Здравеите от скоро карам 33-ка 1.7 с два карбуратора и имам проблеми на газ , няма достатачно мощност и понякога прекъсва. На какво може да се далжи това ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Газта
Collapse
X
-
Първото нещо, което ми идва на ум са настройките на изпарителя. И аз от скоро съм на газ и в началото не беше настроена добре, прекъсваше и нямаше достатъчно тяга, а и разхода беше доста висок. Въпреки че не съм майстор пипнах тук там, врътнах това онова, и в момента колата мърка, върви доста по-добре и плавно не на последно място. Сега очаквам да установя разхода, въпреки че върви повече очаквам по-малък разход, според мен не изгаряше добре сместа.sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
-
Re: Проблем с Газта
Първоначално публикувано от JonsiЗдравеите от скоро карам 33-ка 1.7 с два карбуратора и имам проблеми на газ , няма достатачно мощност и понякога прекъсва. На какво може да се далжи това ?
Comment
-
Не храни!!!
Провери изхода на газта от изпарителя дали е с медна тръбичка 8мм. Ако е 6мм смени с 8мм и ще се захранят карбураторите нормално! Успех!Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
Comment