Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде в София ще ми сложат качествено газова уредба?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

бате оправи всичко по колата
    покарай я един два месеца

пък след това ако искаш и на въглища я преправи

Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

[quote=търтей]
      Първоначално публикувано от SFINKS
      Първоначално публикувано от "търтей":13xpb4a9
      пак не четеш внимателно кво съм написал

кола 150 коня се зима заради динамиката, а не заради разхода

и ся не ми обяснявай как на газ е същата или по-добра динамиката
      мда , само че като сложиш газ на кола 150 или повече коня имаш хем динамика хем нисък разход на пари
      викаш ем вълкът сит ем агнето цяло а
      ега не

скорост на горене/обороти нещо да ти говори? :P[/quote:13xpb4a9]

За вълка и агнето е доста точна илюстрация на ситуацията
      скорост на горене / обороти - бля бля , вървят си колите на газ без никакъв проблем . Тва е теоретизиране на човек който изглежда никога не е карал кола на газ...

Comment

A каква е целта на целия тоя "пишкомер"?! Защо не вложихте всички тези усилия да отговорите за надеждния сервиз (вместо спама)? Ако не знаете добър сервиз, не виждам никакъв смисъл да пишете нещо, просто за спорта!
        Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
        Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
        Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Eто ти мнение, и аз ще слагам газ, както върви сигурно другия месец, но ще ходя до Плевен за Фобос, в София не мога да си харесам.
          sigpic
          ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
          0889 636 093

Comment

И аз много търсих в София и не намерих но понеже не отидох до Плевен щото викам и с обикновенна става му ядох гл**ата. После пък някой хора бая се потрудиха и нещата почти си дойдоха на мястото. Ама им остава още съвсем малко да се потрудят, ама пусто време като го няма.

Comment

Начи препоръчвате да се ходи в Плевен...Аз още се чудя дали да не е метан, ама май заради честото ходене в Гърция ще бъде газ (въпреки че чух че там било забранено в големите градове). За метан чух че в Русе било добре да се сложи...някой знае ли нещо по въпроса?
              Иначе оправихме дебитомера, а ламбда сондата се оказа че си е ок. Сега ще видим разхода, но мисля че падна доста.
              Alfa Romeo 146 1.8 16V 144 к. с. TS 1999

Comment

Най-ценната препоръка беше тази да си покараш малко колата и тогава да решиш. Ако все пак имаш решение да слагаш газ, да ти споделя моя опит. Карам с обикновена АГУ Ловато. Разходът е повече от приличен. Проблеми, каквито изброяват колегите нямам. Единствено засега майсторите от сервиза не могат да преборят оборотите на празен ход, но и това ще стане. Ако те интересуват подробности, пиши ЛС, ще ти отговоря.
                Alfa Romeo 155 1.7 TS '94

Comment

Първоначално публикувано от търтей

тва е малко необмислено с динамиката
                  Защо трябва да е водещ фактор -никой не се съзтезава по светофарите постоянно! Щом като колата не се задъхва по баир на 5-та на газ значи си е добра динамиката а икономията е почти наполовина ................... Излишен спор
                  Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от an4oo
                    То е ясно че първо ще я покараме и ще видим колко харчи. Освен това, доколкото разбирам е хубаво първо да сменим и ламбда сондата и дебитомера преди да слагаме газ. И все пак някой може ли да ми каже къде слагат качествено газови уредби в София? А, междудругото, взех да се чудя дали не е по-добре метан (пак докато четях темите от форума)...
                    Ако караш под 20 000 км. годишно - най-добре бензин.
                    2014: Deutschland über alles

Comment

Абсолютно невярно, но всеки сам решава, за 20 К км. един ГИ се избива точно 2 пъти!
                      Mitsubishi Outlander
                      Mitsubishi Space Star
                      Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
                        Абсолютно невярно, но всеки сам решава, за 20 К км. един ГИ се избива точно 2 пъти!
                        Ако сипваш само газ, респ. бензин се избива за 15-20000 км. взависиост от цената, но има и доста други разходи/филтрите на ГИ са 50 лв. за 10к. км./, описани подробно в другите теми на форума.
                        Пък и не всичко е пари. Половината багажно пространство, от което се лишаваш колко струва? Или миризмата на газ, и неизбежното ходене по диагностики и т.н. Ако не караш повече от 20к. км. не си струва газ, но това е лично мнение.
                        2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от slav40
                          Първоначално публикувано от търтей

тва е малко необмислено с динамиката
                          Защо трябва да е водещ фактор -никой не се съзтезава по светофарите постоянно! Щом като колата не се задъхва по баир на 5-та на газ значи си е добра динамиката а икономията е почти наполовина ................... Излишен спор
                          щото ако не ми пукаше за динамиката щях да си карам москвича например
                          той също не се задъхва на 5-а по баир
                          нооо

Comment

Филтри???

Първоначално публикувано от nikolaaaay
                            Първоначално публикувано от Crusader
                            Ако сипваш само газ, респ. бензин се избива за 15-20000 км. взависиост от цената, но има и доста други разходи/филтрите на ГИ са 50 лв. за 10к. км./, описани подробно в другите теми на форума.
                            Пък и не всичко е пари. Половината багажно пространство, от което се лишаваш колко струва? Или миризмата на газ, и неизбежното ходене по диагностики и т.н. Ако не караш повече от 20к. км. не си струва газ, но това е лично мнение.
                            Някой те е излъгал...ама яко Има две филтърчета едното метална оплетка се разглобява и се сменя/5,60лв/ и другото е хартиено конусче в изпарителя-/4лв/ за 19000км ги вадих два пъти и ги измих с кореселин и още съм с тях! Мирише на газ само на газстанцията,когато вадят пистолета накрая! Ако не си обвързал сервиза за монтаж с гаранции може да ходиш на диагностика и да си плащаш като поп- те имат сметка от това!
                            Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

За каква миризмя ми говорите колеги, някой от Вас завирал ли си е носа в ауспуха на дизел, па пил той и JTD, миризмата е в пъти по неприятна от тази на газ, съпругата ми се подиграва че сега гаража миришел на Икарус, щото гаража с нейното Уно е общ и миризма на газ не се усеща, но на дизел определено
                              А газов инжекцион се избива точно за 10 К км. като не вярвате -> вадите калкулаторите и смятайте
                              Mitsubishi Outlander
                              Mitsubishi Space Star
                              Daihatsu Terios

Comment

нафтата си мирише факт
                                бензиновите и те миришат - на бензин
                                а газовите коли и ти съмрдят
                                въпрос на вкус

а за избиването завики как се смята
                                ама межде 10 и 20 000 км се избива отсякъде една газова - е ако ен гръмне 5 пъти

Comment

Working...
                                X