View Full Version : Батки, мисля, че трябва да се видим наживо!
Bobo Markov
14-08-2015, 01:40
та необходимо е да се видим наживо визирам, Бобка, Кайо, ОгиДоги, и всички които пишем тука за да се напием и да се нахилим как си трее щото това тракане по калвюатюрата малко ми бие на надуваема лодка а както знаете надуваемата лодка и безалкоолната бира са най-близкия път до надуваемата жена ...
та необходимо е да се видим наживо визирам, Бобка, Кайо, ОгиДоги, и всички които пишем тука за да се напием и да се нахилим как си трее щото това тракане по калвюатюрата малко ми бие на надуваема лодка а както знаете надуваемата лодка и безалкоолната бира са най-близкия път до надуваемата жена ...
Копеле прекалил си с алкохола....виждали сме се.....като изключим Доги, който само май, аз съм го виждал....но както и да е....това са Общи приказки....и не е нашият раздел...те едно време ни изгониха от тука...блато ни направиха...а ти ги наводняваш пак:))....остави ги жадни:)) Доги е далече сега, Съни също...а и другите от Варна са ОК...да не говорим за тези от Пазарджик, че става страшно:))....всичко с времето си....нали ме разбираш....:spoko:
Bobo Markov
14-08-2015, 01:59
Копеле прекалил си с алкохола....виждали сме се.....като изключим Доги, който само май, аз съм го виждал....но както и да е....това са Общи приказки....и не е нашият раздел...те едно време ни изгониха от тука...блато ни направиха...а ти ги наводняваш пак:))....остави ги жадни:)) Доги е далече сега, Съни също...а и другите от Варна са ОК...да не говорим за тези от Пазарджик, че става страшно:))....всичко с времето си....нали ме разбираш....:spoko:
напълно те разбирам но понеже иде Италфест слагам малко жар в огъня :) чат-пат някой трее го прай иначе съвсем в историята ке влезнем и то в лошия смисъл :(
кученцетоОгиитаткоДоги
14-08-2015, 02:05
Определено трябва да си насочим някаква дата и да спрем тока в София:):) Може и топлата вода:):) Тя работата никога не свършва.................ама има и по важни неща:(:(
---------- Post added at 01:05 ---------- Previous post was at 01:02 ----------
напълно те разбирам но понеже иде Италфест слагам малко жар в огъня :) чат-пат някой трее го прай иначе съвсем в историята ке влезнем и то в лошия смисъл :(
Итал феста не е нашия купон брато:):) Ние сме българи, от Своге;)
Lei-chery
18-08-2015, 09:52
Па ние отдавна сме ги заформили тези контакти на живо, бре!:clown:
Знаем се кой колко г опери тока.:):):):lupe:
DiStefano
21-08-2015, 12:43
Ти все инициираш разни срещи и мероприятия и все не се появяваш! Това да не е поредното такова ?
---------- Post added at 12:43 ---------- Previous post was at 12:24 ----------
Па ние отдавна сме ги заформили тези контакти на живо, бре!:clown:
Знаем се кой колко г опери тока.:):):):lupe:
Навит съм ти като пожарникарски маркуч :spiteful:
Bobo Markov
22-08-2015, 00:39
Ти все инициираш разни срещи и мероприятия и все не се появяваш! Това да не е поредното такова ?
---------- Post added at 12:43 ---------- Previous post was at 12:24 ----------
при мене е сложно защото много искам да се сберем но понеже съм се ангажирал със 1001 неща засега не успявам :(:( понеже съм шемет и като не ви видя две седмици и се рева да се виждаме ама на ... ей даже при вас бях в Пазарджик лятото и наистина уж имах време да се видим а отидох в Асеновград и там ми заеха целия ден с едни срещи. Виновен съм за ентусиазма.
при мене е сложно защото много искам да се сберем но понеже съм се ангажирал със 1001 неща засега не успявам :(:( понеже съм шемет и като не ви видя две седмици и се рева да се виждаме ама на ... ей даже при вас бях в Пазарджик лятото и наистина уж имах време да се видим а отидох в Асеновград и там ми заеха целия ден с едни срещи. Виновен съм за ентусиазма.
