Колеги реших да се пробвам с един дали имам шанс неговата 6 цилиндера редови + чип тунинг 92 година неговото некъде около 180 коня на 20 литра бензин сме се фанали има ли смисъл според вас ...
Колеги реших да се пробвам с един дали имам шанс неговата 6 цилиндера редови + чип тунинг 92 година неговото некъде около 180 коня на 20 литра бензин сме се фанали има ли смисъл според вас ...
Зависи от шофера,ако си познаваш колата и знаеш да я караш имаш шанс.
По принцип той е фаворит,но има вариант да го сцепиш.
Каква е гонката на дълго или ?
Абе какви са тия чипове за бензинови коли, дето качват 30 коня, дайте и на мен!
По темата - имаш някакви шансове, макар и минимални, ако BMW-то е напълно заводско.
С чипнато такова (макар и не с 30 коня отгоре), няма да стане работата, ще му гледаш стоповете.
Има значение също така състоянието на автомобилите, както и ЗКУ.![]()
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
То е на около 200 000 хиляди и не е заводско с чип имаше и два челни удара заради тва се хвващам щото ония иска да ме бие ама няма да стане
Е, ако си сигурен, че бимата е кошница, а твоята кола си е наред, давай. Ще го опукаш.![]()
Last edited by Fear; 26-02-2009 at 16:25. Reason: Правопис
Alfa Romeo 166 3.0 V6
И на мене ми е чидно откаде тези 30 тупача отгоре !
http://www.ultimatespecs.com/?option...del=46&car=150
На мен ми е чудно защо в този раздел??
Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
http://www.family-sozopol.com/
Мене ми е чудно кво е станало![]()
145 1.6ts 16v 97г.
Той в кво състояние я купи с паднал таван не работеха много работи .... довечера ще го пазара
абе квай тъз мания за доказване незнами тез светофари?май имаше тема за разумното движение по пътищата,и всички споделиха мнение и ето че всичко е било излишно.абе карайте си старчетата и се кефете на коректност пък коя е по-от другата мисля че е било работа на инжинерите в автомобилостроенето.
p.s.мисля че велосипеда е най-типичното возило за доказване на сили.
Ако си сток, вероятността да те бие е доста голяма, ама нищо не се знае, ти от къде си??? Ако си някъде по Софето може да се дръпна и аз с него ако иска, на мен ми дай гонки само
![]()
Last edited by fnt; 26-02-2009 at 17:30.
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Taка е, BMW агенте...
Aз лично на времето точно това се колебаех - дали Alfa или Е36 320i Coupe.
E, купих си GTV, а после имах възможността да покарам Е36 320i Coupe и шЪ мЪ извиняваш, ама едното задно в никакъв случай не прави бавареца по-добрата кола, поне за мен. Ама по нито един показател!![]()
Alfa Romeo 166 3.0 V6
по-скоро съм склонен да вярвам че става въпрос за доказване на другия че колата е стока а не на самите себеси.аз мисля че ако будиш съмнение в каквото и да било че не е това за което си мечтал,или го отстраняваш(ако е проблем) или се разделяш тотално с него.нека не забравяме че за хората резервни части НЯМА!