добре , съгласен съм. Явно говорим за различни неща.
Известие
Collapse
No announcement yet.
вече съм на газ
Collapse
X
-
0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
-
здрасти отново,малко бях на обиколка и няколко дни отсъствах и виждам че добре сте откликнали на моите въпроси.хора колкото и налудничево да ви прозвучи мисля че са кабели.отгоре като отворя декоративния капак се виждаха много добре изглеждащи кабели,уви,единия имаше разкритие на проводника около 1см точно на свивката на лулата и незная как сее държала добре тази кола на бензин без никакви признаци на пробойна.купих самовулканизираща лента за високо напрежение и ги ових всички станаха като нови и дано това да е била причината но от 1вия ден насам не е бумкала,като изключа угасването като я пусна по енерция иначе е 6 ,сякаш е по-спокойна на газ отколкото на бензин.с газ за 20 лв на цена1.12лв/л минах около250км със средна скорост 110 км/ч по магистралата,ако е вярно това значи е добре.много на високи обороти превключва ня газ над3000,някакъв савет?
Comment
-
Първоначално публикувано от Crusader...и безсмислен!
ЗА РЕГЛАЖ СИ!
П.П. съжалявам бях наряд и не съм влизал 24 часа във форума
Comment
-
Re: вече съм на газ
Първоначално публикувано от Xtrim7Първоначално публикувано от galinves71хора вече съм на газ,но уви,наистина пука,мислех си че моята кукла няма никакви забележки но след обикновенното агу излиза че има в/у каво да се работи.майстора каза че съм имал кабели за смяня.кажете цени на кабели и също марка по възможност в шумен,варна,добрич и ако мислите нещо по въпроса кажете,наистина на бензин от 8 месеца насам никакви симптоми за проблем какъвто и да е.не съм сигурен100% че като сменя кабелаците няма да продължи това.
Ейййййййййййй....... колега добре дошъл в проблемите.Не знаеш колко са дълги бодлите на този таралеж дето си го сложил в гащите.
През всичко ще минеш;кабели,свещи,ламбда сонда,дебитомер и още какво ли не.
Имам впредвид,че всичко това ще ти го изстъкнат като проблем за проблема.
Казвам ти го,всичко това защото съм с газов инжекцион и пак не е като на бензин,но много по-добре от обикновенна газова.
Все пак искрено се надявам да не ти прави проблеми,но от първият ден се почна.
ПРОКЛЕТА ГАС-поне да я изравнят с бензина,че да нямам ЛИЧЕН избор. Извинявам се на засегнатите.
Comment
-
Пак казвам ТАП-а е излишен на ТС-а, обаче ако решиш да си хвърляш парите на вятъра - твой проблем!
И айде да ваемеш най накрая да направиш един газанализатор, ще ми омръзна да го повтарям!
Нещо не ти разбирам логиката, не искаш да направиш един реглаж дето струва 10-15 кинта, а си готов да дадеш 100-200 за нещо което е излишно при твоя ДВГ....Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Първоначално публикувано от CrusaderПак казвам ТАП-а е излишен на ТС-а, обаче ако решиш да си хвърляш парите на вятъра - твой проблем!
И айде да ваемеш най накрая да направиш един газанализатор, ще ми омръзна да го повтарям!
Нещо не ти разбирам логиката, не искаш да направиш един реглаж дето струва 10-15 кинта, а си готов да дадеш 100-200 за нещо което е излишно при твоя ДВГ....
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71Първоначално публикувано от CrusaderПак казвам ТАП-а е излишен на ТС-а, обаче ако решиш да си хвърляш парите на вятъра - твой проблем!
Нещо не ти разбирам логиката, не искаш да направиш един реглаж дето струва 10-15 кинта, а си готов да дадеш 100-200 за нещо което е излишно при твоя ДВГ....
ПП стама ми смешно за свинската масвсе едно че си виждал муджахидин някога.
Comment
-
Първоначално публикувано от CrusaderПървоначално публикувано от Xtrim7Колега;на ТСто на малките свещи епо-заострено и от молив.
http://clubalfaromeo.com/forum/download.php?id=17187
Comment
-
Тва почва да прилича на оня виц дето нашенеца обяснявал що е жираф, та питал той съселяните си:
- Щъркел виждали ли сте?
- Да! - отвърнали селяните
- Е няма нищо общо! - рекъл нашанеца.
....много я ровиш тая кола, не се виждат електродите и проблемите ти не идват от запалителната с-маMitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Първоначално публикувано от CrusaderТва почва да прилича на оня виц дето нашенеца обяснявал що е жираф, та питал той съселяните си:
- Щъркел виждали ли сте?
- Да! - отвърнали селяните
- Е няма нищо общо! - рекъл нашанеца.
....много я ровиш тая кола, не се виждат електродите и проблемите ти не идват от запалителната с-ма
Comment
-
Първоначално публикувано от CrusaderСпоко пич, ще се оправи, обаче преди това ще ти скъси доста живота
Comment
Comment