Results 1 to 15 of 61

Thread: serres

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Turbo Ninja Bobo's Avatar

Quote Originally Posted by mordohy View Post
    То на Нико от Пендаполи му се строши съединителя,иначе щяха да видят останалите.Лошото е,че се опитах да завържа разговор с нашите колеги,ама явно не им бях от категорията.Май следващия път трябва да се пусна с трошачката на Нико,за да ми обърнете внимание.Почувствах се много гадно колеги.Просто исках да ви помогна,а ме гледахте като помияр.Това,че подготвях още 5 коли и се бях омазал,явно ви беше достатъчно да ме пратите в глуха линия.И на моите приятели гърци им направи страшно лошо впечатление.Все пак за тях аз съм накакъв авторитет.Не общувах с много хора,но двете двойки , с които си разненихме няколко реплики,стигнаха за всичко.Добре,че имаше на корем след това в Агио Пневма узо 12.Това донякъде смекчи вкуса в устата ми.Абе майната му!

При мен идвал ли си бе колега аз или съм бил в транс или не си идвал при мен - аз лично умазаните най ги уважавам щот ми е ясно къде е истината И много ме е яд че не съм те отразил Иначе разговарях с двама българи и един българин със силно гръцки акцент. А коя е колата на този Нико ?
    Last edited by Bobo; 27-02-2009 at 23:44.
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service

Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super