Известие

Collapse
No announcement yet.

вече съм на газ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

На сто процента имаш избили свещи.А това с изолацията на кабелите няма да се получи подобре смени скапания кабел или наи добре всички.
    ALFA ROMEO 155 T. SPARK 1.7 8V

Comment

Първоначално публикувано от fazana
      На сто процента имаш избили свещи.А това с изолацията на кабелите няма да се получи подобре смени скапания кабел или наи добре всички.
      фазан това от аватара ти рисунка ли е или алфа има вече и крос оувър?

Comment

Това е прототип, модела е Камал ако не се лъжа, но още го няма на пазара...
        ...май няма и да го има.

Сега за свещите, тънките като се изострят и разстоянието им стане около 1 мм, са почти свършили. Решението е смяна, временно / 10-15 К/ може да ги покараш, но трябва да им намалиш разстоянието до към 0.7ммм /мери се с луфтомер а не на око/

От къде беше колега, извинявай не запомних?
        Mitsubishi Outlander
        Mitsubishi Space Star
        Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
          Това е прототип, модела е Камал ако не се лъжа, но още го няма на пазара...
          ...май няма и да го има.

Сега за свещите, тънките като се изострят и разстоянието им стане около 1 мм, са почти свършили. Решението е смяна, временно / 10-15 К/ може да ги покараш, но трябва да им намалиш разстоянието до към 0.7ммм /мери се с луфтомер а не на око/

От къде беше колега, извинявай не запомних?
          кръстоносецо за къв 1мм говориш бе то м/у електрода и полюса 1 железен лев може да се събере,ОК. разбрах за смяна са и 8те свещи заедно ли се сменят или по комплект може,защото големите са като нови поне на вид?а аз съм от шуменския край

Comment

Ми намали им разстоянието, никоя кола не работи добре с голямо разстояние между електродите, може да се сменят и на парче - не е проблем, стига да установиш коя е проблемната вощеница.
            Съвет първо намали разстоянието до указаното по горе /0.7мм./ и пробвай и тогава реши дали ще сменяш свщите!
            Mitsubishi Outlander
            Mitsubishi Space Star
            Daihatsu Terios

Comment

Ми намали им разстоянието, никоя кола не работи добре с голямо разстояние между електродите, може да се сменят и на парче - не е проблем, стига да установиш коя е проблемната вощеница.
              Съвет първо намали разстоянието до указаното по горе /0.7мм./ и пробвай и тогава реши дали ще сменяш свщите!
              ами 3 njk и 1 chanpion мейби шанпион фор чендж ,ей ти си страшен бе толкова ли си разбран и в армията

Comment

защо след като имам симулатор за дюзите кмпа трупа грешки,имаше ли въобще нужда от него?имам колега вместо симулатор има вързана крушка-лъжец и няма ядове.и друго,не може ли да се регулира след запалване веднага да обръща сама на газ без да я форсираш защото това е много гадно чак на 4000 об/м обръща,другата ми кола веднага минава на газ след палене.?

Comment

Емулатора на дюзите никога не е излишен, не може да ти пречи той. А за оборотите кажи какъв тие ключа/марка/ или поне какво ппише на него!,за да ти кажа как да коригираш оборотите на комутация.
                  0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                  Автогаз сервиз-
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Първоначално публикувано от robygas
                    Емулатора на дюзите никога не е излишен, не може да ти пречи той. А за оборотите кажи какъв тие ключа/марка/ или поне какво ппише на него!,за да ти кажа как да коригираш оборотите на комутация.
                    на копчето пише auto gas

Comment

погледни , мисля ,че беше отзад до куплонга/ след като го откачиш от рапидите / трябва да има един тример. Бръкни с тънка отвертка така че да можеш да го въртиш и запали на авт. реижим.Не помня на ляво или на дясно ,но го върти леко, като палиш и гасиш колата при всяка корекция и следи оборотите на комутация.
                      Автогаз сервиз-

Comment

ок.

Comment

Оборотите може да ги свалиш докъм 1500, колегата ти е казал как. Симулатора може да е повод за доста ядове, имах случай със симулатор дето от време на време пропускаче по някой такт, едно дето компа пак си трупа грешки, ми пипаше и по около 2-3 литра бензин на 100 км. и то както върви на газ.
                          Това на моя кола, така че имам наблюдения. Махни симулатора, нали и без това само я палиш на бензин, сложи едно реле да спира дюзите, когато минеш на газ
                          Mitsubishi Outlander
                          Mitsubishi Space Star
                          Daihatsu Terios

Comment

Оборотите може да ги свалиш докъм 1500, колегата ти е казал как. Симулатора може да е повод за доста ядове, имах случай със симулатор дето от време на време пропускаче по някой такт, едно дето компа пак си трупа грешки, ми пипаше и по около 2-3 литра бензин на 100 км. и то както върви на газ.
                            Това на моя кола, така че имам наблюдения. Махни симулатора, нали и без това само я палиш на бензин, сложи едно реле да спира дюзите, когато минеш на газ
                            браточка много работи вече благодарение на ваз мога да направя но проблема е че е гаранционна и онзи може да ми спре гаранционното обслужване не че ще искам това да продължава а ако му кажа да го корегира със сигурност ще откаже а аз виждам как колицата ми от ден на ден се изтормозва.вчера проведох на жена си малко шофьорско обучение и тя ми заеви най- безотговорно че 405тицата и е била по-комфортна и това гадно палене също я е отбльснало от толкова харесваната от нея кола.

Comment

здрасти колеги,цял Шумен обиколих днеска за свещи за колата и ударих на голям камък.Значи ngk ги няма изобщо на доставка(говоря за тънките)а по каталог са 38лв ,предлагат ми ДЕНЗО които са по поръчка на същата цена и БОШ на 5.50лв голяма и 10.50лв малка,това е което намерих ако имате нещо в предвид помагайте,със сигурност първите 2 вариянта не са приемливи без гаранция която за star line е3 години .

Comment

аз лично съм ти далече но цената на NGK и Дензо за която говориш е добра и според мен , Дензо свещи са най - подходящи за тази кола. Тук компл.Дензо е 330лв.
                                Автогаз сервиз-

Comment

Working...
                                X