PDA

View Full Version : Обява за Алфа 146!

alex.ganka
16-04-2013, 09:09
Здравейте колеги,интересува ме една алфа но съм доста далечко да я погледна,та искам да попитам дали някои я е гледал на живо?Ако има такива нека споделят!
http://www.cars.bg/u1046229

Strato
16-04-2013, 17:43
Здравейте колеги,интересува ме една алфа но съм доста далечко да я погледна,та искам да попитам дали някои я е гледал на живо?Ако има такива нека споделят!
http://www.cars.bg/u1046229
Не съм я виждал на живо но ми изглежда прекалено лъскава за цената си пък е и дизел ... :pimp:

ivo_red
16-04-2013, 19:01
Тая ценичка много съмнителна за читаво JTD

serafim
16-04-2013, 19:42
Отзад ги няма задължителните "146" и "1.9 JTD" - от собствен опит съдя, че атрибутите липсват поради сериозни причини - я пребоядисване, я удар. Трябва да се види на живо. Джантите са "third party"... Колегите от Пловдив да кажат серия КА на ДРН кога е пускана, защото ако е внесена, регистрирана и веднага след това обявена за продажба, е от тези, дето най-много ги "обичам" - т.е. видели са проблема и бързат да "бягат", като набутат друг...

KirilSol
16-04-2013, 20:30
Отзад ги няма задължителните "146" и "1.9 JTD" - от собствен опит съдя, че атрибутите липсват поради сериозни причини - я пребоядисване, я удар. Трябва да се види на живо. Джантите са "third party"... Колегите от Пловдив да кажат серия КА на ДРН кога е пускана, защото ако е внесена, регистрирана и веднага след това обявена за продажба, е от тези, дето най-много ги "обичам" - т.е. видели са проблема и бързат да "бягат", като набутат друг...

ами не виждаш ли че номерата са от старите без знамето на ЕС, т.е колата е регистрирана поне преди 3-4 години. Гледайте преди да пишете по половин страница глупости.

....

Към колегата който пита, колата не е нужно да е дроб за да се продава евтино. Човека може да е на зор за пари, а в днешно време кола трудно се продава на реална цена. Най-добре е някой от Пловдив да я види или по-добре сам си я виж. На мен ми изглежда читава и за тези пари, дизел с кожен салон си е оферта.

P.S. На снимките се виждат още две алфи, една бяла 146 и една сива 166, на номера има име на някакъв сервиз, може и някой клубен в Пловдив да е.

budged3d
16-04-2013, 22:43
и аз от 2 дена я гледам тая обява оня ден беше пусната за 1600 неска 1400 явно наистина спешно се продава

Raiko0
17-04-2013, 11:38
Според мене никой не би си продал така описаното "здраво" JTD за 1400 лева. На външен вид като го гледам е доста добро с кожен салон е. Но цената би накарала всеки да се замисли дали тази кола е такава каквато я описват. Според мене е наблъскана с присадка и има сериозен ремонт по нея и дори както колегата вика сигурно е блъскана и пребоядисвана защото липсват надписите.

Strato
17-04-2013, 12:24
Според мене никой не би си продал така описаното "здраво" JTD за 1400 лева. На външен вид като го гледам е доста добро с кожен салон е. Но цената би накарала всеки да се замисли дали тази кола е такава каквато я описват. Според мене е наблъскана с присадка и има сериозен ремонт по нея и дори както колегата вика сигурно е блъскана и пребоядисвана защото липсват надписите.
Тя и да е блъскана щом са я поядисали значи са я изправили та това не е болка за умиране ама да не се окаже за глава ,сигменти,гарнитури и т.н

Coyota
17-04-2013, 13:05
колеги, аз не разбирам много, но имам един въпрос, това не може ли да се хване като се закачи на компютър?

Majed_146
18-04-2013, 00:11
да няма после ЖТД Милионерче ...не се подигравай :))):comphits:

Strato
18-04-2013, 16:54
колеги, аз не разбирам много, но имам един въпрос, това не може ли да се хване като се закачи на компютър?
На комп едва ли но ако ще я вземаш вземи човек който разбира с теб, замерете стандартните неща : компресия проверете за изкривявания по гредите и ботушите на макферсона (тези алфи съм забелязал че там се гънат не обяснимо за мен защо) проверете я за изгнило 1 тест драйв и това е което се сещам на първо време ( с дизелите нямам опит ) нека някой колега който кара ЖТД да те посъветва какво друго да гледаш и успех:] Все пак докато не я купиш и покараш 500-1000 км не може да си напълно сигурен че колата е здрава :cheers:

valentino_86
18-04-2013, 18:24
Колега честно да ти кажа и на мен много ми хвана окото и си мислех ако успея все пак да си продам моята 146-ца (която все още се продава де) да намина да я огледам и може би да я взема...всеки път като влезна в карса поглеждам дали все още стои обявата и....голяма е лъскачка и поне на външен вид изглежда много добре.Тя че е боядисвана,боядисвана е ама важното е да е направена с акъла си.Вече за двигателя докато не се чуе няма как. :cheers:

alex.ganka
18-04-2013, 19:01
Все пак никой ли не я е гледал на живо,да външно е чудесна но не е само това!Не съм запознат и аз с дизелите,но ще изчакам още някой друг ден ,ако все още не е продадена ще се посещава на живо!Разстоянието ми е доста 350 км това ме спира за сега да скокна да я видя,но ако все някой се я види нека пише,благодаря!

Tonimir
20-04-2013, 03:00
Не че нещо , но за 1400 лв. какво повече да се очаква от колата?

На такава цена, няма какво да се пазари човек или да се чуди. (ако е решил, че иска тази кола)
То и без това цената е смешна! Остава човек да иска и гаранция, че всичко е 6 по колата ...

Сега ако някой иска да я взима, че да я разфазова на части, бих го разбрал да обсъжда по колата.