PDA

View Full Version : Батки, мисля, че трябва да се видим наживо!

Bobo Markov
14-08-2015, 01:40
та необходимо е да се видим наживо визирам, Бобка, Кайо, ОгиДоги, и всички които пишем тука за да се напием и да се нахилим как си трее щото това тракане по калвюатюрата малко ми бие на надуваема лодка а както знаете надуваемата лодка и безалкоолната бира са най-близкия път до надуваемата жена ...

Бобби
14-08-2015, 01:47
та необходимо е да се видим наживо визирам, Бобка, Кайо, ОгиДоги, и всички които пишем тука за да се напием и да се нахилим как си трее щото това тракане по калвюатюрата малко ми бие на надуваема лодка а както знаете надуваемата лодка и безалкоолната бира са най-близкия път до надуваемата жена ...
Копеле прекалил си с алкохола....виждали сме се.....като изключим Доги, който само май, аз съм го виждал....но както и да е....това са Общи приказки....и не е нашият раздел...те едно време ни изгониха от тука...блато ни направиха...а ти ги наводняваш пак:))....остави ги жадни:)) Доги е далече сега, Съни също...а и другите от Варна са ОК...да не говорим за тези от Пазарджик, че става страшно:))....всичко с времето си....нали ме разбираш....:spoko:

Bobo Markov
14-08-2015, 01:59
Копеле прекалил си с алкохола....виждали сме се.....като изключим Доги, който само май, аз съм го виждал....но както и да е....това са Общи приказки....и не е нашият раздел...те едно време ни изгониха от тука...блато ни направиха...а ти ги наводняваш пак:))....остави ги жадни:)) Доги е далече сега, Съни също...а и другите от Варна са ОК...да не говорим за тези от Пазарджик, че става страшно:))....всичко с времето си....нали ме разбираш....:spoko:

напълно те разбирам но понеже иде Италфест слагам малко жар в огъня :) чат-пат някой трее го прай иначе съвсем в историята ке влезнем и то в лошия смисъл :(

кученцетоОгиитаткоДоги
14-08-2015, 02:05
Определено трябва да си насочим някаква дата и да спрем тока в София:):) Може и топлата вода:):) Тя работата никога не свършва.................ама има и по важни неща:(:(

---------- Post added at 01:05 ---------- Previous post was at 01:02 ----------

напълно те разбирам но понеже иде Италфест слагам малко жар в огъня :) чат-пат някой трее го прай иначе съвсем в историята ке влезнем и то в лошия смисъл :(

Итал феста не е нашия купон брато:):) Ние сме българи, от Своге;)

Lei-chery
18-08-2015, 09:52

Па ние отдавна сме ги заформили тези контакти на живо, бре!:clown:
Знаем се кой колко г опери тока.:):):):lupe:

DiStefano
21-08-2015, 12:43

Ти все инициираш разни срещи и мероприятия и все не се появяваш! Това да не е поредното такова ?

---------- Post added at 12:43 ---------- Previous post was at 12:24 ----------

Па ние отдавна сме ги заформили тези контакти на живо, бре!:clown:
Знаем се кой колко г опери тока.:):):):lupe:

Навит съм ти като пожарникарски маркуч :spiteful:

Bobo Markov
22-08-2015, 00:39
Ти все инициираш разни срещи и мероприятия и все не се появяваш! Това да не е поредното такова ?

---------- Post added at 12:43 ---------- Previous post was at 12:24 ----------

при мене е сложно защото много искам да се сберем но понеже съм се ангажирал със 1001 неща засега не успявам :(:( понеже съм шемет и като не ви видя две седмици и се рева да се виждаме ама на ... ей даже при вас бях в Пазарджик лятото и наистина уж имах време да се видим а отидох в Асеновград и там ми заеха целия ден с едни срещи. Виновен съм за ентусиазма.

Кайо
22-08-2015, 13:24
при мене е сложно защото много искам да се сберем но понеже съм се ангажирал със 1001 неща засега не успявам :(:( понеже съм шемет и като не ви видя две седмици и се рева да се виждаме ама на ... ей даже при вас бях в Пазарджик лятото и наистина уж имах време да се видим а отидох в Асеновград и там ми заеха целия ден с едни срещи. Виновен съм за ентусиазма.

