Log in

View Full Version : Италфест 2015

Pages : 1 2 [3]

seik00
25-08-2016, 21:52
Дано да е приключило с тая бъхлива а3ка ли е голф ли е ебахти глупостите,дано скоро да излезе нещо за феста

mirchozo
25-08-2016, 22:02
Бах мааму и алди, Ентърпрайз казваш...?
Та ако правилно съм разбрал, цепи мрака от 0-400 и всички Алфи са спреляци и нищо не става от тях, а когато някой те попита за състезание, завои или отсечка се измъкваш защото това не било твоята дисциплина и не те вълнувало. Допускаш ли че пък на повечето тук (да не казвам почти никой), драга не е тяхната дисплина и ги влекат други неща? А това пък с енджълайс или стикери пък беше върха, виж за Бмв и Фолксваген феновете съм склонен да го повярвам защото всяка 2ра кола от тия е с тЮнинг, ама за Алфистите някак не върви и просто показва културата и познанията ти относно марката.
Та както и да е, жив и здрав да си, имаше едно по Дискавъри за некви хАмериканци с улични драг гонки с по няколко хиляди коне, вярвам го следиш с интерес, та като се понаиграеш с 15секундните си стартове и думне кочината ше се сетиш що никой не му се занимава с глупавия драг.

Zlobich
25-08-2016, 22:15
Ма неговата кочина е вече думната :D

-----------
Пай сеее ...

Jimy
25-08-2016, 23:00
А някой най-сетне няма ли да разчисти темата, че ла*ната взеха да преливат вече?!? :dunno:
Нека наистина някой, по-свободен ... щот като гледам големи маси се стягат за италфеста и отговорните са заети, но все пак тая тема е за ключ отдавна!
И евентуално да я разделите, защото въпреки всичко е адски интересна. Мерси!

п.п. и понеже хем е по темата, хем не ... някой сеща ли се за ИТАЛФЕСТ на който да не се е търсил така "любимият ни" драг ... аз лично не!!! Винаги, винаги, ама наистина винаги драга е бил търсен, и някак си дори извън правилата усъществен! Ко се чудите тогава, че феновете си го искат, че и се перчат ... и в тоя смисъл А3-та е прав! Кебапи и мохабет винаги става, но фенско раздаване още повече на подготвена писта много рядко!

dimitar_vd62
25-08-2016, 23:24
Ми е хубаво, ма да земе си стегне алфата която може би има и да доде на фейса с драг или без драг.С алдито да си ходи на феста на алдитата.
п.п.Тука във Варна има едно А3 1,8 към 400 к.с.Ма пича е налял към 12 к евра.Не го познавам лично виждал съм го покрай един приятел, ма е сериозен тип и не се дърли с другите марки.

mordohy
25-08-2016, 23:43
Ам ти очевидно не си наясно за какво е италфеста.Просто темата не е подходяща за страста ти ли, хобито ли или каквото е там.Направи си една тема ей тука - http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=11. Мен лично ми е през дъртия колко ти върви А3-ката, и съм наясно че има гоуфове и аудита и субарута и други дето вървят повече ма не това е стимулиращото за протежатела на такава кола, говоря за тези дето купуват алфа пак и пак а не за тези дето случайно са си купили некъф скраб.Тия дето скороста и дрифта са им в кръвта си имат раздел ма там нема те пуснат.
п.п.Иначе много искам да те видя с А3-ката пред мене примерно на отсечката Мадан-Златоград или Варна-Зл.пясъци през Аладжата ако някой ден се засечем по пътищата.Щото преди месец един баварец много се заяждаше на равното ма на Шипка ми освети очите със стопове.Аз си падам по планинската каране и ако ми се скрийш зад завоя ти стискам ръката.Точно така неволно си направихме кефа с едно бургаско бмв миналата година из Еленския балкан, здраво караше пишлемето и мастойрски ми взе един завой без да ме хвърли в храстите.Добре ни дойде биричката в хотела.Позавиждахме си един друг кой кво му липсва дет другия го има и тъй.
За Мадан-Златоград не ми говори. Там съм израснал и съответно познавам всеки камък и говедо:devil: Печинско е уникално.

Alfa User
26-08-2016, 02:09
Стига бе хора ... младежа каза, че си бил направил "МУНИНГА" с "дет се вика с два и педесе" ...
Направо го съжалявам да знаете ... поне да беше икономисал от една баничка, за да си купи и ментак спортен филтър от Илиенци за 5лв ... Щеше да е в Космоса излетЕл вече сигурно!!!

