25
Ами малко съм в командировка сега и чак другият петъ ще мога да го снимам :(
Иначе си е като част от пластмасова шайба с планка за захващане :)... баси как го обясних
И май на моята я няма част от тая джаджа :(
Абе надявам се някой да ни проясни.:choice:

alfatrace
14-03-2013, 10:14
Здравейте...... ааа на някого съвсееем случайно да му се намира капак за дясно огледало? че за един месец ми строшиха 4 огледала на паркинга пред офиса а на последното само капака му взеха ..........

дадин
22-03-2013, 17:47
здравейте колеги,търся си таблото с уредите( скоростомер оборотомер и прочие )от алфа 155 2.5 v6 или от 2.0 16v turbo, а в краен случай може и от 1.8 16v или 2.0 16v.

don_pepone
23-03-2013, 14:58
Колега ако вземеш от V6 имай предвид,че оборотомера няма да работи адекватно ;)

MUROMAN
24-03-2013, 20:25
Здравейте...... ааа на някого съвсееем случайно да му се намира капак за дясно огледало? че за един месец ми строшиха 4 огледала на паркинга пред офиса а на последното само капака му взеха ..........

На мен ми се намира.
Ако ти трябва се свържи с мен да ти го дам.