ей, а най-бързата 155-ца я няма нито в клипа нито на снимките в алфисти.бг..... тц,тц..
ей, а най-бързата 155-ца я няма нито в клипа нито на снимките в алфисти.бг..... тц,тц..
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
прати снимка и ще я сложа...
http://www.facebook.com/TempoGarageSofia
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Volvo V50 2.0D by RuBig
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Тц тц, защо така се засягаш..
Това няма как да го прочетеш
И това не е така. Даваш 30 лева и влизаш и с Фиат 126п ако искаш
и 103 коня са достатъчни :и това са все факти..20 Валентин Вълов Alfa Romeo 146 1.6 Boxer CO1766AK до 1.6 "01:10.31"
Поздрави!
пичове, тия спорове на пистата се решават![]()
Volvo V50 2.0D by RuBig
хаха, да не го вземаш на сериозно. Аз поне се забавлявам, както го правех и на пистата. Не ме е срам че съм на 7 секунди от най доброто време. Отидох, направих си кефа и сега правя същото. Може пък на втория трак дей да дойда с някой още по голям кошник)) Ама преди това има "Серес" нали...
И "космоНафт" не е човека който пуска косми в нафтата)))
Last edited by fiore; 11-12-2009 at 19:00.
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
един съвет за кроасана:
като почнеш да се кръстиш.... късно е БЕГАЙЙЙЙ
http://www.facebook.com/TempoGarageSofia
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Аз лично много се изкефих да карам на писта, но има още много да подобрявам в карането си. Бих се възползвал някой опитен да седне до мен и да казва къде греша в обиколките! С удоволствие ще карам пак на 15-ти май, само колата да е ОК! Живи и здрави!
Volvo V50 2.0D by RuBig
Last edited by fiore; 12-12-2009 at 15:56.
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Абе така от любопитство да питам някой сурна ли сликове на тоя трак дей сега дето мина, и да сподели инфо с 4 ли е бил, или с 2, и отпред или отзад......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Last edited by Furious 155; 13-12-2009 at 23:39.
Volvo V50 2.0D by RuBig
Е то слика няма как да не дава предимство, просто исках да знам дали да си зема още два и за отпред, щото на кола с предно ако и изтървеш дупето и няма вкарване в пътя после, за разлика от тия с задно......
дам, идеята е 4 слика ... макар, че имаше една 164ка която беше само с предни .. ако не се лъжа
33 16v/MR2 SW20/S3 8L