Log in

View Full Version : НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Pages : 1 [2] 3 4 5 6 7

nikolaaaay
21-06-2013, 22:37
Гледам от няколко дни как една група от хора се събират, обикалят като гламави улиците на София. Викат и крещят като маймуни и не знаят какво искат. Казват,че искат сваляне на правителството, което още не е формирано и не е започнало да работи,но не казват какво следва после. В същото време искат нов изборен закон ,но не са наясно как да стане това. Търпяха толкова години една мутра да бъде кмет на София и Премиер и му ... зад...ка. Давате ли си сметка какво искате в момента? Преди близо месец имаше избори,сега искате Държавата да извади пак няколкостотин милиона за нови избори.Определението за интернет лумпени е много точно.Този интернет явно ви е зомбирал до такава степен,че утре може да протестирате и срещу вас самите. Продължавайте с обиколките и не забравяйте централата на ГЕРБ,защото така олеквате още повече. Желая ви успех!
Е, как да се формира правителство като предлагат все хора на ВИС, СИК и мафията и после сами им искат оставките.
Хайде да похарчим пак "няколкостотин милиона" както за референдума за Белене.
Единствено за определението "лумпени" не съм съвсем съгласен. Вярно, че онзи дето го каза е високо квалифициран доносник на ДС, но въпреки това оставам с леки резерви към изявлението му. Даже си мисля да се включа в неделя заедно с моята 4 годишна лумпенка :metal:
Засега сме се спрели на следния лозУнг: "Спрете протестите! Убивате бизнеса на БСП".

---------- Post added at 22:34 ---------- Previous post was at 22:29 ----------

Аз само едно се чудя. Някой изобщо замисля ли се над въпроса колко хора гласуваха на последните избори в София примерно? Как се разпределиха гласовете на тия хора (абсолютни стойности не %)? Колко хора се събират на протест? Какво е съотношението "протестиращи/гласували" или "протестиращи/гласували срещу настоящите управляващи"? Дали протестиращите са болшинство? Кой и как ги мотивира? Защо след като не толерират ГЕРБ не минават да крякат и пред тяхната централа?

Единственото смислено искане е тотална подмяна на политическата класа но то е толкова утопично колкото и идеите на Маркс и Енглес!
Нали се сещаш, че на протестите не ходят все едни и същи 10 000 човека. Те се сменят. Реално протестират поне 100 хиляди. Протестите продъжават около 4-5 часа и през цялото време идват и си отиват хора...

П.С. Болшинство е руска дума. Българската е мнозинство.

---------- Post added at 22:37 ---------- Previous post was at 22:34 ----------

А нещо конструктивно да кажете!?
Това звучи като виц. Ти сериозно ли очакваш комунисти да бъдат конструктивни?

ecotronic
21-06-2013, 23:25
Не знам дали са лумпени интернет потребителите, но ако някой още не е разбрал, да Ви го кажа..........

Светът не е вече същия именно заради наличието на Интернет.

Това, което става не става само у нас. Вижте Турция, близкия изток, страните от третия свят.

Не съм наясно, как точно ще се промени доказано погрешния модел на обществено управление, но ще трябва да се промени..........именно заради Интернет.

Накратко пирамидата вече не може да пази равновесие обърната в върха надолу.

Бобби
22-06-2013, 00:45
Не знам дали са лумпени интернет потребителите, но ако някой още не е разбрал, да Ви го кажа..........

Това, което става не става само у нас. Вижте Турция, близкия изток, страните от третия свят.

Не съм наясно, как точно ще се промени доказано погрешния модел на обществено управление, но ще трябва да се промени..........именно заради Интернет.

Напълно съм съгласен с това дето каза....ще го кажа съвсем просто.....едно време като бях дете.....играехме на улицата в двора на училището, в парка, къде ли не.....а сега двете ми съседчета дето живеят на един етаж си комуникират по скайп или чрез фейсбук...ние възрастните също го правим.....събираме се виртуално, сплотява ни някаква клауза и като излезнем на улицата в реалният живот сме пак същите лайна....иначе в нета нямаме равни...аз това, аз онова....
Затворихме се в себе си....и постепено ставаме изроди:excl:
:throw:

pavlin
22-06-2013, 01:57
П.С. Болшинство е руска дума. Българската е мнозинство.

Протест също не е българска дума. Има още много като опозиция, лидер, плурализъм, директиви, вот и т.н. За домашно да им намериш българския заместител. Пък и ако започнеш да ги употребяваш, равен няма да имаш.

---------- Post added at 22:57 ---------- Previous post was at 22:49 ----------

Тези нови технологии са и отлично средство за следене и манипулиране.

Бобби
22-06-2013, 02:14
Протест също не е българска дума. Има още много като опозиция, лидер, плурализъм, директиви, вот и т.н. За домашно да им намериш българския заместител. Пък и ако започнеш да ги употребяваш, равен няма да имаш.

---------- Post added at 22:57 ---------- Previous post was at 22:49 ----------

Специално мен, не могат да ме манипулират, защото съм израстнал без тях:))

etrovskii
22-06-2013, 06:07
Специално мен, не могат да ме манипулират, защото съм израстнал без тях:))

:falos2::rotfl:

DiStefano
22-06-2013, 06:58

Изхвърли ли си семето най-накрая на пясъка ?

Susscrofa
22-06-2013, 07:17
Не мисля, че протестиращите са група лумпени обикалящи София, безцелно викащи: кой не скача е червен !!!
От известно време наблюдавам протестиращите и първо, хората си имат цели и желания като: оставка на правителвото и дата за предсрочни избори, въвеждането на минимален образователен ценз за гласуване, незабавно уволнение на всички нагли новоназначения - ТИМ или безумията от ДПС, като например областните управители, които назначиха - ненужно етническо напрежение в страта. Да не говорим, че слухове за платени протести при толкова хиляди протестиращи е смешен, особено когато 75% от хората искат мажоритарен вот !!!!!!! Много точно беше написано на един лозунг - Не съм платен, мразя ви безплатно !!!

А познай защо ...

Имах предвид бтв.
На този медиите никога не съм ги гледал, чел и т.н.
А те сега го намразиха, защото вече не четка Герб, преди всички го обичахте.

nastybg
22-06-2013, 08:50
На мен ми се струва че определени партии които останаха извън властта се опитват да се възползват от недоволството на хората че живота им става все по-труден.

Ама разбира се, че го правят, няколко партии се опитват да яхват протеста, но какво общо има това. Нали си наясно, че не ги взимат на сериозно, не може да си хванал 20-30 к гласа на изборите и да обясняваш, че благодарение на ТЕБ и твойте идеи по улиците скандират 10к човека(говоря образно). Ще ме извиняваш колега, но в мненията ти чета, абе те искат ама защо, кой ги събира, некъв тип дървен философизъм, дето не го разбирам ... Хората са навън искат промяна и им идва до гуша ...

С много малко думи, много точно казано ... :cheers:

Имах предвид бтв.
На този медиите никога не съм ги гледал, чел и т.н.
А те сега го намразиха, защото вече не четка Герб, преди всички го обичахте.
Не може да казваш "обичаХТЕ" ! Иначе за Пеевски и ГЕРБ, там е друго, те си имат игра на няколко нива, а и все пак Бойко го е вкарал в политиката :humpx:

Susscrofa
22-06-2013, 11:13
Ама разбира се, че го правят, няколко партии се опитват да яхват протеста, но какво общо има това. Нали си наясно, че не ги взимат на сериозно, не може да си хванал 20-30 к гласа на изборите и да обясняваш, че благодарение на ТЕБ и твойте идеи по улиците скандират 10к човека(говоря образно). Ще ме извиняваш колега, но в мненията ти чета, абе те искат ама защо, кой ги събира, некъв тип дървен философизъм, дето не го разбирам ... Хората са навън искат промяна и им идва до гуша ...

С много малко думи, много точно казано ... :cheers:

Не може да казваш "обичаХТЕ" ! Иначе за Пеевски и ГЕРБ, там е друго, те си имат игра на няколко нива, а и все пак Бойко го е вкарал в политиката :humpx:

ББ, не вкарва в политиката, а него го вкарват.

ecotronic
22-06-2013, 12:56

Напълно вярно.

Но класическите мас-медии не са ли още по-силно средство за манипулация?

Коя организация и с какъв ресурс ще ползва това средство за да следи няколко милиарда души, които не правят нищо незаконно ?

И най-важното:

Управляващите сега имат тежката задача да обяснят на масите, защо след като средството го има, защо то не се ползва затова да участват масите в процеса на управление?

Защо хората управляват парите си през тази среда а не могат да участват във вземането решения, касаещи техния живот?

Накратко:

Макар и бавно, човешкият интелект еволюира. Техническите средства за обмен на информация също.
Старите средства за държане на масите в послушание и подчинение вече не вършат работа.

С оглед на това трябва или да се изнамери нов заместител или да се промени модела.

Иначе ще стане страшно.

Бобби
22-06-2013, 13:01
Крестьянская сделать быстрый 147-мисс и беспокоит меня с вашим жестов....
С помощью этих 115 мертвая лошадь, я буду Накано некоторых пересечений

pavlin
22-06-2013, 15:52
Коя организация и с какъв ресурс ще ползва това средство за да следи няколко милиарда души, които не правят нищо незаконно ?

Е как коя, виж какво прави NSA в САщ.

pavlin
22-06-2013, 22:53
Лека полека започнаха да си разкриват картите тези които стоят зад протестите. Те нямали политически намерения само където били организирани от бивши политици.

http://bnt.bg/bg/news/view/103331/privyrjenici_na_djasnoto_se_sreshtnaha_na_sinjata_ ulica

dimitar_vd62
22-06-2013, 23:22
Е то все има някой да иска да се възползва.Ама Костов е история, както и сините.Или може би искат да върнат приватизираните предприятия.Начи щом не искаме ГЕРБ и БСП с производните и, какво остава - СДС разбира се.Оптимисти....
Май някой не е разбрал че не искаме тази паплач дето се вихри четвърт век.

fred
22-06-2013, 23:24
Днес бях на протеста, за втори път, супер си беше-с малката дъщеря.Припомних си младините-насторение, хумор, весели и културни хора.
Сега какво искаме-не тоя път, по който върви Орешарски, не на популистките му методи, не на хората, с които се е заобиколил и начина по който се готви да управлява-тоест БСП и Беров на нов глас.
Всъщност, като се замисля, от както дойде царя, нещата вървят все по на зле.Да и преди не е било идеално, но се правеше нещо и се вървеше напред, след това започнахме едно напред, три назад.....

etrovskii
23-06-2013, 07:39
Днес бях на протеста, за втори път, супер си беше-с малката дъщеря.Припомних си младините-насторение, хумор, весели и културни хора.
Сега какво искаме-не тоя път, по който върви Орешарски, не на популистките му методи, не на хората, с които се е заобиколил и начина по който се готви да управлява-тоест БСП и Беров на нов глас.
Всъщност, като се замисля, от както дойде царя, нещата вървят все по на зле.Да и преди не е било идеално, но се правеше нещо и се вървеше напред, след това започнахме едно напред, три назад.....

:dyrvo_v_kenefa:

---------- Post added at 07:39 ---------- Previous post was at 07:36 ----------

Крестьянская сделать быстрый 147-мисс и беспокоит меня с вашим жестов....
С помощью этих 115 мертвая лошадь, я буду Накано некоторых пересечений

:falos2:

RPWWD
23-06-2013, 10:04
В България сме много сбъркани - бедни хорица го раздават десни по убеждения, пък богатите се правят на леви :gruebel:
Все си мисля, че богатите може да се правят на каквито си искат, но за бедните е самоубийствено...

dimitar_vd62
23-06-2013, 11:54
Знайш ли колко им дреме на богатите че бедните протестират мирно.

Susscrofa
23-06-2013, 17:51

Хубаво е да водиш децата на такива мероприятия, така навремето ги водеха на манифестации.

п.с. Децата нямат място на такива места, ама ти си знаеш.:picnic:
/Ако малката дъщеря е дете де/:)
Понякога съм тъп:)

fred
23-06-2013, 22:38
Хубаво е да водиш децата на такива мероприятия, така навремето ги водеха на манифестации.

п.с. Децата нямат място на такива места, ама ти си знаеш.:picnic:
/Ако малката дъщеря е дете де/:)
Понякога съм тъп:)
Напротив, трябва да се водят, защото трябва да знаят какво е свобода на мнението и остояване на обществени позиции, пълно беше с деца, бебета, жени, страци, виж джуджета не видях...
А тези прояви драги Прасчо има общо с манифестацията при другарите, колкото БСП със социализма, верно си тъп :balloon:, то ти и манифестация май не си виждал на живо, та какво ли пък имаш предвид не е ясно :). А и манифестациите на са измислени от комунистите, както мноооого други неща.

Susscrofa
24-06-2013, 08:09
Напротив, трябва да се водят, защото трябва да знаят какво е свобода на мнението и остояване на обществени позиции, пълно беше с деца, бебета, жени, страци, виж джуджета не видях...
А тези прояви драги Прасчо има общо с манифестацията при другарите, колкото БСП със социализма, верно си тъп :balloon:, то ти и манифестация май не си виждал на живо, та какво ли пък имаш предвид не е ясно :). А и манифестациите на са измислени от комунистите, както мноооого други неща.

На протести деца не бива да се водят.
Ходил съм на манифестация, под строй.
Просто предположих, че дъщеря ти е пълнолетна вече, освен, ако не си млад татко.:baby_bringin:

mordohy
24-06-2013, 10:32
На протести деца не бива да се водят.
Ходил съм на манифестация, под строй.
Просто предположих, че дъщеря ти е пълнолетна вече, освен, ако не си млад татко.:baby_bringin:

Ся ша са Убиждаме ли?
Сина ми е пълнолетен, ама щерката преди седмица я отбихме!: Зъб:

Децата трябва да се водят!
Освен, че тогава много по-трудно се стига до насилие.
Децата не бива да се пазят от проблемите.
освен това , трябва да им се дава пример!:guns:

Susscrofa
24-06-2013, 12:53
Ся ша са Убиждаме ли?
Сина ми е пълнолетен, ама щерката преди седмица я отбихме!: Зъб:

Децата трябва да се водят!
Освен, че тогава много по-трудно се стига до насилие.
Децата не бива да се пазят от проблемите.
освен това , трябва да им се дава пример!:guns:

Ти утре и на мормонска среща може да ги заведеш.

Непълнолетните лица нямат място на политически митинги.
Те трябва да станат пълнолетни и тогава да решат сами да протестират ли или не.

bager
24-06-2013, 13:04

А в заведението място имат ли? А на концерт?
Говориш глупости.
Ако няма на кого да оставя детето си, не мога ли да го взема с мен на протест? Мирен протест. Протест за по-добро бъдеще за мен и за него!
Но, всеки сам си решава на какво да научи децата си.

Susscrofa
24-06-2013, 17:07
А в заведението място имат ли? А на концерт?
Говориш глупости.
Ако няма на кого да оставя детето си, не мога ли да го взема с мен на протест? Мирен протест. Протест за по-добро бъдеще за мен и за него!
Но, всеки сам си решава на какво да научи децата си.

Еми аз харесвам Цеца Величкович.
Да водя ли дъщеря си на неин концерт?
Не бих я завел.

Протестът е политическо събитие.:meeting:

nikolaaaay
24-06-2013, 19:46
Еми аз харесвам Цеца Величкович.
Да водя ли дъщеря си на неин концерт?
Не бих я завел.

Протестът е политическо събитие.:meeting:
Говориш така понеже никога не си бил на протест и не знаеш за какво става дума. Всъщност има много деца и бебета в колички.

---------- Post added at 19:46 ---------- Previous post was at 19:42 ----------

Лека полека започнаха да си разкриват картите тези които стоят зад протестите. Те нямали политически намерения само където били организирани от бивши политици.

http://bnt.bg/bg/news/view/103331/privyrjenici_na_djasnoto_se_sreshtnaha_na_sinjata_ ulica
Достатъчно е да видиш на коя дата е пусната тази тема и ще видиш, че тези от линка ти нямат нищо общо с началото на протестите. Те даже не искаха да ги подкрепят официално в началото въпреки, че хората ги питаха защо. Първият протест всъщност беше в деня на гласуването на правителството и на него са били 15-20 човека. Първият голям протест беше на 02.06.

Susscrofa
24-06-2013, 20:25
Аз не разбирам защо се протестира.:picnic:
Агитката на софийските костовисти е навън, това е.

Galeano
24-06-2013, 20:42

Искаш от нас да разбираме носталгично настроените към комунизма гласоподователи, а ти самия не можеш да разбереш исканията на стотици хиляди българи. :)
Не са само костовисти бре ,не е възможно това.

fred
24-06-2013, 20:56
Пределно ясно е, че не разбираш. На навън са хората с мисъл в глават, неразбрищите си ближат сладоледа:devil2:

---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 23:52 ----------

Да, сигурно и на училище не трябва да ходят, като пораснат да учат каквото си искат..
Родителите им са отговорни за възпитанието и ще ги възпитат, така както смятат, щом това не противоречи на закона!То ти и деца нямаш, ама не ти пречи и по това да се произнесеш, естествено :)
Къде измисли тая глупост, че децата нямали място на политически прояви?

---------- Post added at 23:56 ---------- Previous post was at 23:55 ----------

Искаш от нас да разбираме носталгично настроените към комунизма гласоподователи, а ти самия не можеш да разбереш исканията на стотици хиляди българи. :)

Прасето си е безпартиен комунист, вари го, печи го, фен е на социализма.Всичките му постове в политика са пропити от тая нега :idea2:

Susscrofa
24-06-2013, 21:21

Два пъти минавам покрай протестиращите и не виждам стотици хиляди.
Дори 10 000 ми е трудно да преброя.
И това само в София.
Аз не разбирам те какво искат.:picnic:
Не изпитвам носталгия към комунизма, а ти едва ли си достатъчно компетентен да разбереш разликата между лява политика в рамките на ЕС и тоталитарен държавен строй.
На площада има доста хипита:)

---------- Post added at 18:21 ---------- Previous post was at 18:18 ----------

Пределно ясно е, че не разбираш. На навън са хората с мисъл в глават, неразбрищите си ближат сладоледа:devil2:

---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 23:52 ----------

Да, сигурно и на училище не трябва да ходят, като пораснат да учат каквото си искат..
Родителите им са отговорни за възпитанието и ще ги възпитат, така както смятат, щом това не противоречи на закона!То ти и деца нямаш, ама не ти пречи и по това да се произнесеш, естествено :)
Къде измисли тая глупост, че децата нямали място на политически прояви?

---------- Post added at 23:56 ---------- Previous post was at 23:55 ----------

Прасето си е безпартиен комунист, вари го, печи го, фен е на социализма.Всичките му постове в политика са пропити от тая нега :idea2:

Недей да манипулираш нескопосано написаното от мен.
Децата нямат място на политически, подчертавам политически протести. Хайде стига сте пресилвали един чисто политически акт, опитвайки се да го представите като гражданска революция. Смешно е.:picnic:
В цял свят хората се събират и протестират с конкретни искания. Сега няма такива.

Аз просто не влизам в границите на нито един от шаблоните, залегнали в оскотялото ти и бедно съзнание.

RPWWD
24-06-2013, 21:30
Момци, освен хората заради които Пашата плаща по 50 000 лева на вечер, на протеста са основно служители от общинската и държавна администрация, притеснени от евентуални съкращения плюс разни безделници - скейтъри и расти, които карат колела и скейтборд по затвореното Цариградско и се кефят на хубавото време. Одеве за пореден път ги разгледах хубаво, докато си пиех бирата покрай Баба Яга :shoot: Сори, ама те не са България, сега работя усилено по един проект в провинцията и нон стоп пътувам - там никой не протестира.

Susscrofa
24-06-2013, 21:33
Забрави и около 2000 невръстни, малолетни и непълнолетни............:picnic:

pavlin
24-06-2013, 21:45
Говориш така понеже никога не си бил на протест и не знаеш за какво става дума. Всъщност има много деца и бебета в колички.

---------- Post added at 19:46 ---------- Previous post was at 19:42 ----------

Достатъчно е да видиш на коя дата е пусната тази тема и ще видиш, че тези от линка ти нямат нищо общо с началото на протестите. Те даже не искаха да ги подкрепят официално в началото въпреки, че хората ги питаха защо. Първият протест всъщност беше в деня на гласуването на правителството и на него са били 15-20 човека. Първият голям протест беше на 02.06.