А вас ви съжалявам как му се връзвате на говняните провокации просто ...

Ама ся кат се замисля, що па да не му забия и аз един шамар?!?!

Не че хваля нещо дъртите 155-ци ... ама да видите как една такава "кошница" РАЗМАЗВА БУКВАЛНО не А3, а S3 - дето нашия герой сигурно само го сънува в най-мокрите си сънища...

Alfa Romeo 155 turbo vs Audi s3 Drag Racing Kiskunlachaza 2010 (https://www.youtube.com/watch?v=jalyW0eQrK8)

"Спрелата" Алфа даже нема спортен спойлер дагое*а ... представяте ли си какъв кошмар и какво падение???

Ако пък опонента ви се осмели да каже нещо - да му покажем как същия "боклук" мачка и Subaru Impreza WRX STI, дето кара аЛди А3 да си мисли, че е постоянно на опъната ръчна ... и то на задна скорост :

Alfa Romeo 155 Q4 Turbo Vs. Subaru Impreza WRX STI Drag Race (https://www.youtube.com/watch?v=o5W7OT6Rupc)

Ъъъ, и още едно ... ма от много близо :

Няма да се повтарям, само да види "колегата"... (https://www.youtube.com/watch?v=e8eO9e5iFx8)

И само да вметна - такива "драгаджии" кат колегата А3-нещо-си често ги виждам качени по стълбове, парапети, бордюри и т.н несъобразителни препятствия, имали дързостта да се изпречат на великия драг-гений на шофиращите подобни кошници... Та да обобщим темата :
Със здраве всички, спете спокойно и си карайте колите с кеф и разумно най-вече - и да си изкараме добре на Феста! :cheers:

---------- Post added at 02:09 ---------- Previous post was at 02:02 ----------

Ъъъъ, 'звинете ме ...
За да не ме обвини "колегата" в публикуване само на чужди клипове - ето ви нещо наше :

Alfa Romeo 155 Q4 vs. Nissan GTR (https://www.youtube.com/watch?v=LLG7wHDBq64) - в смисъл ... дъл великото А3 би се опънало на GTR???

Alfa Romeo 155 vs Audi RS6 (https://www.youtube.com/watch?v=WTNg04e2fcI) - или пък на RS6 ???

И да не забравяме, че говорим за коли от съвсем различни поколения ...
Ся вече ша дремна спокойно :)

Leandro
26-08-2016, 09:00
излизаи с аудито срещто мен :)

Zahari_
26-08-2016, 10:09
Един организационен въпрос. Преди 239579832740921 поста имаше едно мнение, че тази седмица ще има инфо за Италфест 2016, бил той с драг или без. Искам да попитам дали има някакво инфо защото е невъзможно да прегледам всичкия спам от последната седмица.

Мерси.

Alfa User - готини клипчета мерси за линковете ;) .

Zlobich
26-08-2016, 10:11
Стига бе хора ... младежа каза, че си бил направил "МУНИНГА" с "дет се вика с два и педесе" ...
Направо го съжалявам да знаете ... поне да беше икономисал от една баничка, за да си купи и ментак спортен филтър от Илиенци за 5лв ... Щеше да е в Космоса излетЕл вече сигурно!!!

А вас ви съжалявам как му се връзвате на говняните провокации просто ...

Ама ся кат се замисля, що па да не му забия и аз един шамар?!?!

Не че хваля нещо дъртите 155-ци ... ама да видите как една такава "кошница" РАЗМАЗВА БУКВАЛНО не А3, а S3 - дето нашия герой сигурно само го сънува в най-мокрите си сънища...

Alfa Romeo 155 turbo vs Audi s3 Drag Racing Kiskunlachaza 2010 (https://www.youtube.com/watch?v=jalyW0eQrK8)

"Спрелата" Алфа даже нема спортен спойлер дагое*а ... представяте ли си какъв кошмар и какво падение???

