Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа GTV 2.0 16в ТС- възприема ли метан?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Здравеи колега аз имам 146 Ти 2.0 и сам с метанов инжекцион нямам никви проблеми варви си перфектно няма глахне, прехалца влиза си в прекасвач.Ако сложиш обикновенна уредба бял ден няма има6 ште пуфка ште гърми въздушния филтър при рязко подаване на газ ште гори колкото си иска.Моята гори изван градско 4.5кг метан градско гори 7 с климатик мисля 4е е добре за 150 коня кола.С обикновенна уредба един приател му гори градско 11 кг изван градско 7кг .помисли кои е по добрия вариант.Това не е голф моно инжекция да му слагаш обикновени уредби капризни са алфите.
    Alfa Romeo 146 2.0 Ti

Comment

и върви ли тази кола на метан защо изобщо алфа и такав мотор като го спъваш с метан в високи обоороти този двг иска високооктанов бЕНЗИН а не великанска пръдня-един съвет от мен колега на метан карай до 4000 от там нагоре по добре обръща на бензин че да не ти се случат чудеса.карал съм метанов ижекцион BIGAS-доста добра и рядка в бг марка италиански уредби и знам как е-не тормози колата в високи обороти на метан няма никакав смисал само си ебаваш двигателя.
      Alfa romeo GTVex
      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

То горкото GTV и като му е празен багажника отзаде има място за една- две кутии за пица а за метанови бутилки незнам къде ще ги събираш
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Здравеите колеги.Няма никакви проблеми във високите колега ела те повозя да видиш колко е спаната.Карал съм коли на метан от 2002 година и една не е дала фера пак сам им касал газа от каране.146-та същ0 има зад гърба си доста хиледи на метан над 80 000 само паржене и не е дал фера та незнам кво си карал и кои ти е слагал оредбата аз ходя при едни мом4ета които правят и турбо коли една не е дала фера затва 4е незнам закво да недажм газ след 4000оборота та тя тогава полудява.
          Alfa Romeo 146 2.0 Ti

Comment

А бе колеги , я се дръжте естествено. Какви са тези глупости с метални и не колектори , вървене , и.т.н.Просто тази кола "както каза един колега" няма багажник и не можеш да си позволиш бутилките за метан ,да не говорим за натоварването на задния мост. Но да речем ,че човека си е харесал тая кола и иска метан- СТАВА, ама само с Г.И. иначе забрави. Да не говорим ,че не съм чувал за GTV с метални коректори, но това няма значение....
            0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
            Автогаз сервиз-
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Working...
            X