Известие

Collapse
No announcement yet.

Газ в София?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

GORNA BANQ

хеи ако искате колата ви да вари на гас както и на бензин зна4и трябва да отидите при феновете от горна баня,ако ви интересува пи6ете ЛЦ и 6те ви дам пове4е инфо,аз съм с обиковенна Ловато и ми вари по добре от колкото на бенз
    УСПЕХ
    а нека после да плюят за газта 12лв за 110 км!!!!!!!!!!!!
    направо далавера
    и право там!!!!!!!!!!!!
    Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
    Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

Първоначално публикувано от yovi
      Тука говорим само за хубави майстори в Сф, които са се справили добре с поставянето на ГАЗ на АР.... Хайде дее пишете...
      В "Хаджи Димитър" срещу Фантастико - .
      Просто информативно, може ли да уточниш къде е това място? Аз съм отрасъл на 200м от там, в момента също живея съвсем наблизо, но нещо не се сещам за сервиз наблизо.

То, верно - старост нерадост, ама чак пък толкова кьорав да съм.
      Fiat Stilo Abarth 2002

Не слушай какво ти казват повечето хора, защото глупаците съставляват по-голямата част от хората...

Comment

Ей почвате да ме кефите - само така! Конструктивен диалог и никакво пишкомерене
        Радвам се /искрено/ че нашата низвергната /до скоро/ част от форума почва придобива подобаващ вид, а и доста колеги имат солидни познания по АГУ, така че ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ АЛФИСТИ на газ
        Mitsubishi Outlander
        Mitsubishi Space Star
        Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Димо Генчев
          Тука говорим само за хубави майстори в Сф, които са се справили добре с поставянето на ГАЗ на АР.... Хайде дее пишете...
          Просто информативно, може ли да уточниш къде е това място? Аз съм отрасъл на 200м от там, в момента също живея съвсем наблизо, но нещо не се сещам за сервиз наблизо.

bgmaps
          Alfa Romeo 155 1.7 TS '94

Comment

Първоначално публикувано от Димо Генчев

bgmaps
            Благодаря, колега!
            Fiat Stilo Abarth 2002

Не слушай какво ти казват повечето хора, защото глупаците съставляват по-голямата част от хората...

Comment

Working...
            X