If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колата ми стои на паркинга на работата..цял ден изложена на адския пек...сега пипнах бутилката и беше бая гореща....това голям проблем ли е?да я покривам ли с нещо или?някой да сподели
Като си с газ , колата трябва да седи в гараж който е под дебела сянка и препоръчително е климатика да работи за да е хладно в купето!
Тия всичките въпроси дето ги зададе досега, не ти ли прави впечатление ,че не получи нито един смислен отговор?
Извинявай ако съм бил по- рязък , но покарай я малко тая кола , отиди на допърнителен реглаж ,поговори с човека който е монтирал уредбата , а не от първия момент на комп. - Помощ имам газова у-ба , ами сега... Вярно е ,че можеш да получиш много съвети , ама за реални неща и проблеми!
някой да те е карал насила да си слагаш газ или някой насила да те е карал да си слагаш газ по евтинко.в крайна сметка какво ти пука чак толкова етина кола караш така че карай докато се счупи после си купуваш друга
аз къде се оплаках от колата си и от уредбата...?просто споделих за неща от които не разбирамза година и повече съм дал едва 40лева за ремонт по колата...никога не съм се оплакал от нея пряко..напротив харесвам си я и не мисля скоро да я сменямизкривяваме темата...по-добре не отговаряйте,отколкото да ме нападате колко сам невеж
исках да кажа само че по евтиното винаги излиза по скъпо това е най добрия вариянт е да си сложиш добър газов инжекцион и да се наслаждаваш на шофирането ниога не пълни бутилката до горе с газ особенно в жегите покрий я с нещо плътно увери се че колата е с изправен термостат и загрява нормално донастройте газовата - трябва да работи еднакво добре на газ и бензин или поне да е приемлива работата успех и безаварийно каране
Comment