PDA

View Full Version : Към Колегите от Плевен| Хубав Бензин къде ?!

Strato
22-01-2013, 21:25
Здравейте колеги искам да ви попитам къде мога да намеря читав бензин в Плевен че последните 4-5 дена с този на ОМВ 95 145-цата гори като щура и не върви както примерно със същия само че от Лукойл ? Аз съм се решил да и сипя 100 октана и питам конкретно за 100 октанов хубав бензин ?

vladev
22-01-2013, 21:32
Лукоил и Еко са свестните. Освен това не си давай парите за 100 октана - тая кола няма да го оцени и няма да има никаква разлика нито в разход, нито вървене.

old alfist
22-01-2013, 21:34
Естествено, класиката в жанра Shell V-Power Racing на Шел-Център Плевен/Колелото на входа на града/ - никакви проблеми през всичките години.

Strato
22-01-2013, 22:05
Естествено, класиката в жанра Shell V-Power Racing на Шел-Център Плевен/Колелото на входа на града/ - никакви проблеми през всичките години.
И аз чух че на шел-а било най-добре , също ми хвалиха и някакво екто 95 на Лукойл-а на изхода за Ясен

Ама тоя v-power 3 лева/литър....

old alfist
22-01-2013, 22:29
И аз чух че на шел-а било най-добре , също ми хвалиха и някакво екто 95 на Лукойл-а на изхода за Ясен

Ама тоя v-power 3 лева/литър....
Миналата седмица зареждах - не съм гледал цената, мисля, че е под 3лв, но ти питаш за хубав бензин и аз наистина не съм имал проблеми с него.

Strato
22-01-2013, 22:31
Миналата седмица зареждах - не съм гледал цената, мисля, че е под 3лв, но ти питаш за хубав бензин и аз наистина не съм имал проблеми с него.
Ще мина да сипя утре да го пробвам как гори и върви с него и ще кажа какъв е резултата от цялата манипулация ;]

old alfist
22-01-2013, 22:37
Ще мина да сипя утре да го пробвам как гори и върви с него и ще кажа какъв е резултата от цялата манипулация ;]
Знай, че ефекта може да го усетиш след няколко резервоара, за да може да прочисти горивната система.

Strato
22-01-2013, 22:54
Знай, че ефекта може да го усетиш след няколко резервоара, за да може да прочисти горивната система.
Благодаря !!! Като има ефект ще пиша ;-)

koolio
24-01-2013, 18:40
Най-добрият бензин си остава Еко. В Плевен има две бензиностанции - на Мара Денчева, на изхода към Ловеч и на малкото колело - точно срещу Мизия.

myato
24-01-2013, 18:48
Най-добрият бензин си остава Еко. В Плевен има две бензиностанции - на Мара Денчева, на изхода към Ловеч и на малкото колело - точно срещу Мизия.
Потвърждавам казаното.
Другият вариант и Лукойлска, но с голям оборот като тази на изхода към Ясен.
Шел ги обикалям като дявол тамян. ОМV също.

old alfist
24-01-2013, 20:35
Колегата пита за бензин, а вие му изредихте всички бензиностанции с вашата нафта.

myato
25-01-2013, 09:23
Колегата пита за бензин, а вие му изредихте всички бензиностанции с вашата нафта.

Преди Алфата карах VW бензинка, а сега имам и Ауди 6-ца и Деу Ланос на бензин.

koolio
25-01-2013, 10:46

Че аз за бензин говоря, и на 155-цата сипвах само на Еко.

old alfist
25-01-2013, 11:42
Е, не знам, но аз ви разказвам истински случки, които се случват в момента - колата си върви като змей.
Верно, не карам много, но когато го правя изпитвам истинско удоволствие от вървежа.
А, за високата цена - всяко удоволствие се заплаща, но дават точки които се удвояват при зареждане в неделите, а на мен с премиум картата за лоялен клиент още 30% отгоре, които точки може да ги заменяш за отстъпка от цената на бензина.

myato
25-01-2013, 13:30
Е, не знам, но аз ви разказвам истински случки, които се случват в момента - колата си върви като змей.
Верно, не карам много, но когато го правя изпитвам истинско удоволствие от вървежа.
А, за високата цена - всяко удоволствие се заплаща, но дават точки които се удвояват при зареждане в неделите, а на мен с премиум картата за лоялен клиент още 30% отгоре, които точки може да ги заменяш за отстъпка от цената на бензина.

Може вече и така да стоят нещата, но откакто ми наляха навремето една боза в Пасатора, повече там не стъпвам.

Doomguy
25-01-2013, 14:16
Не знам за вас, но аз от Шел и ароматизатор не бих си взел... Зареждам на Еко, Спийд 100, имам си и карта за отстъпка срещу скромните 2.50лв. Проблем с горивото не съм имал, преди зареждах 95 от лукоил и колата си вървеше.

fred
26-01-2013, 13:45

Мчи и аз предимно с това карам

old alfist
26-01-2013, 14:12
Мчи и аз предимно с това карам
А, ми така е, пита се за 100-октанов бензин и който кара редовно с него да дава мнение - другите да четат и да вадят заключенията.

fred
26-01-2013, 17:13
Да, доволен съм, няма проблеми.Взимал съм и от ЕКО то, не знам, може и да си внушавам, ама на Шела ми се струва малко по добър, вярно е, че е по скъп, но и там има отстъпки, точки и общо взето цените да не кажем, че са еднакви, са близки.

toshko69
27-01-2013, 09:21
С горивата на Еко колата ми върви,но разхода е много нагоре над този с гориво от други бензинистанций.Аз от близо 4 години карам само с горива от Петрол/газ и бензин А95/ и съм си доволен.

fred
27-01-2013, 18:03
А тия икономичните ползвали ли сте?На екото и шела