E то ако не се намеси някой кат мене за къде са авто форумите, форза мериджан ама по хубу предишното поколение щот гледа по-злобно![]()
E то ако не се намеси някой кат мене за къде са авто форумите, форза мериджан ама по хубу предишното поколение щот гледа по-злобно![]()
Почистих грубия талаш.
Дръжте се като малко по-пораснали деца, моля.
По-лесно е.
---------- Post added at 20:34 ---------- Previous post was at 20:27 ----------
Моята шапка не я свалям на това.За теб,ти си знаеш.
И това с аналозите малко пресилено.
---------- Post added at 20:38 ---------- Previous post was at 20:34 ----------
Много лично го приемаш колега.Да обиждаш на тъпаци хора които не харесват някаква ламарина си е диагноза.
---------- Post added at 20:41 ---------- Previous post was at 20:38 ----------
Мазерати.
Alfa Romeo156 1.8T.Spark SportPacket
Ducati ST2
Тази тема е за тези, на който мацките скачат в купето, заради екстрите му, а не заради пишлето на шофера..........важното е да има шибидах....че след време неизбежно има рога.....
Къде ви отиде адреналина бе.....скучни сте...
п.п.за да притежавш S- класа си требва и личен шофер.....иначе е без покритие
Last edited by Бобби; 15-04-2014 at 00:34.
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Не....просто имаш ГТА.....и изпитваш все още онова удуволствие...жените да са с теб заради това което си, а не заради некви екстри и кола, която не ти подхожда....излъчването е важно.....
да еба и меркантилното общество.......което робува на вещи, екстри и т.н......някъде по белият свят трудно ще видиш 25-годишен да кара S- класа....освен ако не е ганьо на екскурзия....
Мерцедеса си е кола за уважение....ама мисля, че ако го правим в нашият форум....си е вид комплекс....
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
А бе не знам кое е позьорщина и кое не, но ми харесват коментарите, че не ставала за нищо и че не била с технически иновации.
Но е факт, че докато Фиат произведе автомобил с тези екстри, сигурно ще мине някое друго десетилетие, когато и Дачия (съвсем примерно) предложат някакви такива решения.![]()
OM642
1NZ−FXE; 1CD-FTV
Х... Insignia, Brava, 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Айде най-компетентния с невероятното BMW пак се намеси.
И за какво са ти тия екстри?
Една от най-важните екстри на автомобил от този клас е,че се кара от професионален шофер,екстра която сам си поемаш след покупката на автомобила.
---------- Post added at 11:23 ---------- Previous post was at 11:21 ----------
Аз затова грозде не ям.....пия неговият ферментирал сок.
---------- Post added at 11:40 ---------- Previous post was at 11:23 ----------
http://www.zegna.com/us/ermenegildo-...ttroporte.html
Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Volvo S80 D5 awd 2010г.
Зад тази кола има толкова положен труд, че само заради това си заслужава да я харесва човек. Да не говорим, че мерцедес, като са правили луксозни лимузини, ауди тепърва прохождаха с ауди 100 примерно в луксозния клас. Има цикличност на пазара. Ами вижте, какво стана с Лексус? За 25 години се наредиха в топ марките. И това беше много умен ход от страна на тойота. Може след 20 години Тата да диктува пазара. Никой не знае.
Lexus IS200
E па оди на лекар.
---------- Post added at 19:09 ---------- Previous post was at 19:04 ----------
Ти картините на Пикасо,Жорж Брак,Хуан Грис и..... харесваш ли ги?
И в тях има вложен много труд,мисъл,виждане,усещане,чувство.....
Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!