Първоначално публикувано от pr_00f
Известие
Collapse
No announcement yet.
шибаняшина
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Явно не се изказах правилно- имах предвид ,че не трябва да има коренна разлика м/у карането на газ и бензин.0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Първоначално публикувано от robygasЯвно не се изказах правилно- имах предвид ,че не трябва да има коренна разлика м/у карането на газ и бензин.
Comment
-
Продавай!!! Отървавай се най-накрая от този проблемен мотор. Писна ми от мнения на хора дето са попаднали на кофти кола(или имат повреда) и си вадят генерални изводи за моторите, марката и италянското машиностроене като цяло.
Темата за реалните километри е безкрайна.
И аз съжалявам че си избрал точно тази марка.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71Първоначално публикувано от pr_00fЕми колега,
Няма непоправими грешки.
Щом не ти прави кеф на душата като я караш - продавай я.
Нали знаеш - разни хора разни идеали. Все ще се намери някой балък да я купи и да и се радва.
Алфата е всичко друго,но не и за сравнение с (осрано пежо)ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ИЗРАЗА.
Друг е въпроса че не си случил на КОЛА и МАЙСТОР.След като не ти харесва нещо го променяш.Аз имах Хлопел преди Алфата,създаваше илюзията че много върви,но след като се качих на Алфа няма слизане,даже обмислям и покупка на втора.
Не дразни съфорумниците както ГАЙДАТА.
Без лоши чувства.
Comment
-
Първоначално публикувано от Xtrim7Първоначално публикувано от galinves71Първоначално публикувано от pr_00fЕми колега,
Няма непоправими грешки.
Нали знаеш - разни хора разни идеали. Все ще се намери някой балък да я купи и да и се радва.
Алфата е всичко друго,но не и за сравнение с (осрано пежо)ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ИЗРАЗА.
Друг е въпроса че не си случил на КОЛА и МАЙСТОР.След като не ти харесва нещо го променяш.Аз имах Хлопел преди Алфата,създаваше илюзията че много върви,но след като се качих на Алфа няма слизане,даже обмислям и покупка на втора.
Без лоши чувства.
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71Първоначално публикувано от Xtrim7Първоначално публикувано от galinves71Първоначално публикувано от pr_00fЕми колега,
Няма непоправими грешки.
Без лоши чувства.
Comment
-
Човеко продай си колата и стига си тормозил нас и себе си с твоите премеждия. Тия коли не са за МАСОВИЯ потребител.
Това е сложна техника, което означава, че може да имаш много проблеми.
Все си мисля , че тоя форум е за ПОЧИТАТЕЛИ на марката, които знаят какво е Алфа Ромео.
Comment
-
Първоначално публикувано от SpeederЧовеко продай си колата и стига си тормозил нас и себе си с твоите премеждия. Тия коли не са за МАСОВИЯ потребител.
Това е сложна техника, което означава, че може да имаш много проблеми.
Все си мисля , че тоя форум е за ПОЧИТАТЕЛИ на марката, които знаят какво е Алфа Ромео.
Comment
-
Колега galinves71 не може да очакваш 1,6 да върви като 1,9 в ниските обороти. Алфата под 3500 оборота няма никаква разлика с другите коли. 1,6 си върви като 1,62,0 си върви като 2,0 и т.н. Тия коне затова ги пишат к.с/об. в мин.
Друг път като си купуваш кола да знаеш, че и кубиците имат значение твоята е 120к.с. но една стара Астра 2,0 115к.с. ще я начупи и в това няма нищо учудващо!
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Ей я оставете човека, наистина може да е попаднал на кофти кола, но от това че му се нахвърляте няма да му стане по-леко /или колата да му се оправи/
Та колега galinves71, истината е че "италянките" са малко по особена порода и са малко по-капризни, но проблема при теб определено е другаде, в смисъл що не идеш до Сф. за една свестна диагностика или иди до Пазарджик при колегата Янис да види какво са натворили твоите "газджии", па може и при Роби в Сф. но определенно има проблем, но според мен проблема е разрешим - трябва си малко инвестиция!Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
И в Шумен има свестни диагностици, дори има от форума, фенове на марката. Винаги помагат и т.н. Ама трябва да се пита не става само с мрънкане. Ама той човека колата си на майстори видите ли не я бил водил никога.
Така че пич заповядай тази неделя от 16.00 на паркинга на информацията. Ако още не си разбрал ще се срещаме алфистите от Шумен. Ще се запознаеш с колега работещ в сервиз с диагностична апаратура, с колеги с АГУ, които нямат проблеми и могат да те насочат към правилния газаджия. Може още на паркинга да я излекуваме.
Ама така с изявления от рода "Тия от Милано къв келяв мотор са напрайли" нема да ти сЪ получи.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Първоначално публикувано от Old FoxИ в Шумен има свестни диагностици, дори има от форума, фенове на марката. Винаги помагат и т.н. Ама трябва да се пита не става само с мрънкане. Ама той човека колата си на майстори видите ли не я бил водил никога.
Така че пич заповядай тази неделя от 16.00 на паркинга на информацията. Ако още не си разбрал ще се срещаме алфистите от Шумен. Ще се запознаеш с колега работещ в сервиз с диагностична апаратура, с колеги с АГУ, които нямат проблеми и могат да те насочат към правилния газаджия. Може още на паркинга да я излекуваме.
Ама така с изявления от рода "Тия от Милано къв келяв мотор са напрайли" нема да ти сЪ получи.
Comment
-
Първоначално публикувано от CrusaderЕй я оставете човека, наистина може да е попаднал на кофти кола, но от това че му се нахвърляте няма да му стане по-леко /или колата да му се оправи/
Та колега galinves71, истината е че "италянките" са малко по особена порода и са малко по-капризни, но проблема при теб определено е другаде, в смисъл що не идеш до Сф. за една свестна диагностика или иди до Пазарджик при колегата Янис да види какво са натворили твоите "газджии", па може и при Роби в Сф. но определенно има проблем, но според мен проблема е разрешим - трябва си малко инвестиция!
Comment
Comment