Известие

Collapse
No announcement yet.

газ или метан

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

по пъпрос на един мой колега от службата,имали разлика в цената на метан иж. и обикновенна метан уредба, ако може коментар.

Comment

има
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Разликата е 1000лв
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от isoiso
          Разликата е 1000лв

Comment

какво е това 1000лв стува или е с1000лв по-евтина?

Comment

газовия инжекцион е от 1200 до 2000лв (сигурно има и по скъпи но тези които проверих и бяха италиански са от 1700-2000)

метановия инжекцион маи пак е от 1200 до 2000 но отделно бутилките са към 1000

пък каква е разликата в парите ти си правиш сметка защото може да вземеш ГИ ловато за 2к и метан 1200 + бутилки общо 2200 и да кажеш че почти няма разлика, но ако метана е за 2к без бутилките сметката става друга

п.с.: не съм много убеден за достоверността на цените за метана тъй като си търся ГИ, но такива цифри съм запомнил
              Honda CB 500
              Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
              Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
              Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

didofurnira

Първоначално публикувано от galinves71
                по пъпрос на един мой колега от службата,имали разлика в цената на метан иж. и обикновенна метан уредба, ако може коментар.
                в добрич газов инжекцион метан е м/у 2000 и 3000 хил. лв
                зависи от марката и бутилката май
                иначе BRC /ME/ с бутилка 41кг e 1200лв с монтажа
                alfa 155 1.8TS '93/ BRC/ ME + АП

Comment

Колега за толкова метан ще ти трябва 287л. бутилка а тя определено не е 1000лв.

Comment

didofurnira

Първоначално публикувано от qnis3
                    Колега за толкова метан ще ти трябва 287л. бутилка а тя определено не е 1000лв.
                    кое не разбра бе колега че бутилката тежи празна 41кг и цената и е
                    520лв. и събира около 7 кг метан
                    alfa 155 1.8TS '93/ BRC/ ME + АП

Comment

Малко инфо и от мен,аз съм с метанов инжекцион но слаган в Италия.Две бутилки общо 15кг събират(това са около 95 литра) 1кг=6,33литра
                      Бутилките ги пълня за 17лева(цена в момента 1,20лв за кг)
                      На дълго при нормално каране до 100км/час ми гори 5лева на 100км,свалял съм и на по малко,или казано по друг начин с едно зареждане за около 17лв изминавам 300+ километра

Градско във Варна ми гори между 7-9 лева на 100км.Рекорда ми с едно зареждане-235км в града
                      Дано да съм бил полезен на някого
                      Alfa Romeo 146 1.6boxer 103hp метанов инжекцион
                      Alfa Romeo 156 1.8 t.spark 144hp B.R.S gas
                      Оpel Corsa 1.4 90hp 2008-служебната

Comment

благодаря все пак макар и късно но вече не съм на вълна газ или метан отказах се.всякаш като съм на бенз карам по-полека ими дава доста добър разход,мога да обясня с риск да се повторя -януари ШУМЕН-ДОБРИЧ 140км разстояние средна скорост160к/ч 11 литра и нещо ДОБРИЧ-ШУМЕН средна скорост 90к/ч малко над 5литра според мене е добре.

Comment

благодаря все пак макар и късно но вече не съм на вълна газ или метан отказах се.всякаш като съм на бенз карам по-полека ими дава доста добър разход,мога да обясня с риск да се повторя -януари ШУМЕН-ДОБРИЧ 140км разстояние средна скорост160к/ч 11 литра и нещо ДОБРИЧ-ШУМЕН средна скорост 90к/ч малко над 5литра според мене е добре.
                          ако имаш 5л бенз въобще не си причиняваи главоболия с газта
                          Honda CB 500
                          Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
                          Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
                          Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

Колега, пак ще те питам каква е колата... а аз не съм виждал още Алфа дето гори 5/100, е честно Уно-то на жена ми гори повече, ей ще ме уморите от смях
                            Баси то по каталог и дават към 2 литра отгоре....
                            Между другото единствената италянска кола която съм карал /имал съм 6/ и влиза в нормите си за разход е сегашната Ланча Капа 2.4 ЖТД, обаче подозирам че щото е дизел...другото е без коментар
                            Mitsubishi Outlander
                            Mitsubishi Space Star
                            Daihatsu Terios

Comment

е знаех си че така ще приемете това което ви казах но все пак нито ви познавам нито ще ви срещна за да бера срам от казаното но това е самата истина.обичам да си ползвам енерцията,този разход го засичам за 2ри път с пълен резервоар и със премигване на резервата и в 2та случая ми дава 1 и също alfaromeo 146t.s винаги има 1ви път.

Comment

Не се засягай де Като я понагазиш малко ше и мине тая болест "нисък разход" и ще отиде в нормалното за Алфа съзстояние "гори като ламя", обаче да не ти пука - кефа цена няма!
                                Mitsubishi Outlander
                                Mitsubishi Space Star
                                Daihatsu Terios

Comment

Working...
                                X