Ако в определени ситуации, колата на газ не работи оптимално, голяма вероятност има да е от газта. Вече втори месец си житкам на газ и да чукна на дърво никакви ядове. Преди седмица реших да пробвам на верига бензиностанции Shell и започна едно клатене на оборотите на свободен ход и липса на добро ускорение. После си минах на обичайната бензиностанция и всичко си е както преди. Това ме кара да си мисля, че много от проблемите са свързани именно с качеството на гЪзта! А и не на последно място, с кофти газ разхода може да се качи с 2-3литра.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Качеството на пропан-бутана
Collapse
X
-
Преди седмица имаше масова издънка с газта няколко приятели се оплакаха и моята придърпваше даже един път угаснаsigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Многое възможно, и аз забелязвам това че с различна газ от различен Лукойл, върви и понякога гори различно........Никога не стъпвам в ОМВ, в Шел само за бенз....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment