не се сърдя просто се мъча да обясня това което съм видял ,а както казах при висока скорост с е горянин.
Известие
Collapse
No announcement yet.
газ или метан
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от CrusaderСамо да сте посмели да почнете поредния спор "за или против АГУ"
Колега подобни изказвания не се толерират - всеки сам решава на какво ще си кара колатаAlfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring
Comment
-
извинявам се че ще спомена отново моето пежо405 но то ми е 1вата движима на колела любов, но от 2003г 2пъти сменям гърнета целия набор на стойност 109лв и в момента плачи за 3ти затова малко съм резервиран към промяна на горивото с по- алтернативно гориво,пък и аз не карам толкова много през годината 10000км.
Comment
-
Ми пич аз имам брава 1.6 16V не че има нещо общо с твоята, но поне двигателите са и двата 1.6 16V. Та предполагам ще е доста спъната тъй като поне мойта е.... като включа на бензин все едно съм пуснал нитроно иначе е много евтино... Не съм карал такава като моята на газ така че не мога да направя сравнение, но определено ще е спъната. Иначе моята уредба си е италианска доста хубава, така ми е внесена колата пълна инжекция... не бих казал че се мъкна по пътищата но разликата с бензина е светлинни години. Така че ако смяташ да я скъсаш от каране всеки ден сложи метан ако не не си прави труда.
Comment
-
Първоначално публикувано от hellhoundМи пич аз имам брава 1.6 16V не че има нещо общо с твоята, но поне двигателите са и двата 1.6 16V. Та предполагам ще е доста спъната тъй като поне мойта е.... като включа на бензин все едно съм пуснал нитроно иначе е много евтино... Не съм карал такава като моята на газ така че не мога да направя сравнение, но определено ще е спъната. Иначе моята уредба си е италианска доста хубава, така ми е внесена колата пълна инжекция... не бих казал че се мъкна по пътищата но разликата с бензина е светлинни години. Така че ако смяташ да я скъсаш от каране всеки ден сложи метан ако не не си прави труда.
Comment
Comment