1001 и едно неща....ти да не си Шехерезада бре?:devil:
---------- Post added at 13:24 ---------- Previous post was at 13:23 ----------
язе пъ съм изпънат като такофффф.:biggrin:
Bobo Markov
22-08-2015, 19:45
1001 и едно неща....ти да не си Шехерезада бре?:devil:
---------- Post added at 13:24 ---------- Previous post was at 13:23 ----------
язе пъ съм изпънат като такофффф.:biggrin:
азо см батка от Струмско по род а иначе съм от Путкомер (софийско) неам нищо общо с оная шафрантия Шехи от Волуяк да знаш! НО стилните мацки ми викат многоръкия Шива, и да ти кажа ама адски си зле :):)
Ам ади де ..
Ама и Суско да ми доведете ,че ми е тръпка :Tease:
Bobo Markov
22-08-2015, 19:51
Ам ади де ..
Ама и Суско да ми доведете ,че ми е тръпка :Tease:
тоя парапитек Суси никой не му е виждал дори задника, което ме кара да се замисля какво е той сам по себе си? Искам да го видя за да му шляпна един Путкомерски шамарче фохото или да го бия на покер? едно от двете!
тоя парапитек Суси никой не му е виждал дори задника, което ме кара да се замисля какво е той сам по себе си? Искам да го видя за да му шляпна един Путкомерски шамарче фохото или да го бия на покер? едно от двете!
Той Суско е особен тип....има грижи...и Черка немой ни помогне....но ако той реши...ще се яви....:cheers:
Bobo Markov
23-08-2015, 22:05
Той Суско е особен тип....има грижи...и Черка немой ни помогне....но ако той реши...ще се яви....:cheers:
а ше го чакам аз да се яви - то да не е по желание тва че гепим от моя приятел шефчето на Секс Уел една надуваема жена че я надуем и че присъства Суси на сбирката ааа ще чакам аз няккъв срамежливец тука.
а ше го чакам аз да се яви - то да не е по желание тва че гепим от моя приятел шефчето на Секс Уел една надуваема жена че я надуем и че присъства Суси на сбирката ааа ще чакам аз няккъв срамежливец тука.
Не вярвам да е срамежлив....просто човек с определени принципи....дето ние не ги отбираме....
Lei-chery
26-08-2015, 11:11
Ха ха ха...пак ли го забленувахте Прасето....
Зор да го гледате.....:crazy::jumping:
---------- Post added at 11:10 ---------- Previous post was at 11:08 ----------
Несериозник!!!! ;)
---------- Post added at 11:11 ---------- Previous post was at 11:10 ----------
Не вярвам да е срамежлив....просто човек с определени принципи....дето ние не ги отбираме....
Може пък да е и срамежлив.....знае ли човек.....:)
Bobo Markov
26-08-2015, 23:03
Ха ха ха...пак ли го забленувахте Прасето....
Зор да го гледате.....:crazy::jumping:
---------- Post added at 11:10 ---------- Previous post was at 11:08 ----------
Несериозник!!!! ;)
---------- Post added at 11:11 ---------- Previous post was at 11:10 ----------
Може пък да е и срамежлив.....знае ли човек.....:)
Сускаря е мрътва за мене!
кученцетоОгиитаткоДоги
08-09-2015, 21:03
Начи Бобо Марков само да не дойде, незнае кво го чака:) Зел съм си флЕкса в багажника, знам го къде живее:) и ще му нарежа алФфата за скрап:):) Освен което е,иСспуска обилно количество жИн:):) и трето на ръка нося му раСсад за едни култури които са популярни в Аффганистан и от Петрич на горе:):) Така че да си направи сметката хубаво:):) Не става на въпрос за афганистански мак споко:):)
ми аре де, аз даже ще се опитам да ги сбера тия утре-вдругиден на предфестова сбирка.... :)
кученцетоОгиитаткоДоги
08-09-2015, 22:20
ми аре де, аз даже ще се опитам да ги сбера тия утре-вдругиден на предфестова сбирка.... :)
Ми аре де:) репетиция за гала концерта:cheers:
Ми аре де:) репетиция за гала концерта:cheers:
а ако успееш и за фесто, ще видиш много от тукаписущите... :cheers:
кученцетоОгиитаткоДоги
09-09-2015, 00:02
а ако успееш и за фесто, ще видиш много от тукаписущите... :cheers:
Исками се за фесто, но няма да успея:(:( Края на месеца ако си на линия се събираме обезателно:cheers: Бобби е началник щаба организация:):)
Исками се за фесто, но няма да успея:(:( Края на месеца ако си на линия се събираме обезателно:cheers: Бобби е началник щаба организация:):)
Aaa, тук съм, де да съм... :)