1001 и едно неща....ти да не си Шехерезада бре?:devil:

---------- Post added at 13:24 ---------- Previous post was at 13:23 ----------

язе пъ съм изпънат като такофффф.:biggrin:

Bobo Markov
22-08-2015, 19:45
1001 и едно неща....ти да не си Шехерезада бре?:devil:

---------- Post added at 13:24 ---------- Previous post was at 13:23 ----------

язе пъ съм изпънат като такофффф.:biggrin:

азо см батка от Струмско по род а иначе съм от Путкомер (софийско) неам нищо общо с оная шафрантия Шехи от Волуяк да знаш! НО стилните мацки ми викат многоръкия Шива, и да ти кажа ама адски си зле :):)

Sunny
22-08-2015, 19:47
Ам ади де ..
Ама и Суско да ми доведете ,че ми е тръпка :Tease:

Bobo Markov
22-08-2015, 19:51
Ам ади де ..
Ама и Суско да ми доведете ,че ми е тръпка :Tease:

тоя парапитек Суси никой не му е виждал дори задника, което ме кара да се замисля какво е той сам по себе си? Искам да го видя за да му шляпна един Путкомерски шамарче фохото или да го бия на покер? едно от двете!

Бобби
23-08-2015, 21:04
тоя парапитек Суси никой не му е виждал дори задника, което ме кара да се замисля какво е той сам по себе си? Искам да го видя за да му шляпна един Путкомерски шамарче фохото или да го бия на покер? едно от двете!
Той Суско е особен тип....има грижи...и Черка немой ни помогне....но ако той реши...ще се яви....:cheers:

Bobo Markov
23-08-2015, 22:05
Той Суско е особен тип....има грижи...и Черка немой ни помогне....но ако той реши...ще се яви....:cheers:

а ше го чакам аз да се яви - то да не е по желание тва че гепим от моя приятел шефчето на Секс Уел една надуваема жена че я надуем и че присъства Суси на сбирката ааа ще чакам аз няккъв срамежливец тука.

Бобби
26-08-2015, 02:20
а ше го чакам аз да се яви - то да не е по желание тва че гепим от моя приятел шефчето на Секс Уел една надуваема жена че я надуем и че присъства Суси на сбирката ааа ще чакам аз няккъв срамежливец тука.
Не вярвам да е срамежлив....просто човек с определени принципи....дето ние не ги отбираме....

Lei-chery
26-08-2015, 11:11
Ха ха ха...пак ли го забленувахте Прасето....
Зор да го гледате.....:crazy::jumping:

---------- Post added at 11:10 ---------- Previous post was at 11:08 ----------

Несериозник!!!! ;)

---------- Post added at 11:11 ---------- Previous post was at 11:10 ----------

Не вярвам да е срамежлив....просто човек с определени принципи....дето ние не ги отбираме....

Може пък да е и срамежлив.....знае ли човек.....:)

Bobo Markov
26-08-2015, 23:03
Ха ха ха...пак ли го забленувахте Прасето....
Зор да го гледате.....:crazy::jumping:

---------- Post added at 11:10 ---------- Previous post was at 11:08 ----------

Несериозник!!!! ;)

---------- Post added at 11:11 ---------- Previous post was at 11:10 ----------

Може пък да е и срамежлив.....знае ли човек.....:)

Сускаря е мрътва за мене!

кученцетоОгиитаткоДоги
08-09-2015, 21:03
Начи Бобо Марков само да не дойде, незнае кво го чака:) Зел съм си флЕкса в багажника, знам го къде живее:) и ще му нарежа алФфата за скрап:):) Освен което е,иСспуска обилно количество жИн:):) и трето на ръка нося му раСсад за едни култури които са популярни в Аффганистан и от Петрич на горе:):) Така че да си направи сметката хубаво:):) Не става на въпрос за афганистански мак споко:):)

pa4ito
08-09-2015, 21:22
ми аре де, аз даже ще се опитам да ги сбера тия утре-вдругиден на предфестова сбирка.... :)

кученцетоОгиитаткоДоги
08-09-2015, 22:20
ми аре де, аз даже ще се опитам да ги сбера тия утре-вдругиден на предфестова сбирка.... :)

Ми аре де:) репетиция за гала концерта:cheers:

pa4ito
08-09-2015, 22:53
Ми аре де:) репетиция за гала концерта:cheers:

а ако успееш и за фесто, ще видиш много от тукаписущите... :cheers:

кученцетоОгиитаткоДоги
09-09-2015, 00:02
а ако успееш и за фесто, ще видиш много от тукаписущите... :cheers:

Исками се за фесто, но няма да успея:(:( Края на месеца ако си на линия се събираме обезателно:cheers: Бобби е началник щаба организация:):)

pa4ito
09-09-2015, 22:41
Исками се за фесто, но няма да успея:(:( Края на месеца ако си на линия се събираме обезателно:cheers: Бобби е началник щаба организация:):)

Aaa, тук съм, де да съм... :)