Ако пък опонента ви се осмели да каже нещо - да му покажем как същия "боклук" мачка и Subaru Impreza WRX STI, дето кара аЛди А3 да си мисли, че е постоянно на опъната ръчна ... и то на задна скорост :

Alfa Romeo 155 Q4 Turbo Vs. Subaru Impreza WRX STI Drag Race (https://www.youtube.com/watch?v=o5W7OT6Rupc)

Ъъъ, и още едно ... ма от много близо :

Няма да се повтарям, само да види "колегата"... (https://www.youtube.com/watch?v=e8eO9e5iFx8)

И само да вметна - такива "драгаджии" кат колегата А3-нещо-си често ги виждам качени по стълбове, парапети, бордюри и т.н несъобразителни препятствия, имали дързостта да се изпречат на великия драг-гений на шофиращите подобни кошници... Та да обобщим темата :
Със здраве всички, спете спокойно и си карайте колите с кеф и разумно най-вече - и да си изкараме добре на Феста! :cheers:

---------- Post added at 02:09 ---------- Previous post was at 02:02 ----------

Ъъъъ, 'звинете ме ...
За да не ме обвини "колегата" в публикуване само на чужди клипове - ето ви нещо наше :

Alfa Romeo 155 Q4 vs. Nissan GTR (https://www.youtube.com/watch?v=LLG7wHDBq64) - в смисъл ... дъл великото А3 би се опънало на GTR???

Alfa Romeo 155 vs Audi RS6 (https://www.youtube.com/watch?v=WTNg04e2fcI) - или пък на RS6 ???

И да не забравяме, че говорим за коли от съвсем различни поколения ...
Ся вече ша дремна спокойно :)
Ти направо го прИбИ.
:p

-----------
Пай сеее ...

mirchozo
26-08-2016, 10:24

Евала, смачкай го колега, искаме и клип.

murdera
26-08-2016, 10:31
Абе хора вие знаете ли как върви 10 сек кола на 400м , че чак и такива коментари има....
ps.а това да пускаш някви клипчета от тубата на чужди коли, го оставям без коментар

mirchozo
26-08-2016, 10:55
Тва фърчило А3 ли е ?

haljscho
26-08-2016, 13:46
Абе хора вие знаете ли как върви 10 сек кола на 400м , че чак и такива коментари има....
ps.а това да пускаш някви клипчета от тубата на чужди коли, го оставям без коментар

Кое е чуждо?!!!

http://m.vbox7.com/play:18eb098f

Това си е на Лесново

mirchozo
26-08-2016, 14:18
Ще е интересно и срещу Интегралето от по-предния фест, като видях как се разцепваше на правата...
Жалкото е тия тупалки отдавна не се мяркат.

Alfa User
26-08-2016, 17:24
Е в моите постове поне имаме картинка и звук, а не само буквички по екрана :)
А и какво като не са мои клиповете - аз не съм твърдял, че моята кола прави 3.5 сек на драг, нали???

Ма както и да е, аз също апелирах за разчистване (и разделяне) на темата, ма явно няма кой да се затрогне.
Иначе има отделна тема за Италфест 2016, ма там никой не пише...
Последното инфо беше от преди една седмица, и гласеше, че след една седмица ще има подробности :pokey:

pyle
26-08-2016, 20:41

С каква кола ще дойдеш?

Alfa User
26-08-2016, 22:41
Айде стига с ла*ната в темата бе ...

Ако искам, и с Трабант ще изляза - келеша не може да ми вземе първите 200м посмъртно, ако ще да е 1000 коня!!!
Темата е за друго, стига срахте в нея!!!

Опитах се да ви предизвикам с по-предния си пост, ама вие просто нямате спирачки - по-зле сте и от селянчето с прословутото А3-турбо-или-не!!!

Срам ме е вече от тоя форум, заслужавате си всичките презрителни нападки от другите форуми на 100% !!!

---------- Post added at 22:41 ---------- Previous post was at 22:27 ----------

Дее*а и заспалите модератори ...
Едно време ни плюеха всички, но ред в тоя форум имаше!
Една такава тема щеше да е отдавна в небитието, заедно с ред банове и предупреждения ...

(да, бях модератор преди време, и не ме е срам за всичко, което съм сторил за доброто на форума... за разлика от сега)

Сега какво имаме???
- оплакващи се от обидите потребителчета ...
- лесно палещи за тъпотии селянчета...
- и самозабравиУи се раЦери, дет не траят нЕкой да им казва, че колите им са спреляци

ЗАСРАМЕТЕ СЕ ... ПО ЦЯЛ СВЯТ АЛФА-ФЕНОВЕТЕ СА НА ПОЧИТ ЗАРАДИ КУЛТА ИМ КЪМ КРАСИВОТО И ИСТОРИЯТА НА АВТОМОБИЛНИЯ СПОРТ!
А В КАКВО СЕ ПРЕВЪРНАХТЕ ВИЕ??? ШЕПА КОМПЛЕКСИРАНИ КАРАЧИ ... ДЕТО ПОЗВОЛЯВАТЕ НА СЕЛСКИ БЕК С КАРУЧКАТА НА ДЕДО СИ ДА ВИ ОБИЖДА И ЗАСЯГА???
ТОВА ЛИ Е АЛФА ФОРУМА В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ???

