Известие

Collapse
No announcement yet.

шибаняшина

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pr_00f
    Еми колега,
    Няма непоправими грешки.
    Щом не ти прави кеф на душата като я караш - продавай я.
    Нали знаеш - разни хора разни идеали. Все ще се намери някой балък да я купи и да и се радва.
    тук не става въпрос за балъци и продажби а за това че е проблем(хроничен)а и това за коне и километри,нищо подобно значи ще ме извиниш че отново споменавам пежото ми но и при него и при коли които съм карал на газ или бензин няма нищо общо в динамиката м/у тях,да вземем например опел омега 2.0 -115коня,нормално движение с 50-60 и като я настъпеш си личи че я настъпваш а не грохне,за нейните килограми няма да споменавам.

Comment

Явно не се изказах правилно- имах предвид ,че не трябва да има коренна разлика м/у карането на газ и бензин.
      0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
      Автогаз сервиз-
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Първоначално публикувано от robygas
        Явно не се изказах правилно- имах предвид ,че не трябва да има коренна разлика м/у карането на газ и бензин.
        нямам нищо против изказването ти,дори съм съгласен с теб,не можем да говорим по принцип а действително тук има проблем с тези мотори,неможем да бъдем състезатели по улиците за да вкараме колите си в прилична динамика и обороти.

Comment

Продавай!!! Отървавай се най-накрая от този проблемен мотор. Писна ми от мнения на хора дето са попаднали на кофти кола(или имат повреда) и си вадят генерални изводи за моторите, марката и италянското машиностроене като цяло.
          Темата за реалните километри е безкрайна.
          И аз съжалявам че си избрал точно тази марка.
          Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
          ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
          Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от galinves71
            Еми колега,
            Няма непоправими грешки.
            Нали знаеш - разни хора разни идеали. Все ще се намери някой балък да я купи и да и се радва.
            тук не става въпрос за балъци и продажби а за това че е проблем(хроничен)а и това за коне и километри,нищо подобно значи ще ме извиниш че отново споменавам пежото ми но и при него и при коли които съм карал на газ или бензин няма нищо общо в динамиката м/у тях,да вземем например опел омега 2.0 -115коня,нормално движение с 50-60 и като я настъпеш си личи че я настъпваш а не грохне,за нейните килограми няма да споменавам.
            Колега;след като изтъкваш ВСЕ Пежо-то,що не вземеш да ги сложиш едно до друго и да направиш тогава разликата на една дръпка.
            Алфата е всичко друго,но не и за сравнение с (осрано пежо)ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ИЗРАЗА.
            Друг е въпроса че не си случил на КОЛА и МАЙСТОР.След като не ти харесва нещо го променяш.Аз имах Хлопел преди Алфата,създаваше илюзията че много върви,но след като се качих на Алфа няма слизане,даже обмислям и покупка на втора.
            Не дразни съфорумниците както ГАЙДАТА.

Без лоши чувства.
            Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
            Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Първоначално публикувано от Xtrim7
              Еми колега,
              Няма непоправими грешки.
              Колега;след като изтъкваш ВСЕ Пежо-то,що не вземеш да ги сложиш едно до друго и да направиш тогава разликата на една дръпка.
              Алфата е всичко друго,но не и за сравнение с (осрано пежо)ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ИЗРАЗА.
              Друг е въпроса че не си случил на КОЛА и МАЙСТОР.След като не ти харесва нещо го променяш.Аз имах Хлопел преди Алфата,създаваше илюзията че много върви,но след като се качих на Алфа няма слизане,даже обмислям и покупка на втора.

Без лоши чувства.
              не става въпрос за лоши чувства просто е факт,пежото си Е ПО-голяма марка и незнам защо се засягате след като приказката е ИТАЛИАНСКО И ФРРРЕНСКО САМО В ЛЕГЛОТО а и 2те са в кюпа а аз имам и 2те и мога да преценя че 1ното е без коментар?

Comment

Първоначално публикувано от Xtrim7
                Еми колега,
                Няма непоправими грешки.

Без лоши чувства.
                не става въпрос за лоши чувства просто е факт,пежото си Е ПО-голяма марка и незнам защо се засягате след като приказката е ИТАЛИАНСКО И ФРРРЕНСКО САМО В ЛЕГЛОТО а и 2те са в кюпа а аз имам и 2те и мога да преценя че 1ното е без коментар?
                що се отнася за дръпки както му викаш и майстори на които не съм водил нито 1та нито другата .....

