Браво Петко!
Много добре си се предсатвил с печката!
Да станеш още по-добър!
Браво Петко!
Много добре си се предсатвил с печката!
Да станеш още по-добър!
Гледам на 16-та позиция някакво МиТо 1.4 се е вихрило...![]()
1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
и делта
браво на родните представители![]()
Alfa 145 1.4 ts
Евала Петко!!!
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
ама най-добрите времена ги дават в първите обиколки ...
33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Браво и на Нено, който се е представил доста добре с новия си двигател. А как така Бобо е зад него?
Last edited by DJ_STIVAN; 26-02-2009 at 19:43.
Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
То тия времена нямат нищо общо с истината. Всички на пистата видяха в действителност как върви колата на Бобо. Просто много бързо изяде гумите. Гърците я гледаха тая кола като измръзнали![]()
Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Малко ГТАта от Серес...
http://www.youtube.com/watch?v=gHvtJBSqdMU
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
То на Нико от Пендаполи му се строши съединителя,иначе щяха да видят останалите.Лошото е,че се опитах да завържа разговор с нашите колеги,ама явно не им бях от категорията.Май следващия път трябва да се пусна с трошачката на Нико,за да ми обърнете внимание.Почувствах се много гадно колеги.Просто исках да ви помогна,а ме гледахте като помияр.Това,че подготвях още 5 коли и се бях омазал,явно ви беше достатъчно да ме пратите в глуха линия.И на моите приятели гърци им направи страшно лошо впечатление.Все пак за тях аз съм накакъв авторитет.Не общувах с много хора,но двете двойки , с които си разненихме няколко реплики,стигнаха за всичко.Добре,че имаше на корем след това в Агио Пневма узо 12.Това донякъде смекчи вкуса в устата ми.Абе майната му!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.