много ме радвате като започнете да давате съветчета за разни голфове,опели и въобще други марки коли,точно затова казах да не ми давате наклон на к....а какво да карам,карам алфа много преди 60% от потребителите тук да са се возили в алфа,да 5-10 лв ама на 100 км,а като се насъберат 1000-1500 км. сметни си го сам,да давете мнение щото е форум,ма неподхождате под правилния ъгъл.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпросче
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Колеги, защо така пак се получи грозния спор “ЗА ПРОТИВ” газ, бензин и дизел. Може ли колегите, които се чувстват афектирани от някой пост да вдишат и издишат няколко пъти преди да отвърнат, като пишат полуистини, факти които са пресилени или много спорни и зависят много силно от гледната точка на всеки един. Всеки човек е различен, с различни познания, предпочитания, възможности и всяко едно предимство или недостатък да караш на бензин, газ, дизеловото гориво и др. си имат различен коефициент на тежест за него.
До колегата Ivan83. До колкото прочетох никой не го е правил на GTV или не ще да си признае. Както виждаш мнението на повечето е че ще направиш грешка, аз също го споделям, но това за мен.
Щом кортежа на Кралицата на Британия мина на газ значи и на GTV ще може.Alfa 145 1.3, 75 TS, 166 2.4 mjet
Comment
-
Първоначално публикувано от JJJКолеги, защо така пак се получи грозния спор “ЗА ПРОТИВ” газ, бензин и дизел. Може ли колегите, които се чувстват афектирани от някой пост да вдишат и издишат няколко пъти преди да отвърнат, като пишат полуистини, факти които са пресилени или много спорни и зависят много силно от гледната точка на всеки един. Всеки човек е различен, с различни познания, предпочитания, възможности и всяко едно предимство или недостатък да караш на бензин, газ, дизеловото гориво и др. си имат различен коефициент на тежест за него.
До колегата Ivan83. До колкото прочетох никой не го е правил на GTV или не ще да си признае. Както виждаш мнението на повечето е че ще направиш грешка, аз също го споделям, но това за мен.
Щом кортежа на Кралицата на Британия мина на газ значи и на GTV ще може.
Първоначално публикувано от SFINKSколегите с бендзин и нафта как ли се чувстват с новите цени на горивата .
бендзин 95 / 1.90 лв
нафта / 1.80 лв
газ : 0.91 лв'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
До колегата Ivan83. До колкото прочетох никой не го е правил
Bouncer и JJJ обедихте ме но все пак вижте какво намерихи успех
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details
Comment
-
Пич, първо можеш да смалиш аватарчето, че много разтегля. Иначе и на мен спортно купе с газова уредба не ми звучи никак
. Все пак този тип коли малко или много показват, че собственикът им си е надвил над масрафа. Ако е 156 примерно добре ама ГТВ...
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Аз съм за газ. инжекцион :P Всеки си знае джоба и възможностите :P
А ГТВ лично съм виждал 2 броя...И двете бяха Лачени и много добре изглеждащи и си вървяха на газЕдната е сива софийска :P
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Всички знаем колко е хубаво ГТВ-то, но не е лошо да погледнеш и правилата на форума.
2.5 Всеки участник може да си постави собствен аватар. Аватарите трябва да са до размер 200х200 пиксела, големината на файла не трябва да надвишава 64KB. Аватарът може да е анимиран. Не се препоръчва "кражба" на аватари от други участници на форума.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Мдаа , пак многознайковците дето са виждали само отдалече кола на газ почнаха да дават мнения . Човека пита дали може и дали някой е слагал . А разни врачанции други такива почнаха да му обясняват как до сега не са виждали ГТВ на газ и че как 25 литрова бутилка в багажника щяла да му развали окачването...... Кой ви пита бре специалисти измислени дали сте виждали с вашите природно невиждащи очи ГТВ на газ и как нещо което тежи колкото 2 големи бутилки с минерална вода поврежда окачване на автомобили ...
Колегата иска да си кара ГТВ то щото си му харесва , не иска да го сменя , иска да си го кара и да му излиза по евтино , кое точно не можете да схванете.
Колега на всяка кола може да се сложи газ , ГТВ на газ има .
Отиди в свестен сервиз където монтират газови уредби и там ще ти обяснят . Има коли къде по нагоре от ГТВ които са с газ.
Comment
-
Първоначално публикувано от SFINKSМдаа , пак многознайковците дето са виждали само отдалече кола на газ почнаха да дават мнения . Човека пита дали може и дали някой е слагал . А разни врачанции други такива почнаха да му обясняват как до сега не са виждали ГТВ на газ и че как 25 литрова бутилка в багажника щяла да му развали окачването...... Кой ви пита бре специалисти измислени дали сте виждали с вашите природно невиждащи очи ГТВ на газ и как нещо което тежи колкото 2 големи бутилки с минерална вода поврежда окачване на автомобили ...
Колегата иска да си кара ГТВ то щото си му харесва , не иска да го сменя , иска да си го кара и да му излиза по евтино , кое точно не можете да схванете.
Колега на всяка кола може да се сложи газ , ГТВ на газ има .
Отиди в свестен сервиз където монтират газови уредби и там ще ти обяснят . Има коли къде по нагоре от ГТВ които са с газ.
искаш ли малко да си коригираш тона или имаш нужда от почивка ....'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
хоххо
Първоначално публикувано от valjoТи пак ли си превъзбуден? ...
искаш ли малко да си коригираш тона или имаш нужда от почивка ....
Първоначално публикувано от SFINKSАЛОО , внимавай аз да не ти коригирам тона
имай в предвид че досега нищо не съм казал по темата и смехотворните ви изявления до момента
залози приемат ли се кой е по-по-най
имам едни излишни 5 лвНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Pr_OOf пак не внимаваш " Показва малка картинка под вашите детайли в съобщенията. Само една картинка може да бъде показвана, с основа не по-голяма от 180 пиксела, височина не по-голяма от 180 пиксела и размер на файла не по-голям от 49kB"
Ако имаш да кажеж нещо по темата го сподели или по -добре замълчи .Мълчанието е злато когато няма какво да кажешайде и успех
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivan83Pr_OOf пак не внимаваш " ...
Ако имаш да кажеж нещо по темата го кажи или по -добре замълчи .Мълчанието е злато когато няма какво да кажешайде и успех
приятелско съветчеНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Ivan83,
Отдели малко време се и прочети правилата на форума.
А това което си написал е вярно и е грешка която не съм забелязвал и ще бъде отстранена
Ето ти правилата:
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=1067
Ника ми ме се изписва такаAlfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
Comment