С Р А М ! ! !

Дано поне част от написаното от мен ви почеше гладките мозъчета ...
Да, имаше няколко сериозни мнения в темата, за което уважавам написалите ги, ама масата ме притеснява ... даже направо ме плаши!!!

И не за друго, ами защото все по-често виждам КЕЛЕШИ с Алфа Ромео да правят същите идиотщини по пътищата, като оплюваните от всички голфаджии и т.н. селяни ...

Замислете се по дяволите ... уж сте фенове на марка с вековна традиция ... претендирате да сте нещо повече ... а какво показвате???????

italfen
27-08-2016, 07:24
На думи си доста силен - ела на чертата с 1.9JTD само с чип срещу а3-ката ми само с чип, да те фотографирам. Първокурсничките в студентски явно не ти връзват и се чудиш как да си избиеш комплекса, но това си е твой проблем. Оправяй се...[COLOR="Silver"]

След като ми фотографираш стоповете и тея нискобюджетните в студентски няма да обърнат внимание на насъбралата се мъка в теб :/
На чертата излизам само с хора, които не крият и не лъжат модификациите по автомобила им, затова винаги ще си останеш с фантазиите, че няма по-бързо jtd от твоя голф

156
27-08-2016, 19:27
Приятелю "Турбо Аз",
Не знам дали си наясно, но Алфа Ромео никога не е имала претенциите да прави кола силна за драг, ето защо повечето от собствениците на Алфа Ромео не са фенове на драга. Друг е въпросът, че често такава недрагаджийска кола, особено когато говорим за по-базовите мотори се оказва по-бърза от такива "самолети" като алуди а3 или бмв 316, дето струват 2-3 пъти повече от съответната алфа а са също толкова пъти по-спрели. И кво става тогава? Ауди и БМВ са кенефи, а пък алфа рулз. Забавно е като си на найсе години, ама доколкото си спомням ти си мааалко над тази възраст.

Иначе ти много добре знаеш, че е много важно за силови проекти да имаш ПОПУЛЯРЕН двигател с много афтърмаркет производители и части втора употреба и не на последно място голямо community! Тук 1.8Т бие всеки един италиански двигател, Факт. Това не значи че 2.0 20в турбо или 2.0 16 турбо или дори 1.4 8в са по-лоши и боклукчиви от великия 1.8 те.
Поздрави и без лоши чувства.

Alfa User
27-08-2016, 20:12
Тоя пост ми хареса ... най-сетне ...

Turbo_A3
27-08-2016, 23:40
Допускаш ли че пък на повечето тук (да не казвам почти никой), драга не е тяхната дисплина и ги влекат други неща?
имаше едно по Дискавъри за некви хАмериканци с улични драг гонки с по няколко хиляди коне, вярвам го следиш с интерес, та като се понаиграеш с 15секундните си стартове и думне кочината ше се сетиш що никой не му се занимава с глупавия драг.

Тука гледам ви оставих за неколко дни и ви е станало широко около врата. Бех ви свил в миша дупка мишки смотани. Че чак и селянин ми викате галоши скапани. Сега съм на море и ще ви нагласа всичките един по един и на чертата накрая, ама вие подмолни мухльофци нема да се веснете.
Та по цитата малко че се отклоних .... Като не тяхната дисциплина каква им е работата да взимат мнение, пък после хленчат.
ХХаха 15 сек давах преди 10 години а бегачката като думне я права и изобщо не я мисля и пак съм на чертата след 3 дни. Само който не дава газ той не прави. Аз си обичам колата и си я карам и правя с кеф

---------- Post added at 23:40 ---------- Previous post was at 23:38 ----------

След като ми фотографираш стоповете и тея нискобюджетните в студентски няма да обърнат внимание на насъбралата се мъка в теб :/
На чертата излизам само с хора, които не крият и не лъжат модификациите по автомобила им, затова винаги ще си останеш с фантазиите, че няма по-бързо jtd от твоя голф

Ела тука да ти обърна огледалата страхливец. Заставай да те вида как ще ти вида стоповете

bobi1997
27-08-2016, 23:45
положението вече става колкото смешно, толкова и трагично и абсурдно...

