View Full Version : Предстоящи избори...
Според мен, ако никой не гласува....:smoke:....ще ми е интересно тия мишки, кандидатите....какви резултати ще обевят..?
:smoke:
Турците и циганите няма как да не гласуват, т.е. и ние ще трябва, иначе ще ни изберат Местан за министър председател с малък коалиционен партньор Тиквоний Банкянски ;-)
Да....прав си..:smoke: .ама, да видим къде сме Ние в тая държава.....НИКЪДЕ.......!!!
п.п..ако ме разбирате....досега те ни управлявт.....някой да ми посочи досегашен политик, избран без кебапчета,празни обещания и прочее.....
Най голямото им наказание.... Е...да си останат с тези който ги избират.....нека с тях да си работят....:smoke:
ecotronic
06-09-2014, 21:59
Защо за да се счита за валиден един референдум се иска да има над някакъв % избирателна активност а за парламентарните избори такова нещо няма?
Ако се промени, както трябва изборният закон, много неща ще си дойдат на мястото, но няма да им отърва на бандюгите. А и ножът и хлябът са у тях.
Bobiuzunov
06-09-2014, 22:04
То много лесно може да се промени Любо,но както знаеш няма файда от такова нещо,трябва да има кражба на гърба на изтормозения народ и най жалкото е че на никой не му пука.
Докато Народа простее...ще е така....:smoke:
През 1762 година Паисий Хилендарски се обърна към българския народ с думите „О, неразумни юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин...
След тези избори за пореден път се обедих...че сме продажни.....
Аз се срамувам, че съм българин......неможе в едно българско село дет няма и един етнически турчин да печели ДПС ....и не само това.....
dimitar_vd62
05-10-2014, 21:46
Аз отдавна се срамувам....и от народа и от президента.
Преди малко по ТВ...Лютви Местан каза:...радвам се, че ромите, неграмотните ....гласуваха за ДПС.....:))
...ебати,как няма да се радваш, като те най лесно и евтино се маниполират......
Е тая държава, не искам да е моята.....за последен път ходих да гласувам, и за пореден път разбрах, че нищо немога да променя.....
То това си е тоталитаризъм ...преди с бай Тошо беха 45г.....а сега с малко повече маймуни, но едни и съши 25г.....ако ме разбирате...
ecotronic
05-10-2014, 22:32
Преди малко по ТВ...Лютви Местан каза:...радвам се, че ромите, неграмотните ....гласуваха за ДПС.....:))
...ебати,как няма да се радваш, като те най лесно и евтино се маниполират......
Е тая държава, не искам да е моята.....за последен път ходих да гласувам, и за пореден път разбрах, че нищо немога да променя.....
То това си е тоталитаризъм ...преди с бай Тошо беха 45г.....а сега с малко повече маймуни, но едни и съши 25г.....ако ме разбирате...
Решението се нарича "електронно гласуване" Само това може да повиши избирателната активност и така купените за по 2 бири гласове да останат без тежест.
Да дойде някой да купи тогава 1 млн гласове.
dimitar_vd62
05-10-2014, 23:22
Или план Бе - балсъммумайката...
Тази държава се разпада...
dimitar_vd62
05-10-2014, 23:59
Тази държава се разпада...
Кажи ми пример на друга нация която да принизи собствената си история...да кажеш на заптиета полицаи да отречеш робството и да го наречеш съжителство, да напишеш че Симеон Велики всъщност с нищо не е велик....Най малкото щяха да искат оставката на министъра на образованието.А ние - балсъммумайката квот дадът тва ще учат...наздраве, ти мен уважааваш ли мъ?
Кажи ми пример на друга нация която да принизи собствената си история...да кажеш на заптиета полицаи да отречеш робството и да го наречеш съжителство, да напишеш че Симеон Велики всъщност с нищо не е велик....Най малкото щяха да искат оставката на министъра на образованието.А ние - балсъммумайката квот дадът тва ще учат...наздраве, ти мен уважааваш ли мъ?
Няма друго такова население в световен мащаб. Явно трябва да се разрушим нацяло за да се създаде нещо ново или да изчезнем напълно.
По тъп народ от нашио нема и това си е!
old alfist
06-10-2014, 00:32
Слушам в момента това мекере Местан, как говори за демокрация, евроинтеграция и други високопарни слова и като знам как е на този пост благодарение на едни объркани хора, незнаещи кои са, откъде идват и за какво се борят.
