Известие

Collapse
No announcement yet.

Газ в София?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Газ в София?

Някой да каже, къде в София могат да сложат КАДЪРНО и ТОЧНО с гаранция обикновенна газова! Точно за алфа, а не некви пишман майстори!

Благодаря предварително на всички отговорили. Темата дано е полезна и на всички
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

..

има един агент който е така стабилен мога да ти дам гсм- да се свържеш с него той прави моята алфа и сега си пее без проблеми НО ! Аз нали съм майсторче днеска пипах нещо врътките на газовата и какво стана спънах колата аххаха направо не ми се вярва поздрави
    Диети и отслабване
    www.elenkov.net

Comment

Ще е хубаво телефона да го дадеш освен на мен, а и на други да е полезен :P Аз лично ще се радвам да разясниш, какъв е човек къде работи от кога други доволни клиенти и т.н.. Ще е хубаво да се набере инфо за добри газаджии в София, защото като гледам доста хора бяха разочаровани и не могат да намерят решение на проблемите си...

Благодаря ти предварително :P
      Ти с обикновенна АГУ ли си? Колко км. измина и как върви колата :P
      by RUBIG service

Comment

Има едни майстори в Бъкстон при 4-то(или 5-то не си спомням точно кое беше) училище,слагаха ми газовата на фиата 1 година никакви проблеми,направиха ми с ламбда емулатор,разхода ми в момента е около 11-12/100,при 10 на бензин(е при яко лигавене до 2000 оборота) Ще ти я направят с ламбда контрол и ще е шест,с година гаранция и проблеми няма да имаш Ако искаш да им взема телефона само кажи
        ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
        BMW e39 facelift

Comment

Сподели инфо тук, това което те питах на ЛС :P
          by RUBIG service

Comment

Няма значение колко кончета ти е колата,бутилката исках да ми сложат по малка (32литра),щот да имам място за други работи в багажника,излезе ми 450лв оригинална ловато с емулатор и за 1 година съм ходил само за настройка кат си я разцентровах сам Телефонче ще взема тия дни като ходя натам
            ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
            BMW e39 facelift

Comment

Мога да те пратя при кадърен човек в Русе ако искаш ако се интересуваш пиши и ще ти дам телефона му
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Русе си е много далеч :P Тука говорим само за хубави майстори в Сф, които са се справили добре с поставянето на ГАЗ на АР.... Хайде дее пишете...Една камара хора казват, че пишат на газ, а не казват къде са я сложили....СОФИЯЯЯЯ :P :P
                by RUBIG service

Comment

Ако искаш отзиви за BRC, пиши ЛС на WhitePower. Само да те предупредя, че според него са перфектни, но според мен попретупват нещата...

AR 145 QV '97

Comment

Тука говорим само за хубави майстори в Сф, които са се справили добре с поставянето на ГАЗ на АР.... Хайде дее пишете...
                    В "Хаджи Димитър" срещу Фантастико - .
                    Alfa Romeo 155 1.7 TS '94

Comment

Окей...Става въпрос обаче за обикновенна газ...За такава ли ми пишете :P
                      by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI
                        Окей...Става въпрос обаче за обикновенна газ...За такава ли ми пишете :P
                        Точно за обикновена АГУ става дума. Е, и там предпочитат да монтират инжекциони, но не отказват и обикновени, а и се справят доста добре.
                        Alfa Romeo 155 1.7 TS '94

Comment

ЗА ВЕНЦИ

НЕ СЕ ЛЪЖИ ДА ДУПЧИШ КАРБОРАТОРИТЕ АЗ КАРАХ ДО СКОРО ALFA ROMEO JYLIETA 2000.И ИЗПОЛЗВАХ ЩУЦЕРИ,КОИТО ВПРЪСКВАХА ГАЗТА ДИРЕКТНО-МОНТИРАНИ ВЪВ ВЪЗДУШНИЯ ФИЛТЪР.В МОМЕНТА ГИ ПРОДАВАМ

КОНТАКТИ:СОФИЯ
                          ТЕЛ.0898785661

Comment

само дето 155 не е с карбове....
                            Mitsubishi Outlander
                            Mitsubishi Space Star
                            Daihatsu Terios

Comment

Re: ЗА ВЕНЦИ

Първоначално публикувано от jylieta2000
                              НЕ СЕ ЛЪЖИ ДА ДУПЧИШ КАРБОРАТОРИТЕ АЗ КАРАХ ДО СКОРО ALFA ROMEO JYLIETA 2000.И ИЗПОЛЗВАХ ЩУЦЕРИ,КОИТО ВПРЪСКВАХА ГАЗТА ДИРЕКТНО-МОНТИРАНИ ВЪВ ВЪЗДУШНИЯ ФИЛТЪР.В МОМЕНТА ГИ ПРОДАВАМ

КОНТАКТИ:СОФИЯ
                              ТЕЛ.0898785661
                              alfa 155 1.8TS '93/ BRC/ ME + АП

Comment

Working...
                              X