Колата си дойде с ГИ-BRC от Италия,поставян е там,по документи там е минала 50 000 км,и аз почти толкова и навъртях тук.Проблема е че вчера два пъти както си карам и сама прехвърля на бензин.По принцип при рязко подаване на газ сама си прехвърля на бензин,и след това си връща на газ.Но вчера при нормално каране с постоянна газ на два пъти превключи,някой имал ли е такъв проблем или да има представа от къде може да идва проблема.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Превключва на бензин
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщение...някой имал ли е такъв проблем или да има представа от къде може да идва проблема.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщениеАз го имах. В началото го правеше по-рядко , но стигна до положение да не мога да включа изобщо на газ. Оказа се ключа. Смених го - 50лв.TIPO 2.0 91g.
PUNTO 1.2 04 g.
156 1.8 TS 00g
Comment
-
Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщениеКлюча за превключване газ-бензин ли.
П.П. Стигна до положение , че за да поработи на бензин трябваше да извадя буксата на ключа (газ-бензин).166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщениеДа , същия.
П.П. Стигна до положение , че за да поработи на бензин трябваше да извадя буксата на ключа (газ-бензин).
ли ти е ГИ.TIPO 2.0 91g.
PUNTO 1.2 04 g.
156 1.8 TS 00g
Comment
-
Провери си предпазителя на ГИ! Моя се намира до буксата за тестване на компютъра!Или клабава връзка пак около бушона и кабелаците му!Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
-
Имах същия проблем и ми струваше над 300 лв и месец ходене по мъките докато оправят газовата, също слагана в Италияами да ти пожелая да е нещо дребно . . Дават се някакви закъснения или нещо от сорта на лаптопа, специално при TS ако въобще мога нещо да те упътя ..
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщениеBRC
ли ти е ГИ.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Философията на газовата система е такава,че когато има електрически проблем,колата си минава на газ.Тоест проблема е електрически и то от липса на ток.Може да е и от ключа.както се каза по горе,може да е от хлабава връзка,калпаво реле итн,но винаги от изключване на системата за газ!Там търсете!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеФилософията на газовата система е такава,че когато има електрически проблем,колата си минава на газ.Тоест проблема е електрически и то от липса на ток.Може да е и от ключа.както се каза по горе,може да е от хлабава връзка,калпаво реле итн,но винаги от изключване на системата за газ!Там търсете!TIPO 2.0 91g.
PUNTO 1.2 04 g.
156 1.8 TS 00g
Comment
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщениеДа , същия.
П.П. Стигна до положение , че за да поработи на бензин трябваше да извадя буксата на ключа (газ-бензин).
Comment
-
Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщениесъщата простотия стана ипри мен ... сега съм с откачена букса ...ега па не дам 80лв за нов като и така няма проблем
http://clubalfaromeo.com/forum/showt...E5%ED%E7%E8%ED
AR 145 QV '97
Comment
-
грешката е в моя пост ....
ключа за превключване газ/бензин си работи ...не ми работеше някакъв автоматичен превключвател,който е до дюзите на самия двигател ...там е изключена буксата ........... сега като свърши газта вместо сам да превключи-аз натискам копчето ...
Comment
Comment