Всичко започна с декларацията на ДСБ и проекта за обединена десница на хората около Надежда Нейска. Разбира се че ще се опитат нещата да изглеждат така че уж случайно всичко е станало и видите ли сега те се чувствали морално задължени да се включат. И сега започват да дават съвети и да правят внушения. Лицемерие от всякъде и то от жена която има много малко морал и от тези около нея които искат да се докопат до властта.

Galeano
24-06-2013, 22:10
Пълно е с тежко болни пациенти....

RPWWD
24-06-2013, 22:39

В Меден рудник? И там ли протестират?

Galeano
24-06-2013, 22:46
В Меден рудник? И там ли протестират?

Да що?
Хайде да направят едни нови избори пък да видим колко ще се окажат хипитата и скейтбордистите. И къде въобще ще се намира управляващата партия след това.

RPWWD
24-06-2013, 23:01
Да що?
Хайде да направят едни нови избори пък да видим колко ще се окажат хипитата и скейтбордистите. И къде въобще ще се намира управляващата партия след това.

Няма да има достатъчно отпечатани фалшиви бюлетини за братчедите от Рудника, щото с темпото от 50 000 кинта на вечер, Пашата ще изхарчи бързо джобните на Бойко ;-)

fred
24-06-2013, 23:02
Два пъти минавам покрай протестиращите и не виждам стотици хиляди.
Дори 10 000 ми е трудно да преброя.
И това само в София.
Аз не разбирам те какво искат.:picnic:
Не изпитвам носталгия към комунизма, а ти едва ли си достатъчно компетентен да разбереш разликата между лява политика в рамките на ЕС и тоталитарен държавен строй.
На площада има доста хипита:)

---------- Post added at 18:21 ---------- Previous post was at 18:18 ----------

Недей да манипулираш нескопосано написаното от мен.
Децата нямат място на политически, подчертавам политически протести. Хайде стига сте пресилвали един чисто политически акт, опитвайки се да го представите като гражданска революция. Смешно е.:picnic:
В цял свят хората се събират и протестират с конкретни искания. Сега няма такива.

Аз просто не влизам в границите на нито един от шаблоните, залегнали в оскотялото ти и бедно съзнание.
Добре е, като пишеш да се погледнеш в огледалото, образно казано- ти си изпълнен с шаблони, повтаряш, отдавна съм ти казал клишета-най-голям шаблон, да използваме твоя термин, е ти лявото мислене.
Тук винаги се сещам за една мисъл на Й. Бродски, който казва, че интелигентност и комунизъм са несъвместими.
Децата имат място на всякакви протести, там където родителя прецени и ги заведе, както е в цял свят драги ми четинест :devil2:, това е-твой проблем е как ти ще си ги възпитаваш.И не разбрах-деца нали нямаш?Защо даваш акъл, за неща, от които видно не рзбираш (за политика и икономика го знаем отдавна) :please:Гледай си волейбола и слушай, може да научиш нещо, ако имаш желание.
ПП-Явно те прихваща "болестта" на потомствените руски комунисти у форума, та почна да сипеш и квалификации, от които като цяло се въздържам на тоя етап към теб, почти....:)

Mind_Control
24-06-2013, 23:11
Момци, освен хората заради които Пашата плаща по 50 000 лева на вечер, на протеста са основно служители от общинската и държавна администрация, притеснени от евентуални съкращения плюс разни безделници - скейтъри и расти, които карат колела и скейтборд по затвореното Цариградско и се кефят на хубавото време. Одеве за пореден път ги разгледах хубаво, докато си пиех бирата покрай Баба Яга :shoot: Сори, ама те не са България, сега работя усилено по един проект в провинцията и нон стоп пътувам - там никой не протестира.

Не си в час... Покрай Баба Яга, какви по точно очакваш да видиш? Абсолютно всички мои приятели са били поне веднъж на протеста. 90% от тях са вишисти и са се реализирали прекрасно. Всички са със заплати над 1500 лв и въпреки това протестират. Протестират точно защото им писна да ги лъжат, а не щото нямат пари за хляб. Явно за вас бсп-арите да живееш зле означава да нямаш хляб и кисело мляко.

Galeano
24-06-2013, 23:22
Няма да има достатъчно отпечатани фалшиви бюлетини за братчедите от Рудника, щото с темпото от 50 000 кинта на вечер, Пашата ще изхарчи бързо джобните на Бойко ;-)

Мангитата ги е подкупвала само и единствено твоята партия това си е неин патент. А ти както казах си един от пациентите.

RPWWD
24-06-2013, 23:32
Не си в час... Покрай Баба Яга, какви по точно очакваш да видиш? Абсолютно всички мои приятели са били поне веднъж на протеста. 90% от тях са вишисти и са се реализирали прекрасно. Всички са със заплати над 1500 лв и въпреки това протестират. Протестират точно защото им писна да ги лъжат, а не щото нямат пари за хляб. Явно за вас бсп-арите да живееш зле означава да нямаш хляб и кисело мляко.

Баси, забравих, че съм с основно... Ако бяха с над 6000 лева да се хвалят, ма със 800 евро... Нали знаеш поговорката "Днеска Батман, утре - ватман" ;-)

---------- Post added at 20:32 ---------- Previous post was at 20:31 ----------

Мангитата ги е подкупвала само и единствено твоята партия това си е неин патент. А ти както казах си един от пациентите.

Моята партия съм си аз, нямам фетиш към Вожда с "голямо главно" В като поддръжниците на Винету ;-)

fred
24-06-2013, 23:33
Това с подкупването се е пее от 1990г.Няма нито един човек, който може да организира десетки хиля хора и то дни наред с пари.С пари протести може да организира Я. Янев, Болен Лидеров, Ковачки, Трактора и т.н, но там става дума за максимум 1000 човека за два три дни.

pavlin
24-06-2013, 23:35

Не, пълно е със заблудени. Аз бях един от употребените през 1997г. и виждам че всичко сега се развива по същия сценарий. Лицемерие и празни обещания за нови лица където всичко знаят и всичко могат. Успехът и резултатите идват след много работа и постоянство а не след непрестанни обрати и създаване на хаос. Прав е колегата че няколко хиляди в София не представляват цялата страна още повече няколко десетки които обобщават уж исканията на протестиращите. Крият се зад някакви харти пък като ги извика Орешарски на разговор казват че не ги разбирал. Нека да има граждански искания но нека това да става по градивен начин.

RPWWD
24-06-2013, 23:38
Това с подкупването се е пее от 1990г.Няма нито един човек, който може да организира десетки хиля хора и то дни наред с пари.С пари протести може да организира Я. Янев, Болен Лидеров, Ковачки, Трактора и т.н, но там става дума за максимум 1000 човека за два три дни.

Вярвай ми, по футболна линия познавам много лумпени и от червената и от синята агитка, всички са на между 20 и 50 кинта на вечер -едните при Волен, другите при Бойко...

fred
24-06-2013, 23:52
Вярвай ми, по футболна линия познавам много лумпени и от червената и от синята агитка, всички са на между 20 и 50 кинта на вечер -едните при Волен, другите при Бойко...

Да, може да има такива-но колко са?
Аз визирах ежедневния протест, в който участва между 8 и 15 хиляди ежедневно.

RPWWD
24-06-2013, 23:59

Те са тези, които дават тон за скандиранията. Те са тези, които хвърлят камъни и бутилки по щаб квартирите на политическите партии.Те са тези, които насочват тълпата така, че да не иде и пред централата на ГЕРБ. Това достатъчно ли е?

п.п. При 8000 демонстранти и 200 човека като тях стигат да подведат тълпата.

pavlin
25-06-2013, 00:00

И как ги визира, т.е. преброи.

nikolaaaay
25-06-2013, 00:29
п.п. При 8000 демонстранти и 200 човека като тях стигат да подведат тълпата.
Чеки малко, нали преди малко писа, че Пашата плащал по 50 бона на вечер за протести, а сега били 200 човека платените. То вярно, че си с основно, ма разговорът с теб не минава и за ниво осми клас.

P.S. За който не е ходил на протеста да споделя, че много голяма част от хората за добре облечени и с видимо високи доходи. Това са наистина хората от средната класа, които не искат 50 лв. по-високи майчински и които ги боли фара за това дали ще управлява БСП или не, защото са достатъчно квалифицирани и могат да се реализират при всяко правителство еднакво добре. Тези хора просто искат нормални политици, които да не им плюят в лицето.

RPWWD
25-06-2013, 00:35
Чеки малко, нали преди малко писа, че Пашата плащал по 50 бона на вечер за протести, а сега били 200 човека платените. То вярно, че си с основно, ма разговорът с теб не минава и за ниво осми клас.

P.S. За който не е ходил на протеста да споделя, че много голяма част от хората за добре облечени и с видимо високи доходи. Това са наистина хората от средната класа, които не искат 50 лв. по-високи майчински и които ги боли фара за това дали ще управлява БСП или не, защото са достатъчно квалифицирани и могат да се реализират при всяко правителство еднакво добре. Тези хора просто искат нормални политици, които да не им плюят в лицето.

Коле, като не ви боли фара кой ще управлява идете да теглите една майна и пред герберската централа, че те май плюха най-много в лицето на тоя прост народец...

п.п. По въпроса за Пашата - е, нали сте били 62 000 на митинга ;-) Пък има и "организатори"...

nikolaaaay
25-06-2013, 00:37
Делото за бюлетините май отдавна запецна. Нещо Цацаров се поскри напоследък. Напълно логично с оглед на доказателствата, събрани от прокуратурата.
С "фалшиви" бюлетини нищо не може да се направи по изборите. Може само да се ловят /червени/ шарани, които си мислят, че ЦИК брои бюлетини. Всъщност подмяната на резултатите става с попълването на протоколите.

pavlin
25-06-2013, 00:41
Ами като са богати , умни и интелигентни да си направят една партия на интелигентните и да участват в изборите по законния ред и да се види колко поддръжници имат в страната.

nikolaaaay
25-06-2013, 00:45
Коле, като не ви боли фара кой ще управлява идете да теглите една майна и пред герберската централа, че те май плюха най-много в лицето на тоя прост народец...

п.п. По въпроса за Пашата - е, нали сте били 62 000 на митинга ;-) Пък има и "организатори"...
Народът е прост, ма има надежда, щото БСП-то хвана 13% на последните избори, а скоро ще хване и дедовия.

---------- Post added at 00:45 ---------- Previous post was at 00:43 ----------

Ами като са богати , умни и интелигентни да си направят една партия на интелигентните и да участват в изборите по законния ред и да се види колко поддръжници имат в страната.
ОК, ела им го кажи.

pavlin
25-06-2013, 01:22
ОК, ела им го кажи.

Ти им го кажи, нали ходиш там всеки ден. А между другото, колко % спечелиха ДСБ на последните избори. На мен ми се струва че драпат сега да влязат във властта по втория начин.

Susscrofa
25-06-2013, 08:51
Добре е, като пишеш да се погледнеш в огледалото, образно казано- ти си изпълнен с шаблони, повтаряш, отдавна съм ти казал клишета-най-голям шаблон, да използваме твоя термин, е ти лявото мислене.
Тук винаги се сещам за една мисъл на Й. Бродски, който казва, че интелигентност и комунизъм са несъвместими.
Децата имат място на всякакви протести, там където родителя прецени и ги заведе, както е в цял свят драги ми четинест :devil2:, това е-твой проблем е как ти ще си ги възпитаваш.И не разбрах-деца нали нямаш?Защо даваш акъл, за неща, от които видно не рзбираш (за политика и икономика го знаем отдавна) :please:Гледай си волейбола и слушай, може да научиш нещо, ако имаш желание.
ПП-Явно те прихваща "болестта" на потомствените руски комунисти у форума, та почна да сипеш и квалификации, от които като цяло се въздържам на тоя етап към теб, почти....:)

Имам дете и харесвам баскетбол.
Толкова си заслепен от деградивния си антикомунизъм, че помниш само Васко Кръпката и Вили кавала.:)
80 % от всички значими писатели, философи, лекари, учени и т.н. са с ляво мислене. Това е световноизвестен факт.:picnic: Но това не е темата сега.
На площада в момента се събират хипита с бира ръка, които блокират Орлов мост. Само се чудя кога ще излязат ония с белите роби, дъновистите да завъртят едно групово хорце.:picnic:

RPWWD
25-06-2013, 08:59
Народът е прост, ма има надежда, щото БСП-то хвана 13% на последните избори, а скоро ще хване и дедовия.

---------- Post added at 00:45 ---------- Previous post was at 00:43 ----------

ОК, ела им го кажи.

Измъкваш се от отговора на въпроса защо при разходките пропускате централата на ГЕРБ, нали и те са политици, пък вие уж искате да смените политическата система ;-)

Galeano
25-06-2013, 09:06
Добро Утро приятели! :)

nikolaaaay
25-06-2013, 09:42
80 % от всички значими писатели, философи, лекари, учени и т.н. са с ляво мислене. Това е световноизвестен факт.:picnic: Но това не е темата сега.

100% от всички значими икономисти са с дясно мислене. Това е очевиден факт. Няма нито един ляво мислещ икономист, който да е доказал своя теория.
Лекарите и философите няма никакво значение дали са с ляво мислене или не, пък и стастистиката ти за 80% е изсмукана от пръстите ти.

---------- Post added at 09:42 ---------- Previous post was at 09:26 ----------

Измъкваш се от отговора на въпроса защо при разходките пропускате централата на ГЕРБ, нали и те са политици, пък вие уж искате да смените политическата система ;-)
Какво означава според теб смяна на политическата система? Да няма политици?
Лично според мен Герб е далеч по-добре от БСП. Поне не строиха безсмислени язовири и водоеми, в които да потъват, т.е. да крадат милиарди.
Само феновете на БСП могат да вярват, че Белене и Цанков Камък са необходими на България при положение, че Април спряха половината мощности в страната заради свръх-производство на ток. Тези с фирмите около БСП-ДПС, които при тяхно управление получават многомилионни държавни поръчки ги разбирам прекрасно защо са зад БСП, но за останалите е хубаво час по-скоро да разберат, че соц. спаведливостите са просто инструмент за БСП да се докопат до държавните капитали.

RPWWD
25-06-2013, 09:49
100% от всички значими икономисти са с дясно мислене. Това е очевиден факт. Няма нито един ляво мислещ икономист, който да е доказал своя теория.
Лекарите и философите няма никакво значение дали са с ляво мислене или не, пък и стастистиката ти за 80% е изсмукана от пръстите ти.

---------- Post added at 09:42 ---------- Previous post was at 09:26 ----------

Какво означава според теб смяна на политическата система? Да няма политици?
Лично според мен Герб е далеч по-добре от БСП. Поне не строиха безсмислени язовири и водоеми, в които да потъват, т.е. да крадат милиарди.
Само феновете на БСП могат да вярват, че Белене и Цанков Камък са необходими на България при положение, че Април спряха половината мощности в страната заради свръх-производство на ток. Тези с фирмите около БСП-ДПС, които при тяхно управление получават многомилионни държавни поръчки ги разбирам прекрасно защо са зад БСП, но за останалите е хубаво час по-скоро да разберат, че соц. спаведливостите са просто инструмент за БСП да се докопат до държавните капитали.

Ето виждаш ли, че си герберуга, пък се правеше на костовист ;-) Сега може да помолиш модераторите да сменят заглавието на темата от "Национален протест" на "Герберски протест", та да е ясна картинката.
При изграждането на язовири и атомни централи трябва да се спазват един куп мерки за сигурност, което прави краденето от там малко по-трудно от това в областта на пътното строителство, не си ли съгласен? Как ще обясниш пропаданията по Лот 1 на АМ Тракия още месец след рязането на лентичката миналата година ? При социалистите фирмите получили обществени поръчки бяха 2000, при герберугите 48 ;-)

nikolaaaay
25-06-2013, 10:47
При изграждането на язовири и атомни централи трябва да се спазват един куп мерки за сигурност, което прави краденето от там малко по-трудно от това в областта на пътното строителство, не си ли съгласен? Как ще обясниш пропаданията по Лот 1 на АМ Тракия още месец след рязането на лентичката миналата година ?
Блажени са вярващите. Мерките за сигурност нямат нищо ама нищо общо с контролът по изразходването на средствата. Как може интелигентен човек да вярва в такива глупости!!! Строителството на магистрали се съфинансира от ЕС и контролът на качеството и разходването на средствата се осъществява по утвърдени от ЕС преди десетки години анти-корупционни принципи.
Строителството на Белене, Цанков Камък, Водно огледало и т.н. се реализира със 100% държавно финансиране и контролът по изразходването на средствата се осъществява от... българското правителство. Това означава, че кражбите могат и се узаконяват от парламентарното мнозинство. Двата милиона хонорар за Ахмед Доган също са законни.
Фактът, че през 4 години управление на Станишев не бе подписан договор за строеж на Белене и беше размотаван немският инвеститор какво ти говори?! Много просто - има частен инвеститор - има негова схема за контрол на средствата. Няма чужд инвеститор - българското правителство контролира изцяло изразходването на средствата. Не е сложно.

Строителството на язовир за 1 млрд. лева като Цанков Камък в държава, където хората мрат като мравки по двулентови пътища е престъпление.

---------- Post added at 10:47 ---------- Previous post was at 10:45 ----------

При социалистите фирмите получили обществени поръчки бяха 2000, при герберугите 48 ;-)
Не само затова не гласувам за Герб, но тези цифри съм ги видял само и единствено от теб. Много ама много се съмнявам да са достоверни. Няма да се очудя ако източникът на тази информация е БСП. Още повече, че при Станишев ни спряха всички евро-фондове. Защо ли?

Susscrofa
25-06-2013, 11:15
Не е достатъчно умен НикАлайчо, за да бъде костовист.
И за да крадеш пак трЕбЕ акъл.
А в този ред на мисли Костов доказа, че е умен политик.:):picnic:

Mind_Control
25-06-2013, 14:37
Баси, забравих, че съм с основно... Ако бяха с над 6000 лева да се хвалят, ма със 800 евро... Нали знаеш поговорката "Днеска Батман, утре - ватман" ;-)

---------- Post added at 20:32 ---------- Previous post was at 20:31 ----------

Моята партия съм си аз, нямам фетиш към Вожда с "голямо главно" В като поддръжниците на Винету ;-)

Да разбирам ли, че щото си успял по някакъв начин да направиш по 6000 бона на месец и сега другите да мрат, ти като си си добре? Ама като слезнеш от колата пак газиш в калта нали? И децата ти пак ще слушат чалгия и ще се кланят на мутроподобните с пари, макар и облечени в скъпи костюми и наричащи себе си политици, само защото ти подават част от трохите си. Замисли се над тия неща..

---------- Post added at 11:37 ---------- Previous post was at 11:29 ----------

При социалистите фирмите получили обществени поръчки бяха 2000, при герберугите 48 ;-)

И къде е тая статистика? Май само в главата ти..

Може да споделиш и ти лично в колко обществени поръчки си участвал..

pavlin
25-06-2013, 14:45

Абе, Никалай, продължаваш да говориш глупости. Твоята статистика откъде е изсмукана. Икономистите се делят на такива които виждат ролята на държавата в икономиката по различен начин.

Susscrofa
25-06-2013, 15:38
Извинете, а ЦСКА защо фалира?:picnic:

pavlin
25-06-2013, 16:00
Извинете, а ЦСКА защо фалира?:picnic:

И защо при соца би Ливърпул с 2:0 на четвърт финала на КЕШ. Пък на полуфинала за малко да отнесе Баерн с Румениге и Брайтнер.

nikolaaaay
25-06-2013, 19:49
И защо при соца би Ливърпул с 2:0 на четвърт финала на КЕШ. Пък на полуфинала за малко да отнесе Баерн с Румениге и Брайтнер.
Е, да ама при демокрацията станахме четвърти в света, а през соца нямахме победа на световно. Значи соца не струва - елементарната логика на елементарен човек като Пацо.

fred
25-06-2013, 20:43
Имам дете и харесвам баскетбол.
Толкова си заслепен от деградивния си антикомунизъм, че помниш само Васко Кръпката и Вили кавала.:)
На площада в момента се събират хипита с бира ръка, които блокират Орлов мост. Само се чудя кога ще излязат ония с белите роби, дъновистите да завъртят едно групово хорце.:picnic:

E да ти е живо и здраво, деградивния ми комунизъм, всъщност е най-градивното нещо, но факта, че изтъкваш това, прави безмислено последващи реплики.Комунизъм и градация са оксиморони.
Никакви хипита не се събират.Бира пият сигурно по малко от 5%, а и да пият, не виждам какъв е проблемът-ти сам беше радетел за пушенето и прочее.Аз съм за пиене и пушене, в нормални граници (кило ракия и кутия цигари, но не на закрито-за цигарите).
Дъновисти и прочее, оставям без коментар-както подчертаха много хора в различни медии, това е средната ни класа и това е истината.

pavlin
25-06-2013, 20:46
Е, да ама при демокрацията станахме четвърти в света, а през соца нямахме победа на световно. Значи соца не струва - елементарната логика на елементарен човек като Пацо.

