Известие

Collapse
No announcement yet.

Качеството на пропан-бутана

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Качеството на пропан-бутана

Ако в определени ситуации, колата на газ не работи оптимално, голяма вероятност има да е от газта. Вече втори месец си житкам на газ и да чукна на дърво никакви ядове. Преди седмица реших да пробвам на верига бензиностанции Shell и започна едно клатене на оборотите на свободен ход и липса на добро ускорение. После си минах на обичайната бензиностанция и всичко си е както преди. Това ме кара да си мисля, че много от проблемите са свързани именно с качеството на гЪзта! А и не на последно място, с кофти газ разхода може да се качи с 2-3литра.
    sigpic
    Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
    Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
    Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Определено е така. В момента сипвам на ОМВ и ми харесва как върви Днес даже ми направиха, забележка, че съм ускорявал мн бързо
    Преди сипвах на Опет, ама вече спрях, щото нещо им падна налягането по колонките напоследък.
    2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay
      Определено е така. В момента сипвам на ОМВ и ми харесва как върви Днес даже ми направиха, забележка, че съм ускорявал мн бързо
      Преди сипвах на Опет, ама вече спрях, щото нещо им падна налягането по колонките напоследък.
      само омv

Comment

и аз сипвам от omv
        като заредя от lukoil и ми дава около 1-1.5 по-висок разход...
        знаеш си: 20 лв = 185-190 км
        166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
        x145 1.6 boxer

Comment

И на Opet и Lukoil и Shell разхода е от горе.
          sigpic
          Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
          Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
          Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Преди седмица имаше масова издънка с газта няколко приятели се оплакаха и моята придърпваше даже един път угасна
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Многое възможно, и аз забелязвам това че с различна газ от различен Лукойл, върви и понякога гори различно........Никога не стъпвам в ОМВ, в Шел само за бенз.....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
              X