Мина и това каране.
Е този път колата беше на шест, но аз сам счупих мотора. При привключване от 2-ра на 3-та сложих 1-ра... другото са клапани и станах част от публиката. Проблемът бе, че се случи рано през деня без да имам възможност да сложа хубави гуми и да гоня макса на колата. Колата е уникална. Яд ме, че дори не изтърках и едни гуми, нито успях да направя обиколка без изпреварване и т.н.
Яд ме е не за друго, а за хората които са се трудили по колата. Благодаря на всеки един отделил неделя, лично време и средства за да направим тази кола.

Фактите са ясни с малки промени по окачването и софтуера свалихме 3 секунди и постигнахме времена (1,31) немислими за кола с 950 кг тегло 1.6 мотор със фабрични железа.

Реално след като видях, че се кара с лекота в тези времена се замечтах за 1.30 и т.н. но да сме живи и здрави и там ще стигнем.

Няма да изброявам имена но евала на цялата АЛФИСТКА ГРУПА и на съекипниците от ВЕНЕРА СЕРВИЗ....

За карането на Феро нямам думи... накара всеки един от нас да ходи с вирната глава по пистата.

Една снимка от Пепи, който както винаги беше сред нас и със нас!
Click image for larger version. 

Name:	neno&fero.jpg 
Views:	318 
Size:	95.5 KB 
ID:	122377