Станахме четвърти с играчи излезли от школите на соц. клубовете. Пък за състоянието на спорта като цяло преди и сега е излишно да се говори.

RPWWD
25-06-2013, 20:58
Да разбирам ли, че щото си успял по някакъв начин да направиш по 6000 бона на месец и сега другите да мрат, ти като си си добре? Ама като слезнеш от колата пак газиш в калта нали? И децата ти пак ще слушат чалгия и ще се кланят на мутроподобните с пари, макар и облечени в скъпи костюми и наричащи себе си политици, само защото ти подават част от трохите си. Замисли се над тия неща..

Точно защото наоколо е мизерия, твоите познати с над 1500 кинта заплати не трябва да мислят само за себе си и как по новата магистрала ще стигнат час по-бързо в Бургас, а да се сетят и за своите дядо и баба, за онези ровещи по кофите, и да не скачат като ужилени при споменаването на думата "социална политика" или "премахване на плоския данък", защото са съвсем малко над чертата на беднотията и определено не са хванали Господ за шлифера ;-)

Статистиката ми я показа един познат, ще трябва да го питам откъде я беше извадил, ще я постна.
Другото е конфиденциална информация, но да кажем ,че при герберугите нещата хич не бяха розови за моя милост.
Само ще ти кажа, че за да назначат един приятел - инженер на работа за 600 лева заплата в Софийска вода, му поставиха условие да стане член на ГЕРБ и преди последните избори му "напомняха" да Гласува за Една Разумна България ;-)

---------- Post added at 17:58 ---------- Previous post was at 17:56 ----------

Статистиката ми я показа един познат, ще трябва да го питам откъде я беше извадил, ще я постна.
Другото е конфиденциална информация, но да кажем ,че при герберугите нещата хич не бяха розови за моя милост.
Само ще ти кажа, че за да назначат един приятел - инженер на работа за 600 лева заплата в Софийска вода, му поставиха условие да стане член на ГЕРБ и преди последните избори му "напомняха" да Гласува за Една Разумна България ;-)

---------- Post added at 17:58 ---------- Previous post was at 17:58 ----------

Точно защото наоколо е мизерия, твоите познати с над 1500 кинта заплати не трябва да мислят само за себе си и как по новата магистрала ще стигнат час по-бързо в Бургас, а да се сетят и за своите дядо и баба, за онези ровещи по кофите, и да не скачат като ужилени при споменаването на думата "социална политика" или "премахване на плоския данък", защото са съвсем малко над чертата на беднотията и определено не са хванали Господ за шлифера ;-)

nikolaaaay
25-06-2013, 21:01
Станахме четвърти с играчи излезли от школите на соц. клубовете. Пък за състоянието на спорта като цяло преди и сега е излишно да се говори.
Е предишните 50 години нали пак имаше соц школи бе, Пацо. Що не бихме някой на някое световно.
Ами Гришо и той ли е от соц школата на тениса. Не ми отговаряй, нямам време да си губя времето с теб.

---------- Post added at 21:01 ---------- Previous post was at 21:00 ----------

Статистиката ми я показа един познат,
един познат от БСП...

RPWWD
25-06-2013, 21:04
Е предишните 50 години нали пак имаше соц школи бе, Пацо. Що не бихме някой на някое световно.
Ами Гришо и той ли е от соц школата на тениса. Не ми отговаряй, нямам време да си губя времето с теб.

един познат от БСП...

Аз приятели/познати - членове на някаква партия нямам, с излючениение на гербера по принуда от Ве и Ка -то ;-)

nikolaaaay
25-06-2013, 21:04
... а да се сетят и за своите дядо и баба, за онези ровещи по кофите, и да не скачат като ужилени при споменаването на думата "социална политика" или "премахване на плоския данък", защото са съвсем малко над чертата на беднотията и определено не са хванали Господ за шлифера ;-)
Е, Станишев ли ще се погрижи за бедните?! Или останалите милионери-социалисти, дето са много загрижени за бедните. Много има да плюете още по Костов за това, че въведе плоския данък.

RPWWD
25-06-2013, 21:06
И верно ще я изровя и постна тук.

---------- Post added at 18:06 ---------- Previous post was at 18:05 ----------

Е, Станишев ли ще се погрижи за бедните?! Или останалите милионери-социалисти, дето са много загрижени за бедните. Много има да плюете още по Костов за това, че въведе плоския данък.

Със сигурност ще се грижи повече от Бойко.

nikolaaaay
25-06-2013, 21:10
И верно ще я изровя и постна тук.

---------- Post added at 18:06 ---------- Previous post was at 18:05 ----------

Със сигурност ще се грижи повече от Бойко.
Да, като им построи АЕЦ, който ще плащат и внуците им.

pavlin
25-06-2013, 21:20

Направи си една справка колко световни, олимпийски рекорда и титли имаме по онова време и тогава наистина няма смисъл да говорим.

P.S. Друг може и да не сме били ама Франция с Платини ги бихме с 2:0 на сред София.

---------- Post added at 18:20 ---------- Previous post was at 18:13 ----------

Да, като им построи АЕЦ, който ще плащат и внуците им.

Тежък случай, едно си баба знае едно си баба бае.

Susscrofa
25-06-2013, 21:39

един познат от БСП...

Мислиш ли, че едно бедно и талантливо дете може да постигне на Гришо успехите?
Защо не провериш как е инвестирано в него като подрастващ.:picnic:

---------- Post added at 18:39 ---------- Previous post was at 18:38 ----------

E да ти е живо и здраво, деградивния ми комунизъм, всъщност е най-градивното нещо, но факта, че изтъкваш това, прави безмислено последващи реплики.Комунизъм и градация са оксиморони.
Никакви хипита не се събират.Бира пият сигурно по малко от 5%, а и да пият, не виждам какъв е проблемът-ти сам беше радетел за пушенето и прочее.Аз съм за пиене и пушене, в нормални граници (кило ракия и кутия цигари, но не на закрито-за цигарите).
Дъновисти и прочее, оставям без коментар-както подчертаха много хора в различни медии, това е средната ни класа и това е истината.

Аз не съм комунист. Няма да се уморя да го повтарям.
:picnic:

ivan dimitrov
25-06-2013, 23:58
---

Susscrofa
26-06-2013, 11:19
Ами то-о-о-о...поне да беше, та да те разбере човек. Защо не искате да разберете че лявото е противоестествено? Вьв всичките му аспекти.
Дори на пьтя(понеже сме в тоя форум) левият завой, винаги носи най голям риск от кулизия.
Нали уж ще се учим от историята? Тя какво казва за лявото?М?
Надявам се да не стигнем пак до примерьт с мравките.
Щото там все пак е монархия, сещаш се.

Към лявото се стремят хората със силно развит свръх Аз.
Така наречените "Човеци".
Дясното е първичното, дясното работи с павилата на дивия свят.

Десен завой се прави лесно.
Най-трудно се прави ляв завой, там неизвестните са най-много, но един шофьор става добър и надежден именно когато овладее левия завой.
Дясното е лесният път, запомни го от мен.:beer:

Mind_Control
26-06-2013, 11:46
Само ще ти кажа, че за да назначат един приятел - инженер на работа за 600 лева заплата в Софийска вода, му поставиха условие да стане член на ГЕРБ и преди последните избори му "напомняха" да Гласува за Една Разумна България ;-)[COLOR="Silver"]

А това значи ли че си приближен до БСП?
Отностно обществените поръчки- аз съм подготвял такива до и малко над милион, като стойност. Само едно ще ти кажа- нямаше никакво значение дали БСП или ГЕРБ е на власт. Единственото, което има значение е колко държиш ти и шефа на даденото предприятие на алкохол (ако ме разбираш)!
Иначе съм съгласен с теб, че дору 1500 лв не са пари в днешно време, а като имаш предвид, че такъв доход взимат малко хора. Честно казано незнам, как връзват двата края, но за да има БСП да даде на бедните, то трябва да има, кой да го изработи. А желание за работа няма.. Сума ти познати предпочитат да си седят вкъщи, вместо да взимат 300-400 лв заплата. Ама те не осъзнават, че работейки им се отварят нови въжможности и ако се възползват бързо могат да си вдигнат дохода. Тука хората просто не обичат да правят усилие, за да се промени нещо.

---------- Post added at 08:46 ---------- Previous post was at 08:39 ----------

Дясното е лесният път, запомни го от мен.:beer:

А, ти искаш да ни е трудно ли? Щото сега ни е много лесно... Лявото е трудно не заради тия дето дават, а заради тия дето взимат. Щото те не взимат само когато са в нужда, а това им е начин на живот.

Susscrofa
26-06-2013, 11:48
А това значи ли че си приближен до БСП?
Отностно обществените поръчки- аз съм подготвял такива до и малко над милион, като стойност. Само едно ще ти кажа- нямаше никакво значение дали БСП или ГЕРБ е на власт. Единственото, което има значение е колко държиш ти и шефа на даденото предприятие на алкохол (ако ме разбираш)!
Иначе съм съгласен с теб, че дору 1500 лв не са пари в днешно време, а като имаш предвид, че такъв доход взимат малко хора. Честно казано незнам, как връзват двата края, но за да има БСП да даде на бедните, то трябва да има, кой да го изработи. А желание за работа няма.. Сума ти познати предпочитат да си седят вкъщи, вместо да взимат 300-400 лв заплата. Ама те не осъзнават, че работейки им се отварят нови въжможности и ако се възползват бързо могат да си вдигнат дохода. Тука хората просто не обичат да правят усилие, за да се промени нещо.

А, ти искаш да ни е трудно ли? Щото сега ни е много лесно...

Кражбата, анаболите, силикона, свирката с цел издигане в службата, боят вместо разговора, това са все лесните пътища.:beer:

Mind_Control
26-06-2013, 11:51
Кражбата, анаболите, силикона, свирката с цел издигане в службата, боят вместо разговора, това са все лесните пътища.:beer:

Добре де, а какво общо имат те с дясната политика?

dimitar_vd62
26-06-2013, 12:31
.. Сума ти познати предпочитат да си седят вкъщи, вместо да взимат 300-400 лв заплата. Ама те не осъзнават, че работейки им се отварят нови въжможности и ако се възползват бързо могат да си вдигнат дохода. Тука хората просто не обичат да правят усилие, за да се промени нещо.

Та я ма светни как като работя шест дни в седмицата за 400 лв ще ми се отворят нови възможности... Че аз съм от тия дето си седят в къщи вместо да работят за 400лв.Обаче не съм от тия дето са съгласни да бачкат за смешни пари ама като се прибират да им е пълна торбичката, в смисъл да има какво да краднат.Щото на такива маталитета им е от работа пред магазина за две бързи бири на път за ракийката в къщи.Евентуално в неделя ще разходи буля до лозето.

И много ми е интересно как от 6-7 месеца откак си търся работа, едни и същи фирми през два месеца търсят служители за атрактивното заплащане от 400лв.Как не се намери един който да си гледа работата ами все на калпазани попадат.Много са ми сладки като кажат че им трябват хора с желание за работа и растеж в службата.И като попитам като ел техник в хотел примерно до къде ще порасна - онемяват.

Susscrofa
26-06-2013, 13:07
Добре де, а какво общо имат те с дясната политика?

Това е лесният начин, това е бързият начин.
Омръзва ми да ти обяснявам подробно, айде малко вниквай в същността на нещата.:)

Бобби
26-06-2013, 13:18
Гледам сега по новините...пълен смях....излиза народният избраник от парламента...прави едно кръгче по жълтите павета, охраняван от полицията с щитове от народната любов, от таз любов с която ужким го избраха....и пак се връща при кацата с меда.....и дума не казва за това, че не го желаят...плямпа глупости...аз ще направя това....онова е много важно да го гласувам....е кажете ми колко достойни сме ги избрали.....

RUNNING WILD
26-06-2013, 14:13
Та я ма светни как като работя шест дни в седмицата за 400 лв ще ми се отворят нови възможности... Че аз съм от тия дето си седят в къщи вместо да работят за 400лв.Обаче не съм от тия дето са съгласни да бачкат за смешни пари ама като се прибират да им е пълна торбичката, в смисъл да има какво да краднат.Щото на такива маталитета им е от работа пред магазина за две бързи бири на път за ракийката в къщи.Евентуално в неделя ще разходи буля до лозето.

И много ми е интересно как от 6-7 месеца откак си търся работа, едни и същи фирми през два месеца търсят служители за атрактивното заплащане от 400лв.Как не се намери един който да си гледа работата ами все на калпазани попадат.Много са ми сладки като кажат че им трябват хора с желание за работа и растеж в службата.И като попитам като ел техник в хотел примерно до къде ще порасна - онемяват.

не чакай на такива създай си сам работа,те чакат да лапнат някоя поръчка и тогава ако им трябват хора евентуално да наемат някой,бачкай на часно леко ако можеш и така,изобщо не разчитай някой да те храни и да знаеш че ще плащаш сметки-цари див капитализъм в момента никой не може да ти гарантира нищо тогава се оправяш сам,имам 7.6 години трудов стаж а иначе без договор са още няколко години,почнал съм на 17 и съм сменил 14 работи за тия години.е не е имало смисъл вервай ми.

Mind_Control
26-06-2013, 14:43

Само ще ти кажа, че като си седиш в къщи и не работиш кръга ти от контакти силно се ограничава.

dimitar_vd62
26-06-2013, 20:11
Ми на бившата ми работа контактувах с колега алкохолик и четири генератора.С клиентите контактуваха каките от търговски отдел.Даже и тях не познавах понеже не можех да излизам от контролна зала.На по предната работа контактувах с евреи, немски пенсии и английски гейове в един хотел.С бизнесмени контактуваше собственика.Най-много да ощипя някоя камерирерка.Или може би имаш пред вид нещо такова -

ivan dimitrov
26-06-2013, 20:53
---

Susscrofa
26-06-2013, 22:32
И ти избираш лесното. Вместо да ми отговориш защо не се учим от историята, ми посочваш нежеланите странични ефекти на дясното. Които между другото си ги има и при ляво управление и организация. При това има и куп други такива.
Нали точно красивите идеали за вьзвишеноста на Човекьт ни докараха комунизЬма.
Сега някой ще се изцепи - "ама хубаво беше".
Ами като е било хубаво - защо се сгромуляса, а?
Защото е НЕЕСТЕСТВЕНО. Няма вьзможно развитие.
Естественият пьт е десният. Да видим как да намалим страничните ефекти.
А! Те хората го измислили вече! Викат му гражданско общество. Когато виждаш че нещо те будалкат - излизаш и протестираш.

Отклони темата.
За някои хора е естествено да ти изкъртят зъбите когато погледнеш жена им.:)
За други е естествено да правят групов секс.
Кой определя кое е естествено?
Няма нищо по страшно от човек приемащ само един път за правилен.

Zlobich
26-06-2013, 23:35
Днес имаше подкрепа от рок динозаври.

Милена:
http://vbox7.com/play:9e4c294ae3

Васко кръпката:
http://vbox7.com/play:09324c80c8

Ако има алфаджии на протеста,оглеждайте се за високо вдигнато знаме,обърнато на обратно доста избеляло,все пак е присъствало на падането на комунистите веднъж ! ! ! Минете и да се поздравим :)

Бобби
26-06-2013, 23:49
Отклони темата.
:)))...Суси, по някой път, правилният път е само един....няма какво да ибираш, дано да не изпадаш в такава ситуация........ако завиеш на ляво - мантинела, ако завиеш на дясно- мантинела......много рядко ме разбираш, затуй няма да се хабя да ти пояснявам!
п.с. всички други ги поздавявам със следното:
http://www.youtube.com/watch?v=rHRwu4PgMCc

---------- Post added at 20:49 ---------- Previous post was at 20:43 ----------

Днес имаше подкрепа от рок динозаври.

Милена:
http://vbox7.com/play:9e4c294ae3

Васко кръпката:
http://vbox7.com/play:09324c80c8

Ако има алфаджии на протеста,оглеждайте се за високо вдигнато знаме,обърнато на обратно доста избеляло,все пак е присъствало на падането на комунистите веднъж ! ! ! Минете и да се поздравим :)
:screwy:...а питаш ли се кой им плаща.....тия са ми много добре познати, само, че Иван Костов ги остави в задният двор едно време, след като ги употреби......а сега май пак се е сетил за тях.....ай стига глупости бе българино, кога ще се осъзнаеш и няма да те маниполират:brickwall:
...нещо опровергаваш подписа си:))

nikolaaaay
26-06-2013, 23:52
Отклони темата.
Ти като човек, който си няма идея какво е нещо основно като демокрацията, не ти отива да определяш никакви посоки.

rossenvn
26-06-2013, 23:52
п.с. всички други ги поздавявам със следното:
http://www.youtube.com/watch?v=rHRwu4PgMCc[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 20:49 ---------- Previous post was at 20:43 ----------

Баш с тоя боклук ли? Тази песен е писана в чест на ББ?

nikolaaaay
27-06-2013, 00:03
Ми на бившата ми работа контактувах с колега алкохолик и четири генератора.С клиентите контактуваха каките от търговски отдел.Даже и тях не познавах понеже не можех да излизам от контролна зала.На по предната работа контактувах с евреи, немски пенсии и английски гейове в един хотел.С бизнесмени контактуваше собственика.Най-много да ощипя някоя камерирерка.Или може би имаш пред вид нещо такова -
Това, че предишните пъти е било така не означава, че всеки път е същото. Като ходиш на работа имаш повече контакти и имаш повече шансове да си намериш друга - по-добра. От вкъщи трябва голям късмет да извадиш, освен ако професията ти е такава, че да ти позволява да работиш частно от време на време.

---------- Post added at 00:03 ---------- Previous post was at 00:00 ----------

Аз тази тв проститутка съм я игнорирал. То не, че е голяма загуба с оглед на съдържанието на предаването му.

Бобби
27-06-2013, 00:08
А бе отразява действителноста.......:drums:
...нещо което е актуално... не става да кажеш, че е боклук...единствено заради автора и изпълнителя.....
Така като ви слушам.... ние тук изказващите сме чиста вода ненапита....да, ама не:)))

Zlobich
27-06-2013, 08:25
[/COLOR]
:screwy:...а питаш ли се кой им плаща.....тия са ми много добре познати, само, че Иван Костов ги остави в задният двор едно време, след като ги употреби......а сега май пак се е сетил за тях.....ай стига глупости бе българино, кога ще се осъзнаеш и няма да те маниполират:brickwall:
...нещо опровергаваш подписа си:))[/QUOTE]

Хахаха колега,следващите които ще дойдат,които и да са,ще знаят,че една грешна крачка и получават червен картон.
Правителство на извиненията,с премиер в будна кома.

Susscrofa
27-06-2013, 08:36
[/COLOR]
...нещо опровергаваш подписа си:))

Хахаха колега,следващите които ще дойдат,които и да са,ще знаят,че една грешна крачка и получават червен картон.
Правителство на извиненията,с премиер в будна кома.[/QUOTE]

Очаквах с нетърпение кръпката да цъфне от някъде.:)
Сега вече картинката е още по-мила.

---------- Post added at 05:36 ---------- Previous post was at 05:33 ----------

Ти като човек, който си няма идея какво е нещо основно като демокрацията, не ти отива да определяш никакви посоки.

Преподавай уроци на любимия си лидер по демокрация, демократичност и т.н.
Мен ме остави, аз знам къде съм и какви са ценностите, които изповядвам.
Изумен съм само от припознаване на комунистическо-милиционерска партия от десни избиратели, това е моят проблем.
А ти за мен си по-прозрачен от прозорец в парламента.
Такива като теб едно време ставаха комсомолци.

old alfist
27-06-2013, 09:29
Когато Васко запее на площадите, значи положението е сериозно :

http://www.youtube.com/watch?v=Uxcn5-ZG9jI

ivan dimitrov
27-06-2013, 09:40
---

Susscrofa
27-06-2013, 10:21
Аз ли? Ти даваш примерите.
Така и не ми отговори - защо да се стремим кьм нещо, което доказано не работи.