Comment

Човеко продай си колата и стига си тормозил нас и себе си с твоите премеждия. Тия коли не са за МАСОВИЯ потребител.
                  Това е сложна техника, което означава, че може да имаш много проблеми.
                  Все си мисля , че тоя форум е за ПОЧИТАТЕЛИ на марката, които знаят какво е Алфа Ромео.
                  145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от Speeder
                    Човеко продай си колата и стига си тормозил нас и себе си с твоите премеждия. Тия коли не са за МАСОВИЯ потребител.
                    Това е сложна техника, което означава, че може да имаш много проблеми.
                    Все си мисля , че тоя форум е за ПОЧИТАТЕЛИ на марката, които знаят какво е Алфа Ромео.
                    ????????

Comment

Колега galinves71 не може да очакваш 1,6 да върви като 1,9 в ниските обороти. Алфата под 3500 оборота няма никаква разлика с другите коли. 1,6 си върви като 1,6 2,0 си върви като 2,0 и т.н. Тия коне затова ги пишат к.с/об. в мин. Друг път като си купуваш кола да знаеш, че и кубиците имат значение твоята е 120к.с. но една стара Астра 2,0 115к.с. ще я начупи и в това няма нищо учудващо!
                      sigpic
                      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Ей я оставете човека, наистина може да е попаднал на кофти кола, но от това че му се нахвърляте няма да му стане по-леко /или колата да му се оправи/
                        Та колега galinves71, истината е че "италянките" са малко по особена порода и са малко по-капризни, но проблема при теб определено е другаде, в смисъл що не идеш до Сф. за една свестна диагностика или иди до Пазарджик при колегата Янис да види какво са натворили твоите "газджии", па може и при Роби в Сф. но определенно има проблем, но според мен проблема е разрешим - трябва си малко инвестиция!
                        Mitsubishi Outlander
                        Mitsubishi Space Star
                        Daihatsu Terios

Comment

И в Шумен има свестни диагностици, дори има от форума, фенове на марката. Винаги помагат и т.н. Ама трябва да се пита не става само с мрънкане. Ама той човека колата си на майстори видите ли не я бил водил никога.
                          Така че пич заповядай тази неделя от 16.00 на паркинга на информацията. Ако още не си разбрал ще се срещаме алфистите от Шумен. Ще се запознаеш с колега работещ в сервиз с диагностична апаратура, с колеги с АГУ, които нямат проблеми и могат да те насочат към правилния газаджия. Може още на паркинга да я излекуваме.
                          Ама така с изявления от рода "Тия от Милано къв келяв мотор са напрайли" нема да ти сЪ получи.
                          Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                          ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                          Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox
                            И в Шумен има свестни диагностици, дори има от форума, фенове на марката. Винаги помагат и т.н. Ама трябва да се пита не става само с мрънкане. Ама той човека колата си на майстори видите ли не я бил водил никога.
                            Така че пич заповядай тази неделя от 16.00 на паркинга на информацията. Ако още не си разбрал ще се срещаме алфистите от Шумен. Ще се запознаеш с колега работещ в сервиз с диагностична апаратура, с колеги с АГУ, които нямат проблеми и могат да те насочат към правилния газаджия. Може още на паркинга да я излекуваме.
                            Ама така с изявления от рода "Тия от Милано къв келяв мотор са напрайли" нема да ти сЪ получи.
                            сори пич с теб дебат не става просто си много връждебно настроен,то човек и да иска да те пита твоя ехизъм го отблъсква,вземи пример от crusader.а що се отнася до збиркатата бих дошъл но се резервирам от подобни на теб-хора готови да воюват.

Comment

връждебно
                              ехизъм
                              збирка

Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
                                Ей я оставете човека, наистина може да е попаднал на кофти кола, но от това че му се нахвърляте няма да му стане по-леко /или колата да му се оправи/
                                Та колега galinves71, истината е че "италянките" са малко по особена порода и са малко по-капризни, но проблема при теб определено е другаде, в смисъл що не идеш до Сф. за една свестна диагностика или иди до Пазарджик при колегата Янис да види какво са натворили твоите "газджии", па може и при Роби в Сф. но определенно има проблем, но според мен проблема е разрешим - трябва си малко инвестиция!
                                crusader все пак благодаря за съвета но дали аз не съм обяснил правилно или нещо не си ме разбрал но и на бензин е тромава,просто при скорост под 70-80 трудно наема а при дори и леко нагорнище но по-дълго като участък дори и със 100 постепенно пада а не се ежи при стъпка на педала,трябва да е поне със120-130 за да се разбере че я ускоряваш.а що се отнася до газовото да не чува дявол го регулирахо перфектно и няма проблем даже по добре от бензин(отново става въпрос за по -ниските скорости)

Comment

Working...
                                X