Quote Originally Posted by Airfan View Post
Понеже моето разбиране за автофорум посветен на дадена марка е да се търси и предлага взамиопомощ и полезна информация реших да пиша това, което съм открил, за да може утре някой, който не е присъствал на зарзаватчийския ви разговор да не се прецака с х2 сума за съединител. Обаче това е поредното мнение, от което лъха липса на желание да се помага на някого. Аз лично нужда от помощ нямам, тъй като мога сам да се оправя с почти всичко, обаче виждам, че и вие нямате желание да знаете или ако знаете, нямате желание да споделите.
С това смятам темата за изчерпана и нямам намерение да споделям каквато и да е друга информация по този въпрос в тази тема. Който желае да научи нещо - лично съобщение, скайп, icq, телефон, лично или димни сигнали.

Успех, алфисти!
Такааа най-напред искам да ти пожелая да имаш повече късмет с новия съединител, както и хиляди безаварийни километри обаче искам да направя едно уточнение :
По време на зарзаватчийския разговор лично аз ти казах на теб да не купуваш лука защото всичко му е валео и прочие...това ти го казах да ти помогна - обаче на теб сигурно кой знае какво пак ти е лъхало в този момент и си решил да не послушаш съвета и да се убедиш лично , което в крайна сметка си е твое лично право.И както виждам вече си открил сам , това което ти казах преди 1 седмица. Ако ме беше послушал щеше да си спестиш и време, пари и енергия и нямаше да сътвориш темата с заглавие LuK'o'Valeo и да я поднесеш като сензация.

П.С Едва ли има някой на който съм отказал да помогна ако е по силите ми обаче- можеш да помогнеш на този който търси помощта ти.
Насила хубост не става !