Лявата политика е състояние на духа, докато дясната политика е състояние на хормоните и инстинктите.
Това е дълга тема.
За да работи нещо трябва хората да са узрели за него, очевидно не са.
Не бъркай тоталитарните системи с лява политика.

BLUE1
27-06-2013, 11:03
Лявата политикае състояние на духа, докато дясната политика е състояие на хормоните и инстинктите.
Това е дълга тема.
:clap::clap::clap::roll2::roll2::roll2:

Susscrofa
27-06-2013, 11:24
:clap::clap::clap::roll2::roll2::roll2:

Радвам се, че ти хареса.
Благодаря за аплаузите.

nikolaaaay
28-06-2013, 00:01
Лявата политика е състояние на духа, докато дясната политика е състояние на хормоните и инстинктите.
Това е дълга тема.
След около 2 500 години може и да има тук-там узрели индивиди.

ivan dimitrov
28-06-2013, 00:20
---

Susscrofa
28-06-2013, 08:53
Ами...предлагам докато не узреят - да не се занимаваме с глупусти(има да чакаме... - до плюс безкрайност).

Нищо не бьркам, причинно-следствена врьзка са двете неща. Доказано исторически. Демек - емперично доказани, няма място за сьмнение.
Нямам нищо против "идеалите" на хартия. Обаче... безкрайно крайно врене е да не позволяваме "хартията" да ни обьрква живота. Когато нещо не работи - не работи и .... това е.

А другото докъде води в края на своето развитие?
Нима и това не е доказано исторически.:)
Не бъди елементарен.
Трябва да се опитва.:bath:

ivan dimitrov
28-06-2013, 11:05
---

dimitar_vd62
28-06-2013, 12:09
Ами имам един комшия който вече два пъти се опитва да влезе в гаража си без да отваря вратата.Ще го посъветвам да продължи да опитва....може би със засилка ще стане.

п.п.Гаража му е последен и само с ляв завой може да влезе,сигурно за това не му се получава.Ако беше костовист щеше да влезе, пардон да го приватизира от първия път.

Susscrofa
28-06-2013, 13:19
Има един тип "ляво ориентирани" люде, дето постоянно опитват да забременеят, но не им се получава. Не им се получава щото генетично не им е заложено. Иначе са все сложни личности.
Опитите да накараш общество да бьде продуктивно, в условията на ляво управление, винаги ше имат сьщият успех. Освен ако не е крайно ляво, ама не вярвам това да искаш да опитваш.

Опитваш се да извадиш темата от територията на сериозното разискване.
Хомосексуалистите са съвсем различна тема.
Ти много ли хомосексуалисти опитващи се да забременеят познаваш? Съмнявам се.
Колкото и да е трудно да го проумееш, разумни, лявомислещи, социално ориентирани, хуманно ориентирани, ориентирани към солидарността и т.н човеци има по света.
Такива хора винаги ще има, та свиквай да живееш с тях.:big_beer:

nikolaaaay
28-06-2013, 18:40
Колкото и да е трудно да го проумееш, разумни, лявомислещи, социално ориентирани, хуманно ориентирани, ориентирани към солидарността и т.н човеци има по света.
Такива хора винаги ще има, та свиквай да живееш с тях.:big_beer:
Ти защо си мислиш, че дясното изключва тия неща:
*разумни
* социално ориентирани
*хуманно ориентирани
*ориентирани към солидарността
*и т.н

Дясното изключва единствено това да чакаш на държавата да ти намери работа и да ти напълни хладилника. За останалите неща и лявото и дясното мислене съвпадат на 100%. Откъде накъде десните да не са хуманно ориентирани?!

pavlin
28-06-2013, 21:28
Ти защо си мислиш, че дясното изключва тия неща:
*разумни
* социално ориентирани
*хуманно ориентирани
*ориентирани към солидарността
*и т.н

Дясното изключва единствено това да чакаш на държавата да ти намери работа и да ти напълни хладилника. За останалите неща и лявото и дясното мислене съвпадат на 100%. Откъде накъде десните да не са хуманно ориентирани?!

Абсолютно невярно.

dimitar_vd62
29-06-2013, 03:35
По принцип съм атеист и безпартиен, ма по време на дясното направих два апартамента, почвам да се замислям за Костов макар че ми е черен.Жалко че подаде оставка, вярно че наужким.Хрупам си камбаните що не емигрирах в зората на демокрацията като някои мои авери сега с пръст не можеш ги бутнеш.Голям балък излязох че повярвах в демокрацията, ма поне не се хванах на пирамидите та влагах в недвижимости та да имам на какво да разчитам на стари години.Като дойдат на мене си и сменят доматите с лимонки, ще се включа с кеф.Мая Манолова фаща око, ще я помъча с чичовия, а на Костов ще му наторя теменужките.Заради Доган и Станишев сега усилено изучавам средновековната инквизиция.

п.п.Ако се чудите що пиша по това време и съм превъзбуден....От мноооого време за първи път пия концентрат-червен ром.Повода? Припомних миналото на една мутра.16 години ....не бих ги сменил за джакпота от тотото.Търпатието му е майката.Съжалавам за еуфорията но се чувствам възмезден.Чиста случайност!Няма да коментирам подробности!

nikolaaaay
02-07-2013, 22:57
Днес седенката беше особено масова. Направо стана трудно да си намериш място в центъра. http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=116145&d=1372793204

Утре Сряда от 08,00 часа има ново събитие пред НС. Поканени са всички лумпени от интернеда, алкохолици на по 2-3 бири и тем подобни.

Този протест е с една единствена цел - Незабавна
ОСТАВКА на Правителството!
Българи, време е да обединим силите си! Сряда 3 Юли от 8:00 - целодневна обсада на Парламента! Елате пред Народното Събрание от цялата страна да им покажем че търпението ни беше до тук! Вземете си почивен ден и елате да приключваме! Да не чакаме да дойде Орешарската зима! (https://www.facebook.com/events/180892685411359/)

Susscrofa
02-07-2013, 23:31
Днес седенката беше особено масова. Направо стана трудно да си намериш място в центъра. http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=116145&d=1372793204

Утре Сряда от 08,00 часа има ново събитие пред НС. Поканени са всички лумпени от интернеда, алкохолици на по 2-3 бири и тем подобни.

Българи, време е да обединим силите си! Сряда 3 Юли от 8:00 - целодневна обсада на Парламента! Елате пред Народното Събрание от цялата страна да им покажем че търпението ни беше до тук! Вземете си почивен ден и елате да приключваме! Да не чакаме да дойде Орешарската зима! (https://www.facebook.com/events/180892685411359/)

Щом Жан Виденовата, Борисовата и т.н. зими изкарахме, та на Орешарски грам не ни плаши.
Сутрин са най-многобройни протестите........:-D

dimitar_vd62
02-07-2013, 23:56
Ми продължавайте да им се молите, може и да ви пуснат.

nikolaaaay
03-07-2013, 00:25
Ми продължавайте да им се молите, може и да ви пуснат.
Вие от Варна какво предлагате? Да си стоим вкъщи и да чакаме червените да ни намалят сметките за тока с 10 лв.?
Трябваше да отидете да гласувате поне от уважение към момчето, което изгоря. 25% избирателна активност. Излагате се.

Бобби
03-07-2013, 00:52
Вие от Варна какво предлагате? Да си стоим вкъщи и да чакаме червените да ни намалят сметките за тока с 10 лв.?
Трябваше да отидете да гласувате поне от уважение към момчето, което изгоря. 25% избирателна активност. Излагате се.
А бе Ники и какво става в София.....около мене само мякащи.....как са ти сметките за ток и вода...някаква промяна.......да, ама не....зимата ще разбереш по добре....свалиха Бойко, заради монополистите, тия червените прасета заради издънките....и какво става?....ти си скачаш на площада и след това си плащаш сметките......а бе въртиш се в един омагъосън кръг моето момче....не се ли усещаш!?
Митака ти го загатна....отдавна си роб в собствената си държава.....е сега ги гледам и Хърватска как се нахендриха....и се усещат за евросъюза.....ама ние будали...евала на византиците, винаги са били тарикати....фалираха, ама не.....вервай му на Бойко, че сме по добре....или който и да е друг на власт....в България живе само една шепа хора....другото е материал, който се използва....нещо като варов разтвор да замажем дупките на порутената ни къща, ако ме разбираш...!

mordohy
03-07-2013, 01:49
До такава степен са ни видиотили, че сме загубили всякаква представа за реалността.
На мене ми е през дедовия кой точно ще е на власт, защото който и да е е все тая!
А е все тая, защото нито едно правителство не посмя да бръкне зад ламперията и да почисти от хлебарките.
А те са там и продължават да вонят и тровят.
Ако на някой не му е станало ясно, говоря за средния управленски персонал, който си е един и същи от татово време.
Едни и същи кланове са в полиция, пожарна, ЖП, горското, БЛРС, в просветата, по съветите.....
Можете да си добавите още.
Там трябва да се бие, а не по парламент и правителство.
Нима сегашното правителство и Парламент не могат да свършат тая работа?!
Могат, но не искат, защото от корупцията се захранват.
Исканията трябва да са за тотална промяна в администрацията и методите по които действа, а не в смяна на правителство и промяна в избирателния закон.
Това разбира се е важно, но няма по същество да промени нещата.
Много тънко ни насочват да протестираме срещу правителството, което като падне ще се избрере ново, което евентуално ще промени нещо.
Да ама никой не казва какво.
Ето аз ви казвам и за това не е нужно да се сменя правителството, а да се накара да работи.
Иначе всичко е губене на време, а те точно това искат.
Следователно, протестите срещу правителството са от полза на самото правителство!
Ето това е шибаната истина и е време да прогледнете!
Време е някой да изхвърли боклука!

Бобби
03-07-2013, 02:07
До такава степен са ни видиотили, че сме загубили всякаква представа за реалността.
На мене ми е през дедовия кой точно ще е на власт, защото който и да е е все тая!
А е все тая, защото нито едно правителство не посмя да бръкне зад ламперията и да почисти от хлебарките.
А те са там и продължават да вонят и тровят.
Ако на някой не му е станало ясно, говоря за средния управленски персонал, който си е един и същи от татово време.
Едни и същи кланове са в полиция, пожарна, ЖП, горското, БЛРС, в просветата, по съветите.....
Можете да си добавите още.
Там трябва да се бие, а не по парламент и
правителство.
Нима сегашното правителство и Парламент не могат да свършат тая работа?!
Могат, но не искат, защото от корупцията се захранват.
Исканията трябва да са за тотална промяна в администрацията и методите по които действа, а не в смяна на правителство и промяна в избирателния закон.
Това разбира се е важно, но няма по същество да промени нещата.
Много тънко ни насочват да протестираме срещу правителството, което като падне ще се избрере ново, което евентуално ще промени нещо.
Да ама никой не казва какво.
Ето аз ви казвам и за това не е нужно да се сменя правителството, а да се накара да работи.
Иначе всичко е губене на време, а те точно това искат.
Следователно, протестите срещу правителството са от полза на самото правителство!
Ето това е шибаната истина и е време да прогледнете!
Време е някой да изхвърли боклука!
Ей, имаш по дбър изказ от мен, дали е от това, че си по възръстен и опитен или от количеството употребен алкохол...незнам:))...Браво.......и аз същото им плямпам, ама те пикаят срещу вятъра:))

pavlin
03-07-2013, 03:01

Абе този форум нямаше ли някакви правила. Тук някои си правят пропаганда на политически мероприятия.

nikolaaaay
03-07-2013, 07:35

Това е безкрайно НЕвярно. Кое му е все тая като до 1997г. по улиците се разкарваха мутри с бухалки и ВИС и СИК правеха каквото си решат. Как се започваше бизнес тогава без тяхното разрешение?
Как ще е все тая, когато до 2007г. митниците правеха фирмите на маймуни, а администрацията беше враг №1 на бизнеса. Сега е в пъти по-лесно да се работи.
Как ще е все тая като допреди 3 години жертвите от ПТП бяха около и над 1000 човека всяка година, а 2012г. са 612 души. Това да не е заради мерките на КАТ :tooth:
Как ще е все тая като БВП на България през 1996 г. е 8,89 млрд. долара, а 2011г. е 53,5 млрд. долара. Виж тук (http://www.google.bg/publicdata/explore?ds=d5bncppjof8f9_&met_y=ny_gdp_mktp_cd&idim=country:BGR&dl=bg&hl=bg&q=%D0%B1%D0%B2%D0%BF)
Външният дълг падна от 108,3% от БВП през 1996г. до 18,5% през 2012г. Виж тук (http://www.google.bg/publicdata/explore?ds=ds22a34krhq5p_&met_y=gd_pc_gdp&idim=country:bg&dl=bg&hl=bg&q=%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BD %20%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D0%B3#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=gd_pc_gdp&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=country_group&idim=country:bg&ifdim=country_group&hl=bg&dl=bg&ind=false)
Как ще е все тая като преди 15 години биеха черни печати на килограм на границите на ЕС, а сега решаваш и тръгваш за Европа от днес за утре.
Как ще е все тая като през 90-те фалираха 14 банки, а след това, въпреки световната криза не фалира нито една.
Мини по южната част от Околовръстното на София и ще видиш, че България е много променена. Да доходите са 5-6 пъти по-ниски от Германия, но преди 15 години бяха 15-20 пъти по-ниски. Няма как да тръгнеш от 10 долара заплати и след един мандат да си Швейцария.
Това всичко стана въпреки БСП и ДПС. Тия 2 партии са основните пречки пред това доходите в България да бъдат като тези в Полша, Унгария, Румъния и т.н.
Не може да строиш никому ненужен язовир, само за да имаш повод твоите фирми да източат милиони, докато пътят между София и Варна е двулентов и минава през 100 села. Това е очевидно против интересите на народа. Тия 400 човека, които сега не умират по пътищата, можеше да да не умират от години, ако имаше по-нормална инфраструктура и по-високи доходи. За индустрията да не говорим. Първото нещо, което гледа един инвеститор, за да отвори предприятие е каква инфраструктура има в района.
Не може да изключваш 2/3 от ел. централите през Април и да плашиш хората с режим на тока, само за да имаш повод да разпределиш милиарди държавни пари, на твоите фирми, естествено.
Не може да даваш на един младеж като Пеевски, зад който не е ясно чии капитали седят, да управлява ДАНС. Не може да назначаваш за министри и зам. министри хора от СИК и ВИС.
Всеки, който говори, че всички са маскари, трябва да каже първо той самият смята ли се за боклук. Ако е НЕ, тогава значи не всички са маскари, нали така.

Боби, не може да съдиш за всичко в страната по сметките си за ток и вода. Има още милион други фактори, които трябва да се оценят.

ecotronic
03-07-2013, 11:48
Това е безкрайно НЕвярно.......

Напълно споделям написаното. Доникъде няма да стигнем, ако непрекъснато анатемосваме всичко, което е било преди. И най-добре живеещите народи са извървели дълъг, труден и противоречив път на развитие, докато стигнат докъдето са стигнали.

Когато се научим да се учим от грешките си и когато намерим механизъм за да ги отстраняваме своевременно, само тогава можем да се надяваме на това, че ще заживеем по-добре.

pavlin
03-07-2013, 13:15
Това е безкрайно НЕвярно. Кое му е все тая като до 1997г. по улиците се разкарваха мутри с бухалки и ВИС и СИК правеха каквото си решат. Как се започваше бизнес тогава без тяхното разрешение?
Как ще е все тая, когато до 2007г. митниците правеха фирмите на маймуни, а администрацията беше враг №1 на бизнеса. Сега е в пъти по-лесно да се работи.
Как ще е все тая като допреди 3 години жертвите от ПТП бяха около и над 1000 човека всяка година, а 2012г. са 612 души. Това да не е заради мерките на КАТ :tooth:
Как ще е все тая като БВП на България през 1996 г. е 8,89 млрд. долара, а 2011г. е 53,5 млрд. долара. Виж тук (http://www.google.bg/publicdata/explore?ds=d5bncppjof8f9_&met_y=ny_gdp_mktp_cd&idim=country:BGR&dl=bg&hl=bg&q=%D0%B1%D0%B2%D0%BF)
Външният дълг падна от 108,3% от БВП през 1996г. до 18,5% през 2012г. Виж тук (http://www.google.bg/publicdata/explore?ds=ds22a34krhq5p_&met_y=gd_pc_gdp&idim=country:bg&dl=bg&hl=bg&q=%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BD %20%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D0%B3#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=gd_pc_gdp&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=country_group&idim=country:bg&ifdim=country_group&hl=bg&dl=bg&ind=false)
Как ще е все тая като преди 15 години биеха черни печати на килограм на границите на ЕС, а сега решаваш и тръгваш за Европа от днес за утре.
Как ще е все тая като през 90-те фалираха 14 банки, а след това, въпреки световната криза не фалира нито една.
Мини по южната част от Околовръстното на София и ще видиш, че България е много променена. Да доходите са 5-6 пъти по-ниски от Германия, но преди 15 години бяха 15-20 пъти по-ниски. Няма как да тръгнеш от 10 долара заплати и след един мандат да си Швейцария.
Това всичко стана въпреки БСП и ДПС. Тия 2 партии са основните пречки пред това доходите в България да бъдат като тези в Полша, Унгария, Румъния и т.н.
Не може да строиш никому ненужен язовир, само за да имаш повод твоите фирми да източат милиони, докато пътят между София и Варна е двулентов и минава през 100 села. Това е очевидно против интересите на народа. Тия 400 човека, които сега не умират по пътищата, можеше да да не умират от години, ако имаше по-нормална инфраструктура и по-високи доходи. За индустрията да не говорим. Първото нещо, което гледа един инвеститор, за да отвори предприятие е каква инфраструктура има в района.
Не може да изключваш 2/3 от ел. централите през Април и да плашиш хората с режим на тока, само за да имаш повод да разпределиш милиарди държавни пари, на твоите фирми, естествено.
Не може да даваш на един младеж като Пеевски, зад който не е ясно чии капитали седят, да управлява ДАНС. Не може да назначаваш за министри и зам. министри хора от СИК и ВИС.
Всеки, който говори, че всички са маскари, трябва да каже първо той самият смята ли се за боклук. Ако е НЕ, тогава значи не всички са маскари, нали така.

Боби, не може да съдиш за всичко в страната по сметките си за ток и вода. Има още милион други фактори, които трябва да се оценят.

Абе Никалай, спри да говориш глупости и да манипулираш факти и цифри. Хората сега в България едва ли живеят по-добре от колкото са живяли 5, 10 или 15 години по-рано.
Къде е развитието, в това ли че има повече повече бедни, по-малко образовани и по-малко родени.

