Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Съвет!

Какво ще ме посъветватет да сложа на моята кола? инжекцион или обикновенна газова. И да ме насочите за марка и какво трябва да сложа тоест нали има някви клапи против гърмежи и т.н насочил съм се към обикновенна и дали мога да сложа такава за 600 лева. Какъв ще е разхода на газ и дали ще се намали мощноста на алфата. Колата е 1.4 боксер 90коня. И сервиз в бургас кадето да са добре а не да имам проблеми. Мерси предварително.
    Alfa Romeo 146 1.4 90hp.

Газ-та умъртвява 7-8 коня с пускането,
    НО:
    Ако си с метални колектори- слагай обикновена газова, че е по- евтина- бутилка с испарител 2- ра употреба са около 120- 140 лв., нови Х2 цената.
    Най- добре е ако си монтираш втора употреба- да заведеш и майстора на газ да ти избере компонентите от автоморгата- те си разбират кое е качественото и лесно за настройка.
    На газ все пак се возиш на около два пъти по- евтино.

Comment

Привет колега .Мен ако питаш по добрият вариант е газов инжекцион.Вярно не е евтин ,но за сметка на това мощността се запазва почти еднаква с тази на безнзин ,разликата в динамиката почти не се усеща,а и разхода е такъв какъвто е при бензина.Сега остава само да намериш свестен маистор а и при добра настроика всичко си е наред. Ето ти линк тук мойеш да намериш цени и допълнителна информация http://stargas-bg.com/system-injection

Comment

Привет колега .Мен ако питаш по добрият вариант е газов инжекцион.Вярно не е евтин ,но за сметка на това мощността се запазва почти еднаква с тази на безнзин ,разликата в динамиката почти не се усеща,а и разхода е такъв какъвто е при бензина.Сега остава само да намериш свестен маистор а и при добра настроика всичко си е наред. Ето ти линк тук мойеш да намериш цени и допълнителна информация http://stargas-bg.com/system-injection

Comment

мисля че на боксерите колегите слагат обикновена, но не ти препоръчвам втора употреба
          Honda CB 500
          Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
          Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
          Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

Първоначално публикувано от Kimi_Raikonen
            Газ-та умъртвява 7-8 коня с пускането,
            НО:
            Ако си с метални колектори- слагай обикновена газова, че е по- евтина- бутилка с испарител 2- ра употреба са около 120- 140 лв., нови Х2 цената.
            Най- добре е ако си монтираш втора употреба- да заведеш и майстора на газ да ти избере компонентите от автоморгата- те си разбират кое е качественото и лесно за настройка.
            На газ все пак се возиш на около два пъти по- евтино.
            1во каква е колата и 2ро на прупанбутан нее толкова важно каква е бутилката, разликата е 20-40лв но от там нататака си е жив риск с каквато и да е г.уредба,неизбежни са проблеми дори и с минимални за нас идващи от не навременна смяна на консумативи.извиниме че ти отговарям като специалист,зящото и аз самия доскоро го задавах този въпрос но колкото и се мъчим да приемем факта чее по-евтино с газ си е такака.все 1 да си купим плазма neo и да се мъчим да убедим човек който има soni че е 1 и също

Comment

100% няма да е втора ръка. Знам че не е хубаво да се кара на газ но колега минавам по 40 хиляди километра и отгоре годишно и да ти кажа доста си ми идва този бензин. А относно дали да е инжекцион незнам защото все пак карам кола за има няма 3500 лева и да слагам газово за 1100 лева някак си не идват нещата. Просто искам да отида на свестен майстор които да разбира какво прави и какво слага. Колеги от бургас кажете едно две мнения по въпроса. :P
              Alfa Romeo 146 1.4 90hp.

Comment

Първоначално публикувано от Rado_alfa146
                100% няма да е втора ръка. Знам че не е хубаво да се кара на газ но колега минавам по 40 хиляди километра и отгоре годишно и да ти кажа доста си ми идва този бензин. А относно дали да е инжекцион незнам защото все пак карам кола за има няма 3500 лева и да слагам газово за 1100 лева някак си не идват нещата. Просто искам да отида на свестен майстор които да разбира какво прави и какво слага. Колеги от бургас кажете едно две мнения по въпроса. :P
                относно съвестните майстори,имаги много такива но проблема е в това че някой неща не зависят само от майстора а си има и норми и изисквания на които трябва да отговаря дадено нещо и затова по-известните газаджии не се наемат да монтират обикновенни.а до добри майстори в Бургас мога да говоря с комшия които работеше в тези среди и ги знае всичките.

Comment

Николай Петров - "Техногаз" - в Комлука срещу Opet. При него съм слагал на 3 коли отивай направо там
                  sigpic
                  156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                  "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

по пътя за меден рудник минаваш затвора,после някаква фабрика за хавлии,веднага след нея в дясно новопостроени халета или нещо подобно 2ма братя,най-добрите били в Бостан.успех

Comment

Първоначално публикувано от galinves71
                      по пътя за меден рудник минаваш затвора,после някаква фабрика за хавлии,веднага след нея в дясно новопостроени халета или нещо подобно 2ма братя,най-добрите били в Бостан.успех
                      Описваш точно същото място само какви са тия братя не знам, ще питам Николай дали има брат
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от isoiso
                        Първоначално публикувано от galinves71
                        Описваш точно същото място само какви са тия братя не знам, ще питам Николай дали има брат
                        може и да съм разбрал погрешно за братята просто говорихме в движение,но се радвам за това че е там

Comment

колега isoiso: какви пари ще ми излезе за обикновенна газова говоеим. И някои може ли да ми каже колко литра събира местото на гумата защото смятам там да я слагам.
                          Alfa Romeo 146 1.4 90hp.

Comment

Към 500лв, 40л. Задължително ще има напън за по-скъпа уредба, то това си им е като заучено такова Ама ти си решаваш в крайна сметка, слушай ги какво ще ти кажат и преценяй
                            sigpic

Comment

Има един разказ от Николай Хайтов - "Изпит". Там, в последната реплика на ходжата, е даден отговорът на въпроса. Ако майстор я монтира, обикновената АГУ е по-добра от ГИ, монтиран от някой гъзорък.
                              Alfa Romeo 155 1.7 TS '94

Comment

Working...
                              X