Quote Originally Posted by dimo View Post
Такааа най-напред искам да ти пожелая да имаш повече късмет с новия съединител, както и хиляди безаварийни километри обаче искам да направя едно уточнение :
По време на зарзаватчийския разговор лично аз ти казах на теб да не купуваш лука защото всичко му е валео и прочие...това ти го казах да ти помогна - обаче на теб сигурно кой знае какво пак ти е лъхало в този момент и си решил да не послушаш съвета и да се убедиш лично , което в крайна сметка си е твое лично право.И както виждам вече си открил сам , това което ти казах преди 1 седмица. Ако ме беше послушал щеше да си спестиш и време, пари и енергия и нямаше да сътвориш темата с заглавие LuK'o'Valeo и да я поднесеш като сензация.

П.С Едва ли има някой на който съм отказал да помогна ако е по силите ми обаче- можеш да помогнеш на този който търси помощта ти.
Насила хубост не става !
Да, прощавай, наистина може би си ми казал, но аз за зарзаватчийски разговор не си спомням. Може би ако си споменал думата зарзават в едно изречение с LuK съединители, останалите ти слова съм ги пуснал покрай ушите си, тъй като изказването ми се е сторило несериозно. Сензации няма, има въпроси.

Поздрави.