BLUE1
03-07-2013, 16:17
Помните ли Нане Стоичко, който в пристъп на гняв срещу един щъркел отсякъл върбата в двора си? Единственото забележително и ценно нещо в сиромашкия си двор. А щъркелът просто му вдигнал капата, оскубаната и сплескана капа, покрита със сламки. За първи път си спомних този разказ на Елин Пелин в началото на протестите, по повод последната капка, която прелива чашата; взривът на възмущението, предизвикан от нараненото достойнство, превъзмогнал бедността, глада и страха. Две седмици по-късно, пак си спомням Нане Стоичко, но по друг начин. Ето го: „Нане Стоичко се прави на глух пред изблика на детската радост и се мъчи на скрие любопитството под навеса на веждите си. Той е твърдоглав и проклет човек. Душата му от нищо се не разклаща и леността му го е направила спокоен като добиче и равнодушен като камък към радостите и скърбите на околния свят. По цели дни той не похваща нищо, върти се с тегота из двора, влачи се из кръчмите, слуша злостно разговорите и шегите и се връща в къщи лют като арнаутска чушка и намръщен като облак.”
Тези протести са твърде красиви, твърде интелектуални, твърде богаташки, дудне Нане Стоичко. Вдетинените скачат по площадите, а аз трябва да блъскам за единия хляб. Всички са маскари - като махнем тия, ще дойдат другите изедници, коментира Нане Стоичко в кръчмата, седнал на по една ракия с Бай Ганьо и Андрешко. Той знае, че цялата работа е в това да удариш кьоравото, с труд никой не е прокопсал, затова няма смисъл да се опитва. Знае, че властта не мисли за обикновения човек, затова не му е работа на обикновения човек да се занимава с властта, а да гледа да спастри некой лев от бирниците, да се покрие, да оцелее. Нане Стоичко знае, че не е крив той, ами светът е крив, жесток, несправедлив, но знае също, че е безсилен да го промени, затова злостно отпива от ракията и се мръщи като облак. И ужасно се дразни от тия, дето играят по улиците. Те какво си въобразяват, кои са те, че да променят света? Широко им е на тях около врата, щом са тръгнали да оправят държавата, явно преди това себе си са оправили, мърмори Нане Стоичко пред телевизора. Че и от телевизора.
Шайка софиянци искат оставката на правителството, платени от Сорос протестиращи бунят държавата, богаташи със заплати от 4500 лева се страхуват, че ще им вдигнат данъците (за да има за бедните), терористи заплашват живота на народните избраници, възмущава се Нане Стоичко от екрана. Това е същият Нане Стоичко, ама сдобил се с власт, ударил кьоравото. Сега отношенията му с Бай Ганьо са чисто делови, още има да му се отплаща за гласовете на последните избори, а Андрешко от някогашен събрат по съдба и сътрапезник се е превърнал в неизряден данъкоплатец. Нане Стоичко, все така равнодушен като камък към радостите и скърбите на околния свят, е лют като арнаутска чушка от опита да му се отнемат привилегиите. Да му вземат кьоравото. Какви са тия щъркели, дето му посягат на капата? Какви са тия хулигани, дето искат да му отнемат властта? Той е готов да отсече върбата, но не и да даде капата.

Ралица Ковачева

morfius
03-07-2013, 16:22
Абе този форум нямаше ли някакви правила. Тук някои си правят пропаганда на политически мероприятия.

Самия факт, че провеждаш такава вече няколко години безнаказано, при това обиждайки много пъти опонентите си... и все така си тук, показва дали има.

---------- Post added at 16:22 ---------- Previous post was at 16:21 ----------

Щом Жан Виденовата, Борисовата и т.н. зими изкарахме, та на Орешарски грам не ни плаши.
Сутрин са най-многобройни протестите........:-D

А ти да си чувал случайно за ефекта на натрупването?

Susscrofa
03-07-2013, 19:33
Самия факт, че провеждаш такава вече няколко години безнаказано, при това обиждайки много пъти опонентите си... и все така си тук, показва дали има.

---------- Post added at 16:22 ---------- Previous post was at 16:21 ----------

А ти да си чувал случайно за ефекта на натрупването?

Aaaaaa, Павлин никога не е поствал "покани" за политически събития. Дай да бъдем коректни.
Ники си е чист партиен функционер.:whistle:
Сега протестира само София!
Нека бъдем обективни, електоратът на Костов трябваше да излезе преди изборите.:whistle:

---------- Post added at 16:33 ---------- Previous post was at 16:29 ----------

Помните ли Нане Стоичко, който в пристъп на гняв срещу един щъркел отсякъл върбата в двора си? Единственото забележително и ценно нещо в сиромашкия си двор. А щъркелът просто му вдигнал капата, оскубаната и сплескана капа, покрита със сламки. За първи път си спомних този разказ на Елин Пелин в началото на протестите, по повод последната капка, която прелива чашата; взривът на възмущението, предизвикан от нараненото достойнство, превъзмогнал бедността, глада и страха. Две седмици по-късно, пак си спомням Нане Стоичко, но по друг начин. Ето го: „Нане Стоичко се прави на глух пред изблика на детската радост и се мъчи на скрие любопитството под навеса на веждите си. Той е твърдоглав и проклет човек. Душата му от нищо се не разклаща и леността му го е направила спокоен като добиче и равнодушен като камък към радостите и скърбите на околния свят. По цели дни той не похваща нищо, върти се с тегота из двора, влачи се из кръчмите, слуша злостно разговорите и шегите и се връща в къщи лют като арнаутска чушка и намръщен като облак.”
Тези протести са твърде красиви, твърде интелектуални, твърде богаташки, дудне Нане Стоичко. Вдетинените скачат по площадите, а аз трябва да блъскам за единия хляб. Всички са маскари - като махнем тия, ще дойдат другите изедници, коментира Нане Стоичко в кръчмата, седнал на по една ракия с Бай Ганьо и Андрешко. Той знае, че цялата работа е в това да удариш кьоравото, с труд никой не е прокопсал, затова няма смисъл да се опитва. Знае, че властта не мисли за обикновения човек, затова не му е работа на обикновения човек да се занимава с властта, а да гледа да спастри некой лев от бирниците, да се покрие, да оцелее. Нане Стоичко знае, че не е крив той, ами светът е крив, жесток, несправедлив, но знае също, че е безсилен да го промени, затова злостно отпива от ракията и се мръщи като облак. И ужасно се дразни от тия, дето играят по улиците. Те какво си въобразяват, кои са те, че да променят света? Широко им е на тях около врата, щом са тръгнали да оправят държавата, явно преди това себе си са оправили, мърмори Нане Стоичко пред телевизора. Че и от телевизора.
Шайка софиянци искат оставката на правителството, платени от Сорос протестиращи бунят държавата, богаташи със заплати от 4500 лева се страхуват, че ще им вдигнат данъците (за да има за бедните), терористи заплашват живота на народните избраници, възмущава се Нане Стоичко от екрана. Това е същият Нане Стоичко, ама сдобил се с власт, ударил кьоравото. Сега отношенията му с Бай Ганьо са чисто делови, още има да му се отплаща за гласовете на последните избори, а Андрешко от някогашен събрат по съдба и сътрапезник се е превърнал в неизряден данъкоплатец. Нане Стоичко, все така равнодушен като камък към радостите и скърбите на околния свят, е лют като арнаутска чушка от опита да му се отнемат привилегиите. Да му вземат кьоравото. Какви са тия щъркели, дето му посягат на капата? Какви са тия хулигани, дето искат да му отнемат властта? Той е готов да отсече върбата, но не и да даде капата.

Ралица Ковачева

Пълна тъпотия.
След Васко кръпката и Найо Тицин, се появиха и други ОДС-Костовистки "писалки".
Ти разбра ли го този текст, та го постваш тук?
Или за пръв път сега на 42 прочете текст от Елин Пелин?:flirt:

dimitar_vd62
03-07-2013, 20:55
Ей така се взема власт....не с кафенце сабалян.http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5899611

nikolaaaay
03-07-2013, 21:12
Пълна тъпотия.

Звучиш като Бай Ганьо.

---------- Post added at 21:12 ---------- Previous post was at 21:11 ----------

Ей така се взема власт....не с кафенце сабалян.http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5899611

Е да, ама те са в Африка, а ние - в Европа. Иначе с кафе няма да стане нищо, за това си прав. Те почти всички протестиращи са на работа.

dimitar_vd62
03-07-2013, 21:21
Не че искам война но без яко сплашване никой няма да ддаде кокала.Сега само лавират да замажат положението и после пак тяхната.

nikolaaaay
03-07-2013, 21:27
Не че искам война но без яко сплашване никой няма да ддаде кокала.Сега само лавират да замажат положението и после пак тяхната.
Прав си. Толкова пари дадоха да се докопат до кокала, няма да го пуснат лесно, но има начини - напр. икономически протест. Масово неплащане на сметки, осигуровки, намалено до минимум потребление и всяко правителство може да бъде свалено. В днешно време без пари никое правителство не може да оцелее. Освен северно-корейското.

Susscrofa
03-07-2013, 22:00
Прав си. Толкова пари дадоха да се докопат до кокала, няма да го пуснат лесно, но има начини - напр. икономически протест. Масово неплащане на сметки, осигуровки, намалено до минимум потребление и всяко правителство може да бъде свалено. В днешно време без пари никое правителство не може да оцелее. Освен северно-корейското.

Анархист.
Що не беше толкова активен и при предишните?
Сега си се прибрал от протеста и пак работиш, почини малко де.:whistle:

---------- Post added at 19:00 ---------- Previous post was at 18:58 ----------

Звучиш като Бай Ганьо.

---------- Post added at 21:12 ---------- Previous post was at 21:11 ----------

Е да, ама те са в Африка, а ние - в Европа. Иначе с кафе няма да стане нищо, за това си прав. Те почти всички протестиращи са на работа.

Знаех си, че ще дойде реда и на Алеко.

RPWWD
03-07-2013, 22:16
Да видим кой протестира - http://www.blitz.bg/news/article/208899

dimitar_vd62
03-07-2013, 22:38
Народния гняв е като мъжкото достойтство, колкото повече го дразниш по-голям става.

Ранобудниче
03-07-2013, 23:05
Народния гняв е като мъжкото достойтство, колкото повече го дразниш по-голям става.

С дребната разлика, че уголемяването тук е предизвикано от грозно, пошло, лицемерно, неадекватно, безпардонно, дебелокожо и дебелооко поведение. И пак не ми стигат проклетите думички, за да съм изчерпателна. Но мога да обобщя с пример в пола с инициали ММ. И други примери има, но някои са толкова болни, че просто не си струва.

dimitar_vd62
03-07-2013, 23:15
Отчаяно са се вкопчили особено Боленчо, щото това ще му е за последно.

Ранобудниче
03-07-2013, 23:19
Отчаяно са се вкопчили особено Боленчо, щото това ще му е за последно.

Мислиш ли?
Като гледам резултатите всеки път.. изумявам се и не спирам да се изненадвам като дете.
Но не като на играчка от Дядо Коледа.

dimitar_vd62
03-07-2013, 23:22
.Какво се изумяваш, тука се палиха човека умря свалихме Кирчев и сега пак гласуват за неговите хора.За Портних и Бозов.

Ранобудниче
03-07-2013, 23:24
.Какво се изумяваш, тука се палиха човека умря свалихме Кирчев и сега пак гласуват за неговите хора.За Портних и Бозов.

Доколкото изобщо гласуват..

dimitar_vd62
03-07-2013, 23:28
Ми аз не гласувах , защото няма за кой, не е въпроса да си дадеш гласа за някой си.Чудя се защо изобщо отидоха да гласуват.Какво щеше да стане ако бяха направили бойкот.

nikolaaaay
04-07-2013, 00:27

Бате, много си елементарен. Пускаш линкове от сайтовете на Пеевски. Какво очакваш да пише там.

Сайтовете на Пеевски:

• Blitz.bg

• Vsekiden.com

• Bnews.bg

• Monitor.bg

• Inews

• econ.bg

• sporta.bg

• get.bg

• Livenews.bg

Вестниците на Пеевски:

• „Уикенд”

• „Шоу”

• „Всеки ден”

• „Телеграф”

• „Монитор”

• „Политика”

• „Новинар”

• „Борба” – Велико Търново

• „Марица” – Пловдив

• „Струма” – Благоевград

* "Черноморски фар" - Бургас

* "Конкурент" - Враца

* "Седмица" - Горна Оряховица

* "Утро" - Русе

Телевизиите на Пеевски:
• ТВ7

• Нюз7

• ББТ

• The Voice – музикална телевизия

* 15 процента от бТВ - тук обаче не е въпрос на покупко-продажба, а на невърнат кредит от страна на собственика на бТВ Красимир Гергов към КТБ.

Радиата на Пеевски:

• Magic

• The Voice

• “Витоша”

• “Веселина”

Списанията не Пеевски:

• „Топ Гиър”

• „Аутобилд”

• „Хелоу”

• „Уикенд за жената”

• „Биограф”

И тва на няма и 30 години и с 5 години трудов стаж като народен представител. Не е зле.

---------- Post added at 00:27 ---------- Previous post was at 00:24 ----------

Не се оправдавайте. От 9 човека все е имало за кой да гласувате.

П.С. Ти що не се кандидатира? Нали и без това си безработен.

RPWWD
04-07-2013, 10:45
Бате, много си елементарен. Пускаш линкове от сайтовете на Пеевски. Какво очакваш да пише там.

Сайтовете на Пеевски:

• Blitz.bg

• Vsekiden.com

• Bnews.bg

• Monitor.bg

• Inews

• econ.bg

• sporta.bg

• get.bg

• Livenews.bg

Вестниците на Пеевски:

• „Уикенд”

• „Шоу”

• „Всеки ден”

• „Телеграф”

• „Монитор”

• „Политика”

• „Новинар”

• „Борба” – Велико Търново

• „Марица” – Пловдив

• „Струма” – Благоевград

* "Черноморски фар" - Бургас

* "Конкурент" - Враца

* "Седмица" - Горна Оряховица

* "Утро" - Русе

Телевизиите на Пеевски:
• ТВ7

• Нюз7

• ББТ

• The Voice – музикална телевизия

* 15 процента от бТВ - тук обаче не е въпрос на покупко-продажба, а на невърнат кредит от страна на собственика на бТВ Красимир Гергов към КТБ.

Радиата на Пеевски:

• Magic

• The Voice

• “Витоша”

• “Веселина”

Списанията не Пеевски:

• „Топ Гиър”

• „Аутобилд”

• „Хелоу”

• „Уикенд за жената”

• „Биограф”

И тва на няма и 30 години и с 5 години трудов стаж като народен представител. Не е зле.

---------- Post added at 00:27 ---------- Previous post was at 00:24 ----------

Не се оправдавайте. От 9 човека все е имало за кой да гласувате.

П.С. Ти що не се кандидатира? Нали и без това си безработен.

И кво викаш, щом го пише в Блиц, Найо Тицин никога не е бил на заплата при Костов, а ;-)

morfius
04-07-2013, 10:52

Хайде стига глупости, че имам преки наблюдения кои протестират.

Опитите да се омаловажи нечия теза, чрез охулване на изказващия я, се води тролене в нета, не виждам защо в реалния живот да го приемаме инак.

---------- Post added at 10:52 ---------- Previous post was at 10:49 ----------

Aaaaaa, Павлин никога не е поствал "покани" за политически събития. Дай да бъдем коректни.
Ники си е чист партиен функционер.:whistle:
Сега протестира само София!
Нека бъдем обективни, електоратът на Костов трябваше да излезе преди изборите.:whistle:
Пълна тъпотия.
След Васко кръпката и Найо Тицин, се появиха и други ОДС-Костовистки "писалки".
Ти разбра ли го този текст, та го постваш тук?
Или за пръв път сега на 42 прочете текст от Елин Пелин?:flirt:

Павлин покани може да не е пускал, но няма мнение в което да не защитава отречен строй и има купчина такива в които го прави с преки обиди.

А ти в случая тролиш... тезата в писаното от Елин Пелин не става по-нищожна от коментара ти, че някой бил го прочел някога или пуснал тук някога.

RPWWD
04-07-2013, 10:57

Аз също, я да видим твоят профил на средностатистическият протестиращ?

morfius
04-07-2013, 10:59
Аз също, я да видим твоят профил на средностатистическият протестиращ?

Статистически не знам, но знам доста колеги които са отвратени до "повръщане" и са там всеки ден.
И нито един от тях не иска просто да върне герберите.
Начина по който започна това управление просто е безумно погрешен.
Единственото разумно обяснение е - димна завеса...
Когато разберем на какво, се надявам да не е прекалено късно.

RPWWD
04-07-2013, 11:16
Статистически не знам, но знам доста колеги които са отвратени до "повръщане" и са там всеки ден.
И нито един от тях не иска просто да върне герберите.
Начина по който започна това управление просто е безумно погрешен.
Единственото разумно обяснение е - димна завеса...
Когато разберем на какво, се надявам да не е прекалено късно.

Твоите колеги работят в областта на?

morfius
04-07-2013, 11:31
ИТ :)

pavlin
04-07-2013, 13:30

Павлин покани може да не е пускал, но няма мнение в което да не защитава отречен строй и има купчина такива в които го прави с преки обиди.

А ти в случая тролиш... тезата в писаното от Елин Пелин не става по-нищожна от коментара ти, че някой бил го прочел някога или пуснал тук някога.

Защитавам убежденията си, а за това че протестите се режисират по интернет съмнение няма. Само гледайте и сами ще видите как ще изплуват разни организацийки като институти за изследване на не знам какво си, наети блогъри т.н.

morfius
04-07-2013, 13:49
Защитавам убежденията си, а за това че протестите се режисират по интернет съмнение няма. Само гледайте и сами ще видите как ще изплуват разни организацийки като институти за изследване на не знам какво си, наети блогъри т.н.

Я попитай какво ще се случи с някой националсоциалист или фашист решил да защитава убежденията си в държавата в която живееш.
Докато интернационалсоциализма не бъде приравнен на тях (а това все някога ще стане), имаш пълното право... но го прави без квалификации.

Няма нережисиран протест (не само у нас и не само сега), но има протести (и протестиращи) които имат своите основания.
Оборването на основанията с квалификации, е изкривена методика която не води до никъде.

И като иде реч за режисиране...
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5518711

RPWWD
04-07-2013, 13:51
ИТ :)

И с какви действия правителството е нарушило душевният мир нс тези симпатични очилати люде? Намалило им е заплатите, съкратило им е работните места, увеличило им е данъците или им еотрязали достъпа до елмаз.ком?

ecotronic
04-07-2013, 13:59
И с какви действия правителството е нарушило душевният мир нс тези симпатични очилати люде? Намалило им е заплатите, съкратило им е работните места, увеличило им е данъците или им еотрязали достъпа до елмаз.ком?

Вероятно казваш това, защото смяташ, че хората работещи в ИТ сектора са нещо като богоизбранници, нещо което се твърди и от статистическите данни, които периодично се сервират и според които този сектор претставлява относително голям дял от пазара на труда, има недостиг на специалисти и там заплатите са най-високи.
Да допуснем, че тове е вярно.
Помисли ли защо е така?
Защото тези хора са някакви галеници на съдбата или защото са придобили умения и вършат нещо, което не всеки може да върши.

morfius
04-07-2013, 14:09

Ако не беше поредния опит за квалифициране, може би щях да си направя труда да обяснявам.

И ако някой очаква да получи смислена картина от медиите - еми мога само да му кажа добре дошъл в клуба (с цитат от друг такъв) ... и на първите митинги преди 24 години властта не се вслушваше в исканията на улицата, и тогава тя лъжеше и за броя на хората, и за произхода им и за исканията им и за всичко останало ...

Всяко поколение ще го открива наново това нещо за себе си ... защото едно е да го четеш във вестника, че властта лъжела и мажела, а друго е да присъстваш лично и да гледаш гледаш какво става на митинга, а после у вас да видиш в новините репортажа по телевизията, колко избирателно е сниман и да чуеш журналистите как "отразяват" събитието.

В тоя мач съм играл вече.

RPWWD
04-07-2013, 15:57
Вероятно казваш това, защото смяташ, че хората работещи в ИТ сектора са нещо като богоизбранници, нещо което се твърди и от статистическите данни, които периодично се сервират и според които този сектор претставлява относително голям дял от пазара на труда, има недостиг на специалисти и там заплатите са най-високи.
Да допуснем, че тове е вярно.
Помисли ли защо е така?
Защото тези хора са някакви галеници на съдбата или защото са придобили умения и вършат нещо, което не всеки може да върши.

Хора, които киснат по 8-12 часа на ден пред компа по задължение в никакъв случай не са галеници на съдбата, тъй като срещат големи проблеми в общуването с хората извън професионалните си задължения и интернет - познавам такива. В този ред на мисли се сещам за причината изтъкната от някакъв пич от протестиращите, който каза пред някаква телевизия, че покрай тия шествия се е съдрал от секс с полупияни хипарки, планинарки, скейтбордистки и други подобни девойки. Може и АйТитата да са решили да се включат в ганг-банга ;-)

Mind_Control
04-07-2013, 16:23
Хора, които киснат по 8-12 часа на ден пред компа по задължение в никакъв случай не са галеници на съдбата, тъй като срещат големи проблеми в общуването с хората извън професионалните си задължения и интернет - познавам такива. В този ред на мисли се сещам за причината изтъкната от някакъв пич от протестиращите, който каза пред някаква телевизия, че покрай тия шествия се е съдрал от секс с полупияни хипарки, планинарки, скейтбордистки и други подобни девойки. Може и АйТитата да са решили да се включат в ганг-банга ;-)

Личи ти че не си ходил на протеста нито веднъж.. Мини само за да видиш, за какво реално става въпрос, за да можеш после с пълно право да защитаваш тезата си. Иначе само говориш напразно.

