Известие

Collapse
No announcement yet.

газ или метан

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

не се сърдя просто се мъча да обясня това което съм видял ,а както казах при висока скорост с е горянин.

Comment

Ей за това е хубаво да си на газ и да си караш както ти се кара
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от isoiso
        Ей за това е хубаво да си на газ и да си караш както ти се кара
        Само ти се чудя защо си съсипал хубавия автомобил?
        Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Само да сте посмели да почнете поредния спор "за или против АГУ"
          Колега подобни изказвания не се толерират - всеки сам решава на какво ще си кара колата
          Mitsubishi Outlander
          Mitsubishi Space Star
          Daihatsu Terios

Comment

не се чуди още съм и ще остана на бенз.

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
              Само да сте посмели да почнете поредния спор "за или против АГУ"
              Колега подобни изказвания не се толерират - всеки сам решава на какво ще си кара колата
              Не съм искал да влизам в спорове, но както Вальо каза стига са ни убеждавали колко е хубава газта, а пък видиш ли бензина или дизела не струвал и т.н. Извинявам се.
              Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

гот ми е да общувам с вас.

Comment

извинявам се че ще спомена отново моето пежо405 но то ми е 1вата движима на колела любов, но от 2003г 2пъти сменям гърнета целия набор на стойност 109лв и в момента плачи за 3ти затова малко съм резервиран към промяна на горивото с по- алтернативно гориво,пък и аз не карам толкова много през годината 10000км.

Comment

Ми пич аз имам брава 1.6 16V не че има нещо общо с твоята, но поне двигателите са и двата 1.6 16V. Та предполагам ще е доста спъната тъй като поне мойта е.... като включа на бензин все едно съм пуснал нитро но иначе е много евтино... Не съм карал такава като моята на газ така че не мога да направя сравнение, но определено ще е спъната. Иначе моята уредба си е италианска доста хубава, така ми е внесена колата пълна инжекция... не бих казал че се мъкна по пътищата но разликата с бензина е светлинни години. Така че ако смяташ да я скъсаш от каране всеки ден сложи метан ако не не си прави труда.

Comment

Първоначално публикувано от hellhound
                      Ми пич аз имам брава 1.6 16V не че има нещо общо с твоята, но поне двигателите са и двата 1.6 16V. Та предполагам ще е доста спъната тъй като поне мойта е.... като включа на бензин все едно съм пуснал нитро но иначе е много евтино... Не съм карал такава като моята на газ така че не мога да направя сравнение, но определено ще е спъната. Иначе моята уредба си е италианска доста хубава, така ми е внесена колата пълна инжекция... не бих казал че се мъкна по пътищата но разликата с бензина е светлинни години. Така че ако смяташ да я скъсаш от каране всеки ден сложи метан ако не не си прави труда.
                      здрасти брато,ако питаш за пежото дали е спъната,нее даже е над очакването.газовото е слагано както викат заводско VIALLE даже мога да кажа че е по-пъргава от бензина но е моно инж.121 коня и просто е 1во поколение агу а за нас ако трябва да сме точни ни трябва3то поколение или г.инжекцион.снощи говорих с няколко фирми и то големи които се занимават с доставка и монтаж на агу и им зададох въпроса -защо от италия идват коли с обикновенни агу +ламда контрол и добре се представят,а те ми отговориха като сякаш се бяха наговорили че там газта била по-хубава ала-бала и ако искам такова агу щяло да ми седне на850 кинта затова за 300лв просто не трябвало да се рискува.но аз все пак не съм съгласен с тях.просто това е най-новото и съответно най-скъпото и то трябва да се продава,ако след някоя година излезе друго то газовия инжекцион също ще е лош.

Comment

Working...
                      X