по пъпрос на един мой колега от службата,имали разлика в цената на метан иж. и обикновенна метан уредба, ако може коментар.
Известие
Collapse
No announcement yet.
газ или метан
Collapse
X
-
газовия инжекцион е от 1200 до 2000лв (сигурно има и по скъпи но тези които проверих и бяха италиански са от 1700-2000)
метановия инжекцион маи пак е от 1200 до 2000 но отделно бутилките са към 1000
пък каква е разликата в парите ти си правиш сметка защото може да вземеш ГИ ловато за 2к и метан 1200 + бутилки общо 2200 и да кажеш че почти няма разлика, но ако метана е за 2к без бутилките сметката става друга
п.с.: не съм много убеден за достоверността на цените за метана тъй като си търся ГИ, но такива цифри съм запомнилHonda CB 500
Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана)
Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
Зелен дванайсетак от яките (то други няма)
Comment
-
didofurnira
Първоначално публикувано от galinves71по пъпрос на един мой колега от службата,имали разлика в цената на метан иж. и обикновенна метан уредба, ако може коментар.
зависи от марката и бутилката май
иначе BRC /ME/ с бутилка 41кг e 1200лв с монтажаalfa 155 1.8TS '93/ BRC/ ME + АП
Comment
-
Малко инфо и от мен,аз съм с метанов инжекцион но слаган в Италия.Две бутилки общо 15кг събират(това са около 95 литра) 1кг=6,33литра
Бутилките ги пълня за 17лева(цена в момента 1,20лв за кг)
На дълго при нормално каране до 100км/час ми гори 5лева на 100км,свалял съм и на по малко,или казано по друг начин с едно зареждане за около 17лв изминавам 300+ километра
Градско във Варна ми гори между 7-9 лева на 100км.Рекорда ми с едно зареждане-235км в града
Дано да съм бил полезен на някого
Comment
-
благодаря все пак макар и късно но вече не съм на вълна газ или метан отказах се.всякаш като съм на бенз карам по-полека ими дава доста добър разход,мога да обясня с риск да се повторя -януари ШУМЕН-ДОБРИЧ 140км разстояние средна скорост160к/ч 11 литра и нещо ДОБРИЧ-ШУМЕН средна скорост 90к/ч малко над 5литра според мене е добре.
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71благодаря все пак макар и късно но вече не съм на вълна газ или метан отказах се.всякаш като съм на бенз карам по-полека ими дава доста добър разход,мога да обясня с риск да се повторя -януари ШУМЕН-ДОБРИЧ 140км разстояние средна скорост160к/ч 11 литра и нещо ДОБРИЧ-ШУМЕН средна скорост 90к/ч малко над 5литра според мене е добре.Honda CB 500
Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана)
Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
Зелен дванайсетак от яките (то други няма)
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71благодаря все пак макар и късно но вече не съм на вълна газ или метан отказах се.всякаш като съм на бенз карам по-полека ими дава доста добър разход,мога да обясня с риск да се повторя -януари ШУМЕН-ДОБРИЧ 140км разстояние средна скорост160к/ч 11 литра и нещо ДОБРИЧ-ШУМЕН средна скорост 90к/ч малко над 5литра според мене е добре.а аз не съм виждал още Алфа дето гори 5/100, е честно Уно-то на жена ми гори повече, ей ще ме уморите от смях
Баси то по каталог и дават към 2 литра отгоре....
Между другото единствената италянска кола която съм карал /имал съм 6/ и влиза в нормите си за разход е сегашната Ланча Капа 2.4 ЖТД, обаче подозирам че щото е дизел...другото е без коментарMitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
е знаех си че така ще приемете това което ви казах но все пак нито ви познавам нито ще ви срещна за да бера срам от казаното но това е самата истина.обичам да си ползвам енерцията,този разход го засичам за 2ри път с пълен резервоар и със премигване на резервата и в 2та случая ми дава 1 и също alfaromeo 146t.s винаги има 1ви път.
Comment
Comment