RPWWD
04-07-2013, 16:36
Личи ти че не си ходил на протеста нито веднъж.. Мини само за да видиш, за какво реално става въпрос, за да можеш после с пълно право да защитаваш тезата си. Иначе само говориш напразно.

Няма нужда да минавам, те минават покрай мен докато си пия бирата в района на Университета привечер, оглеждам ги внимателно и с интерес, защото са наистина социален феномен ;-) Естествено, че не съм ходил, правителството не е направило още нищо, че да има за какво да се протестира, като изключим Делян Пеевски (него го уволниха вече), но протестите бяха започнали в миниатюрен размер още преди това, водени от платените агенти на Яне Янев и оня от НФСБ, забравих му името.

morfius
04-07-2013, 17:21
Няма нужда да минавам, те минават покрай мен докато си пия бирата в района на Университета привечер, оглеждам ги внимателно и с интерес, защото са наистина социален феномен ;-) Естествено, че не съм ходил, правителството не е направило още нищо, че да има за какво да се протестира, като изключим Делян Пеевски (него го уволниха вече), но протестите бяха започнали в миниатюрен размер още преди това, водени от платените агенти на Яне Янев и оня от НФСБ, забравих му името.

Само три примера: Бюрхан Абазов, замесен в скандални продажби на държавни имоти в защитени територии по морето, отново ще бъде заместник на земеделския министър. Чавдар Георгиев отново ще бъде втори в министерството на екологията, след като негов подпис стана една от причините Европейската комисия да започне наказателна процедура срещу България във връзка с Общия устройствен план на Царево. А Анна Янева, дясната ръка на Румен Овчаров, отново ще ръководи енергетиката.

Цялата им кадрова политика е пеевска... боклук до боклука и един психар за цвят.

nikolaaaay
04-07-2013, 18:54
Правителството на Орешарски се крепи ето на този човек.

Нещастнико Станишев, Подай Си Оставката! - Волен Сидеров преди да стане "отговорен" и "последователен". (http://www.youtube.com/watch?v=5PB0g-0LRlw)

Видеото е автентично.

---------- Post added at 18:51 ---------- Previous post was at 18:48 ----------

Искаш да кажеш, че ако видиш цигани да насилват твоя позната, това няма да наруши душевния ти мир.

---------- Post added at 18:54 ---------- Previous post was at 18:51 ----------

Само три примера:
Те са поне 33 примерите вече. От тези хора друго не можеше и да се очаква. Точно затова протестите почнаха от първия ден на правителството, а случай Пеевски само ги направи по-масови.

Susscrofa
04-07-2013, 18:54
Правителството на Орешарски се крепи ето на този човек.

Нещастнико Станишев, Подай Си Оставката! - Волен Сидеров преди да стане "отговорен" и "последователен". (http://www.youtube.com/watch?v=5PB0g-0LRlw)

Видеото е автентично.

---------- Post added at 18:51 ---------- Previous post was at 18:48 ----------

Искаш да кажеш, че ако видиш цигани да насилват твоя позната, това няма да наруши душевния ти мир.

Много ти е крив Сидеров сега нали?:BBQ:
Но когато крепеше ББ не ти беше крив.:)
Не си ли на протест, днес сутринта даже видях къде събираха част от протестиращите под строй:)
Случайно стана, но ги видях под строй.:)
Бях убеден, че сутрешните протести са организирани и добре платени.

nikolaaaay
04-07-2013, 18:57
Много ти е крив Сидеров сега нали?:BBQ:
Но когато крепеше ББ не ти беше крив.:)
Не си ли на протест, днес сутринта даже видях къде събираха част от протестиращите под строй:)
Бях убеден, че сутрешните протести са организирани и добре платени.
Винаги съм се удивлявал на хората, гласуващи за Юруш. Пък и той се обявяваше против мафията. Най-много лаеше против триглавата коалиция, а сега е част от нея.
Не ходя на всички протести, това е всеки ден и сутрин и вечер, вече повече от месец и то между работата. Не вярвам и някой да издържа да ходи всеки ден. Смятай колко хора протестират.

Susscrofa
04-07-2013, 18:58

Опитите да се омаловажи нечия теза, чрез охулване на изказващия я, се води тролене в нета, не виждам защо в реалния живот да го приемаме инак.

---------- Post added at 10:52 ---------- Previous post was at 10:49 ----------

Павлин не те кани на сбирка на БКП, нали?
Не троля, този текст е безумна тъпотия, това сравнение е безумна тъпотия. Сегашните протестиращи не са нито финансово състоятелни, нито интелигентни, а са просто костовисти реститути от миналото.:)
Да бяха протестирали срещу Костов, когато разсипа СДС.:BBQ:

nikolaaaay
04-07-2013, 19:01
Не троля, този текст е безумна тъпотия, това сравнение е безумна тъпотия. Сегашните протестиращи не са нито финансово състоятелни, нито интелигентни, а са просто костовисти реститути от миналото.:)
Сега всъщност най-много трябва да протестират социалистите, защото Серго затрива партията. Малко ми напомня на Горбачов, само дето онзи не съсипа и името си.

Susscrofa
04-07-2013, 19:03
Винаги съм се удивлявал на хората, гласуващи за Юруш. Пък и той се обявяваше против мафията. Най-много лаеше против триглавата коалиция, а сега е част от нея.
Не ходя на всички протести, това е всеки ден и сутрин и вечер, вече повече от месец и то между работата. Не вярвам и някой да издържа да ходи всеки ден. Смятай колко хора протестират.

Само София протестира.
Продължавам да твърдя, че оставка на правителството е безумна идея.
Протестът свърши своята работа и Пеевски е аут.
Протест и улица политика не прави, нито управлява държава.
Пак ще изпълзят всякакви хомота, безделници и анархисти, които искат да стават депутати.
СДС и Костов ще трябва да починат 4 години, такава в политическата ситуация, която сами си надробиха.:BBQ:

---------- Post added at 16:03 ---------- Previous post was at 16:01 ----------

Сега всъщност най-много трябва да протестират социалистите, защото Серго затрива партията. Малко ми напомня на Горбачов, само дето онзи не съсипа и името си.

Това е друга тема, в която съм убеден, че с теб ще сме на едно мнение.

nikolaaaay
04-07-2013, 19:19
Само София протестира.
Продължавам да твърдя, че оставка на правителството е безумна идея.
Протестът свърши своята работа и Пеевски е аут.
Протест и улица политика не прави, нито управлява държава.
Пак ще изпълзят всякакви хомота, безделници и анархисти, които искат да стават депутати.
СДС и Костов ще трябва да починат 4 години, такава в политическата ситуация, която сами си надробиха.:BBQ:
Пеевски е само едно доказателство за политиката, която водят БСП и ДПС. Също и за другарите от ВИС и СИК, които искаха да назначат за министри. Също и онзи, който не беше разбрал, че са го сложили за зам. министър.
Като говорим за безумия, на мен ми се вижда по-безумно да теглиш 2 милиарда за да намалиш народното недоволство. Все едно после тия заеми няма да ги връща народа, а "държавата".
Та, затова както съветва и Волен Сидеров... http://www.youtube.com/watch?v=5PB0g-0LRlw

---------- Post added at 19:16 ---------- Previous post was at 19:07 ----------

Бях убеден, че сутрешните протести са организирани и добре платени.Ог ДСБ си имат място близо до протестите и се събират преди да се влеят в множеството, но ти си решил, че са платени. ОК. Само, дето говориш от разстояние и се излагаш. Ако отидеш на някой протест, ще видиш, че 99% от хората няма как да са платени. Изключения може да има.

---------- Post added at 19:19 ---------- Previous post was at 19:16 ----------

СДС и Костов ще трябва да починат 4 години, такава в политическата ситуация, която сами си надробиха.
Костов ще почива доста по-дълго, защото напусна активната политика. СДС вече е само марка и техните привърженици ще трябва да се влеят някъде. За ДСБ и 4 години - не вярвам. Даже мисля, че те могат да излъчат следващия премиер още тази година.

dimitar_vd62
04-07-2013, 19:43
Кат гледам новините, голям купон се вихри в София - кафета-мафета , музиканти...А кабинета се е притеснил....

pavlin
04-07-2013, 19:49
Сегашните протестиращи не са нито финансово състоятелни, нито интелигентни, а са просто костовисти реститути от миналото.:)

И такива свързани със старата администрация и които се страхуват че ще си изгубят топлите местенца.

Susscrofa
04-07-2013, 19:56
Пеевски е само едно доказателство за политиката, която водят БСП и ДПС. Също и за другарите от ВИС и СИК, които искаха да назначат за министри. Също и онзи, който не беше разбрал, че са го сложили за зам. министър.
Като говорим за безумия, на мен ми се вижда по-безумно да теглиш 2 милиарда за да намалиш народното недоволство. Все едно после тия заеми няма да ги връща народа, а "държавата".
Та, затова както съветва и Волен Сидеров... http://www.youtube.com/watch?v=5PB0g-0LRlw

---------- Post added at 19:16 ---------- Previous post was at 19:07 ----------

Ог ДСБ си имат място близо до протестите и се събират преди да се влеят в множеството, но ти си решил, че са платени. ОК. Само, дето говориш от разстояние и се излагаш. Ако отидеш на някой протест, ще видиш, че 99% от хората няма как да са платени. Изключения може да има.

---------- Post added at 19:19 ---------- Previous post was at 19:16 ----------

Костов ще почива доста по-дълго, защото напусна активната политика. СДС вече е само марка и техните привърженици ще трябва да се влеят някъде. За ДСБ и 4 години - не вярвам. Даже мисля, че те могат да излъчат следващия премиер още тази година.

Моля те, не споменавай ВИС и СИК, едните 4 години бяха на власт.:)
Не си толкова тъп, нали?

---------- Post added at 16:56 ---------- Previous post was at 16:55 ----------

Кат гледам новините, голям купон се вихри в София - кафета-мафета , музиканти...А кабинета се е притеснил....

Е то това е целта, да се повесели народа.

nikolaaaay
04-07-2013, 20:03
И такива свързани със старата администрация и които се страхуват че ще си изгубят топлите местенца.
Ти пък това от Флорида как го разбра. Суската и РВД-то поне са минавали покрай протестите.

---------- Post added at 20:03 ---------- Previous post was at 20:00 ----------

Моля те, не споменавай ВИС и СИК, едните 4 години бяха на власт.:)
Не си толкова тъп, нали?[COLOR="Silver"]
Е, тогава за какво БСП слагат същите. Нали Боко беше много лош, мутра.

RPWWD
04-07-2013, 20:07
Само три примера: Бюрхан Абазов, замесен в скандални продажби на държавни имоти в защитени територии по морето, отново ще бъде заместник на земеделския министър. Чавдар Георгиев отново ще бъде втори в министерството на екологията, след като негов подпис стана една от причините Европейската комисия да започне наказателна процедура срещу България във връзка с Общия устройствен план на Царево. А Анна Янева, дясната ръка на Румен Овчаров, отново ще ръководи енергетиката.

Цялата им кадрова политика е пеевска... боклук до боклука и един психар за цвят.

Само ще ти кажа, че дори мой роднина-експерт в енергийният сектор комуто Румен Овчаров е личен враг и винаги, когато БСП дойде на власт го съкращава (сега стана същото), не вижда логика и смисъл от тези протести и е твърдо против тях.

Susscrofa
04-07-2013, 20:43
Ти пък това от Флорида как го разбра. Суската и РВД-то поне са минавали покрай протестите.

---------- Post added at 20:03 ---------- Previous post was at 20:00 ----------

Е, тогава за какво БСП слагат същите. Нали Боко беше много лош, мутра.

Нямам нищо общо с РВД.:) Това за протокола го пиша.

Този зам министър когато е бил на 21 е работил три месеца в офис на СИК:)
подчертавам в ОФИС.
Не е бил в силова бригада.:BBQ:
Надявам се да разбереш разликата, а и веднага го изтеглиха.

---------- Post added at 17:43 ---------- Previous post was at 17:43 ----------

Протестите са рехави.:BBQ:

Ранобудниче
04-07-2013, 23:06
Прасо, оливаш се.

morfius
04-07-2013, 23:54

Свиня, обиждаш хора които не познаваш!!!

nikolaaaay
05-07-2013, 00:27
Свиня, обиждаш хора които не познаваш!!!
Сефте

---------- Post added at 00:27 ---------- Previous post was at 00:12 ----------

[/COLOR]Протестите са рехави.:BBQ:

В тази връзка... ИКОНОМИЧЕСКИ ПРОТЕСТ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО! Да си платим сметките при следващото правителство. Законно е.

Явно е, че комунистите са се окопали във властта и само с възпитани протести на площада няма да пуснат кокала.
Нека да окажем ИКОНОМИЧЕСКИ НАТИСК върху тях. Ако се организираме добре ударът върху правителството ще е непосилен за тях, пък и в този вид протест ще могат да се включат много повече хора от цялата страна.

Идеята е до идването на следващото правителство ДА КУПУВАМЕ ВЪЗМОЖНО НАЙ-МАЛКО СТОКИ И УСЛУГИ. Това ще намали приходите от данъци и акцизи в бюджета и правителството ще разполага с по-малко пари за популистки решения. Освен това ще увеличи недоволството от страна на засегнатите търговци.
*Платете си сметките за вода и парно при следващото правителство. Има малки лихви, но е по-важното е, че е ЗАКОННО.
*Ако планирате покупка на телевизор, компютър или телефон - отложете я.
*Ако планирате ремонт - отложете го.
*Опитайте се да купувате по-малко гориво за автомобила си. От бензина и дизела в бюджета влизат значителни приходи под формата на акциз и ДДС.
*Купувайте възможно най-малко стоки и плащайте само неотложните сметки докато правителството не подаде оставка и го афиширайте така, че управляващите да знаят, че така ще бъде занапред.
Като страничен ефект от този протест може да спестите и някой лев, което също е от полза. При следващото правителство ще си наваксаме.

RPWWD
05-07-2013, 01:00
Сефте

---------- Post added at 00:27 ---------- Previous post was at 00:12 ----------

В тази връзка... ИКОНОМИЧЕСКИ ПРОТЕСТ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО! Да си платим сметките при следващото правителство. Законно е.

Явно е, че комунистите са се окопали във властта и само с възпитани протести на площада няма да пуснат кокала.
Нека да окажем ИКОНОМИЧЕСКИ НАТИСК върху тях. Ако се организираме добре ударът върху правителството ще е непосилен за тях, пък и в този вид протест ще могат да се включат много повече хора от цялата страна.

Идеята е до идването на следващото правителство ДА КУПУВАМЕ ВЪЗМОЖНО НАЙ-МАЛКО СТОКИ И УСЛУГИ. Това ще намали приходите от данъци и акцизи в бюджета и правителството ще разполага с по-малко пари за популистки решения. Освен това ще увеличи недоволството от страна на засегнатите търговци.
*Платете си сметките за вода и парно при следващото правителство. Има малки лихви, но е по-важното е, че е ЗАКОННО.
*Ако планирате покупка на телевизор, компютър или телефон - отложете я.
*Ако планирате ремонт - отложете го.
*Опитайте се да купувате по-малко гориво за автомобила си. От бензина и дизела в бюджета влизат значителни приходи под формата на акциз и ДДС.
*Купувайте възможно най-малко стоки и плащайте само неотложните сметки докато правителството не подаде оставка и го афиширайте така, че управляващите да знаят, че така ще бъде занапред.
Като страничен ефект от този протест може да спестите и някой лев, което също е от полза. При следващото правителство ще си наваксаме.

Коле, недей да призоваваш хората да се лишават, те и сега го правят, току виж се споминали от глад и жажда, и БиБи няма да има от кой да цица данъци и на кой да продава контрабандните си цигари ;-)

Susscrofa
05-07-2013, 08:57
Прасо, оливаш се.

Аз постоянно съм омазан и полят, така че не разбирам кога го правя.:BBQ:

Та с кое точно се оливам?

Mind_Control
05-07-2013, 17:05
Само ще ти кажа, че дори мой роднина-експерт в енергийният сектор комуто Румен Овчаров е личен враг и винаги, когато БСП дойде на власт го съкращава (сега стана същото), не вижда логика и смисъл от тези протести и е твърдо против тях.

Ами значи роднината ти е много тъп щом не вижда смисъл да паднат, знаеки как работят..

Susscrofa
05-07-2013, 19:22
Ами значи роднината ти е много тъп щом не вижда смисъл да паднат, знаеки как работят..

А ти знаеш ли как работят?:bath:

pavlin
05-07-2013, 20:03
Мнозинството от населението иска правителството да работи:

http://btvnews.bg/bulgaria/obshtestvo/60-iskat-kabinetat-da-prodalzhi-da-raboti-28-izbori-tuk-i-sega.html

RPWWD
05-07-2013, 22:57

Щом е стигнал до тези позиции, вече толкова години, без да е бил член на БКП, значи не е тъп. Ти можеш ли да кажеш същото за БиБи или Цвъцко ;-)

rossenvn
05-07-2013, 22:59

http://btvnews.bg/bulgaria/obshtestvo/60-iskat-kabinetat-da-prodalzhi-da-raboti-28-izbori-tuk-i-sega.html

Само като видя "експертът" Кольо Колев и картинката се избистря.

nikolaaaay
05-07-2013, 23:00

Пацо, Кольо Колев и неговата Медиана винаги предвижда победи на БСП. Той си е техен кадър. Ето какво беше прогнозирал преди изборите...

Социологът Кольо Колев прогнозира изборна победа на БСП
01.05.2013

”Моята прогноза, лично, е, че ГЕРБ ще падне под БСП.", заяви социологът Кольо Колев пред Нова телевизия.

Ето го по ТВ7 http://tv7.bg/dobro-utro/news/9756644.html

Ето го и в предаването на другата ТВ проститутка
http://www.slavishow.com/tag/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D0%BE-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B2/

Ето още от същия "социолог".

Кольо Колев: Това е правителство на надеждата
28.05.2013

Ето всъщност кой е поръчал това соц. проучване. Това дори не е тайна.
Това сочи социологическо проучване на агенция "Медиана", изготвено по поръчка на ТВ7 за реалното състояние в страната, представено от социолога Кольо Колев.

Прочети цялата статия тук: http://www.cross.bg/izbori-kolev-horata-1366365.html#axzz2YCdeYiCC

и съответно резултатите от проучването, поръчано от Делян Пеевски:

Според данните, над 60% от интервюираните не желаят предсрочни избори сега, докато не се даде шанс на кабинета "Орешарски" да покаже, че може да си свърши работата.
Според "Медиана" при евентуални избори сега БСП ще спечели 20% от вота, ГЕРБ 18,6%, ДПС 7,6%, а Атака едва 2,5%.

Прочети цялата статия тук: http://www.cross.bg/izbori-kolev-horata-1366365.html#ixzz2YCeKvQgR

С оглед на фактите, лично аз леко се съмнявам в резултатите, представени от "Медиана", а ти?

pavlin
05-07-2013, 23:12
Абе, ти се съмняваш във всяко нещо което не те устройва. Имаше и едно друго изследване което показваше че 80% подкрепят протестите но едва 35% от тях подкрепят оставка на правителството.

nikolaaaay
05-07-2013, 23:24
Щом е стигнал до тези позиции, вече толкова години, без да е бил член на БКП, значи не е тъп. Ти можеш ли да кажеш същото за БиБи или Цвъцко ;-)
Хайде да не падаме на нивото на първокласници. Този казал, онзи казал. Ти собствена глава нямаш ли да решиш сам.
Говорят за прозрачност, справедливост и национално обединение, за диалогичност.
Избират шеф на ДАНС за 15 минути една сутрин, без да го обсъдят дори в парламентарната си група.
Говорят за модерна европейска визия.
Лъжат най-безогледно президента, че ще има широк обществен дебат за ДАНС и на другия ден правят точно обратното.
Говорят, че управлението на Боко било авторитарно.
Верно е, обаче в момента не управлява БСП, а една малка група около Станишев. Толкова тесен кръг са, че зам. председателя на НС и военния министър са мъж и жена.
Говорят за социална справедливост, а в парламентарната им група е пълно с милионери. Няма лошо, че са богати, но да не се пишат социалисти.
Аз ги разбирам тези, които удрят кьоравото при всяко управление на БСП, познавам такива. Но тези дето вярват на приказките за соц. справедливости и, че ще вдигнат пенсиите ги съжалявам.

