Results 1 to 15 of 26

Thread: LuK'o'Valeo

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    cuore sportivo dimo's Avatar

Quote Originally Posted by Airfan View Post
    Понеже моето разбиране за автофорум посветен на дадена марка е да се търси и предлага взамиопомощ и полезна информация реших да пиша това, което съм открил, за да може утре някой, който не е присъствал на зарзаватчийския ви разговор да не се прецака с х2 сума за съединител. Обаче това е поредното мнение, от което лъха липса на желание да се помага на някого. Аз лично нужда от помощ нямам, тъй като мога сам да се оправя с почти всичко, обаче виждам, че и вие нямате желание да знаете или ако знаете, нямате желание да споделите.
    С това смятам темата за изчерпана и нямам намерение да споделям каквато и да е друга информация по този въпрос в тази тема. Който желае да научи нещо - лично съобщение, скайп, icq, телефон, лично или димни сигнали.

Успех, алфисти!
    Такааа най-напред искам да ти пожелая да имаш повече късмет с новия съединител, както и хиляди безаварийни километри обаче искам да направя едно уточнение :
    По време на зарзаватчийския разговор лично аз ти казах на теб да не купуваш лука защото всичко му е валео и прочие...това ти го казах да ти помогна - обаче на теб сигурно кой знае какво пак ти е лъхало в този момент и си решил да не послушаш съвета и да се убедиш лично , което в крайна сметка си е твое лично право.И както виждам вече си открил сам , това което ти казах преди 1 седмица. Ако ме беше послушал щеше да си спестиш и време, пари и енергия и нямаше да сътвориш темата с заглавие LuK'o'Valeo и да я поднесеш като сензация.

П.С Едва ли има някой на който съм отказал да помогна ако е по силите ми обаче- можеш да помогнеш на този който търси помощта ти.
    Насила хубост не става !
    Alfa 155 2.0 16v

Diesel addicted emzo's Avatar

Само дето темата съм я пуснал аз, дори без знанието на Airfan и да, за мен е сензация. И какъв е проблема ? Съединителя е върнат, "набутани" няма.

В случая цялата тази тема със сензационно заглавие е само от полза на евентуални бъдещи мераклии за прословутите качествени LuK съединители.

Явно пречи тази тема
    http://s2.postimage.org/IYUr9-6af5b9.jpg
    Last edited by emzo; 05-11-2010 at 14:26.

cuore sportivo dimo's Avatar

Quote Originally Posted by emzo View Post
    Само дето темата съм я пуснал аз, дори без знанието на Airfan и да, за мен е сензация. И какъв е проблема ? Съединителя е върнат, "набутани" няма.

В случая цялата тази тема със сензационно заглавие е само от полза на евентуални бъдещи мераклии за прословутите качествени LuK съединители.

Явно пречи тази тема
    http://s2.postimage.org/IYUr9-6af5b9.jpg
    което не променя нищо от това което казах
    а и за малко да забравя Благодаря и на двама ви за отрицателния вот надявам се ви направи щастливи
    Alfa 155 2.0 16v

започва да се пристрастява Airfan's Avatar

Quote Originally Posted by dimo View Post
    Такааа най-напред искам да ти пожелая да имаш повече късмет с новия съединител, както и хиляди безаварийни километри обаче искам да направя едно уточнение :
    По време на зарзаватчийския разговор лично аз ти казах на теб да не купуваш лука защото всичко му е валео и прочие...това ти го казах да ти помогна - обаче на теб сигурно кой знае какво пак ти е лъхало в този момент и си решил да не послушаш съвета и да се убедиш лично , което в крайна сметка си е твое лично право.И както виждам вече си открил сам , това което ти казах преди 1 седмица. Ако ме беше послушал щеше да си спестиш и време, пари и енергия и нямаше да сътвориш темата с заглавие LuK'o'Valeo и да я поднесеш като сензация.

П.С Едва ли има някой на който съм отказал да помогна ако е по силите ми обаче- можеш да помогнеш на този който търси помощта ти.
    Насила хубост не става !
    Да, прощавай, наистина може би си ми казал, но аз за зарзаватчийски разговор не си спомням. Може би ако си споменал думата зарзават в едно изречение с LuK съединители, останалите ти слова съм ги пуснал покрай ушите си, тъй като изказването ми се е сторило несериозно. Сензации няма, има въпроси.

Поздрави.