Какво ще ме посъветватет да сложа на моята кола? инжекцион или обикновенна газова. И да ме насочите за марка и какво трябва да сложа тоест нали има някви клапи против гърмежи и т.н насочил съм се към обикновенна и дали мога да сложа такава за 600 лева. Какъв ще е разхода на газ и дали ще се намали мощноста на алфата. Колата е 1.4 боксер 90коня. И сервиз в бургас кадето да са добре а не да имам проблеми. Мерси предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет!
Collapse
X
-
Газ-та умъртвява 7-8 коня с пускането,
НО:
Ако си с метални колектори- слагай обикновена газова, че е по- евтина- бутилка с испарител 2- ра употреба са около 120- 140 лв., нови Х2 цената.
Най- добре е ако си монтираш втора употреба- да заведеш и майстора на газ да ти избере компонентите от автоморгата- те си разбират кое е качественото и лесно за настройка.
На газ все пак се возиш на около два пъти по- евтино.
-
Привет колега .Мен ако питаш по добрият вариант е газов инжекцион.Вярно не е евтин ,но за сметка на това мощността се запазва почти еднаква с тази на безнзин ,разликата в динамиката почти не се усеща,а и разхода е такъв какъвто е при бензина.Сега остава само да намериш свестен маистора и при добра настроика всичко си е наред. Ето ти линк тук мойеш да намериш цени и допълнителна информация http://stargas-bg.com/system-injection
Comment
-
Привет колега .Мен ако питаш по добрият вариант е газов инжекцион.Вярно не е евтин ,но за сметка на това мощността се запазва почти еднаква с тази на безнзин ,разликата в динамиката почти не се усеща,а и разхода е такъв какъвто е при бензина.Сега остава само да намериш свестен маистора и при добра настроика всичко си е наред. Ето ти линк тук мойеш да намериш цени и допълнителна информация http://stargas-bg.com/system-injection
Comment
-
Първоначално публикувано от Kimi_RaikonenГаз-та умъртвява 7-8 коня с пускането,
НО:
Ако си с метални колектори- слагай обикновена газова, че е по- евтина- бутилка с испарител 2- ра употреба са около 120- 140 лв., нови Х2 цената.
Най- добре е ако си монтираш втора употреба- да заведеш и майстора на газ да ти избере компонентите от автоморгата- те си разбират кое е качественото и лесно за настройка.
На газ все пак се возиш на около два пъти по- евтино.
Comment
-
100% няма да е втора ръка. Знам че не е хубаво да се кара на газ но колега минавам по 40 хиляди километра и отгоре годишно и да ти кажа доста си ми идва този бензин. А относно дали да е инжекцион незнам защото все пак карам кола за има няма 3500 лева и да слагам газово за 1100 лева някак си не идват нещата. Просто искам да отида на свестен майстор които да разбира какво прави и какво слага. Колеги от бургас кажете едно две мнения по въпроса. :PAlfa Romeo 146 1.4 90hp.
Comment
-
Първоначално публикувано от Rado_alfa146100% няма да е втора ръка. Знам че не е хубаво да се кара на газ но колега минавам по 40 хиляди километра и отгоре годишно и да ти кажа доста си ми идва този бензин. А относно дали да е инжекцион незнам защото все пак карам кола за има няма 3500 лева и да слагам газово за 1100 лева някак си не идват нещата. Просто искам да отида на свестен майстор които да разбира какво прави и какво слага. Колеги от бургас кажете едно две мнения по въпроса. :P
Comment
-
Николай Петров - "Техногаз" - в Комлука срещу Opet. При него съм слагал на 3 коли отивай направо тамsigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от Rado_alfa146100% няма да е втора ръка. Знам че не е хубаво да се кара на газ но колега минавам по 40 хиляди километра и отгоре годишно и да ти кажа доста си ми идва този бензин. А относно дали да е инжекцион незнам защото все пак карам кола за има няма 3500 лева и да слагам газово за 1100 лева някак си не идват нещата. Просто искам да отида на свестен майстор които да разбира какво прави и какво слага. Колеги от бургас кажете едно две мнения по въпроса. :P
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71Първоначално публикувано от Rado_alfa146100% няма да е втора ръка. Знам че не е хубаво да се кара на газ но колега минавам по 40 хиляди километра и отгоре годишно и да ти кажа доста си ми идва този бензин. А относно дали да е инжекцион незнам защото все пак карам кола за има няма 3500 лева и да слагам газово за 1100 лева някак си не идват нещата. Просто искам да отида на свестен майстор които да разбира какво прави и какво слага. Колеги от бургас кажете едно две мнения по въпроса. :Pсамо какви са тия братя не знам, ще питам Николай дали има брат
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от isoisoПървоначално публикувано от galinves71Първоначално публикувано от Rado_alfa146100% няма да е втора ръка. Знам че не е хубаво да се кара на газ но колега минавам по 40 хиляди километра и отгоре годишно и да ти кажа доста си ми идва този бензин. А относно дали да е инжекцион незнам защото все пак карам кола за има няма 3500 лева и да слагам газово за 1100 лева някак си не идват нещата. Просто искам да отида на свестен майстор които да разбира какво прави и какво слага. Колеги от бургас кажете едно две мнения по въпроса. :Pсамо какви са тия братя не знам, ще питам Николай дали има брат
Comment
-
Към 500лв, 40л. Задължително ще има напън за по-скъпа уредба, то това си им е като заучено таковаАма ти си решаваш в крайна сметка, слушай ги какво ще ти кажат и преценяй
sigpic
Comment
Comment