---------- Post added at 23:24 ---------- Previous post was at 23:19 ----------

Абе, ти се съмняваш във всяко нещо което не те устройва. Имаше и едно друго изследване което показваше че 80% подкрепят протестите но едва 35% от тях подкрепят оставка на правителството.
Ама чеки малко. Нали Кольо Колев обещава, че БСП ще е първа политическа сила на изборите. Тогава що не искат избори? Тамън ще стане по-стабилно правителството. Сега им е паднало да спечелят избори :rotfl:

pavlin
05-07-2013, 23:46
Ами защото едни нови избори ще забатачат още повече положенито в държавата. Има важни промени които трябва да се направят в енергетиката, в БДЖ, Пощите, ВМЗ Сопот и т.н. Затова и сега скачат тези на които интересите са засегнати. Другото е че хората около Ваньо и Надежда искат пак да влязат във власта и започнаха да разпъват локуми за демокрация и европейски ценности. Като че ли те са ги измислили и патентовали и само те могат да ги прилагат.

Бобби
06-07-2013, 00:41
Прасо, оливаш се.
:)))...като дойде в блатото прави едно изказване и до там.....след това месеци не се весва.....а тук му връзват.....затуй е така.

nikolaaaay
06-07-2013, 00:42
Ами защото едни нови избори ще забатачат още повече положенито в държавата. Има важни промени които трябва да се направят в енергетиката, в БДЖ, Пощите, ВМЗ Сопот и т.н. Затова и сега скачат тези на които интересите са засегнати. Другото е че хората около Ваньо и Надежда искат пак да влязат във власта и започнаха да разпъват локуми за демокрация и европейски ценности. Като че ли те са ги измислили и патентовали и само те могат да ги прилагат.
Приказки от 1001 нощ. По Конституция страната не остава без правителство никога. Служебно правителство може да се справи не по-зле от всяко друго.

pavlin
06-07-2013, 01:50
Приказки от 1001 нощ. По Конституция страната не остава без правителство никога. Служебно правителство може да се справи не по-зле от всяко друго.

Глупости на търкалета и изопачаване на нещата така както ни е угодно.

Susscrofa
06-07-2013, 15:30

Без парламент дори задника трудно ще си забършат, те едни избори не можаха да организират, бе Кольо.

Бобби
06-07-2013, 17:05
Тая държава няма да се оправи докато законодателството ни е пълен гаф.......всеки който е на власт си прави така законите, че след това като сдаде поста, да е света вода ненапита.
Трябва да стане така, че тези който ни управляваха последните 23-4 години....да изкарат и толкова в затвора....е тогава ще се оправят нещата...да ги питам аз откъде тия сарай, фирми, апартаменти, офшорки и т.н.....те са бъзлъовци и ако са пионки, сами ще издадът тези който им дърпат конците........
Е чехите на скоро....няма това онова, влезнаха баретите в парламента и хоп...тия момчета тук нещо са сгафили....а при нас се опитват да пробутат криминален тип за шеф а сигурноста!!!

gboiaj
06-07-2013, 19:05
Колкото и безмислено да ни се струва на моменти, трябва всеки да намери смелост да каже това, което мисли, аз в момента друг начин освен протестите не виждам, нека сме лумпени, наркомани и т.н - пък юнаците в къщи пред компа дращят ли дращят и пълнят гащите в синхрон с другаря Станишев.

pavlin
06-07-2013, 22:16
Ето това изречение обяснява всичко за протестите:

"Десният реформаторски блок – "играч" за първото място"
http://btvnews.bg/bulgaria/politika/desniyat-reformatorski-blok-igrach-za-parvoto-myasto.html

Събрали се пак едни умници да спасяват България или раздумка за лицемерието казано с други думи.

dimitar_vd62
06-07-2013, 23:09
Колкото и безмислено да ни се струва на моменти, трябва всеки да намери смелост да каже това, което мисли, аз в момента друг начин освен протестите не виждам, нека сме лумпени, наркомани и т.н - пък юнаците в къщи пред компа дращят ли дращят и пълнят гащите в синхрон с другаря Станишев.

Споко, не пълним гащите барабар със Станишев, тия дето дращим пред компа.Да не искаш да се грабна от Варна и да си взема квартира в София само за да пия кафе под прозорците на парламента.Ами пийте си кафетата ако искате до Нова година, на сегашните им все тая, нали виждаш и ти колко са притеснени.То голямо геройство правите.Някъде в другите държави -Турция, Гърция, Египет, Испания, да си видял протести на кафе с оркестър.Истината е че не знаем де ни сърби и по тази причина не знаем как да се начешем, или не ни стиска, да не стане като в Турция и Египет.Аз пък ако съм на Станишев даже ще се изгавря да пусна кафеджии с подноси да ви носят кафе.

gboiaj
07-07-2013, 10:27
Естествено, че не ни стиска, ние никога не сме били нация за разлика от тези , които споменаваш - в момента, в който скочиш моментално оставаш сам и биваш смачкан от мутри, ченгели и друга измет - то в тоя форум няма пет човека на едно мнение, камо ли в "обществото". Не искам да засегна никого лично с поста си - всички сме на едно дередже, независимо от пристрастията си, а и аз не бих мразил някого само защото мисли различно. Идеята на протестите е да им се покаже на всички (без изключение), че все още има хора с гражданска позиция, не агресори. Аз пък ако съм на Станишев щях да се погрижа за контрапротеста, че като гледам средната възраст, не е зле да има медицинско осигуряване и химическа тоалетна наблизо.

Susscrofa
07-07-2013, 20:24
Естествено, че не ни стиска, ние никога не сме били нация за разлика от тези , които споменаваш - в момента, в който скочиш моментално оставаш сам и биваш смачкан от мутри, ченгели и друга измет - то в тоя форум няма пет човека на едно мнение, камо ли в "обществото". Не искам да засегна никого лично с поста си - всички сме на едно дередже, независимо от пристрастията си, а и аз не бих мразил някого само защото мисли различно. Идеята на протестите е да им се покаже на всички (без изключение), че все още има хора с гражданска позиция, не агресори. Аз пък ако съм на Станишев щях да се погрижа за контрапротеста, че като гледам средната възраст, не е зле да има медицинско осигуряване и химическа тоалетна наблизо.

За интелектуалното ниво на една нация се съди по отношението към:
1. Децата
2. Възрастните хора
3. Гробищните паркове

Това беше само за сведение.
Не мисля, че трябва да съм на едно мнение с теб.
А и мисля, че протестиращите са тези, които не подкрепят мнозинството.:big_beer:

dimitar_vd62
07-07-2013, 20:34
Радвам се за контрапротеста за щото се видя контингента на столетницата.За щастие младите хора не са болшинство мо мои впечатлиния.Колкото до гражданската позиция, да има хора с такава, но партията майка никога не е идвала на власт по честен път и упорството на Станишев само показва че отчаяно искат да се задържат на власт.Поради това няма да се дадат без бой.Не съм сеирджия, но мисля че кафе се пие с приятели, да си отвориш сутрин очите и след добре свършена работа.Доброволно сдадена власт няма, някак си е противоестествено, не знам да има в историята смяна на режим или строй без принуда под една или друга форма.Ако наистина мислят за народа трябваше досега да се съобразят с волята му, 24 дена кафеени протести не загатват дори за мисъл за оставка.

Susscrofa
07-07-2013, 21:04
Чух, че днес изгонили от протеста група издигнала плакат за оставката на Плевнелиев.
Та се зачудих, този протест граждански ли е, или политически?

Аз знам отговора.:)

п.с. Чакай да не пиша такива неща, че пак ще ме предупредят, че се оливам.:big_beer:

Митак, не си позволявай да определяш по възраст правото на глас. Това е дискриминация.

pavlin
07-07-2013, 22:23
Митак, не си позволявай да определяш по възраст правото на глас. Това е дискриминация.

Още повече, че с възрастта човек става по-мъдър.

RPWWD
07-07-2013, 23:42
Така и така нещата отиват на към гражданска война, поне във форума не е лошо тая дискусия да се прекрати.
Моля модераторите да заключат тази тема, Николай успя да направи достатъчно реклама на ББ и Костов в сайта, не знам дали да не го прехвърлите в отдела "Платени обяви" :busted_cop:
Тази тема е като ЦСКА - Левски, дизел - бензин и прочее.

dimitar_vd62
07-07-2013, 23:56
[QUOTE=Susscrofa;1226934]......
Митак, не си позволявай да определяш по възраст правото на глас. Това е дискриминация.[/QUOTE/]

То на тях си им е навик, носталгия по минали времена.Изобщо нямат връзка с действителността.

Ранобудниче
07-07-2013, 23:58
Още повече, че с възрастта човек става по-мъдър.

Така е - никнат му мъдреци.

А след определена възраст - може и втори кат зъби.

@ Дивото прАсе: Дарлинг, понякога ме вкарваш в дилема дали на теб някой не ти плаща да ги плещиш тия.

Съгласих се с оная работа за децата, възрастните и гробищните паркове. Но покрай смисленото успяваш да наринеш толкоз хумор, че човек (колкото и старателно да чете), е способен да пропусне онуй, що е присъщо на възрастта след поникването на мъдреците.

Блажени тези, на които никога не никнат.

pavlin
08-07-2013, 00:54
И все пак мъдростта не за всеки. Като всяко правило си има и изключения.

Susscrofa
08-07-2013, 09:07
Така е - никнат му мъдреци.

А след определена възраст - може и втори кат зъби.

@ Дивото прАсе: Дарлинг, понякога ме вкарваш в дилема дали на теб някой не ти плаща да ги плещиш тия.

Съгласих се с оная работа за децата, възрастните и гробищните паркове. Но покрай смисленото успяваш да наринеш толкоз хумор, че човек (колкото и старателно да чете), е способен да пропусне онуй, що е присъщо на възрастта след поникването на мъдреците.

Блажени тези, на които никога не никнат.

Винаги съм вярвал в еволюцията.
Виждам, че не те подминава и теб.
Не очаквах толкова рано да напишеш това, но знаех, че рано или късно ще се случи.
Не, дарлинг, никой не ми плаща.

Мъдреците никнат последни, но първи се скапват.

gboiaj
08-07-2013, 09:18
Темата наистина прилича на Левски - ЦСКА...аз спирам да пиша и пак казвам нищо лично:big_beer:

Ранобудниче
08-07-2013, 13:05
Винаги съм вярвал в еволюцията.
Виждам, че не те подминава и теб.
Не очаквах толкова рано да напишеш това, но знаех, че рано или късно ще се случи.
Не, дарлинг, никой не ми плаща.

Мъдреците никнат последни, но първи се скапват.

Видях и двете версии.

Едва ли е нужно да ти обяснявам - ти знаеш: единствената причина до напиша това, което смяташ за плод на еволяция, бе да усетиш онова, което и аз, докато четях обобщенията ти за платените протести. Когато аз ходя там, никой не ми плаща. И не съм длъжна да чета обратното и то от хора, които съм кредитирала с доверие.

Ако сееш мрак, няма да пожънеш слънце. Ако сееш обида, не може да очакваш благодарности.

Намали обобщенията и няма да те щипя.

Susscrofa
08-07-2013, 15:23
Видях и двете версии.

Едва ли е нужно да ти обяснявам - ти знаеш: единствената причина до напиша това, което смяташ за плод на еволяция, бе да усетиш онова, което и аз, докато четях обобщенията ти за платените протести. Когато аз ходя там, никой не ми плаща. И не съм длъжна да чета обратното и то от хора, които съм кредитирала с доверие.

Ако сееш мрак, няма да пожънеш слънце. Ако сееш обида, не може да очакваш благодарности.

Намали обобщенията и няма да те щипя.

Мисля, че няколко пъти писах, че вечерните протести са спонтанни.
Аз дори ги подкрепях, когато беше ясно за какво са. Сега не знам за какво са.
п.п. Ощипи ме, може да ми подейства оздравително.

Бобби
08-07-2013, 17:08
Е па щипете се......:smartass:
http://www.folk-bg.eu/play:d465e7cd6

nikolaaaay
08-07-2013, 18:41
Мисля, че няколко пъти писах, че вечерните протести са спонтанни.
Аз дори ги подкрепях, когато беше ясно за какво са. Сега не знам за какво са.
Ти сигурно си единственият, който не знае за какво са.

---------- Post added at 18:41 ---------- Previous post was at 18:33 ----------

За интелектуалното ниво на една нация се съди по отношението към:
1. Децата
2. Възрастните хора
3. Гробищните паркове

Това беше само за сведение.
Не мисля, че трябва да съм на едно мнение с теб.
А и мисля, че протестиращите са тези, които не подкрепят мнозинството.:big_beer:
Ти няма ли да разбереш най-накрая, че пенсиите не ги вдига Олигарски, нито Борисов, нито Костов. Пенсиите ги вдигат тия на площада пред МС. Колкото повече от тях напуснат България - толкова по-ниски пенсии, толкова по-малко деца, толково повече мангали и простаци на човек от населението.
Доценти по икономика като Олигарски болл Той е заменим, за разлика от тези, които протестират срещу него. Ходи и виж поне веднъж за какво става дума. На площада минават десетки хиляди хора и след това няма един боклук. Ако има наркомани и алкохолици, те са 1 на 1000.

PSAVOV
08-07-2013, 22:08
Ти сигурно си единственият, който не знае за какво са.

---------- Post added at 18:41 ---------- Previous post was at 18:33 ----------

Ти няма ли да разбереш най-накрая, че пенсиите не ги вдига Олигарски, нито Борисов, нито Костов. Пенсиите ги вдигат тия на площада пред МС. Колкото повече от тях напуснат България - толкова по-ниски пенсии, толкова по-малко деца, толково повече мангали и простаци на човек от населението.
Доценти по икономика като Олигарски болл Той е заменим, за разлика от тези, които протестират срещу него. Ходи и виж поне веднъж за какво става дума. На площада минават десетки хиляди хора и след това няма един боклук. Ако има наркомани и алкохолици, те са 1 на 1000.Ти пък стана голям разбирач! Като викаш там на протеста замислял ли си се, че без правителство ще завържеш ! Или теб ти е изгодно да е анархия? Бягай стани ти министър като разбираш толкова много !Или си дай-задника на този, който плаща , но след като свалиш правителството и ти стане още по-шибано да не се скриеш като всички мишки от протеста! Смешници ! Където стадото там и те ! Както ти можеш да слагаш под общ знаменател и да викаш червени боклуци без да ме познаваш мен ! Така и аз те слагам по общ знаменател с тези боклуци платени от протеста! Лека вечер и приятно излагане на протеста!

nikolaaaay
08-07-2013, 23:29
Ти пък стана голям разбирач! Като викаш там на протеста замислял ли си се, че без правителство ще завържеш !
На такива постове само ignore :cheers:

nikolaaaay
09-07-2013, 01:14
А дано, ама надали.

---------- Post added at 01:14 ---------- Previous post was at 01:10 ----------

:calc:

http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=116443&d=1373321555

pavlin
09-07-2013, 01:27
Още някои истини:

Антропологът Достена Лаверн: Протестите може да са манипулирани

Достена Лаверн смята, че в България има неправителствени организации, които не защитават интереса на гражданите, а по-скоро се занимават с "политическо инженерство".
Персонално българските think tanks са т.нар. неправителствени организации: Център за либерални стратегии, Център за изследване на демокрацията, Институт за пазарна икономика, Център за социални практики, Център за икономическо развитие, Институт за регионални и международни отношения и разбира се Институт "Отворено общество" и т.н., или според авторката онези техни представители, които пълнят медиите и „рецитират по комсомолски заучени” безспорни истини за живота. Достена Лаврен достига до това да нарече тези think tanks "деца на Сорос" заради финансирането, което голяма част от тях получават по различни програми от институт "Отворено общество", основан от Джордж Сорос.

Изследването на Лаверн претендира освен за актуалност, но и за тежест и сериозност по материята. Това е дисертация, защитена с отличен пред Академията по социални науки (EHSS) в Париж през 2008 г. Оценката е поставена от 7-членна комисия от представители на пет френски, един български и един американски университет.[1]

nikolaaaay
09-07-2013, 08:52
Г-жа Достен[a] Ангелова Лаверн е дъщеря на Мария Пиргова, политолог и политически съветник на президента Първанов и съветник в правителството на Жан Виденов. Същата се представя за френски експерт като забравя да обяви българското си име...
Ето какво пише в книгата си „Експертите на прехода” - По времето на Жан влизах в Министерски съвет, когато си поисках, защото бях наела много от работещите там още по времето на Беров [иронична усмивка].

И коментарите за книгата й: Защо определям книгата като „нечистоплътна”? След като г-жа Ангелова Лаверн си позволява лукса да се рови в биографиите на разни живи хора, нейни съвременници, да би била толкова добра, че да представи и своята автобиография.

CHILIEV
09-07-2013, 10:26
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1016373_10151463248952271_619695611_n.jpg

Susscrofa
09-07-2013, 10:46
Явно плащат вече и за правене на комикси.
Имаме и безпрецедентна намеса на двама посланници, които изведнъж сега се загрижиха за мафиотизирането на държавата, защо ли?

rossenvn
09-07-2013, 11:10
Ти пък стана голям разбирач! Като викаш там на протеста замислял ли си се, че без правителство ще завържеш ! Или теб ти е изгодно да е анархия? Бягай стани ти министър като разбираш толкова много !Или си дай-задника на този, който плаща , но след като свалиш правителството и ти стане още по-шибано да не се скриеш като всички мишки от протеста! Смешници ! Където стадото там и те ! Както ти можеш да слагаш под общ знаменател и да викаш червени боклуци без да ме познаваш мен ! Така и аз те слагам по общ знаменател с тези боклуци платени от протеста! Лека вечер и приятно излагане на протеста!

Не е лошо и ти да се образоваш. Правителство ще има, нищо че ще е пак служебно, та не се плаши от анархия, тя е точно сега, след като с месеци не могат да се изберат зам. министри и обласни управители, а избраните изкараха хората на улицата, защото са престъпници. От демократични процедури като избори се плашат само тези, които са сигурни, че ще си платят за наглостта и безпринципността, която показаха при съставянето на последното правителство. Добре работи пропагандата, щом има толкова много уплашени, че след като се махне олигарски и държавата ще пропадне. Напротив! Може и да спестим милиардите, които сега се канят да налеят в умрели предприятия като ВМЗ, милиарди, които са прикривани с измислени аргументи, при положение, че бюджета се изпълнява по план. Но нали са комунисти - трябва да се раздават пари. Че после бабите и не особено интелигентните да ходят да ги избират. Лошото е, че тези, които наричаш боклуци протестират и за твоето бъдеще. Тези хора са се осмелили да покажат, че в България има мислещи и може някога да имаме гражданско общество. Та ако можеш се замисли кой е боклука, дали не си ти? Иначе е лесно да се слуша пропагандата, че били платени, че били 3000. Само че във Варна комуниста загуби, при положение, че досега ГЕРБ не са печелили с техен кандидат. Толкова много са отвратени хората от гнусотиите напоследък, че предпочетоха мутрата Борисов.

RPWWD
09-07-2013, 11:13
На такива постове само ignore :cheers:

Ignore трябва за цялата тема, защото си е една политическа реклама. По разните новинарски сайтове има платени коментатори, които пишат провокативни постове и насърчават трафика или пък изпълняват директна политическа поръчка за формиране на обществено мнение.
След като вече толкова дни упорстваш в нея почвам да се питам от кои точно си?
п.п. Фактът, че модераторката на раздела ходи на шествията на застаряващите хипстъри, не е оправдание да се позволява постването на "комикси" с откровени псувни ;-)

Susscrofa
09-07-2013, 11:31
А матричарят би казал: "Разделяй и владей".

Mind_Control
09-07-2013, 11:57
Явно плащат вече и за правене на комикси.
Имаме и безпрецедентна намеса на двама посланници, които изведнъж сега се загрижиха за мафиотизирането на държавата, защо ли?

Сигурно и на тях им дават по 100 лв на ден :D Нали се сещаш, колко уникално смешно и жалко е това, което намекваш за посланниците и то на двете най могъщи европейски държави- Франция и Германия.

DerMeister
09-07-2013, 12:19
Наистина не разбирам защо е толкова трудно за някои да повярват, че има хора, които протестират, изразяват позиция, правят плакати, комикси и т.н. без да им е платено.

ecotronic
09-07-2013, 13:11
Наистина не разбирам защо е толкова трудно за някои да повярват, че има хора, които протестират, изразяват позиция, правят плакати, комикси и т.н. без да им е платено.