п.п. и колега А3, не знам какво само се пънеш. Със сигурност опитът ми е по-малък от твоя и никога не съм имал кола за драг, но съм се возил много пъти в 1.8Т, возил съм се и в стокова Делта II 2.0 турбо и трябва да ти кажа, че без проблем ще стъпи на чипосана 1.8Т...Друг въпрос е, че са рядкост тия коли, но ги има и не знам що си мислиш, че 1.8Т е светия граал. Върви много да, но не само то...

Turbo_A3
27-08-2016, 23:54
Айде стига с ла*ната в темата бе ...

Ако искам, и с Трабант ще изляза - келеша не може да ми вземе първите 200м посмъртно, ако ще да е 1000 коня!!!

Опитах се да ви предизвикам с по-предния си пост, ама вие просто нямате спирачки - по-зле сте и от селянчето с прословутото а3

Сега какво имаме???
- оплакващи се от обидите потребителчета ...
- лесно палещи за тъпотии селянчета...
- и самозабравиУи се раЦери, дет не траят нЕкой да им казва, че колите им са спреляци

Келеш значи ми викаш а ти какво си бе путко заспала помярска.
Селянче ми викаш а? Селски бек викаш ...
А ти гражданино що не се веснеш на чертата да те вида как ще ми вземеш 200-те метра че ми стана много интересно мухъл сбръчкан.
Пускаш ми некви долнопробни клипчета с неква прогнила алфа. Твоя ли е и ако не е ти какво караш та плямпаш какво си направил и какво имаш зад гърба си в момента моторния спорт келеш смотан. Давай го тва jtd да му паднат огледалата и на него и да ви приключвам вече. Изобщо нема ама грам да ви бава педалчета насрани.

Не ми е удобно да пиша от телефона ама ще ви нагласа по натам 15 годишни госпожички

mirchozo
28-08-2016, 08:32
Оле мале..., 2 мнения и 20 обиди, е що тъй, уж говорихме за коли пък стана лично. Оставил ни бил 2 дни, ти нормален ли си, на сериозно ли се взе, всъщност ти кой беше ? Така както продължаваш ще имаш много кандидати за драг (и не само), тъй че малко внимавай с тона. Я тури клипче да видим тоя космически кораб, понеже нещо скочи на предните клипчета, та да те видим и тебе.

Пс Забелязваш ли че не те обиждам никъде, съобразявай се ?

alfista 96
28-08-2016, 08:32
Приятелю "Турбо Аз",
Не знам дали си наясно, но Алфа Ромео никога не е имала претенциите да прави кола силна за драг, ето защо повечето от собствениците на Алфа Ромео не са фенове на драга. Друг е въпросът, че често такава недрагаджийска кола, особено когато говорим за по-базовите мотори се оказва по-бърза от такива "самолети" като алуди а3 или бмв 316, дето струват 2-3 пъти повече от съответната алфа а са също толкова пъти по-спрели. И кво става тогава? Ауди и БМВ са кенефи, а пък алфа рулз. Забавно е като си на найсе години, ама доколкото си спомням ти си мааалко над тази възраст.

Иначе ти много добре знаеш, че е много важно за силови проекти да имаш ПОПУЛЯРЕН двигател с много афтърмаркет производители и части втора употреба и не на последно място голямо community! Тук 1.8Т бие всеки един италиански двигател, Факт. Това не значи че 2.0 20в турбо или 2.0 16 турбо или дори 1.4 8в са по-лоши и боклукчиви от великия 1.8 те.
Поздрави и без лоши чувства.

A-3 , koe не разбра от този пост та продължаваш да се пениш ? Явно твоята ракета е НАЙ-БАВНА в групата ма АУДИ , та обикаляш другите форуми за да си търсиш съперници с по-слаби коли.

Alfa User
28-08-2016, 10:15
Няма как да видите негово клипче, щот на едното, дет все го хвали, не му бил работел километража ...
Много удобно някак ...

А след няколкото клипа и по-свестни мнения, драг-мастера изпадна в дива ярост и започна да обижда наред. Чудно защо така се случи ?!?

TishO
28-08-2016, 15:51
Само да поясня на драгаджията че алфа е марка със спортна история и съществува от зората на автомобилизма!!! Така че пишльо не говори за какво стават алфите и за какво не!!! Карай си четирите нули и бъди истински рацер... Нека ние незнаем какво да караме!!! И друго... Ако си много отворен веднага те слагам да седнеш с едно предизвикателство!!! докарай едно ауди 1.8 турбо сток 150коня и аз идвам със моята кошница 132 коня заводско и ги слагаме на чертата!!! Който падне прави със колата на другия каквото поиска за 30 мин.

