ей, а най-бързата 155-ца я няма нито в клипа нито на снимките в алфисти.бг..... тц,тц..
Printable View
ей, а най-бързата 155-ца я няма нито в клипа нито на снимките в алфисти.бг..... тц,тц..
прати снимка и ще я сложа...
Тц тц, защо така се засягаш..
Това няма как да го прочетеш :)
И това не е така. Даваш 30 лева и влизаш и с Фиат 126п ако искаш :wow:
и 103 коня са достатъчни :и това са все факти..Quote:
20 Валентин Вълов Alfa Romeo 146 1.6 Boxer CO1766AK до 1.6 "01:10.31"
Поздрави!
пичове, тия спорове на пистата се решават :paddle:
хаха, да не го вземаш на сериозно. Аз поне се забавлявам, както го правех и на пистата. Не ме е срам че съм на 7 секунди от най доброто време. Отидох, направих си кефа и сега правя същото. Може пък на втория трак дей да дойда с някой още по голям кошник:))) Ама преди това има "Серес" нали...
И "космоНафт" не е човека който пуска косми в нафтата:))))
един съвет за кроасана:
като почнеш да се кръстиш.... късно е БЕГАЙЙЙЙ
Аз лично много се изкефих да карам на писта, но има още много да подобрявам в карането си. Бих се възползвал някой опитен да седне до мен и да казва къде греша в обиколките! С удоволствие ще карам пак на 15-ти май, само колата да е ОК! Живи и здрави!
Абе така от любопитство да питам някой сурна ли сликове на тоя трак дей сега дето мина, и да сподели инфо с 4 ли е бил, или с 2, и отпред или отзад......
Е то слика няма как да не дава предимство, просто исках да знам дали да си зема още два и за отпред, щото на кола с предно ако и изтървеш дупето и няма вкарване в пътя после, за разлика от тия с задно......
дам, идеята е 4 слика ... макар, че имаше една 164ка която беше само с предни .. ако не се лъжа