Защото, ако проумеят това, ще трябва да си отговорят и на въпроса защо пък те нищо не правят.
Изобщо много е удобно да си цъкаш на една клавиатура, да си мрънкориш непрекъснато затова, колко е несправедлив светът около теб и да чакаш някой друг да ти реши проблемите.

Susscrofa
09-07-2013, 13:32
Сигурно и на тях им дават по 100 лв на ден :D Нали се сещаш, колко уникално смешно и жалко е това, което намекваш за посланниците и то на двете най могъщи европейски държави- Франция и Германия.

Много си първичен в четенето.
Разбира се, че посланниците пишат заради други интереси, а не за сто кинта.
Не искам сега да ти пиша за какви интереси става дума, че ще сменим темата рязко.

---------- Post added at 10:32 ---------- Previous post was at 10:29 ----------

Протестът е спонтанен, но не и комиксите, декларациите и като цяло командирско-комсомолската дейност в нета, в това число и в нашия форум.
Накрая пак ще сме с пръст в уста, аз този филм съм го гледал.

Mind_Control
09-07-2013, 13:49
Много си първичен в четенето.
Разбира се, че посланниците пишат заради други интереси, а не за сто кинта.
Не искам сега да ти пиша за какви интереси става дума, че ще сменим темата рязко.

---------- Post added at 10:32 ---------- Previous post was at 10:29 ----------

Протестът е спонтанен, но не и комиксите, декларациите и като цяло командирско-комсомолската дейност в нета, в това число и в нашия форум.
Накрая пак ще сме с пръст в уста, аз този филм съм го гледал.

Естествено, че те си защитават интереса на собствените държави. Хубавото в случая е, че той съвпада с интереса на повечето българи. Какво ще стане, след като падне Орешарски не знам, но знам, че БСП и ДПС със сигурност не трябва да са във властта, щото и тоя филм сме го гледали няколко пъти при това и винаги завършва по един и същи начин.

Susscrofa
09-07-2013, 14:19
Естествено, че те си защитават интереса на собствените държави. Хубавото в случая е, че той съвпада с интереса на повечето българи. Какво ще стане, след като падне Орешарски не знам, но знам, че БСП и ДПС със сигурност не трябва да са във властта, щото и тоя филм сме го гледали няколко пъти при това и винаги завършва по един и същи начин.

И къде бяха тези посланници, когато 4 години ни управляваше олигархията на олигархиите? Не искам и по-силни думи да ползвам. Къде бяха тогава?
Интересът на София не е интересът на страната. Тълпата излиза за конкретни цели, а не с кошница с неясни желания.
Според теб нормално ли е синдикат да заплашва със стачка, защото иска промяна в конституцията.....хахахаха. Циркът, който се разиграва е уникален, по-смешен дори и от февруарския.

BLUE1
09-07-2013, 14:23
И къде бяха тези посланници, когато 4 години ни управляваше олигархията на олигархиите? Не искам и по-силни думи да ползвам. Къде бяха тогава?
Интересът на София не е интересът на страната. Тълпата излиза за конкретни цели, а не с кошница с неясни желания.
Според теб нормално ли е синдикат да заплашва със стачка, защото иска промяна в конституцията.....хахахаха. Циркът, който се разиграва е уникален, по-смешен дори и от февруарския.

Прасе, ти платен или доброволен трол си?! Не ми отговаряй, сетих се! :tooth:

Susscrofa
09-07-2013, 14:39
Прасе, ти платен или доброволен трол си?! Не ми отговаряй, сетих се! :tooth:

А ти умен или тъп шапкар си, сетих се не ми казвай.:)

BLUE1
09-07-2013, 14:51
А ти умен или тъп шапкар си, сетих се не ми казвай.:)

Може да си трол, но не си прост! Знам, че си се сетил! А, какво е "шапкар"?

Susscrofa
09-07-2013, 15:09
Може да си трол, но не си прост! Знам, че си се сетил! А, какво е "шапкар"?

Шапкар е нарицателно за човек работещ във военизирани структури. /под пагон/:)
Никой не ми плаща, изразявам лична позиция.
Протестът имаше смисъл до оттеглянето на Пеевски. После трябваше да се приберем и при пореден гаф пак да шокаме ряпата и да набиваме канчета.

pavlin
09-07-2013, 15:11
Г-жа Достен[a] Ангелова Лаверн е дъщеря на Мария Пиргова, политолог и политически съветник на президента Първанов и съветник в правителството на Жан Виденов. Същата се представя за френски експерт като забравя да обяви българското си име...
Ето какво пише в книгата си „Експертите на прехода” - По времето на Жан влизах в Министерски съвет, когато си поисках, защото бях наела много от работещите там още по времето на Беров [иронична усмивка].

И коментарите за книгата й: Защо определям книгата като „нечистоплътна”? След като г-жа Ангелова Лаверн си позволява лукса да се рови в биографиите на разни живи хора, нейни съвременници, да би била толкова добра, че да представи и своята автобиография.

Ти може да пишеш каквото си искаш но това което твърди госпожата си е самата истина. Доказателство са ежедневните появи на разни експертчета от разни институти за изследване на незнам си какво по различните медии. Как мислиш, кои плаща за издръжката на тези НПО и мислиш ли че този който плаща го прави от благотворителност. Същите тези НПО отказаха и среща с Орешарски, защото целта им е да сменят това правителство и да проектират друго на тях угодно.

Ето и едно интевю:
http://bnr.bg/sites/horizont/Shows/Current/12plus3/society/Bulgaria/Pages/0807%20Dostena%20Lavern.aspx

---------- Post added at 12:11 ---------- Previous post was at 12:09 ----------

Протестът имаше смисъл до оттеглянето на Пеевски. После трябваше да се приберем и при пореден гаф пак да шокаме ряпата и да набиваме канчета.

Още шапкар е такъв където го стяга шапката, но не си признава.

DerMeister
09-07-2013, 15:22
Ти може да пишеш каквото си искаш но това което твърди госпожата си е самата истина.
Супер наивни са нещата, които говориш.
Нали по същата логика въпросната Лаврен е платена от твоите червени приятели.

Хората не са за смяната на БСП с ГЕРБ или СДС. Хората са против цялата политическа сган, която се надцаква, за да се добера до власт.

И поредното очеизваждащо безумие:
"С избора на Делян Пеевски за председател на ДАНС беше подценено общественото мнение."
Изборът на Пеевски не е определен като абсолютно грешен, безумен и граничещ с подигравка към институциите. Просто е подценено общественото мнение, иначе всичко е ок?!?!?!?!

Susscrofa
09-07-2013, 15:27

Хората не са за смяната на БСП с ГЕРБ или СДС. Хората са против цялата политическа сган, която се надцаква, за да се добера до власт.

И поредното очеизваждащо безумие:
"С избора на Делян Пеевски за председател на ДАНС беше подценено общественото мнение."
Изборът на Пеевски не е определен като абсолютно грешен, безумен и граничещ с подигравка към институциите. Просто е подценено общественото мнение, иначе всичко е ок?!?!?!?!

Чие обществено мнение?
Това ми звучи като:"В името на народа".

BLUE1
09-07-2013, 15:31

Сега ми се изясни идеята ти, но си в грешка! Аз не работя във военизирана структора....е старшина от запаса съм, но едно време всички задължително ходихме в казармата.
А за другото няма да споря защото знам, че просто тролиш. Та като стана дума за гафове, как ще коментираш ново назначеният шеф на "Кинтекс", а преди това на Иванов за зам. министър на МВР, а на Иван Данов, а на Мукадес Налбант, а ту появяващата се, ту изчезваща дупка в бюджета, а избора на Болен за председател на комисията по ......и ЕТИКА, а зам. правосъдните несбъднали се министри, а набързо приетите поправки в закона за хазарта и връщането на монопола в ръцете на Черепа.......кой всъщност му дърпа конците на Орешарски. И преди да ми дадеш за пример предишното управление не забравяй, че тези дойдоха като по- добрата алтернатива на тях.
На теб Прасе не ти ли писна от лицемерието и лъжата в която преминава живота ни???

pavlin
09-07-2013, 15:39

Наивни другия път, тези НПО са организатори на целият ни преход от последните 24 години.

Susscrofa
09-07-2013, 16:30
Сега ми се изясни идеята ти, но си в грешка! Аз не работя във военизирана структора....е старшина от запаса съм, но едно време всички задължително ходихме в казармата.
А за другото няма да споря защото знам, че просто тролиш. Та като стана дума за гафове, как ще коментираш ново назначеният шеф на "Кинтекс", а преди това на Иванов за зам. министър на МВР, а на Иван Данов, а на Мукадес Налбант, а ту появяващата се, ту изчезваща дупка в бюджета, а избора на Болен за председател на комисията по ......и ЕТИКА, а зам. правосъдните несбъднали се министри, а набързо приетите поправки в закона за хазарта и връщането на монопола в ръцете на Черепа.......кой всъщност му дърпа конците на Орешарски. И преди да ми дадеш за пример предишното управление не забравяй, че тези дойдоха като по- добрата алтернатива на тях.
На теб Прасе не ти ли писна от лицемерието и лъжата в която преминава живота ни???

Отдавна ми е писнало.
Но промените стават по друг начин. Революциите и рестартът на системата нищо няма да променят. Като спихне революционния дух и пак ще изпълзят онези, които винаги убиват децата на революцията.
Система се променя от вътре, бавно, поетапно, системно. Всеки един от нас трябва да променя системата, дали на работното си място, дали членувайки в партии или други организации, все тая.
Всичко останало е краткотрайно.

rossenvn
09-07-2013, 17:43
Някой от подкрепящите правителството може ли да обясни защо Милер получи докторска титла в нарушение на всички правила?

pavlin
09-07-2013, 17:59
Някой от подкрепящите правителството може ли да обясни защо Милер получи докторска титла в нарушение на всички правила?

Ами защото бил народен лечител.

nikolaaaay
09-07-2013, 18:30
Протестът не е само заради личността на Пеевски. Протестът е защото не искаме да се води политиката, която БСП води последните години.
1. Не искаме шеф на ДАНС да се избира за 15 минути без обсъждане дори в групата на БСП.
2. Не искаме трескаво да се преправят закони, заради един човек - както бяха прехвърлени ГДБОП в ДАНС.
3. Не искаме отговорните политически лидери да лъжат президента най-безочливо, че ще има задълбочен дебат относно кандидатурата за ДАНС и после да правят нещо съвършено различно.
4. Не искаме неясни капитали да управляват най-сериозната структура по сигурността на България.
5. Не искаме премиер - кукла на конци, който не може да взима политически решения, не носи отговорност и не е ясно точно кой го командва.
6. Не искаме българската история да се променя заради ДПС.
7. Не искаме ислямистки интереси да определят учебния план в българските училища.
8. Не искаме когато откраднат колата на гражданин, съдът да взима решения за 4 години евентуално, а за Лукойл да се самосезира и да вземе решение за 30 минути.
9. Не искаме прокуратурата да е свободен електрон - институция без началник или с началник, който плати най-много.
10. Не искаме мафията да ни манипулира чрез дългия си списък с медии като някакви безмозъчни хлебарки с абсурдни теории и "факти", целящи да ни внушат, че всички са маскари и затова няма смисъл да гласуваме.

Ето я днешната лъжа, публикувана на сайта vsekiden.com на Пеевски:
Ивет Добромирова лапна супер апартамент на опашката на Коня (http://www.vsekiden.com/136960)
Веднага атакуват президента, само защото тази му била позната. По същия начин изливат помия по всичките си опоненти през годините, за да могат да стигат до властта и да крадат. После инвестират откраднатото в медии, за да манипулират и да изкарват абсурдните си корупционни схеми като Белене и Цанков Камък много смислени.
Това е най-голямата опасност пред България и трябва да се спре колкото е възможно по-скоро!

rossenvn
09-07-2013, 18:41
Ами защото бил народен лечител.

Това са обясненията и за Пеевски и за всички други герои. Наистина лекуват - лекуват народа от летаргия и се надявам тези назначения и подобно лизане на руски задници да продължи, само така ще може да се продължи с лечението...

pavlin
09-07-2013, 19:15
Това са обясненията и за Пеевски и за всички други герои. Наистина лекуват - лекуват народа от летаргия и се надявам тези назначения и подобно лизане на руски задници да продължи, само така ще може да се продължи с лечението...

Да бе да, старата песен на старите муцуни. За всичко е виновна Русия.

---------- Post added at 16:15 ---------- Previous post was at 16:04 ----------

Ивет Добромирова лапна супер апартамент на опашката на Коня (http://www.vsekiden.com/136960)

Едва ли е лъжа, ами по-скоро част от действителността. Крадеца вика "Дръжте крадеца". Олигархията вика " Спрете олигарсите".

nikolaaaay
09-07-2013, 19:42
Едва ли е лъжа, ами по-скоро част от действителността. Крадеца вика "Дръжте крадеца". Олигархията вика " Спрете олигарсите".
Не знам дали е лъжа, но покупката на апартамент със сигурност не е престъпление. Ако имат доказателства за престъпления - да ги дадат в МВР, както са длъжни по закон, а не да пишат статиики за объркване на хората. Защо излиза точно сега тази "информация" и точно в медиите на мафията?!

pavlin
09-07-2013, 19:57
Не знам дали е лъжа, но покупката на апартамент със сигурност не е престъпление. Ако имат доказателства за престъпления - да ги дадат в МВР, както са длъжни по закон, а не да пишат статиики за объркване на хората. Защо излиза точно сега тази "информация" и точно в медиите на мафията?!

Ами като не знаеш че е лъжа, защо казваш че е лъжа и защо да не си пишат във вестниците за хора които са известни в обществото. Нека да се знае кой кой е.

nikolaaaay
09-07-2013, 20:05
Ами като не знаеш че е лъжа, защо казваш че е лъжа и защо да не си пишат във вестниците за хора които са известни в обществото. Нека да се знае кой кой е.
От медиите на Пеевски много добре ще разбереш кой кой е, да знаеш.

rossenvn
09-07-2013, 20:47
Да бе да, старата песен на старите муцуни. За всичко е виновна Русия.

---------- Post added at 16:15 ---------- Previous post was at 16:04 ----------

Отвори си очите, слепецо!

Susscrofa
09-07-2013, 21:28
Отвори си очите, слепецо!

Хахаахахаха, кой не вИдИ.:tooth:

---------- Post added at 18:28 ---------- Previous post was at 18:25 ----------

Протестът не е само заради личността на Пеевски. Протестът е защото не искаме да се води политиката, която БСП води последните години.
1. Не искаме шеф на ДАНС да се избира за 15 минути без обсъждане дори в групата на БСП.
2. Не искаме трескаво да се преправят закони, заради един човек - както бяха прехвърлени ГДБОП в ДАНС.
3. Не искаме отговорните политически лидери да лъжат президента най-безочливо, че ще има задълбочен дебат относно кандидатурата за ДАНС и после да правят нещо съвършено различно.
4. Не искаме неясни капитали да управляват най-сериозната структура по сигурността на България.
5. Не искаме премиер - кукла на конци, който не може да взима политически решения, не носи отговорност и не е ясно точно кой го командва.
6. Не искаме българската история да се променя заради ДПС.
7. Не искаме ислямистки интереси да определят учебния план в българските училища.
8. Не искаме когато откраднат колата на гражданин, съдът да взима решения за 4 години евентуално, а за Лукойл да се самосезира и да вземе решение за 30 минути.
9. Не искаме прокуратурата да е свободен електрон - институция без началник или с началник, който плати най-много.
10. Не искаме мафията да ни манипулира чрез дългия си списък с медии като някакви безмозъчни хлебарки с абсурдни теории и "факти", целящи да ни внушат, че всички са маскари и затова няма смисъл да гласуваме.

Веднага атакуват президента, само защото тази му била позната. По същия начин изливат помия по всичките си опоненти през годините, за да могат да стигат до властта и да крадат. После инвестират откраднатото в медии, за да манипулират и да изкарват абсурдните си корупционни схеми като Белене и Цанков Камък много смислени.
Това е най-голямата опасност пред България и трябва да се спре колкото е възможно по-скоро!

Точките са ти предимно за Пеевски.:tooth:
Срещу ББ само Пеевски може да извадиш, на едно ниво са.:tooth:
Предпочитам да се краде и да остават ПРОИЗВОДСТВЕНИ мощности отколкото да се краде и да остават некачествени магистрали:tooth:
Кои сте тия НИЕ бе Ники, какви сте вие, кой стои зад вас?
Дай да си поговорим за медиите от другата страна:)
Тези които оплюват Сидеров, че ходил с пищов, а не плюеха ББ, когато сам караше колите на НСО :)))))).
На него му пипаха бицепса.
За него ли се бориш бе Ники?

BLUE1
09-07-2013, 21:52
Хахаахахаха, кой не вИдИ.:tooth:

---------- Post added at 18:28 ---------- Previous post was at 18:25 ----------

Точките са ти предимно за Пеевски.:tooth:
Срещу ББ само Пеевски може да извадиш, на едно ниво са.:tooth:
Предпочитам да се краде и да остават ПРОИЗВОДСТВЕНИ мощности отколкото да се краде и да остават некачествени магистрали:tooth:
Кои сте тия НИЕ бе Ники, какви сте вие, кой стои зад вас?
Дай да си поговорим за медиите от другата страна:)
Тези които оплюват Сидеров, че ходил с пищов, а не плюеха ББ, когато сам караше колите на НСО :)))))).
На него му пипаха бицепса.
За него ли се бориш бе Ники?

Троле, тролчо :th_up:

Susscrofa
09-07-2013, 21:54
Троле, тролчо :th_up:

Газ ли изпусна?

BLUE1
09-07-2013, 22:07
Газ ли изпусна?

Щом се приемаш за газ, нямам против троле!

Susscrofa
09-07-2013, 22:16
Щом се приемаш за газ, нямам против троле!

Ааа, явно си се оригнал, извинявай заблудих се:tooth:

BLUE1
09-07-2013, 22:18
Ааа, явно си се оригнал, извинявай заблудих се:tooth:

Тролчо, пиян ли си, или просто така си пишеш....ах червен палав мушморок такъв....троли, троли...

Susscrofa
09-07-2013, 22:23
Тролчо, пиян ли си, или просто така си пишеш....ах червен палав мушморок такъв....троли, троли...

Не съм червен:tooth:
Не съм пиян.
Нали трябва да работя денонощно, за да ми плащат.:picnic:

Ти знаеш ли какво е трол?

gboiaj
09-07-2013, 22:25
Абе момчета , оставете ги тия двамата на мира бе - не им е лесно - и протести и всеки пост да прочетат и да отговорят ...мъъъка, ама за партията майка ще търпим, няма как....

BLUE1
09-07-2013, 22:27
Не съм червен:tooth:
Не съм пиян.
Нали трябва да работя денонощно, за да ми плащат.:picnic:

Ти знаеш ли какво е трол?

Сигурно е гадно за пари да си плюш в лицето. Нищо, ако много ти тежи пиши на ЛС, ще ти помогна колкото мога да не изпадаш в такова самоунижение. Сериозен съм, честно!

Susscrofa
09-07-2013, 22:30
Абе момчета , оставете ги тия двамата на мира бе - не им е лесно - и протести и всеки пост да прочетат и да отговорят ...мъъъка, ама за партията майка ще търпим, няма как....

Чшшшшшшш, петльо, я виж кой и с каква цел е пуснал темата и тогава изпускай тъпотии тук.
Аз партия майка нямам, ама ти имаш бащица лидер.:tooth:

---------- Post added at 19:30 ---------- Previous post was at 19:28 ----------

Сигурно е гадно за пари да си плюш в лицето. Нищо, ако много ти тежи пиши на ЛС, ще ти помогна колкото мога да не изпадаш в такова самоунижение. Сериозен съм, честно!

Оуч, колко си милосърден, ти да не си скрит социалист.
На лични не си пиша, освен с търговска цел.:):tooth:

Аз искам на Станишев оставката, ама никой не ме пита:tooth:

gboiaj
09-07-2013, 22:31
пич , успокой се,:th_up: моля те и като имаш претенции за интелектуалец, не се поддавай на елементарни провокации - това не е признак за висок интелект - само за сведение..:th_up: