Известие

Collapse
No announcement yet.

Нуждая се от малко помощ:)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нуждая се от малко помощ:)

Здравейте
    Знам,че сега всички ще ме нападнете,че се е говорило много по този въпрос и да си търся сам информацията,но все пак ще опитам и ще се надявам някой да бъде учтив и да ми помогне с информацията

Въпроса ми е семпъл и ясенОт Шумен съм и имам 146 боксер!Днес реших,че ще си слагам газова или метанова уредба!
    Ако е възможно някой да ми даде разяснение колко пари трябва да си заделя и какво е по-удачно да сложа?На коя марка уредби да робувам и на кой сервиз да се доверя!Най-много ме интересува,каква точно уредба ще пасне на моето зверче и колко кинти ще си заминат
    Благодаря ви предварително и се надявам някой да ми помогнеЩе ви разбера и ако откажете,защотото както казах сигурно сте говорили много пъти за това!Форума,обаче е адски голям и след като търсих 2 часа информация и не намерих точната се отказах

Поздрави от Шумен

Доколкото съм запознат от форума, най-обикновено АГУ пасва екстра на боксерите. При туин спарка е малко сага...Аз за метана си имам особено мнение, особено за малки коли като нашите. Така, че според мен обикновено агу. Пък ако караш много и мислиш, че ше си избиеш инжекциона(гори около литър по-малко) - преобладават мненията в негова полза. Успех
    166, 2.4 JTD'00

Comment

хммне пречи ли,че е пълна инжекция?в смисъл,че на мен днес ми обявяваха някакви 1400лв и т.н...зависело от колекторите и от инжекцията и тн...?една обикновена колко излиза горе долу!?към 800?

Comment

Не се притеснявай да сложиш конвенционална АГУ. Моята е такава Lovato с ръчно превключване. Струваше ми 520лв. преди година и половина. Сега, предполагам не е повече. До сега е напълно безпроблемна. Разход извън града-8.5-9/100. Ако решиш да сложиш газов инжекцион ще ти струва най-малко 1300лв. Разхода обаче е наистина по-нисък. Намери си подходящ сервиз и действай смело
        sigpic33201
        930 Quattroporte

Comment

благодаря ти....обнадеждаваш меприготвил съм си 1100лв,но все пак искам да спестя нещо от тяхмонтажа на една уредба знаете ли колко дена продължава и колко парички отиват там?

Comment

В рамките на работен ден за обикновена и 2 дни за Г.И, цените са около 550 и 1200-1800лв. 700 ще ти стигнат и за екстри като -температурен датчик и ниопоказание на бутилката!
            0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
            Автогаз сервиз-
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Благодаря ви много момчетаМислех,че няма се размина с по-малко от 1100лв,но явно съм грешал

Comment

Първоначално публикувано от robygas
                В рамките на работен ден за обикновена и 2 дни за Г.И, цените са около 550 и 1200-1800лв. 700 ще ти стигнат и за екстри като -температурен датчик и ниопоказание на бутилката!
                какво ще рече ниопоказание на бутилката?

Comment

Нивопоказание иска да каже колегата. Отчита колко е пълна.
                  sigpic33201
                  930 Quattroporte

Comment

Аз съм малко бос в тези неща,но и аз това си помислихМерси...наистина е хубава екстрамисля,че за около 700лв ще успея по моите сметки...
                    Въпроса е,че много хора почнаха ми говорят за това,че можело се прецака двигателя и да не рискувам!По-добре било газов инжекцион..е да...ама 1500 лв...няма как да станеДругото пък дето казаха,че можело да спират колите с газ след нова година...ама аз не го вярвам...както и да е аз съм си решил да сложа АГУ!

Comment

Тука двама мои приятели от Шумен,които са с Алфа 145 twin spark,3 дни ми говорят и ме обеждават,че на моя боксер не може да се сложи обикновена конвекционална агу,защотото колата ми била пълна инжекция....!Вие ми казвате друго обаче и сега не знам какво ставаЗащо пък да не може на моя боксер обикновена?Малко е трудничко в днешни времена да намеря пари за газов инжекцион за 1500лв...то колата ми златна излиза
                      Някой може ли да ми даде някъде да чета за тези обикновени агу и газови инжекциони и кои за какви видове двигатели стават!Много съм навит да си сложа агу,ама 1500лв няма от къде да намеря

Comment

Слагай конвенционална АГУ
                        Само гледай "майстора" да не си остави ръцете на уредбата
                        Mitsubishi Outlander
                        Mitsubishi Space Star
                        Daihatsu Terios

Comment

Сега един мой човек от фирма АЛ+КО в Шумен звънна на негов приятел и той каза да я закарам в серзива му утре!Човека каза,че за 600 лв максимум ще я направи перфектно!Доколкото разбрах проблема идва от пластмасови колектори....обаче май на 146 боксер са метални!Не съм сигурен,но така ми казаха!Аз както казах съм невежа!Някои знае ли какви са колекторите със сигурност

Comment

Колекторите са метални. Боксера няма дебитомер,който да се прецака при евентуално "кихане". Със сигурност ще ти монтират симулатор на дюзи за да не трупа грешки компютъра на колата. Много е важно отоплението на изпарителя да е вързано успоредно на парното. Ето ти и малко инфо. Успех!
                            http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=11554
                            sigpic33201
                            930 Quattroporte

Comment

Благодаря тиАко утре майстора не знае за тези неща,ще му пожелая лек ден

Comment

Working...
                              X