Ми според мен си беше друга класацията, просто истината се губи някъде. Всички от наша страна навъртяха 3 или 4 пъти повече обиколки на пистата, но според списъка не е така. Ясно е, че гърците бяха много силни, все пак колите им заводски бяха много силни, на повечето от тях имаше и доработки. Точно това се опитвам да обаясня по-нагоре, че аз съм горд с представянето на нашите, въпреки многократно по-малките бюджети на нашите участници. Само гумите колко пари струват без коментар. За сравнение някои от гърците унищожиха 4-5 комплекта гуми (и предни, и задни) в нашата част всички имаха по един чифт гуме за триене, а някои трябваше и да се прибират по обратния път с тях. Ясно е, че гърците не можем да ги гоним, но според мен не можем само във финансов аспакт. При равни финанси и обективни замервания ще ги отвеем.
Относно замерванията ще кажа проста, че при най-бързите обиколки на нашите, транспондерите просто не работеха (много странно защо), но здраве да е. Надявам се всички да са си доставили удоволствие