БМВто ше бие....
БМВто ше бие....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Аз пък такива теми,незнам защо модовете ги държат въобще.Пусни се и тогава коментирай.Понякога ме е срам ,че съм си купил 156
Пускам под тема:
Имам ли шанс срещу космическия кораб Восток 18 или да се пробвам с чипнатия Аполо 17....
Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
Alfa Romeo 33
Мен такова бмв ме дърпа с по- малко от една кола на светофара на 43ти в Младост до светофара на Шел.....според мен трябва да го вземеш на 400м....
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Като не ти харесва не пиши бе, то за това е раздел ОБЩИ ПРИКАЗКИ, за да не се пускат такъв род теми в Тунинг и Рацинг!!! А ако наистина те е срам, че си си я купил, дай да си направиме една дръпка(ако нямаш чип), да те бегам малко и направо да ми я подаряваш, щото те е срам, стига говорил глупости, не сме тука да се заяждаме и да се караме, а да пише кой каквото го вълнува
Аааа, и едно допълнение - мисля че с Востока може да го бегаш(все пак си с Алфа), ама чипнатото Аполо баце е Хамериканска машина и то с ЧИИИП, така че по добре не се пускай за пари или ключ за ключ!!!
Last edited by fein86; 27-02-2009 at 00:01.
Бих го с половин кола
20 литра сам + ахахаха Алфата определено има старт и това помогна
Нема такава интрига веднага след светофара ме друпна след 110 км ме би ... ама бехме минали светофара ахахаха ....
бехме От лабиринта мебелния в люлин до пежо центъра преди шела
Last edited by SandoOne; 27-02-2009 at 00:48.
Браво, сега ще се возиш малко на аванта
Радвам се, че е имало гонка, а не като повечето теми.![]()
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Мен ме е било 320 комби. А имам случай да накажа 320is. купе... така че е много относително. Хватката е да не връщах газта при смяна на предавките. Докато сменяш да си на прекъсвач! И като пуснеш съединителя се изтрелваш в космоса.
Тия БМВ-та вървят мамка им. 1.8 на Алфата е слаб за тях. С/у 2.0 обаче нямат шанс. Много зависи от ЗКУ. 15 коня разлика и 200 км на кола могат да се преодолеят ако си добър шофьор.
Онова комби дето не знае да тръгне ли, да спре ли ме наказа с половин кола тогава. А купето дето е 163 коня го бия. Така, че от мноооооого голямо значение е да си познаваш колата и начина по който да я натовариш максимално.
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Е точно 320 is не си бил, а това без пускането на газта и прекъсвача е![]()
С ис-ка не съм се пробвал ама един колега от дупница искаше да се пробваме ама се отказах щото ше ме смачка а и оная иска е .... .
По принцип ис-ката мачка. Но пича който караше му беше зор тръгването. Аз тръгвам с една кола пред него докато той си успокои задницата. Аз натискам за 2-ра когато той вече улавя правия път. Лека му е задницата на БМВ-то и при тръгването замита мноооого. И пича не му е свикнал сигурно. 2 пъти се пускахме и двата пъти аз тръгвам с една кола пред него. После вече когато натискам за 4-та той вече фаровете са му до заника ми, ама и пътя свършва. Това са над 400 метра. Ако тръгне иначе както аз тръгвам ще ме смаже със сигурност.
Иначе както казах съм падал и от 320и комби.
Има го и тва аз вчера му викам айде на 50 литра на мокро да се дурпаме там бмв-то няма шанс той се отказа .... ма пак иска на 1 км да се дърпаме ахах аз викам не мерси ...
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW