Дюзи не се чистят на ултразвук. Това ги разрушава. А колата си е добре ,само дето на бензин си е имала проблеми и като мина на газ ти се показаха. Винаги е така.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблеми с газова уредба BRC
Collapse
X
-
0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
-
Пак ще се запушат, просто си трябва палене на бензин и остави колата да работи 1-2 мин на бензин и после прехвърли на газ /това за сутрин/ през деня просто пали на бенз и прехвърляй на газ /дано да ти е автоматичен ключа - не съм чел внимателно темата/
Аз лично съм чистил с коресилин, накисваш върха на инжектора в коресилин /не цялата дюза/ и подаваш напрежение на електродите /чува се как цъка/ повтаряш 10-12 пъти и дюзата си е 6-ти номер.
Най-хубавото е че струва 0 леваMitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Първоначално публикувано от robygasДюзи не се чистят на ултразвук. Това ги разрушава. А колата си е добре ,само дето на бензин си е имала проблеми и като мина на газ ти се показаха. Винаги е така.Alfa Romeo 166 2.4 jtd 04'г.
ex..Alfa Romeo 156 SW 1.9 jtd 00'г. ex..Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V 94'г.
Comment
-
Първоначално публикувано от CrusaderПак ще се запушат, просто си трябва палене на бензин и остави колата да работи 1-2 мин на бензин и после прехвърли на газ /това за сутрин/ през деня просто пали на бенз и прехвърляй на газ /дано да ти е автоматичен ключа - не съм чел внимателно темата/
Аз лично съм чистил с коресилин, накисваш върха на инжектора в коресилин /не цялата дюза/ и подаваш напрежение на електродите /чува се как цъка/ повтаряш 10-12 пъти и дюзата си е 6-ти номер.
Най-хубавото е че струва 0 лева
Не, че не съм се замислял да ги изчистя сам, даже си имам две доста добри ултразвукови вани под ръка. Единственото нещо което ме възпира до сега е, че не знам течността която трябва да се сложи във ваната и този генератор за дюзите (да цъкат по време на чистенето). И другото нещо е дали мога да ги изкарам без да счупя нещо по тях?
Иначе намерих една ел. схемичка за дюзите и тия дни мисля да хвана някой жичкажия да ми я направи ако може.
За коресилина и аз бях чел някъде (май в Ланчия форума), но и там си остава проблема за генератора. Ако имаш някакво по просто решение ще се радвам да споделиш!Alfa Romeo 166 2.4 jtd 04'г.
ex..Alfa Romeo 156 SW 1.9 jtd 00'г. ex..Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V 94'г.
Comment
Comment