Zlobich
28-08-2016, 15:57
Колегата е в три дневен отпуск,да преосмисли държанието си.

-----------
Пай сеее ...

alfonso_90
28-08-2016, 20:05
Само да поясня на драгаджията че алфа е марка със спортна история и съществува от зората на автомобилизма!!! Така че пишльо не говори за какво стават алфите и за какво не!!! Карай си четирите нули и бъди истински рацер... Нека ние незнаем какво да караме!!! И друго... Ако си много отворен веднага те слагам да седнеш с едно предизвикателство!!! докарай едно ауди 1.8 турбо сток 150коня и аз идвам със моята кошница 132 коня заводско и ги слагаме на чертата!!! Който падне прави със колата на другия каквото поиска за 30 мин.

Такова халди има даже се намира в НЕсебърр, ще организирам нещо среднощно ,само да се прибера ! :roll:

thecleaner
28-08-2016, 20:26
Лесни сте за манипулиране драги съфорумци ;) Отклониха ви от главната тема, и никой се не сеща за феста, който уж да беше обявен с подробности, ма хои :) чакаме включване от управата на клуба.

haljscho
28-08-2016, 20:34
Лесни сте за манипулиране драги съфорумци ;) Отклониха ви от главната тема, и никой се не сеща за феста, който уж да беше обявен с подробности, ма хои :) чакаме включване от управата на клуба.

Чистачууууу немаш ли правомощия в тоя раздел та да поразчистиш последните 10-тина страници?!!!

Модератори тук има ли?!!!!!!!!!!!!

Първо не се пише по темата!

Второ сипят се обидииииии.......:surrender:

mirchozo
28-08-2016, 20:37
Та в тоя ред на мисли, то фест няма, ония с алдиту за дрифт ревнал, а де...?
Аз пък искам надбягване на заден ход с алфистки, а ся да ви видя :)

Mario_95
28-08-2016, 20:50
*за триене*

Alfa User
28-08-2016, 22:57

Аз колко пъти подсещах за тва ... ама кой да види ...

Чистачууууу немаш ли правомощия в тоя раздел та да поразчистиш последните 10-тина страници?!!!

Модератори тук има ли?!!!!!!!!!!!!

Първо не се пише по темата!

Второ сипят се обидииииии.......:surrender:

И аз за това молих два пъти, ма нямаааа ... а едно време сите зелени ни плюехте :hvala:

thecleaner
28-08-2016, 23:10
Аз колко пъти подсещах за тва ... ама кой да види ...

И аз за това молих два пъти, ма нямаааа ... а едно време сите зелени ни плюехте :hvala:

В тоя раздел, само хора от клуба имат права ;) Останалите може само да си дращиме.

mordohy
28-08-2016, 23:43
За съжаление клуб май нямааааа.
Тишо, ако това стане с трийсетте минути, викай и мене! Като люсна шест бири ще видиш каква тапицерия ще от има.

angelovi69
29-08-2016, 08:42
30 минути на прекъсвач! Ма той Тишо това и в движение го прави! И то из Съни бийч! Да не го бях видял, нямаше да ми се вярва, ама на, факт е, карах зад него!

Leandro
29-08-2016, 20:50
форум няма ве4е а камо ли фест.тотална излагация

Alfa User
29-08-2016, 21:30
Ами в "официалната" тема обещанието за "повече информация след седмица" вече не е валидно, така че не знам ...
Дано разберем какво става преди Нова Година, че за тогава имам други ангажименти :hehe:

krustnika
29-08-2016, 22:28
Alfa User,

колега още един пост в тоя стил и ще свалиш сам правителството :) Само, където не сме в Турция, така като гледам не мисля, че се казваш Гюлен, а и реално правителство или "управа" за сваляне няма - всичко е на самотек :lol:

Моето скромно мнение е, че ако случайно има Фест, то той ще бъде благодарение на шепа хорица, които са истински фенове, а не управници, агитатори, философи, превратаджии и всякакви такива "доброжелатели" с големи.....ИДЕИ и малки........ВЪЗМОЖНОСТИ :drunk:

Alfa User
30-08-2016, 07:16
За това съм 100% съгласен, колега, но просто беше обещана информация за Феста, а такава все още няма.
Все пак идеята е да се съберат хора от цялата страна - което изисква някакво планиране и от тяхна гледна точка...

tsvety
30-08-2016, 15:09
Ето и информацията!!!

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1492445#post1492445