Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с Газта

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с Газта

Здравеите от скоро карам 33-ка 1.7 с два карбуратора и имам проблеми на газ , няма достатачно мощност и понякога прекъсва. На какво може да се далжи това ?
    Alfa Romeo 33 1.7 QV 1987

Айде,даде хляб на заклетите бензинджии и кюмюрджии.......
    156 1.8 TS

Comment

Първото нещо, което ми идва на ум са настройките на изпарителя. И аз от скоро съм на газ и в началото не беше настроена добре, прекъсваше и нямаше достатъчно тяга, а и разхода беше доста висок. Въпреки че не съм майстор пипнах тук там, врътнах това онова, и в момента колата мърка, върви доста по-добре и плавно не на последно място. Сега очаквам да установя разхода, въпреки че върви повече очаквам по-малък разход, според мен не изгаряше добре сместа.
      sigpic
      Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
      Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
      Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Re: Проблем с Газта

Първоначално публикувано от Jonsi
        Здравеите от скоро карам 33-ка 1.7 с два карбуратора и имам проблеми на газ , няма достатачно мощност и понякога прекъсва. На какво може да се далжи това ?
        виж си свещите и кабелите . след това отиди на диагностина при някой дето разбира от алфи на газ . и смени въздушния филтър ако не си го направил вече поздрави
        Диети и отслабване
        www.elenkov.net

Comment

Не храни!!!

Провери изхода на газта от изпарителя дали е с медна тръбичка 8мм. Ако е 6мм смени с 8мм и ще се захранят карбураторите нормално! Успех!
          Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Колега с 8мм се захранва кола над 250кс. а тази не я виждам толкова. Най веоятно се е запушил филтъра в газ клапана или е до настройка *както каза колегата по горе*.

Comment

карбураторите със хоризонтален поток ли са или с вертикален
              antoan

Comment

Working...
              X