Известие

Collapse
No announcement yet.

159 на газ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

много добре се е насочил колегата , къв е проблема на 159 да сложиш газ ??? Аре ако е чисто нова е тъпо малко , ма като е на 2-4 години колата си е напълно нормално
    ГИ по добре слагай в Италия
    лекинко по добри са от Българските газаджии

Comment

Иначе има екпериментални дизелови самолети, но какво от това.

Не колега, има сериини дизелови самолети , които без проблем прелитат голямата локва (атлантика)
      За да сме точни ( не се заяждам)

Alfa Romeo 155 Super
      2.0 16V TS

Comment

Re: 159 на газ

Колега, за какво ти е тая газ, ако ще я караш като такси една година може и да си заслужава, но иначе не.Ако ще пестиш от гориво, защо ти е пък Алфа 159.То както са отбелязали и други, може и на Порше или Ферари газ да се сложи, ама е просто нелепо.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

От немския разбрах само , че хората са доволни от газовата уредба....Благодаря на всички които пишат по темата..В крайна сметка като отида до Германия в края на месеца ще Ви покажа какво съм си купил...но ако е бензин..дайте читав сервиз за монтаж на газов инжекцион.. В крайна сметка не става въпрос дали мога да я карам на бензин..ясно , че ако си я купя ще трябва и да мога.-...а въпроса е дали да се дават залудо пари..или и алтернативата е приемлива..щото аз и сега си карам колата на бензин а не на газ..и то вече 3 години..откакто я купих нова..ама не е алфа..сори..

Comment

Момчета поразпитах тук и там и ето какво открих сам по темата : не може да се конвертира двигателя 1.9 JTS защото е със директно впръскване на горивото. Може да се конвертира само 1.8 MPI , но аз лично няма да си взема тая. Така , че сбогом на бензиновите варианти .

Comment

Първоначално публикувано от АЛЕКС ГЕОРГИЕВ
              Момчета поразпитах тук и там и ето какво открих сам по темата : не може да се конвертира двигателя 1.9 JTS защото е със директно впръскване на горивото. Може да се конвертира само 1.8 MPI , но аз лично няма да си взема тая. Така , че сбогом на бензиновите варианти .
              Нямам време да чета цялата тема, щото виждаш тръгва от 2006г., но накрая пише, че има ГИ BRC за бензиновите двг 1,9 JTS и 2,2 JTS, по-напред пишеше, че може да се сложи и на шестцилиндровия двг. Цената на БРЦ-то е 2500 евро, но доколкото разбирам човекът, който си го е сложил го е направил на 12 март тази година и колата върви. Дали ще има проблеми не се казва, но аз ти казвам, че е много вероятно. Освен това от темата става ясно, че това е едва ли не първата 159-ка в Германия с газ (поне в този им форум). Така, че преки впечатления няма. Но, искам да ти кажа, че в Германия разликата в цените на газта и бензина е по-голяма оттук, така че ще трябва да караш наистина като такси, за да избиеш тези 5 бона По моите сметки, ако икономисваш 10 лв./100 км. (а аз спестявам по-малко) ще избиеш АГУ-то за 50к. км.
              Ако си супер запален да си тест драйвър-а на газова 159-ка, просто питай в БРЦ в София, но аз те съветвам да си караш на бензин. ГТД-то също е вариант, разбира се ама ако не е с 4 бона над бензина, щото пак ще го избиваш с години, пък и турбините за М-джет сигурно са сериозна цифра. Може да питаш www.realturbo.net и да ни кажеш.
              2014: Deutschland über alles

Comment

нищо не разбрах но съм сигурен ,че в бг. има кой да направи колата
                0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                Автогаз сервиз-
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

мисля ,че е много по добре ако знаеш че караш нова уредба и на кого да триеш на главата сол после. Виждал съм хиляди уредби и моито мнение е да си сложиш уредба в БГ.
                  Автогаз сервиз-

Comment

м/у другото аз монтирам ГИ 4ц. на 1800лв. а 6ц. на 2300лв.
                    Автогаз сервиз-

Comment

В Бургас са адските майсторчета и монтират на 1400лв
                      sigpic
                      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

марки и модели колкото искаш
                        Автогаз сервиз-

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay
                          Нямам време да чета цялата тема, щото виждаш тръгва от 2006г., но накрая пише, че има ГИ BRC за бензиновите двг 1,9 JTS и 2,2 JTS, по-напред пишеше, че може да се сложи и на шестцилиндровия двг. Цената на БРЦ-то е 2500 евро, но доколкото разбирам човекът, който си го е сложил го е направил на 12 март тази година и колата върви. Дали ще има проблеми не се казва, но аз ти казвам, че е много вероятно. Освен това от темата става ясно, че това е едва ли не първата 159-ка в Германия с газ (поне в този им форум). Така, че преки впечатления няма. Но, искам да ти кажа, че в Германия разликата в цените на газта и бензина е по-голяма оттук, така че ще трябва да караш наистина като такси, за да избиеш тези 5 бона По моите сметки, ако икономисваш 10 лв./100 км. (а аз спестявам по-малко) ще избиеш АГУ-то за 50к. км.
                          Ако си супер запален да си тест драйвър-а на газова 159-ка, просто питай в БРЦ в София, но аз те съветвам да си караш на бензин. ГТД-то също е вариант, разбира се ама ако не е с 4 бона над бензина, щото пак ще го избиваш с години, пък и турбините за М-джет сигурно са сериозна цифра. Може да питаш www.realturbo.net и да ни кажеш.
                          Съгласен съм...затова се преориентирах към 159 дизел..Единствено исках да се консултирам дали и някой друг в България не се е пробвал на газ..но явно че не е..така или иначе на 31 .03 заминавам за Германия да си взема алфа..дано да си избера..славна машина..

Comment

Успех!
                            2014: Deutschland über alles

Comment

От немския разбрах само , че хората са доволни от газовата уредба....Благодаря на всички които пишат по темата..В крайна сметка като отида до Германия в края на месеца ще Ви покажа какво съм си купил...но ако е бензин..дайте читав сервиз за монтаж на газов инжекцион.. В крайна сметка не става въпрос дали мога да я карам на бензин..ясно , че ако си я купя ще трябва и да мога.-...а въпроса е дали да се дават залудо пари..или и алтернативата е приемлива..щото аз и сега си карам колата на бензин а не на газ..и то вече 3 години..откакто я купих нова..ама не е алфа..сори..
                              Добре де, за да си вземеш алфа 159 явно взимаш над 3000 лв на месец.. Ако живееш в София и си много мързелив повече от 400 лв. макс за бензин няма как да даваш. Ако сложиш газ вместо 400 ще даваш 250 лв. е за тия 150 лв струва ли си? на фона на над 3000-дите, който взимаш...
                              Lexus IS200

Comment

Добре де, за да си вземеш алфа 159 явно взимаш над 3000 лв на месец.. Ако живееш в София и си много мързелив повече от 400 лв. макс за бензин няма как да даваш. Ако сложиш газ вместо 400 ще даваш 250 лв. е за тия 150 лв струва ли си? на фона на над 3000-дите, който взимаш...
                                хаха как прецени на човека доходите - може да е взел заем, може да е продал нещо, може да е спечелил от тотото може да взема 1000 и да ги дава повечето за заем щото е фен, възможности много

сори за оффтопика
                                Honda CB 500
                                Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
                                Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
                                Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

Working...
                                X