Това не е неговата колица .
Това не е неговата колица .
145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
ъъъ да ве и аз в началото гледах кат теле у железни врата ... щот знам че на Змея е чирвенка .. па после си мислех да не я е пак боядисвал и чак после сцепих че става въпрос за жтдм ... баф умотах се ...
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Летящ старт????
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Мда, предположих че е от място, но за да се разбере състоянието на две коли, без драйверите да имат голямо значение, не е ли по добре да се направи летящ старт, при положение че и двете са дизел, и че е мокро.....????
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Летящия старт в повечето си случаи, не води до равностоен старт, а и конкретно в случая нямаше достатъчно пространство за такъв...
На втората гонка на която е и клипа, сериозно превъртях гуми и на 1-ва и на 2-ра предавка,но тва не ми попречи пак да го лъхна
Иначе си прав, че тренинга и опита също оказват своето съществено влияние![]()