Alexanderbb
06-10-2014, 09:06
Уж сте интелигентни хора пък ви правят на маймуни вече 20 години. ДПС това ДПС онова ами защо пък тогава другите партии като са такива родулюбци не се съберат и да забранят гласуването в чужбина и двойното гражданство? Истината е че всичките са от партията на парите и изобщо не са противници ама заедно делят баницата и стрижат стадото. Бас хващам че на следващите избори резултата на ДПС ще е по-лош защото и самите те не искат да взимат по-голям процент от нужния им за да са "врагът в сянка". Волен и останалите "националисти" ще размахват байраци а пък различните клонове на БКП ще се обвиняват един друг в смъртни грехове
ecotronic
06-10-2014, 10:15
И аз съм на мнение, че изборният закон трябва да се промени така, че човек, който е живял повече от някакво време, примерно 6 месеца извън България да няма право да гласува за каквото и да е, касаещо държавата. Така също и човек, който е живял повече от някакво време тук, следва да има право на глас. Без значение, дали човекът е българин или марсианец.
Недоумявам, според каква логика някой, който живее в Париж или в Диарбекир трябва да влияе върху живота на жителите на България.
dimitar_vd62
06-10-2014, 15:40
Ако живееш в България и имаш претенции че си българин, ще целуваш българското знаме, ще стоиш мирно докато свири националния химн ще спазваш законните и обичаите на държавата в която живееш.Има едно национално знаме, една история, един официален език.Майчиния език и байряма в къщи.Тоя същия Местан ако не се лъжа по едно време искаше до българското знаме да се вее и турското.Тая партия е принципно не законна а след като има демокрация е и излишна и подобни "малцинства" имат правото да живеят и спазват законите на държавата в която пребивават.Който не му утърва-пътя го знае.А ние, ако сме толкова юнаци и патриоти колкото по пиянските песни трябва да си защитим държавата по недвусмислен начин.
Да изхвърлил от учебниците романа Тютюн, понеже като го четяли учениците много им напомняло на сегашното положение и се създавало не недобро отношение към сегашните работодатели в България.
Аз до колкото знам дори и по сегашния закон в чужбина би трябвало да гласуват само такива които са временно пребиваващи. Тук във Флорида ни убеждаваха да гласуваме независимо дали си двоен гражданин и независимо от това къде живееш за постоянно. Аз не гласувах, защото смятам че не е правилно хора които не живеят в България да определят начина и на управление. Интересно ми е кой ги организира тези секции в чужбина, на кого плащат и как контролират че се дават неподправени резултати.
ecotronic
06-10-2014, 20:06
Да изхвърлил от учебниците романа Тютюн, понеже като го четяли учениците много им напомняло на сегашното положение и се създавало не недобро отношение към сегашните работодатели в България.
Аз до колкото знам дори и по сегашния закон в чужбина би трябвало да гласуват само такива които са временно пребиваващи. Тук във Флорида ни убеждаваха да гласуваме независимо дали си двоен гражданин и независимо от това къде живееш за постоянно. Аз не гласувах, защото смятам че не е правилно хора които не живеят в България да определят начина и на управление. Интересно ми е кой ги организира тези секции в чужбина, на кого плащат и как контролират че се дават неподправени резултати.
Поздравявам те за решението, което си взел по отношение на правото си на вот.
Ако имаше задължителен вот тогава щеше да ни боли к.ра за гласовете от чужбина!
Най много ме е яд дет им дават субсидии.....грешни пари, пак върху нашият гръб......ебати..така са навързали нещата....от помияр...ставаш булдог......:hvala:...излишно е да правя сравнение за който и да е политик от новото време....то и старото също...абе в тая сфера май нямаме добри попадения....от край време нямаме добри политици...
dimitar_vd62
15-10-2014, 19:28
Имаме бе как да нямаме ви само как ги глезим, ний данъкоплатците. http://m.btvnews.bg/article/tazi-sut...-pacienti.html
http://www.moreto.net/novini.php?n=267446
ecotronic
15-10-2014, 20:00
Местан да го глобят с 2000 лв. е все едно мен да ме глобят с 20 стотинки :)
Браво на тази жена!